Cum să devii consultant medicare

Dacă doriți să deveniți consultant Medicare, creați o foaie de parcurs pentru planurile dvs. educaționale și de carieră. Un consultant Medicare va avea nevoie de o înțelegere aprofundată și actualizată a politicilor Medicare și modul în care se vor aplica clienților potențiali. Lucrul cu clienții Medicare servește, câștigând experiență în calitate de specialist Medicare și construirea reputației dvs. ca consultant de asistență medicală sunt toate etapele de-a lungul drumului. Știind ce măsuri trebuie să luați acum vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea educației necesare
  1. Imaginea intitulată deveni un anestezist asistentă medicală Pasul 1
1. Completați învățământul liceal. Cele mai multe locuri de muncă de consultanță în domeniul sănătății necesită o diplomă de liceu, astfel încât finalizarea învățământului dvs. secundar este esențială. Dacă nu aveți o diplomă de liceu, obțineți a Certificat general de dezvoltare educațională (GED).
  • Multe locuri de muncă Medicare Consulting vor necesita o diplomă de licență sau chiar de licență, astfel să planifice urmărirea învățământului post-secundar.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 12
    2. Finalizați un program de licență al asociatului. Finalizarea unui grad de doi ani și deschideți gama de locuri de muncă de consultanță disponibile pentru dvs. Asigurările sau gradele legate de afaceri vă vor ajuta cel mai bine să vă pregătiți pentru cariera viitoare.
  • Înscrieți-vă într-un program de facturare medicală, dacă este disponibil la colegiu. Programele de formare medicală sunt adesea disponibile la colegii comunitare pentru a ajuta elevii să înțeleagă terminologia sănătății și facturile de procesare.
  • Unele locuri de muncă de facturare medicală necesită codificarea ca o condiție prealabilă, deși nu este necesar pentru toți consultanții din domeniul sănătății. Luați în considerare luarea de cursuri de codificare la colegiu sau învățare Programare de bază pe cont propriu pentru a adăuga codarea la abilitățile dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de moașă 4
    3. Câștigă o diplomă de licență în Administrarea Sănătății. Alegeți un colegiu cu un program de administrare a asistenței medicale și completați gradul dvs. de patru ani. Deși nu toate pozițiile de consultanță necesită o diplomă de licență, care vă va pune în afară de solicitanții mai puțin educați și vă va pregăti pentru carieră.
  • Dacă colegiul dvs. nu oferă o diplomă de administrare a asistenței medicale, ia în considerare o diplomă în afaceri sau sănătate publică.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 12
    4. Urmăresc un grad avansat de a se califica pentru mai multe poziții de consultanță. Cerința minimă de educație variază între angajatori, dar majoritatea preferă solicitanții cu o diplomă de masterat. Mulți consultanți din domeniul sănătății urmăresc diplome avansate în administrația de asistență medicală, resurse umane sau afaceri.
  • Indiferent de specialitățile lor, toți consultanții de asigurări medicale trebuie să aibă o puternică înțelegere teoretică și analitică a diferitelor sisteme de sănătate. Un masterat nu este necesar, dar vă va califica pentru poziții mai bune.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând experiență de lucru
    1. Imagine intitulată Faceți-vă fericit pasul 14
    1. Voluntar într-o unitate de îngrijire a vârstnicilor sau a persoanelor cu handicap. Pentru a obține o înțelegere aprofundată a sistemului Medicare, voluntar alături de cei care îl folosesc. Medicare este în principal utilizată de persoanele în vârstă și de persoanele cu anumite dizabilități. Petrecerea timpului în jurul valorii de și deservirea utilizatorilor Medicare vă va oferi o cunoaștere foarte personală, pe care o puteți utiliza apoi pentru a sfătui clienții.
    • În timp ce urmăriți gradul dvs. de licență, luați în considerare lucrul la un loc de muncă la nivel de intrare într-o unitate de îngrijire. Experiențele de primă mână în jurul Medicare Pacienții vă vor ajuta foarte mult ca consultant de asigurare.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 8
    2. Finalizați un stagiu. Aplicați pentru stagii în timpul Anului Junior sau Senior de la Colegiu, mai ales dacă puteți găsi unul în cadrul Medicare sau o firmă de asigurare. Experiența cu Administrația HealthCare vă va ajuta când sunteți gata să aplicați pentru locuri de muncă.
  • Nu vă limitați doar la un stagiu. Cu cât aveți mai multă experiență, cu atât mai puțin stresantă, căutările dvs. de locuri de muncă vor fi și cu atât mai de dorit veți fi angajatorilor.
  • Adresați-vă unui consultant de asistență medicală stabilit în zona dvs. geografică dacă puteți internaliza cu ei, mai ales dacă sunt un consultant Medicare. Cele mai bune stagii sunt cele strâns legate de cariera ta ideală, iar mulți consultanți ar fi recunoscători pentru ajutor.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile pentru împrumuturi pentru studenți Pasul 1
    3. Completați certificarea de consultanță în domeniul sănătății. Dacă locuiți în Statele Unite, luați în considerare urmărirea certificării în consultanță în domeniul sănătății. Angajatorii vor prefera considerabil un solicitant certificat asupra altora. Certificarea legitimizează abilitățile dvs. de muncă și vă marchează ca un solicitant informat, experimentat.
  • În prezent, sunt disponibile două certificări majore de consultanță în domeniul sănătății. Unul este consultantul de afaceri medical certificat (CHBC) oferit de Societatea Națională de Consultanți pentru Sănătate certificată (NSCHC). De asemenea, puteți alege ACHE Fellow (Fac), dat de Colegiul American de Executivi de Sănătate (ACHE). Ambele sunt respectate între consultanții din domeniul sănătății.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă într-un alt pas de stat 10
    4. Aplicați la pozițiile de specialitate Medicare pentru a înțelege politicile aferente. Înainte de a începe angajarea ca consultant, căutați Lista de locuri de muncă Medicare specialist în zona dvs. Specialiștii Medicare lucrează la spitale și centre guvernamentale: informează potențialii clienți despre beneficiile Medicare și îi ajută să se aplice programelor relevante.
  • Partea 3 din 3:
    Specializată în Medicare Consulting
    1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 12
    1. Găsiți munca într-o firmă de consultanță de asigurare. Înainte de a vă specializa în Medicare Consulting, veți dori să câștigați experiență în cadrul unei firme de consultanță. Firmele de consultanță ajută birourile medicului, casele de îngrijire medicală, iar clienții individuali beneficiază cel mai mult din asigurarea lor și maximizează revendicările.
    • În calitate de consultant în cadrul companiei, veți putea specializa într-o asigurare specifică pe drum. Concentrați-vă pe câștigarea experienței ca consultant de asigurare, apoi mărci ca un specialist atunci când aveți experiența.
  • Imaginea intitulată este un student inteligent Pasul 9
    2. Înscrieți-vă în cursuri informaționale despre Medicare. Pentru a deveni un consultant Medicare, va trebui să fiți conștienți de orice modificări făcute. De asemenea, va trebui să cunoașteți diferențele dintre diferitele planuri Medicare și beneficiile oferite de statele specifice. Luați cursuri informaționale despre Medicare pentru a vă menține înțelegerea relevantă.
  • Luați un curs legat de Medicare cel puțin o dată la doi ani. Cursurile sunt disponibile online la site-ul CMS (Centres for Medicare și Medicaid).
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă de locuri de muncă Pasul 4
    3. Construiți un accent la Medicare Consulting. După ce ați câștigat experiență în calitate de specialist Medicare, reveniți la consultanță în asigurări. Adresați-vă supraveghetorilor la firma de consultanță de asigurare dacă puteți lucra în mod specific cu clienții utilizând Medicare. Utilizați cunoștințele dobândite ca specialistul Medicare și / sau de la Clasele Informaționale Medicare pentru a vă sfătui clienții.
  • Amintiți-vă să vă păstrați înțelegerea Medicare relevantă. Informațiile se schimbă la o rată destul de rapidă și nu doriți să vă dezinformați clienții.
  • Imaginea intitulată Obțineți un post rapid Pasul 6
    4. Faceți publicitate ca consultant Medicare. Odată ce ați lucrat cu o cantitate substanțială de clienți legați de Medicare, începeți să vă faceți publicitate ca consultant Medicare. Fie ca potențialii clienți să știe ce este specialitatea dvs. și reţea Cu alți consultanți care vă pot recomanda serviciile dvs. Medicare altora.
  • Clienții potențiali de apel rece pentru a le informa despre serviciile dvs. și cum ar putea beneficia de specializarea dvs.
  • Promovați-vă serviciile online sau în anunțurile locale pentru a crește gama de potențiali clienți.
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
    5. Deschideți-vă propria practică privată. Odată ce ați câștigat o experiență considerabilă, ați putea alege să vă deschideți propria practică de consultanță. Acest lucru vă va oferi liberă domnie pentru a lucra cu clienți în mod specific legat de Medicare.
  • Construirea unei afaceri de consultanță poate depune eforturi, deci asigurați-vă că obțineți experiență într-o firmă în prealabil.
  • sfaturi

    Medicare Consulting este o muncă dificilă. Mulți consultanți lucrează mai mult de o zi de lucru de opt ore și stau târziu pentru a termina proiectele. Decideți dacă acest nivel de angajament este potrivit pentru dvs. înainte de a vă planifica.
  • Consultanții Medicare trebuie să aibă o cunoaștere aprofundată a politicilor de afaceri și de sănătate.
  • Personalizați contactul cu clienții dvs. și faceți un efort pentru a le ajuta. Lucrările de consultanță depinde de construirea și menținerea conexiunilor cu clienții obișnuiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar