Cum să devii un avocat pentru vârstnici

Avocații pentru examinarea vârstnicilor care prezintă provocări pentru adulții mai în vârstă și se străduiesc să-și îmbunătățească condițiile de viață. Abuzul de îngrijire a persoanelor în vârstă, lipsa accesului la medicamente și asistență medicală, și provocările de transport sunt câteva exemple de dificultăți pe care unele adulți mai în vârstă se confruntă. Avocații îi ajută pe vârstnici, concentrându-se pe problemele de presare și de a crea o mai mare conștientizare a publicului. Puteți deveni un avocat pentru seniori, ajutându-i în mod individual, unde locuiesc, răspândind informații și generând interes comunității dvs. și lucrează pentru a încuraja noi politici care să protejeze vârstnicii.

Pași

Metoda 1 din 4:
Ajutând la viața de zi cu zi
  1. Imaginea intitulată deveni o persoană mai puternică prin intermediul pasului de îngrijire 6
1. Voluntar într-o casă de îngrijire medicală. Vorbind și petrecerea timpului cu vârstnicii vor crește conștiința cu privire la preocupările și provocările zilnice. Problemele pe care le-ați putea observa includ preocupările legate de asistența medicală, provocările comune de sănătate cum ar fi demența, nevoi nutriționale nesatisfăcute, izolare socială și o nevoie continuă de activități fizice sau de agrement.
  • Adresați-vă coordonatorii de voluntariat de la domiciliu pe care le puteți face pentru a vă ajuta să abordați problemele pe care le vedeți impactul vieții zilnice a celor care locuiesc la domiciliu, pe partea de sus a lucrării dvs. de voluntariat obișnuite.
  • Dacă aveți un câine sau o pisică prietenoasă, întrebați dacă locuința participă la un program de vizitare a animalelor. Acest lucru vă permite să vă împărtășiți timpul de companie și să oferiți confort și fericire locuitorilor de origine.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai puternică prin intermediul pasului 21
    2. Voluntar pentru a ajuta persoanele independente. În timp ce mulți seniori trăiesc într-o casă de îngrijire medicală, mulți optează să rămână acasă și să trăiască independent. Voluntar pentru a le ajuta cu sarcini de uz casnic, fie prin lucrul cu o organizație locală, fie prin contactarea directă a senirilor specifici pe care îi cunoști.
  • Treburile casnice și ridicarea grele pot fi deosebit de dificil pentru unii seniori. Ofertă de a efectua întreținerea de bază a casei, cum ar fi curățarea jgheaburilor sau realizarea de reparații de bază la corpuri și aparate.
  • Luați în considerare lucrul cu un program care furnizează mese sau oferă vizite la domiciliu pentru persoanele vârstnice din zona dvs. Acest lucru îi ajută pe seniori care nu pot accesa o casă sau care doresc să trăiască independent pentru a obține încă grija de care au nevoie.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 13
    3. Aflați practici de bază de asistență medicală. Asistența medicală este o parte importantă a îngrijirii senior și puteți contribui la îmbunătățirea vieții seniorilor cu care locuiți sau lucrați prin învățarea despre practicile și politicile de sănătate. Obțineți certificat în prim ajutor, CPR și AED, sau participați la conferințe de asistență medicală pentru a afla mai multe despre îngrijirea senior.
  • Verificați listarea cursurilor la centrele comunitare locale sau colegii comunitare pentru a vedea dacă sunt oferite clase de prim ajutor și îngrijire de urgență sau vor discuta cu un centru local local pentru a găsi resurse.
  • Dacă primiți o pregătire extinsă de prim ajutor, luați în considerare înscrierea ca un prim răspuns comunitar cu spitalul local și spuneți-i că vă specializați în îngrijirea vârstnicilor.
  • Dacă vă aflați la o conferință, întrebați despre toate aspectele legate de sănătate. Sănătatea fizică, socială, emoțională și mintală a vârstnicilor trebuie luată în considerare pentru a crea planuri de gestionare eficiente pentru a aborda aceste probleme.
  • Participați la seminarii și ateliere de lucru la evenimente de asistență medicală care sunt concentrate în mod specific asupra îngrijirii vârstnicilor.
  • Imaginea intitulată Organizarea gândurilor dvs. logic Pasul 8
    4. Ajutați-l pe Seniori online. O provocare zilnică majoră cu care se confruntă persoanele în vârstă este că nu sunt în măsură să localizeze sau să acceseze anumite servicii de care au nevoie, deoarece acestea nu dispun de cunoștințe vitale de informatică. Lucrați cu seniorii din comunitatea dvs. pentru a obține internetul în casele lor și pentru a le instrui pe abilitățile de bază ale computerului.
  • Voluntar cu un grup local dedicat furnizării de cursuri de alfabetizare tehnologică superioară. De asemenea, este posibil să puteți oferi voluntar ca un ghid sau un monitor de laborator la centrul local sau la centrul comunitar.
  • Adresați-vă Seniorilor cu care lucrați, "Ce goluri când mergeți online?"Ca să puteți înțelege ceea ce doresc să facă și să ofere îndrumări specifice. Dacă, de exemplu, motivația lor principală este de a comunica cu familia, nu aveți nevoie să le confundați, de asemenea, învățându-i să-și plătească facturile online.
  • Metoda 2 din 4:
    Generarea conștientizării în comunitatea dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un membru al Delta Sigma Theta Pasul 7
    1. Forumul comunității gazdă. Centrul comunitar local ar putea servi ca o locație centrală bună pentru rezidenții din zonă să adune și să învețe despre provocările adulților mai în vârstă. Multe biblioteci au, de asemenea, săli de întâlnire care pot fi accesibile pentru astfel de întâlniri.
    • Invitați vârstnicii să vorbească despre preocupările lor. Audierea detaliilor îngrijorărilor de sănătate a adulților mai în vârstă, a problemelor de transport sau a dificultăților financiare ar putea inspira compasiune și soluții în mintea și inimile locuitorilor locali.
    • Faceți publicitate evenimentului la îngrijirea locală, îngrijirea sănătății și altor activiști și grupuri de organizare comunitare. Să le prezinte ca o șansă de a se întâlni cu seniorii în comunitatea lor și de a înțelege nevoile lor.
    • Aranja pentru transportul pentru vârstnici. Creșteți participarea la evenimentele comunitare prin furnizarea de transport pentru adulții mai în vârstă care ar putea să nu poată participa altfel.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    2. Creați un blog. Utilizați o platformă de blogging sau de microblogging online pentru a dezvolta conținut dedicat nevoilor persoanelor în vârstă. Adulții mai în vârstă care sunt inconfortabil exprimându-și problemele în persoană ar putea fi dispuși să le supună anonim online.
  • Oferiți informații utile pentru cetățenii în vârstă. Informați vârstnicii despre drepturile mai mari, serviciile locale și activitățile comunitare care le vor ajuta să depășească singurătatea, plictiseala și sentimentele de neajutorare.
  • Încurajați cititorii vârstnici să împărtășească preocupări și provocări care ar putea fi nemaiauzite.
  • De asemenea, lucrați la conținutul dedicat persoanelor care încearcă să-i ajute pe vârstnici. Furnizați legături utile cu resursele, cum ar fi grupurile de advocacy locale, paginile despre ce să faceți în cazurile de abuz bătrân și organizațiile de voluntariat.
  • Image denumită devenind președinte al Statelor Unite Pasul 6
    3. Găsiți un grup comunitar. Alăturați-vă unei organizații dedicate îmbunătățirii vieții persoanelor vârstnice. Astfel de organizații distribuie de obicei informații și articole despre problemele legislative care afectează viața persoanelor în vârstă. Ei pot lucra, de asemenea, cu persoanele în vârstă direct pentru a aborda problemele care contează pentru ei.
  • Găsiți grupuri comunitare prin contactarea comunităților superioare locale sau AARP pentru a obține recomandări.
  • Profitați la maximum de timpul dvs. cu organizația prin voluntariat nu numai pentru a veni la întâlniri, ci pentru a distribui informații în cartierul dvs. și în jurul comunității dvs. Face timp să participe la evenimente locale, de asemenea.
  • Metoda 3 din 4:
    Care lucrează politic
    1. Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 7
    1. Lucrați pentru o organizație de advocacy. Una dintre cele mai bune modalități de a susține persoanele în vârstă este de a volunta sau de a lucra pentru o organizație care promovează comunicarea intergenerațională și se angajează în advocacy legislativ. Consiliul Național privind Îmbătrânirea este un loc bun pentru a începe să căutați grupuri și resurse să se alăture.
    • Să lucreze la nivel local pentru promovarea sau proiectarea legislației de protecție care creează acces la serviciile necesare în comunitatea dvs.
    • Gazdă de evenimente de conștientizare a publicului care încurajează comunitatea să lucreze pentru a proteja cetățenii vârstnici și că conectează membrii mai în vârstă ai comunității dvs. cu resurse care le pot ajuta din punct de vedere medical, legal și financiar.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    2. Scrieți oficialilor legislativi. Abuzul financiar al vârstnicilor, asistenței medicale inadecvate, neglijării și abuzului de vârf, precum și lipsa serviciilor de transport sunt aspecte importante pentru a aduce în atenția legiuitorurilor. Apelați sau scrieți reprezentanții locali și de stat pentru a le informa că populația de vot dorește să vadă mai multă atenție îngrijirii persoanelor în vârstă.
  • Poate doriți să începeți o campanie de scriere întreagă pentru a obține mai mult sprijin în spatele mesajului. Cu permisiunea și permisele adecvate, configurați o masă la centrul comunitar local pentru a ajuta pe alții să proiecteze și să trimită scrisori.
  • Furnizați scrisori pre-scris că indivizii pot citi și semna, împreună cu plicuri adresate și ștampilate și o cutie de colecții, astfel încât să puteți lua literele din toate.
  • Imagine intitulată Fii un delegat național (SUA) Pasul 10
    3. Lobby la evenimente locale. Avocați prin proteste pașnice și demonstrații la evenimentele politice locale. Lucrați cu grupurile naționale de advocacy pentru a obține resurse și pentru a dezvolta un plan de acțiune. Apoi, adunați indivizi să participe la demonstrația dvs.
  • Pregătiți materiale în avans pentru a distribui publicarea publicului pentru problemele superioare. Includeți informații despre modul în care oamenii se pot implica, cum ar fi scrierea la reprezentantul lor din Congres sau la vot pe anumite măsuri.
  • Păstrați protestele structurate și pașnice. Accentul ar trebui să fie pe mesaj, nu pe cauza unei scene publice.
  • Metoda 4 din 4:
    Obținerea angajării ca avocat de îngrijire a vârstnicilor
    1. Imaginea intitulată deveni o persoană mai puternică prin intermediul pasului de îngrijire 12
    1. Alegeți o zonă de îngrijire. Există multe modalități în care puteți să vă susțineți profesional pentru cei vârstnici. Oamenii lucrează ca avocați ai pacienților între bătrâni și profesioniștii din domeniul medical, îngrijitorii sau ca coordonatori care ajută persoanele în vârstă înscrieți în programele de beneficii medicale sau guvernamentale.
    • Înțelegeți că majoritatea formelor de îngrijire a vârstnicilor vor necesita un fel de formare. Examinați cerințele pentru domeniul Avocacy Elder care vă interesează și vedeți dacă este fezabil pentru a vă realiza cu programul dvs. și finanțele personale.
    • Discutați cu profesioniștii din diferite domenii ale advocacy-ului vârstnicilor și întrebați-le, "Ce fel de antrenament ai nevoie pentru acest loc de muncă? Ce ți-a pregătit antrenamentul și ce nu a acoperit-o?"
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 23
    2. Ia-ți acreditările. Odată ce ați ales câmpul dvs., înscrieți-vă în cursuri sau programe necesare pentru a intra în câmpul dvs. Consultați colegiile locale, colegiile junior și centrele comunitare pentru a vedea dacă oferă programe relevante pentru domeniul dvs. de interes.
  • Înscrierea într-un program de certificare a advocacy a pacientului, de exemplu, vă va învăța despre programele medicale relevante pentru persoanele vârstnice și tipul de îngrijire specializată necesară pentru persoanele în vârstă, precum și cum să lucrați cu profesioniștii din domeniul medical pentru a vă asigura că aceste nevoi sunt îndeplinite.
  • Imagine intitulată Fișier pentru custodia de urgență Pasul 12
    3. Oferiți-vă serviciilor. Căutați un loc de muncă în comunitățile vârstnice sub-servite din apropierea dvs. Discutați cu spitalele locale sau casele de îngrijire medicală pentru a vedea dacă serviciile dvs. sunt necesare sau căutați lucrul în calitate de contractor independent, terț.
  • Dacă este posibil, optați pentru ocuparea forței de muncă în cadrul comunității de îngrijire a vârstnicilor. Contractarea terților poate fi costisitoare pentru cetățenii vârstnici și poate fi accesibilă numai pentru unii.
  • Luați în considerare locurile de muncă non-tradiționale, cum ar fi cei care lucrează cu administrația dvs. locală sau pentru o organizație non-profit, precum și cei direct în cadrul comunităților superioare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar