Cum să vă extindeți garajul

Este garajul dvs. un pic prea înghesuit pentru confort, sau căutați să repuneți un spațiu neutilizat? Extensiile de garaj sunt cu siguranță o mare întreprindere, dar rezultatele finale sunt foarte recompensate. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, consultați acest ghid - acesta abordează mai multe întrebări frecvente despre extensiile de garaj, astfel încât să puteți pune cel mai bun picior înainte în timpul viitorului dvs. îmbunătățiri la domiciliu!

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Cum pot să-mi extind garajul cu o mașină?
  1. Imagine intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 1
1. Prelungiți garajul dvs. pentru a crea un spațiu de lucru mai mare. Garajul dvs. are tendința de a dubla ca un atelier de acasă? Când vă prelungiți garajul, creați mult mai mult spațiu pentru uneltele și echipamentul dvs. Acest tip de extensie poate oferi, de asemenea, mai mult spațiu de stocare sau poate ajuta la conversia garajului într-un alt spațiu de locuit.
  • De exemplu, ați putea să vă prelungi garajul pentru a face loc pentru o sală de gimnastică acasă.
  • Imagine intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 2
    2. Extindeți-vă garajul pentru a se potrivi mai multor mașini. Locul de parcare este esențial pentru orice casă, mai ales dacă primiți o mașină nouă. Transformați garajul cu o mașină într-un garaj cu două mașini sau lărgiți-vă ușor garajul pentru a vă oferi mașinii un pic mai mult spațiu.
  • O mică extensie vă poate ajuta dacă stocați biciclete și alte echipamente în aer liber în garaj.
  • 3. Ridicați înălțimea de garaj pentru a se potrivi vehiculelor mai mari. Un garaj tipic este excelent pentru vehiculele de bază, cum ar fi sedanii și SUV-urile, dar probabil nu va fi suficient de înalt pentru o remorcă sau un RV. Un garaj mai înalt poate, de asemenea, să se potrivească cu un lift de mașină, ceea ce face munca la vehiculele dvs. mult mai ușor.
  • Extensiile înălțimii de garaj sunt excelente dacă nu aveți suficient spațiu pentru a vă extinde în alte direcții.
  • Întrebarea 2 din 8:
    Pot construi o adăugare în partea de sus a garajului meu?
    1. Imagine intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 4
    1. Puteți, dar necesită o mulțime de construcții și planificare. În primul rând, va trebui să angajați un inginer pentru a vă inspecta garajul curent - vă vor informa dacă cadrul și fundația pot sprijini o extensie suplimentară. Apoi, cereți unui antreprenor să inspecteze și să consolideze fundația garajului dacă este necesar. În acest moment, închirierea de profesioniști din clădiri pentru a finaliza renovările, care se pot asigura că adăugarea este de până la cod.
    • De exemplu, garajul de bază are nevoie de o /8 în 1.6 cm) Stratul de gips-carton adăugat de-a lungul pereților și plafoanelor atunci când se instalează o adăugare.
    Întrebarea 3 din 8:
    Pot să-mi întorc garajul în spațiu suplimentar de locuit?
    1. Imagine intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 5
    1. Da, vă puteți transforma cu siguranță garajul în mai multe spațiu de locuit. S-ar putea să vă transformați garajul într-un apartament studio sau să-l transformați într-o sală de gimnastică. Alți oameni își întorc garajele în birouri de acasă, cadouri sau extensii de bucătărie.
    • De asemenea, puteți să vă transformați garajul într-un spațiu de crafting sau o zonă REC.
    Întrebarea 4 din 8:
    Am nevoie de permis de a-mi extinde garajul?
    1. Imagine intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 6
    1. Probabil că veți avea nevoie de un permis, dar depinde de locul în care locuiți. Întâlniți cu un angajat al administrației locale pentru a vedea ce permise specifice de care veți avea nevoie de diferite orașe, state, provincii și țări au fiecare cerințe unice de zonare. Programați o întâlnire la biroul dvs. guvernamental local - Când vă întâlniți, spuneți-i ce fel de proiect pe care îl planificați. Vă vor spune ce tip de permise de zonare sau de construcție de care veți avea nevoie și vă oferă aplicații specifice pentru a completa.
    • În Județul Prince William, Virginia, aveți nevoie de o autorizație de construcție și o aprobare Zoning pentru a vă extinde garajul.
    Întrebarea 5 din 8:
    Cât de aproape de linia mea de proprietate pot construi o extensie?
    1. Imagine intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 7
    1. Adresați-vă județului sau administrației locale pentru specificații. Cerințele de zonare nu sunt universale, iar cerințele dvs. de proiect vor depinde cu siguranță de locul în care locuiți. Opriți-vă de biroul dvs. guvernamental local - un angajat care vă poate permite să știți ce este și nu este permis.
    • În Fremont, California, vă puteți extinde casa de până la 10 ft (3.0 m) de la linia de proprietate din spate, atâta timp cât expansiunea dvs. nu ocupă mai mult de 30% din curte.
    Întrebarea 6 din 8:
    Pot să-mi extind garajul?
    1. Imagine intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 8
    1. Tu poți, din punct de vedere tehnic, dar nu este o idee grozavă. Cu excepția cazului în care aveți o mulțime de experiență contractantă, sunteți mai bine să angajați un profesionist. Extensiile de garaj necesită o mulțime de expertiză în construcții și inginerie. Pentru a fi în siguranță, angajați antreprenori profesioniști pentru a face treaba.
    Întrebarea 7 din 8:
    Cât costă o extindere a garajului?
    1. Imagine intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 9
    1. Extensia medie a garajului costă peste 12.000 de dolari. Când o rupeți, proiectele de extindere a garajului sunt o combinație de materiale și muncă. Anumite materiale, cum ar fi cărămida și metalul, sunt semnificativ mai scumpe decât alte materiale de construcție, cum ar fi lemnul. În plus, proiecte mai mari, cum ar fi transformarea unui garaj cu o singură mașină într-un garaj cu două mașini, au mai mult timp pentru a finaliza și a costa mai mult decât un add-on mai mic.
    • Prețul va depinde în cele din urmă de contractantul cu care lucrați. Scout Out diferite citate online inainte de a se angaja la un constructor specific!
  • 2. Extensia va costa mai mult dacă angajați specialiști în construcții. Dacă vă extindeți și transformați garajul într-un spațiu diferit, este posibil să aveți nevoie de profesioniști suplimentari pentru a termina lucrarea, cum ar fi dulgheri și electricieni. Pentru lucrările la scară largă, ca o adăugare, puteți angaja și un arhitect sau designer pentru a extrage planurile de extindere.
  • Întrebarea 8 din 8:
    Cât durează să construiască un garaj?
    1. Imaginea intitulată Extindeți garajul dvs. Pasul 11
    1. De obicei durează între 1-2 săptămâni pentru a construi un garaj. În cele din urmă, cronologia depinde de extensia pe care o faceți, precum și de materialele pe care le utilizați. Înainte ca construcția să devină în curs de desfășurare, să-ți întrebi contractantul pentru o estimare.
    • De exemplu, durează mult mai mult pentru a construi cu cărămidă decât beton.

    sfaturi

    Oferiți-vă vecinilor un heads înainte de a începe extensia de garaj. Renovările pot deveni destul de tare și nu doriți să deranjați pe nimeni!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar