Cum să devii un u.s. Contractor de apărare

Guvernul Statelor Unite are mii de antreprenori individuali și de apărare corporativă în fiecare an.Departamentul de Apărare, diferitele ramuri ale armatei, și companiile pe care aceste agenții contractează cu o mii de oameni ca personal de securitate, specialiști, analiști, administratori, oameni de știință, medici, contabili etc.Guvernul contractează, de asemenea, cu întreprinderi mari și mici pentru a oferi servicii și consumabile care sunt utilizate în fiecare fațet de menținere a apărării țării. Intrarea în contractarea apărării necesită trecerea printr-o mulțime de birocrație și poate fi dificilă la început, dar dacă sunteți motivați și capabili să obțineți o autorizație de securitate, există multe oportunități de a fi în industria de apărare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Devenind un contractor individual de apărare
  1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor de apărare din S.U.A
1. Deveniți un U.S Cetățenul.Aproape toate U.S. Pozițiile contractorului de apărare solicită solicitanților să fie cetățeni americani.Dacă nu sunteți cetățean nativ, puteți trece prin procesul de naturalizare pentru a obține cetățenia dvs., ceea ce implică efectuarea unui test amplu în limba engleză și civică.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de apărare din S.U.S. Pasul 2
    2. Să poată achiziționa clearance-ul de securitate.Nu puteți obține de fapt un spațiu de securitate până când nu sunteți angajat într-un loc de muncă guvernamental sau ați fost sponsorizat de o companie sau o agenție care dorește să vă angajeze.Cu toate acestea, ar trebui să încercați să determinați dacă sunteți eligibil pentru clearance-ul înainte de a începe.Dacă ați avut anterior un spațiu de securitate în trecut, acesta este un indicator bun pe care îl veți putea obține din nou.Următoarele sunt unii dintre factorii care, în general, împiedică o persoană să obțină o autorizație de securitate:
  • Trecut convingeri penale care duc la închisoare de 1 an sau mai mult.
  • Utilizarea curentă a substanțelor ilegale sau controlate.
  • O determinare a incompetenței mentale de către un profesionist de sănătate mintală aprobat de DOD.
  • O evacuare dezonorantă din forțele armate.
  • Lifuzarea de a renunța la un pașaport străin.
  • Probleme financiare severe, repetate.
  • Declarații false intenționate făcute în procesul de aplicare.
  • Abuzul de alcool repetat.
  • Un model de violare penală sau de conduită sau de regulă.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 3
    3. Fi dispus să se mute.Lucrările contractorului de apărare sunt disponibile în întreaga lume, totuși, pentru a avea cea mai bună lovitură la obținerea tipului de poziție care vă interesează, ar trebui să fiți dispuși să vă mutați.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 4
    4. Discutați cu alți contractori de apărare.Cel mai bun mod de a învăța investele și outs de a deveni un u.S. Contractorul de apărare este de a vorbi cu oamenii care au deja tipul de poziție pe care sperați să aterizați.Aceste persoane vă pot oferi sfaturi insider despre cum să localizați lucrările, să steagurile roșii pentru a căuta pe lista de locuri de muncă și, probabil, cel mai important, instrucțiuni specifice poziției despre modul de formare a CV-ului și completează aplicația dvs. într-un mod care vă face angajat.
  • Imaginea denumită devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 5
    5. Verificați listele de locuri de muncă on-line.Departamentul Apărării menține un site de listare a locurilor de muncă pentru oportunitățile civile de angajare cu DOD și toate ramurile militare.Puteți merge fie la site-ul DOD și faceți clic pe "Ocuparea forței de muncă" sau utilizați principalul principal USAJOBS.Gov Portal și să utilizați cuvântul cheie "apărare" pentru a căuta aceste locuri de muncă.Companiile private care doresc să angajeze indivizi în funcțiile contractorului de apărare, de obicei, faceți publicitate pe site-urile majore de căutare de locuri de muncă, cum ar fi Monster.com și într-adevăr.COM.Introduceți "Contractor de apărare" în linia de căutare pentru a localiza aceste poziții.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 6
    6. Completați complet aplicația.Locurile de muncă guvernamentale implică, de obicei, un proces de aplicare detaliat notoriu.Citiți aplicația cu atenție înainte de a începe și asigurați-vă că o completați complet înainte de ao trimite.Și fiți cinstiți în aplicația dvs. - Obținerea unei poziții contractorului de apărare va necesita în cele din urmă o verificare detaliată a fundalului, iar erorile sau omisiunile din cererea dvs. sunt susceptibile de a fi expuse.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A
    7. Fii răbdător.Procesul de angajare pentru locurile de muncă guvernamentale se mișcă mult mai lent decât în ​​sectorul privat.Vă puteți aștepta să luați oriunde de la câteva săptămâni la câteva luni pentru a afla dacă cererea dvs. a făcut prima tăiere și chiar mai mult pentru a obține tot drumul prin procesul de aplicare și evaluare.Amintiți-vă că salariul în securitatea locului de muncă, beneficii și salariu dacă obțineți locul de muncă va merita în cele din urmă așteptarea.
  • Imaginea denumită devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 8
    8. Să coopereze pe deplin cu procesul de investigare a securității.Dacă deveniți finalist sau vă oferiți o poziție, va trebui să completați un proces riguros de investigare pentru a obține clearance-ul de securitate.Trebuie să respectați complet acest proces, să răspundeți la toate întrebările cu adevărat și complet și să furnizați toate informațiile solicitate rapid și cu precizie.Este nefericit să treceți printr-un proces de aplicare de lungă durată doar pentru a pierde la sfârșit asupra unei greșeli sau omisiune, dar se întâmplă.
  • Metoda 2 din 2:
    Devenind un contractor de apărare de afaceri mici
    1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor de apărare din S.U.S. Pasul 9
    1. Știți că guvernul Statelor Unite vrea să lucreze cu dvs!U.S. Guvernul nu lucrează doar cu companii majore. Departamentul de Apărare stabilește o parte substanțială a bugetului său la contractarea cu o afacere mică.Întreprinderile mici deținute de femei, veterani și minorități beneficiază de avantaje suplimentare în procesul de selecție a ofertelor.Lucrul cu DoD poate fi un adevărat Boon pentru afacerea dvs. mică!
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 10
    2. Fă-ți tema.Lucrul cu guvernul federal cere înțelegerea și urmând o mulțime de reguli și proceduri complicate.U.S. Administrația de afaceri mici menține un ghid cuprinzător pentru întreprinderile mici care doresc să ia contracte federale. ACQ menține, de asemenea, un ajutor Ghid pentru Oportunități de contractare DOD.Este important să studiem și să înțelegem aceste materiale înainte de a căuta contracte federale.
  • Materialele menționate mai sus sunt admise dens, dar știu că documentele pe care trebuie să le țineți de a căuta și să mențină contracte guvernamentale vor fi la fel de rele, așa că ia în considerare acest test de litmus pentru că sunteți sau nu pentru provocare.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 11
    3. Gândiți-vă la compania dvs. și despre ce poate oferi guvernului.Este important să aveți o înțelegere foarte bună a propriei companii și ceea ce are de oferit, înainte de a căuta contracte guvernamentale.Identificați produsul sau serviciile specifice pe care le puteți oferi și vă gândiți la cât de mult puteți încărca în mod rezonabil să faceți acest lucru și să faceți încă un profit.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A
    4. Fiți pregătit să aplicați pentru clearance-ul de securitate. Cele mai multe contracte de apărare necesită ca unele, dacă nu toți, ale angajaților care vor fi implicați în realizarea contractului au clearance de securitate. Gândiți-vă la propriul dvs. fundal și la orice probleme care ar putea fi prezente acolo. Dacă nu ați executat controale de fond asupra angajaților dvs. atunci când le-ați angajat, trebuie să discutați intențiile dvs. de a solicita contracte guvernamentale cu aceștia și să le informeze că pot fi obligați să obțină o autorizație de securitate pentru a continua cu compania.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 13
    5. Pregătește-te să faci o mulțime de documente.Aplicând și efectuarea unui contract federal necesită completarea unei multe documente și păstrarea unor înregistrări foarte atente.Asigurați-vă că vă faceți pentru provocare înainte de a continua, și buget suplimentar și resurse pentru a face față acestei lucrări.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 14
    6. Determinați codul NARIS (Sistemul de Clasificare din America de Nord) pentru serviciul sau produsul pe care doriți să-l oferiți.Veți avea nevoie de aceste informații pentru a căuta contracte și aplicații complete.Acesta poate fi localizat la Naics.COM / Căutare.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 15
    7. Înregistratorului guvernamental.Va trebui să solicitați un număr de identificare D-U-N de la compania Dun & Bradstreet. Obținerea numărului dvs. D-U-N-S este gratuit.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A
    8. Verificați frecvent site-ul guvernului pentru contracte deschise.Toate contractele federale care ies pentru ofertă, inclusiv cele pentru Departamentul Apărării și Forțele Armate, sunt listate pe site-ul "Oportunități de Contract" [1].Verificați frecvent site-ul pentru contracte pe care afacerea dvs. le poate concura pentru a concura.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de apărare din S.U.A
    9. Contactați Centrul de Asistență Tehnică pentru Achiziții Locale (PTAC) pentru asistență. Aceste centre sunt situate în majoritatea statelor și vă pot ajuta să vă dați seama de cea mai bună modalitate de a vă comercializa produsul sau serviciul la DOD.Ei pot oferi, de asemenea, mai multe sfaturi generale privind marketingul și afacerile mici în general.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 18
    10. Prezentați propunerea dvs. agenției, făcând cererea.Asigurați-vă că urmați toate instrucțiunile din apelurile pentru oferte în propunerea dvs. și explicați în mod clar și în mod specific modul în care compania dvs. poate furniza produsul sau serviciul pe care agenția îl caută.Oferiți broșuri detaliate de produse și orice alte materiale utile și faceți posibilă prezentarea cât mai profesionistă și clară posibil.
  • Imaginea intitulată devine un antreprenor de apărare din S.U.A. Pasul 19
    11. Să facă și să mențină contacte în industrie.Bazele de date sunt foarte utile, dar având contacte umane reale în industria de apărare sunt esențiale pentru a obține scoopul interior asupra oportunităților viitoare și cât de bine să vă comercializați pentru contracte deschise.Identificați agențiile specifice pe care doriți să le contractați și căutați contacte în cadrul acestora.Participă la orice evenimente pe care aceste agenții le pot deține și să urmeze îndeaproape orice site-uri web sau publicații pe care le mențin.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de apărare din S.U.A
    12. Respectați procesul de verificare a securității. Dacă vi se acordă un contract care necesită clearance-ul de securitate, agenția angajează vă va trimite informații despre obținerea dvs. de securitate pentru dvs., compania dvs. și facilitatea dvs., în funcție de natura contractului.Fiți gata să completați orice documentație preliminară care este solicitată și să respecte pe deplin toate aspectele investigației. Nerespectarea sau trecerea procesului de investigare va duce la revocarea contractului dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar