Cum de a alege un antreprenor de acoperiș rezidențial

Când vine vorba de alegerea unui antreprenor de acoperis rezidențiale, este important să selectați un antreprenor cu experiență care să poată oferi acoperișului calitatea de care are nevoie pentru a vă menține familia și lucrurile personale în siguranță din elementele exterioare. Când alegeți un contractor de acoperiș pentru casa dvs., trebuie să căutați mai mulți candidați cu licențierea corespunzătoare și o mare reputație de afaceri în zona dvs. Continuați să citiți pentru a afla cum puteți alege un contractor de acoperiș rezidențial pentru casa dvs.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un broker de artă Pasul 3
1. Contactați trei contractori de acoperiș. Tratați acest pas așa cum ați angaja dacă angajați un nou angajat.Făcând o decizie proastă cu privire la care contractantul să angajeze va fi foarte dureros.Dați-vă cea mai bună ocazie de a lua o decizie bună aici prin includerea mai multor candidați înainte de a trece la pasul 2.
  • Imagine intitulată se aplică pentru compensarea șomajului în Florida Pasul 1
    2. Verificați dacă contractantul de acoperiș pe care îl angajați are licențele de afaceri necesare pentru statul dvs. sau zona locală.
  • Dacă nu sunteți sigur de licențele de afaceri necesare pentru contractanții de acoperiș în zona dvs., contactați consiliul de licențiere sau Departamentul de reglementare profesională pentru zona sau statul dvs.
  • De asemenea, puteți vizita site-ul de licențiere al contractantului prezentat în secțiunea surse a acestui articol pentru a determina licențele cerute de statele specifice.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 13
    3. Verificați dacă contractantul sau afacerea de acoperis este legitim prin solicitarea numărului de identificare fiscală, o adresă de afaceri, site-ul de afaceri sau adresa de e-mail și numărul de telefon de contact.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 12
    4. Adresați-vă contractantului de acoperiș pentru a vă oferi dovada asigurării, inclusiv acoperirea compensației și a răspunderii lucrătorilor.
  • Nu toate zonele sau statele necesită contractori de acoperiș pentru a avea asigurare, dar poate doriți să angajați o persoană cu asigurare pentru a vă proteja de procese dacă contractantul este rănit în timp ce lucrează la proprietatea dvs.
  • Consultați contractantul pentru a verifica dacă asigurarea acoperă întreaga durată a timpului în care are loc proiectul de acoperiș.
  • Imaginea intitulată cere o referință de la un pas al angajatorului 11
    5. Adresați-vă contractantului de acoperiș pentru o listă de referințe și clienți din trecut pe care o puteți apela pentru a afla dacă au fost mulțumiți de munca făcută pe acoperișul lor.
  • De asemenea, puteți cerceta reputația contractantului de acoperis prin contactarea departamentului de reglementare profesională a statului sau a unui Birou de afaceri mai bun al localității (BBB). Vizitați site-ul BBB listat în secțiunea Surse din acest articol sau CALLTHEM la 703-276-0100 în Statele Unite și la 514-905-3893 în Canada.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 7
    6. Adresați-vă contractantului de acoperis pentru dovada că arată că acestea au fost aprobate de producătorul de acoperiș pentru a instala sau a lucra pe acoperișul pe care l-ați ales.
  • Unele tipuri de acoperiș pot solicita contractorilor să aibă formare specială, certificări sau licențe pentru a asigura instalarea corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 6
    7. Cereți contractantului de acoperiș Câți oameni vor lucra la proiectul de acoperiș pentru casa dvs., astfel încât să puteți determina modul în care munca va fi supravegheată și cât timp va dura până la finalizare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un instalator de cablu Pasul 7
    8. Citiți integral informațiile de garanție pentru proiectul dvs. și verificați pentru înțelegere cu contractantul de acoperiș cu privire la orice acțiuni sau excepții care ar putea anula garanția.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de yoga Pasul 7
    9. Obțineți un contract sau o propunere detaliată în scris de la contractantul de acoperiș care va furniza informații explicite cu privire la proiect.
  • Informațiile care trebuie solicitate ar trebui să includă durata proiectului, timpi zilnici de început și de sfârșit, materialele de acoperiș care urmează să fie utilizate, proceduri de siguranță, suma de plată și programul de plată și metodele de curățare.
  • Imaginea intitulată deveni un director creativ Pasul 9
    10. Cercetarea și obținerea serviciilor, comisioanelor și garanțiilor furnizate de mai mulți contractori de acoperis diferiți înainte de a face decizia finală de angajare.
  • Nu angajați contractori de acoperis, bazați exclusiv pe cele mai scăzute oferte de stabilire a prețurilor, deoarece acestea nu pot oferi aceeași valoare ca și contractorii cu prețuri ușor mai ridicate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar