Cum să aplicați pentru premiile de afaceri

Premiile și recunoașterea sunt importante pentru întreprinderi din motive mai multe motive decât vanitatea proprietarului de afaceri. Premiile sunt excelente pentru obținerea cuvântului despre afacerea dvs. și vă pot ajuta în validarea nivelului de succes al afacerii dvs. Plus, premii și recunoaștere sunt modalități de succes de a vă motiva și angajații dvs. de a face mai bine în viitor. Din fericire, câștigând un premiu de afaceri poate fi ușor, deoarece majoritatea proprietarilor de afaceri nu se deranjează niciodată să încerce. Pașii de mai jos vă vor ajuta să solicitați un premiu de afaceri pentru îmbunătățirea companiei dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Localizarea premii
  1. Imagine intitulată cere o scrisoare de recomandare Pasul 8
1. Clarificați tipurile de premii pe care le veți aplica. Trebuie să fii sigur că aplicați pentru premii pe care le puteți câștiga de fapt. În caz contrar, veți pierde timpul. Aceasta implică două părți diferite. În primul rând, asigurați-vă că vă calificați pentru premii. Aceasta înseamnă că premiul permite înregistrările din industria dvs., locația dvs. și de la întreprinderile de dimensiune. În al doilea rând, aplicați doar pentru premii care caută lucrurile pe care le faci bine. Adică, jucați la punctele forte.
  • Dacă sunteți cunoscut pentru un serviciu excelent pentru clienți, de exemplu, aplicați pentru premii care judecă serviciul clienți. Dacă sunteți cunoscut în schimb pentru calitatea produselor, luați în considerare evitarea premiului cu clienții.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru subvenții mici de afaceri pentru femeile Pasul 5
    2. Aflați ce premii au câștigat concurenții dvs. Având (sau nu aveți) anumite premii poate fi un standard de comparație între întreprinderile concurente. Vizitați site-urile sau magazinele concurenților dvs. pentru a vedea care premiile pe care le afișează. Dacă nu aveți aceste premii, aplicați-le. Acest lucru va elimina încă un avantaj pe care îl poate avea concurența asupra dvs.
  • Uită-te mai ales îndeaproape la Premii Concurenții dvs. au câștigat în mai mulți ani. Aplicarea ar putea fi ocazia dvs. de a le fura departe de ei.
  • Imaginea intitulată obține un doctorat. În Fizica Pasul 22
    3. Investigați premiile naționale. Unele dintre cele mai mari premii de afaceri mici sunt oferite de organizațiile și companiile naționale. Câștigarea acestor premii va aduce recunoașterea pe scară largă a afacerii dvs., dar competiția va fi acerbă. Dacă credeți că aveți ceea ce este necesar, aplicați la una sau mai multe dintre următoarele premii:
  • Scor premii.
  • Premii naționale de săptămâni de afaceri mici.
  • Dream Premii mari.
  • Stevie Premii.
  • Premii antreprenor ale revistei Antreprenor.
  • Ernst & Young antreprenor al anului.
  • Deloitte Technology Fast 500.
  • Imaginea intitulată obține un doctorat. În Fizica Pasul 19
    4. Căutați premii din industrie. Fiecare industrie poate avea premii speciale pentru întreprinderile restante din cadrul acestei industrii. Verificați cu publicațiile comerciale, revistele de interes special, site-urile industriale și alte reviste specifice industriei pentru a vedea dacă au orice premii de afaceri pe care le puteți solicita.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile probate Pasul 1
    5. Verificați premiile locale. Camera locală de comerț sau revistele locale poate avea programe care dau premii sau recunoaștere întreprinderilor. Asigurați-vă că ați verificat cu aceste organizații pentru a vedea ce premii puteți solicita. Acestea nu vă pot da recunoașterea națională, dar veți obține o mai mare recunoaștere în comunitatea dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând pentru premii
    1. Imagine intitulată obține bunăstarea Pasul 13
    1. Începeți aplicația dvs. Când ați găsit câteva premii pentru a aplica, nu așteptați până în ultimul minut să se aplice, în schimb, începeți aplicațiile acum. Dacă există multe dintre ele, creați un program pentru umplerea tuturor. Luați în considerare petrecerea timpului liber pe timp de noapte sau în weekend pentru a completa aceste formulare. Dacă primiți premiul, totul merită.
  • Imagine intitulată Fișierul A Nu Divorțul de eroare Pasul 1
    2. Planificați-vă observațiile scrise. Înainte de a vă scrie aplicația, stați în jos și planificați cifrele și faptele pe care doriți să le includeți. Asigurați-vă că aveți o listă de puncte cheie gata, astfel încât să puteți spune tot ceea ce doriți să spuneți. În timpul acestui proces, asigurați-vă că ați verificat lista cu cerințele premiului. Utilizați cerințele ca ghid. Adăugați în orice detalii sau informații pe care le-ați lăsat afară.
  • Rețineți că este bine să furnizați mai multe informații decât este necesar, trebuie doar să vă asigurați că nu vă lăsați nimic necesar.
  • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 4
    3. Trimiteți-vă aplicația. Înainte de a vă trimite cererea, aveți un coleg de coworker sau membru de familie pentru erori și pentru a vă asigura că ați inclus tot ce era necesar. Verificați pentru a vedea că toate documentele necesare sunt atașate și în formatele corecte. Și, cel mai important, asigurați-vă că trimiteți cererea la timp. Fiind chiar la câteva minute întârziere, poate descalifica depunerea dvs.
  • Imagine intitulată se aplică sub granturi de afaceri mici pentru femei Pasul 6
    4. Păstrați o copie. După aplicarea pentru un premiu de afaceri, salvați o copie și utilizați documentul pentru aplicarea pentru alte premii în viitor. Acest lucru va face ca procesul de a aplica pentru premii mai eficiente și de a vă economisi timp, chiar dacă trebuie să editați părți mari ale documentului pentru a se potrivi criteriilor pentru fiecare premiu.
  • Partea 3 din 3:
    Câștigând premiul
    1. Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă Pasul 6
    1. Spune o poveste bună. Recendenții de premiere au trecut prin sute sau mii de aplicații, așa că va trebui să-ți faci afară. Pentru a face acest lucru, va trebui să spuneți o poveste bună. Adică atunci când aplicați pentru premiul dvs., nu spuneți doar evenimentelor într-un mod de fapt. În schimb, utilizați experiențele dvs. de pe drumul dificil pe care l-ați avut ca proprietar de afaceri mici pentru a centra o poveste care explică greutățile pe care le-ați confruntat, impactul deciziilor dvs. și modul în care afacerea dvs. a interacționat și a fost construită de oameni implicat în ea.
    • Nu vă bazați pe descrierile financiare și să vă concentrați asupra efectelor tangibile și asupra efectelor emoționale ale evenimentelor și schimbărilor de afaceri.
    • Cu toate acestea, păstrați-vă povestea scurtă și dulce-judecătorii nu doresc să citească un roman.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 4
    2. Asigurați-vă că includeți totul. Este foarte ușor ca cererea dvs. să fie imediat aruncată pentru că nu ați urmat regulile. Pentru a evita această prevedere în cadrul instrucțiunilor de aplicare. Includeți fiecare document necesar și formați totul exact așa cum este instruit. Acest lucru vă ajută să dovediți judecătorilor că doriți cu adevărat să câștigați.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 13
    3. Urmare. După ce ați solicitat un premiu, asigurați-vă că ați urmărit un mod de urmărire dacă ați câștigat sau nu. Multe premii vă vor notifica, dar vă înscrieți pentru newsletterul de la organizația de atribuire pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic. De asemenea, puteți urmări cu judecătorii sau organizarea după ce le-ați aplicat pentru a le considera. Privind clar că într-adevăr doriți ca premiul să facă o diferență în selecția judecătorilor.
  • Asigurați-vă că nu vă pensați pe judecători. Doar urmăriți într-o manieră profesională, similară cu modul în care veți urma un interviu de angajare.
  • Imaginea intitulată câștiga un pas electoral local 14
    4. Afișați premiul acolo unde este posibil. Dacă afacerea dvs. este selectată sau clasată de un premiu, și mai ales dacă câștigați unul, asigurați-vă că vă aflați la clienții și angajații dvs. Premiul vă poate oferi un comunicat de presă standard pentru a utiliza, dar dacă nu asigură că va face un comunicat de presă al propriului dvs. explicarea premiului și că ați câștigat-o. În plus, puteți trimite un buletin informativ clienților care rezumă premiul și povestea din spatele câștigului dvs. Aceasta este o bună ocazie de a mulțumi clienților pentru sprijinul lor.
  • Post link-uri pe social media pe pagina de pe site-ul premiului care vă arată afacerea și victoria acesteia.
  • În unele cazuri, puteți afișa logo-ul premiului în magazinul dvs. sau publicitate. Cu toate acestea, unele programe de atribuire vor percepe o taxă pentru utilizarea logo-ului lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar