Cum să extindeți rafters

Adăugarea unei suprapuneri sau o copertină pe acoperiș poate fi o modalitate excelentă de a adăuga la estetica casei dvs., precum și de a crea o umbră mai mică de la soare. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă extindeți garniturii. De fapt, nu este extrem de greu de făcut, dar este important să o faceți corect pentru a putea susține greutatea oricăror consiliere pe care le instalați. Pentru a vă ajuta, am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre ceea ce este nevoie pentru a vă extinde rafturile.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Puteți prelungi rafturile de acoperiș?
  1. Imaginea intitulată Extinde o acoperire a acoperișului gablei Pasul 12
1. Da, puteți introduce extensii de rafturi pe grinzile existente. Extensiile Rafter sunt bucăți de cherestea pe care le puteți instala pe rafturile acoperișului dvs. Acestea vor extinde lungimea totală a rafturilor dvs. și vă vor permite să susțineți greutatea unui mic de susținător.
Întrebarea 2 din 5:
Cum instalez extensiile Rafter?
  1. Imagine intitulată Înlocuiți o placă de fascie 9
1. Îndepărtați orice fascie sau ornamente care acoperă rafturile. Acoperișul dvs. este acoperit de tăiere externă și izolație. Va trebui să eliminați toate materialele astfel încât să puteți accesa rafturile pentru a vă instala extensiile. Ar trebui să puteți vedea în acoperișul dvs. din exterior.
  • 2. Alegeți cel mai mare cherestea pe care o puteți potrivi în acoperișul dvs. Cantitatea de spațiu dintre învelișul acoperișului și placa externă poate varia în funcție de modul în care a fost construită casa dvs. Așadar, alegeți cel mai mare cherestea de dimensiuni vă puteți potrivi între spațiul de utilizat ca extensii de rafturi.
  • 3. Cherestea de unghii la rafturi, astfel încât de două ori lungimea de supraviețuire este în acoperiș. Măsurați lungimea dorită pentru supraîncărcare și apoi dublați-o pentru a găsi lungimea cherestelui pe care o veți conecta la rafturile din interiorul acoperișului. Tăiați cherestea pentru a vă potrivi măsurătorilor. Apoi, unghii cherestea la garniturile dvs. existente, astfel încât supraîncărcarea se potrivește cu măsurătorile dvs.
  • Este important ca extensiile dvs. de rafturi să fie un raport de extensie externă și ⅔ conectați intern la grinzile existente.
  • Întrebarea 3 din 5:
    Pot fi adunate grinzi?
    1. Da, puteți splica rafturi împreună cu o plăcere. O plăcuță de pește este o bucată de metal plat care este utilizat pentru conectarea materialelor, cum ar fi șinele pe o cale ferată. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a se alătura grinzilor. Utilizați o placă de pește care este cel puțin .75 în (19 mm) și conectați-l la cele 2 rafturi cu 6 unghii mari pe fiecare parte a plăcii.
    Întrebarea 4 din 5:
    Cât de mult poate un acoperiș de susținut fără suport?
    1. Limitați-vă consolidarea la cel mult 2 picioare (0.61 m) fără sprijin. Orice trecut această lungime poate pune prea multă tulpină pe extensiile de rafturi, mai ales dacă aveți o exploatare instalată pe ele. Păstrați extensiile sub această lungime dacă nu aveți suport suplimentar pentru a evita deteriorarea potențialului dvs. dacă supraîncărcarea se prăbușește sub tulpina.
    Întrebarea 5 din 5:
    Cât costă să extindă un acoperiș?
    1. Imagine intitulată Detectează banii de bani din SUA Pasul 8
    1. Costă între 50- $ 85 USD pe picior (.6048 m). Numai materialele costă aproximativ 11 USD.50 pe picior (.6048 m). Dacă intenționați să faceți singur postul, puteți economisi costurile de muncă care ar fi incluse dacă aveți acoperișul dvs. extins de un profesionist. Dar un antreprenor bun se va asigura, de asemenea, că acoperișul dvs. este până la standardele oricăror coduri locale de clădiri.

    sfaturi

    Avertizări

    Verificați codurile locale de clădiri sau asociația de vecinătate înainte de a începe să lucrați să vă extindeți rafturile. Ai putea să te confrunți cu o amendă puternică dacă încălcați regulile.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar