Cum se formează un llc în missouri

O societate cu răspundere limitată (LLC) este o modalitate de înființare a unei corporații care oferă proprietarilor o anumită protecție împotriva datoriilor și costumelor. Mulți indivizi și grupuri care au găsit întreprinderile aleg să formeze un LLC pentru a se asigura că activele lor personale sunt protejate. Puteți forma un LLC în Missouri în conformitate cu Statutul de Stat 347-047. Procesul se bazează pe depunerea unui formular numit articolele de organizare Secretarului de Stat.

Pași

Partea 1 din 2:
Planificarea afacerii dvs
  1. Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 5
1. Alegeți numele afacerii dvs. Alegeți un nume care descrie serviciul dvs. de afaceri, produsul sau angajații dvs. Acest lucru va ajuta clienții sau clienții să înțeleagă ce este unic despre afacerea dvs. Pentru a vă stabili afacerea ca un LLC, totuși, numele dvs. de afaceri trebuie să fie diferit de orice altă corporație străină sau internă licențiată în Missouri. Puteți verifica pentru a vă asigura că nicio altă afacere are deja același nume căutând Missouri de căutare Entitate de Afaceri Missouri.
  • Denumirea afacerii trebuie să conțină una dintre următoarele fraze sau abrevieri: "Societate cu răspundere limitată," "Societate cu raspundere limitata," "LC", "L.C.,"L.L.C, "sau "LLC."
  • Imagine intitulată spune la revedere la colegii Pasul 9
    2. Înregistrați numele afacerii dvs. Odată ce decideți despre numele afacerii dvs. și determinați că nu este deja în uz, va trebui să îl înregistrați cu divizia de cod comercial Missal Universal (UCC). Numele de afaceri trebuie să fie rezervat în scris și nu poate fi garantat ca la dispoziție până la aprobarea înregistrării.
  • Pentru a înregistra un nume de companie cu UCC, vizitați Portalul online UCC. Creați un cont, conectați-vă și urmați instrucțiunile pentru a înregistra numele.
  • Există o taxă de 30 de dolari pentru rezervarea unui nume de afaceri pentru un LLC, plătibilă prin intermediul portalului online UCC.
  • Odată ce ați rezervat numele de afaceri, aveți dreptul exclusiv pentru 60 de zile. Puteți reînnoi sau extinde această rezervare de două ori, pentru a face o perioadă maximă de rezervare de 180 de zile.
  • Dacă nu utilizați numele pentru a stabili o afacere sau pentru a reînnoi rezervarea în termen de 60 de zile, pierdeți dreptul de a rezerva vreodată numele de companie din nou. Dacă nu este utilizat sau rezervat de o altă afacere, totuși, puteți înregistra un LLC sub acel nume.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 12
    3. Fișier o "înregistrare fictivă de nume", dacă este cazul. Legea din Missouri afirmă că orice persoană sau o afacere care operează în stat sub un alt nume decât "adevăratul nume" trebuie să înregistreze numele alternativ, cunoscut ca un "nume fictiv" (uneori numit DBA sau "A face afaceri ca").
  • Pentru a înregistra un nume fictiv de afaceri, vizitați Portalul online UCC. Creați un cont, conectați-vă și urmați instrucțiunile pentru a înregistra numele.
  • De asemenea, puteți depune un nume fictiv în Missouri, completând formularul "Înregistrarea denumirii fictive" și trimiterea la: State of Missouri Secretar de Stat, Divizia corporațiilor, PO Box 778, 600 W. Principalul St., Rm. 322, Jefferson City, Mo 65102.
  • Există o taxă de depunere de 7 USD pentru a înregistra un nume de afaceri fictiv, plătit online sau prin cec la "secretar de stat."
  • Numele fictive nu sunt protejate și unice, spre deosebire de alte nume de afaceri LLC - acest lucru înseamnă că pot fi întreprinderi complet diferite care funcționează sub același nume fictiv.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    4. Decideți cum să vă structurați LLC. Un LLC poate fi organizat pentru a proteja legal un individ. Acest lucru este util pentru cei care își propria propria afacere (propriul proprietar), deoarece LLC va proteja apoi o persoană împotriva răspunderii personale în caz de pierdere sau un costum. Dacă afacerea dvs. este organizată ca o corporație a mai multor parteneri, poate doriți să depuneți articolele dvs. de organizare ca grup, deoarece acest lucru va proteja partenerii atât din cauza pasivelor individuale, cât și a grupului.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 12
    5. Numiți un agent înregistrat. Pentru a încorpora ca un LLC, afacerea dvs. trebuie să numească pe cineva care să fie contactul dintre afacere și secretarul de stat din Missouri. Această persoană este cunoscută sub numele de agent înregistrat de afaceri și el sau ea va fi persoana principală pentru toată corespondența legată de încorporarea LLC. Un agent înregistrat poate fi dvs., un manager (cum ar fi CEO), avocatul juridic al afacerii dvs. sau un alt individ.
  • Imagine intitulată Obțineți un număr de identificare fiscală Pasul 2
    6. Aplicați pentru un număr de identificare al angajatorului (EIN). O afacere care are mai mult de un angajat (inclusiv dvs.), trebuie să se înregistreze la serviciul de venituri interne (IRS) pentru a primi un EIN unic pentru scopuri legate de impozitare.
  • Nu există nicio taxă asociată cu obținerea unui ein.
  • Poti aplicați pentru un ein Online, prin fax sau prin poștă.
  • Chiar dacă compania dvs. are doar un angajat, poate doriți să vă înregistrați oricum pentru un ein. Acest lucru va face lucrurile mai ușoare dacă efectuați vreodată angajați suplimentari, iar EIN va însemna că afacerea dvs. poate fi impozitată ca o corporație mai degrabă decât ca un singur proprietar (dvs.).
  • Partea 2 din 2:
    Depunerea articolelor de organizare
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 20
    1. Completați articolele din formularul de organizare. Acest formă este folosit pentru a vă înregistra oficial LLC. Trebuie să fie prezentată secretarului de stat din Missouri. Există o taxă de 105 USD pentru depunerea certificatului, care trebuie depusă împreună cu forma. Formularul vă cere să menționați informații de bază, cum ar fi:
    • Numele companiei
    • Scopul companiei
    • Numele și adresa agentului înregistrat al companiei
    • Numele și adresele fiecărui individ care organizează LLC (dvs. și partenerii dvs., dacă există)
    • Data intenționată să intră în vigoare (poate fi de până la 90 de zile de la data depunerii articolelor de organizare)
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 13
    2. Așteptați spre aprobare. Un LLC este format oficial când secretarul de stat Missouri aprobă și dosar articolele de organizare. Veți primi notificare atunci când LLC dvs. a fost aprobat.
  • Dacă nu doriți ca LLC să intre în vigoare imediat, asigurați-vă că specificați o dată întârziată efectivă a articolelor de organizare atunci când îl trimiteți. Ori de câte ori depuneți articolele de organizare, LLC nu va fi aprobat ca fiind operabil până la data efectivă pe care o specificați pe formular.
  • Imaginea intitulată Obține un nou certificat de naștere Pasul 8
    3. Să depună o modificare sau o corecție la articolele de organizare, dacă este necesar. Dacă apare nevoia, puteți modifica oficial articolele de organizare ale unui LLC. De exemplu, dacă doriți să modificați numele unui LLC, atunci puteți depune un an Modificarea articolelor de organizare. În mod similar, dacă vă dați seama că există o greșeală asupra articolelor dvs. de organizare (cum ar fi uitarea de a lista un partener), atunci puteți depune o Declarația de corecție a societății cu răspundere limitată.
  • Există o taxă de 25 USD pentru a depune o modificare a articolelor de organizare care trebuie depuse cu formularul.
  • Există 10 USD pentru a depune o declarație de corecție pentru societatea cu răspundere limitată care trebuie depusă cu formularul.
  • Fiecare document trebuie să prezinte modificarea (schimbările) și motivul pentru schimbarea (schimbările), în plus față de informațiile de bază, cum ar fi numele LLC.
  • Imagine intitulată Faceți o vânzare Pasul 14
    4. Fișier o declarație de schimbare a agentului înregistrat sau a sediului social, dacă este necesar. În Missouri, asta formă este folosit pentru a schimba agentul înregistrat al unei companii sau pentru a schimba adresa agentului înregistrat sau ambele. Formularul este disponibil de pe site-ul Secretarului de Stat al Missouri.
  • Există o taxă de 10 USD pentru a depune acest formular.
  • Formularul finalizat ar trebui trimis prin poștă cu plata către: Secretarul de Stat al Statelor Missouri, diviziunea corporațiilor, PO Box 778, 600 W. Principalul St., Rm. 322, Jefferson City, Mo 65102.
  • Dacă trebuie doar să schimbați adresa agentului înregistrat, puteți completa și trimiteți o declarație de schimbare a biroului de afaceri al unui agent înregistrat, trimisă la aceeași adresă, împreună cu o taxă de 10 USD.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar