Cum să devii un antreprenor de îmbunătățire a casei

Dacă vă place să faceți locuri de muncă în jurul casei, ați putea lua în considerare să deveniți un antreprenor de îmbunătățire a casei. Contractori precum aceste locuri de muncă pentru clienții individuali pe o scară mare sau mică - ați putea face locurile de muncă singur sau să supravegheați o echipă de contractori care face munca. O carieră ca antreprenor de îmbunătățire la domiciliu vă poate oferi flexibilitatea și autonomia de a vă deține propria afacere, permițându-vă să lucrați cu mâinile și să vă mândriți cu mâna.

Pași

Metoda 1 din 3:
Experiență și educație
  1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 1
1. Obțineți experiență în construcția rezidențială. Încercați să găsiți un loc de muncă la nivel de intrare în contractarea generală, construcția sau îmbunătățirea la domiciliu. Apoi, lucrați prin poziții pentru a obține abilități în fiecare zonă a casei. Concentrați-vă pe instalații sanitare, tâmplărie, electricitate și podele.
  • Experiența dvs. este deosebit de importantă dacă nu doriți să urmați educația ulterioară.
  • Puteți aplica pentru o lucrare de construcție la nivel scăzut pentru a începe (chiar și unul sezonier este minunat). Pe măsură ce obțineți mai multe abilități și calificări, puteți să vă deplasați pe rânduri și să obțineți mai multă experiență în alte zone.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 2
    2. Obțineți abilități cum ar fi supravegherea, relațiile client și bugetarea. Dacă intenționați să supravegheați proiectele la scară largă, asigurați-vă că aveți experiență în coordonarea locurilor de muncă cu alții. Încercați să obțineți experiență de conducere, să discutați cu clienții despre locuri de muncă și să lucrați la crearea de bugete și termenele pentru site-urile de locuri de muncă.
  • Puteți obține acest lucru la un loc de construcție sau de a face locuri de muncă pentru un antreprenor general.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 3
    3. Încercați să obțineți o educație formală pentru a urmări rapid slujba. Știința construcțiilor, managementul construcțiilor, ingineria construcțiilor sau arhitectura sunt toate grade valoroase pentru acest loc de muncă. Sau, căutați programe prin intermediul Consiliului American pentru Educație pentru Construcții sau Institutul American de Constructori.
  • O mulțime de colegii comunitare au programe de 1 până la 2 ani pentru lucrătorii comerciali.
  • De asemenea, puteți lua cursuri în afaceri și administrare. Acestea vă vor ajuta dacă / când începeți propria afacere contractantă.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 4
    4. Îmbunătățiți-vă rezumatul cu o certificare de la Nari sau OSHA. Pentru a obține o asociație națională a industriei remodelare sau a Nari, certificarea, ia un test de 200 de întrebări pe coduri, legole, standarde de siguranță și abilități specifice industriei. Pentru a obține certificat prin asigurarea securității și sănătății ocupaționale sau prin OSHA, luați 10 până la 30 de ore de formare în domeniul siguranței în persoană.
  • Va trebui să vă actualizați periodic certificarea (de obicei la fiecare 5 ani), deci păstrați înregistrări bune atunci când ați primit certificat.
  • Metoda 2 din 3:
    Licențe și asigurare
    1. Imaginea intitulată Deveniți un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 5
    1. Obțineți o licență de afaceri dacă statul dvs. o cere. Fiecare stat este diferit, dar majoritatea jurisdicțiilor solicită contractorilor să aibă o licență de afaceri înainte de a începe să lucreze. Puteți obține una prin intermediul consiliului de licențiere al statului, al orașului sau al județului, în funcție de locul în care locuiți. Creeaza o plan de afaceri, veniți cu un nume de afaceri și înregistrați-vă afacerea pentru a obține o licență.
    • Este posibil să trebuiască să faceți un examen pentru a vă dovedi cunoștințele despre domeniul construcțiilor și al dreptului de afaceri.
  • Imaginea intitulată Deveniți un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 6
    2. Înregistrați-vă pentru o legătură pentru a vă proteja clienții. Obligațiunile sunt promisiuni de la o companie de legare (de obicei statul pe care îl lucrați) pentru a vă plăti clienților dacă nu reușiți să vă completați munca. Puteți solicita o obligațiune prin completarea unui formular de înregistrare online prin intermediul statului sau jurisdicției dvs.
  • Mulți clienți nu vor angaja un antreprenor dacă nu sunt legați, deci este o idee bună să faceți acest lucru cât mai curând posibil.
  • Valoarea obligațiunii variază de la stat la stat. În general, antreprenorii de îmbunătățire acasă trebuie să ia o obligațiune pentru $ 10,000 la 20.000 de dolari.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 7
    3. Aplicați pentru licența unui contractor dacă statul dvs. o cere. De obicei, un stat sau o jurisdicție va necesita fie o licență de afaceri, fie o licență de contractor. Va trebui să faceți un examen și să faceți o taxă pentru a vă califica pentru această licență.
  • De asemenea, veți avea pentru a vă reînnoi permisul periodic (de obicei la fiecare 3 până la 5 ani).
  • Taxele pentru licența unui contractor variază, dar sunt de obicei între 150 și 200 de dolari.
  • Acest lucru ar putea fi numit și o "licență de îmbunătățire a casei."
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 8
    4. Obțineți o certificare plumb dacă lucrați la casele vechi. Case construite înainte de 1978 pot avea vopsea de plumb pe pereți sau plafoane. Dacă intenționați să lucrați în case sau clădiri mai vechi, solicitați certificarea privind protecția mediului (EPA). Unele state solicită să aveți acest lucru înainte de a începe contractarea.
  • Puteți solicita această certificare vizitând https: // epa.gov / plumb / getocert.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 9
    5. Achiziționați asigurarea pentru a vă proteja afacerea. Căutați asigurarea de răspundere civilă, asigurarea daunelor de proprietate și compensația lucrătorului (contractorii au nevoie de toate cele trei). Puteți cumpăra în jur pentru a găsi cele mai mici rate de asigurare din apropierea dvs., dar de obicei costă aproximativ 90 USD pe lună în total.
  • Majoritatea clienților vor întreba despre polițele de asigurare, deci asigurați-vă că dvs. sunt actualizate.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 10
    6. Creați o afacere mică cu un LLC. Dacă doriți să transformați locurile de muncă contractante într-o afacere reală înregistrată, va trebui să solicitați o societate cu răspundere limitată sau un LLC. Acest lucru vă va proteja afacerea și acoperă accidentele cu asigurare. De obicei, vă puteți înregistra la starea dvs. online, completați un formular cu numele, adresa și membrii / proprietarul dvs.
  • Cealaltă opțiune depune taxe ca antreprenor independent. Aceasta va fi mai puțini bani în față, dar nu oferă aceleași protecții ca și un LLC.
  • Metoda 3 din 3:
    Administrare afaceri
    1. Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 11
    1. Piața afacerii dvs. online și în lucrările locale. Când începeți mai întâi, puteți să faceți publicitate la nivel local. Începeți prin scoaterea anunțurilor în lucrările sau revistele locale, apoi creați un site web pentru afacerea dvs., astfel încât oamenii să vă poată privi.
    • Având o prezență socială este o modalitate excelentă (și liberă) de a face publicitate. Porniți o pagină de afaceri pe Facebook sau Instagram pentru a obține clienți noi în acest fel.
    • Păstrați site-ul dvs. actualizat cu imagini de site-uri de locuri de muncă sau de lucru finalizat.
  • Imaginea intitulată Deveniți un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 12
    2. Obțineți clienți noi prin intermediul cuvântului de gură. Recomandările de la prieteni sau de membrii familiei merg mult. Adresați-vă clienților să le spună oamenilor că știu despre serviciile dvs. și vă recomandă pentru orice loc de muncă de îmbunătățire a casei.
  • Aceasta este o modalitate excelentă pentru clienți pentru a vă vedea munca înainte de a vorbi cu dvs. În acest fel, ei pot obține o simțire pentru ce fel de servicii pe care le oferiți.
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 13
    3. Alăturați-vă unei asociații industriale pentru oportunitățile de rețea. Vorbind cu alți antreprenori este o modalitate excelentă de a găsi mai multe locuri de muncă în zona dvs. Căutați o asociație din industrie din apropierea dvs., ca și antreprenorii generali asociați.
  • Există, de asemenea, asociații hiper-specifice pe care le puteți alătura, cum ar fi Institutul Internațional de Management al Riscului (IRMI) sau Asociația Națională a Femeilor în Construcții (Nawic).
  • Imaginea intitulată deveni un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 14
    4. Scrie un a contracta Pentru fiecare client. Este important să obțineți fiecare loc de muncă în scris înainte de a începe. Dați clientului dvs. o estimare, apoi le scrieți un contract cu opțiuni de plată și o cronologie.
  • Aceasta este de a proteja atât dvs., cât și clientul dvs. Dacă ceva nu merge bine, puteți să vă luați contractul în instanță.
  • De asemenea, puteți pune legătura, licența și informațiile de asigurare în contract.
  • Imaginea intitulată Deveniți un antreprenor de îmbunătățire a casei Pasul 15
    5. Supravegherea locurilor de muncă, aplicați pentru permisele și lucrați cu clienții. În mod zilnic, probabil că veți verifica cu site-urile dvs. de locuri de muncă și vă asigurați că totul funcționează fără probleme. Este posibil să trebuiască să aplicați pentru permisele rezidențiale prin orașul dvs. înainte de a începe locurile de muncă, și puteți face și munca fizică dacă doriți.
  • Cele mai mari remodelări necesită permise, cum ar fi adăugarea de camere sau construirea unor incinte în afara. Lucrări mai mici, cum ar fi pardoseli sau remodele de bucătărie, în general nu necesită permise.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că sunteți familiarizați cu ce tip de locuri de muncă necesită autorizații de construcție. Locurile de muncă mari pot necesita atât permisele generale de construcție, cât și permisele comerciale precum permisele electrice și instalate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar