Cum să găsiți un loc de muncă care lucrează de la domiciliu

Există atât de multe escrocheri care oferă posibilitatea de a câștiga bani la domiciliu că poate fi dificil de a crede că există oportunități legitime acolo. Există totuși o mulțime de locuri de muncă care pot fi efectuate eficient la o distanță și mulți angajatori care sunt dornici să economisească cheltuielile de asigurare a unui angajat intern. Pentru a profita de aceste oportunități, va trebui să vă restrângeți sursa în locații de reputație și să cultivați abilitățile în sectoarele în care este fezabilă să lucrați acasă.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutarea de locuri de muncă
  1. Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la domiciliu Pasul 1
1. Lista de scanare pe site-uri web reputate. Pentru a evita căderea pentru o înșelătorie, ar trebui să respectați site-urile de reputate dedicate la locurile de muncă la domiciliu. Deși unele dintre ele se încarcă, multe dintre aceste site-uri web, de asemenea, screeningurile de locuri de muncă pentru a verifica dacă acestea sunt legitime. Considera:
  • Flex Jobs
  • De lucru la distanță
  • Lucrați acasă
  • La distanță OK
  • Sări peste drive
  • Nomaduri de lucru
  • Locuri de muncă autentice
  • Lucrăm de la distanță
  • Vocații virtuale
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la pasul de acasă 2
    2. Ajungeți la afacerile locale. Locurile de muncă la distanță sunt în mare cerere, astfel încât să aveți nevoie să vă faceți propriul loc de muncă. Discutați cu afacerile locale și întrebați-vă oamenii care au nevoie de ajutor. Comercializați-vă ca fiind capabil să îndeplinească sarcini care pot fi efectuate de la distanță, cum ar fi scrierea, editarea, vânzările, designul web, traducerea, transcrierea medicală și serviciul clienți.
  • Luați în considerare oferiți inițial serviciile gratuite sau aproape gratuite, pentru a dovedi că puteți lucra de la distanță. Odată ce aveți un client, va fi mai ușor să vă conectați și să dezvoltați mai multe relații de afaceri.
  • Plasați avantajele de a face munca dvs. de la distanță. Angajatorul dvs. nu va trebui să plătească spațiul de birouri. Pentru că nu aveți nevoie să călătoriți, sunteți dispus să lucrați mai puțin decât concurenții. Dacă sunteți angajat ca antreprenor, acesta va reduce obligațiile fiscale.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la pasul de acasă 3
    3. Utilizați rețelele dvs. Ajungeți la prieteni, familie și oameni cu care ați lucrat sau cu. Întrebați-le despre oportunitățile de angajare și vedeți dacă pot pune un cuvânt bun pentru dvs. Utilizați web-ul pentru a vă promova serviciile.
  • Dezvoltați un site de publicitate pe site-ul dvs. Serviciile și realizările dvs.
  • Publicitate în ziare locale și mass-media online.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la pasul de acasă 4
    4. Contactați o companie majoră. Examinați lista Flex Job din cele 100 de companii, cel mai probabil să angajeze lucrători la distanță. Utilizați LinkedIn pentru a vedea dacă aveți conexiuni cu acea companie pe care o puteți contacta pentru asistență pentru găsirea unui loc de muncă. Dacă nu, trimiteți prin e-mail departamentul de personal CV-ul dvs. și faceți un pas pentru motivul pentru care ar trebui să ia în considerare angajarea dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea unui set de calificare pentru munca la distanță
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează din pasul de acasă 5
    1. Dezvoltați abilitățile informatice. Sectorul pe care angajații cel mai mult la domiciliu este tehnologia, în special designul web. Unele locuri de muncă de programare software pot fi de asemenea efectuate de la domiciliu.
    • Pentru designul site-ului, va trebui să puteți proiecta site-uri personalizate care publică produsul companiei. Alternativ, este posibil să aveți, de asemenea, să mențineți site-urile existente prin verificarea utilizării și fixării codului defectuos.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la domiciliu Pasul 6
    2. Concentrați-vă pe servicii. Abilitățile sectorului de servicii pot fi utile pentru munca la distanță, mai ales dacă puteți demonstra că puteți comunica eficient la telefon. Pentru aceste locuri de muncă, va trebui, de asemenea, să dovediți că știți cum să interacționați cu clienții într-un mod politicos și util.
  • Asistenți virtuali lucrați pentru o terță parte care își vinde serviciile companiilor care au nevoie de un lucrător pe termen scurt. Aceste sarcini ar putea implica tot felul de muncă, dar de obicei necesită servicii administrative, tehnice și sociale oarecum similare cu cele oferite de un secretar.
  • Specialistul Reprezentant al Centrului de apeluri și asistență tehnică sunt în creștere oportunități de angajare care sunt frecvent contractate persoanelor care lucrează de la domiciliu. Pentru aceste locuri de muncă, va trebui să vă demonstrați capacitatea de a ajuta în mod eficient clienții cu probleme de produs și să le păstrați fericiți.
  • Există un număr tot mai mare de agenți de călătorie care lucrează de la domiciliu. Pentru aceasta, veți avea nevoie de abilități bune interpersonale, abilitatea de a gestiona banii și abilitățile organizaționale. Ajută la cunoașterea unei limbi străine și au cunoștințe despre destinațiile de călătorie.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la domiciliu Pasul 7
    3. Aflați transcrierea medicală. Transcrietorii medicali sunt în mare cerere, iar lucrările pot fi adesea efectuate de la domiciliu. Va trebui să ascultați înregistrări ale medicilor și să traduceți cu exactitate ceea ce spun ei în codul medical. Este nevoie de bune abilități de tastare, atenție la acuratețe și cunoașterea codificării medicale.
  • Transcripționarii medicali au nevoie de obicei de formare specializată din școlile dedicate transcrierii medicale.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la pasul de acasă 8
    4. Concentrați-vă pe abilitățile lingvistice. Editarea și scrierea pot fi adesea efectuate la domiciliu, cum ar fi traducerea. Puteți blog independent sau pentru o companie. De asemenea, puteți corecta, scrie sau traduce pentru o afacere care încearcă să-și facă publicitate produsului sau să interacționeze cu clienții într-o limbă străină.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la domiciliu Pasul 9
    5. Învață să-ți faci propriile locuri de muncă online. Există site-uri precum Etsy și Fiverr care vă permit să vindeți bunuri sau chiar servicii, online. Pentru a avea succes pe aceste piețe, trebuie să găsiți un lucru distinctiv pe care îl puteți produce sau de a face altora.
  • Utilizați imagini, exemple ale muncii dvs. și CV-ul dvs. pentru a ieși în mulțime. Mulți alți oameni vinde obiecte pe aceste site-uri web și trebuie să vă comercializați.
  • Să fie sigur că oferă servicii de înaltă calitate - consumatorii își vor baza achizițiile. Evaluările bune vă pot ajuta să obțineți mai multe afaceri în viitor.
  • Partea 3 din 3:
    Vizionând pentru înșelători
    1. Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la domiciliu Pasul 10
    1. Amintiți-vă că șansele sunt împotriva dvs. Există 60 de Fake la domiciliu liste de locuri de muncă pentru fiecare listă reală de locuri de muncă la distanță. Asigurați-vă că ați apăsat cu atenție lucrările pe care le solicitați sau altfel posibilitatea de a cădea victimă ASCAM.
    • Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să lipiți pe site-urile care scriu înregistrările lor de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la domiciliu Pasul 11
    2. Căutați întreprinderi recunoscute. Nu răspundeți la anunțurile care nu enumeră numele afacerii. Este de preferat dacă recunoașteți numele companiei și puteți găsi dovezi că este reală. Ar trebui să existe un departament de resurse umane care vă poate răspunde la întrebări.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă care lucrează de la pasul de acasă 12
    3. Așteptați un proces normal de angajare. Doar pentru că afacerea caută un lucrător îndepărtat, nu înseamnă că ei ar renunța la toate procedurile lor normale de angajare. Ei ar trebui să ceară referințe și un interviu. În schimb, listarea ar trebui să includă, de asemenea, informații despre așteptările locului de muncă, salariul, concediul și beneficiile.
  • Dacă primiți un e-mail instant, indicând faptul că ați primit lucrarea fără a trece printr-un proces de angajare, atunci este fals.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar