Cum să devii membru al ymca

YMCA oferă o mare varietate de servicii membrilor săi la sute de centre din Statele Unite. Membrii YMCA au acces la echipamente de fitness de ultimă oră, o gamă largă de programe de wellness și servicii de îngrijire a copilului licențiat.Majoritatea YMCAS oferă planuri flexibile de membru, inclusiv taxe reduse pentru participanții cu venituri mici.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicarea pentru un membru al YMCA
  1. Imaginea denumită devine membru al pasului YMCA 1
1. Vizitați YMCA locală și vedeți dacă facilitățile sale vă vor satisface nevoile. Personalul YMCA acordă membrilor potențiali pe turneele ghidate ale site-ului și pot răspunde la toate întrebările de membru. Serviciile variază de la o unitate la alta, asa ca asigurati-va catre programe de interes deosebit pentru tine.
  • Imaginea intitulată deveni un membru al pasului YMCA 2
    2. Decideți ce plan de membru este cel mai bun pentru dvs. YMCA oferă termeni flexibili de membru pentru adulți, seniori și familii. Membrii pot să-și actualizeze sau să-și anuleze planul în orice moment și, de asemenea, să beneficieze de privilegii de drop-in cu clase de fitness la fața locului.
  • Centrele complete de fitness cu greutăți libere, mașini de exerciții și utilizarea bicicletelor staționare, a benzilor de alergare și a scărilor sunt incluse în toate planurile de membru.
  • Facilitățile suplimentare includ accesul la piscină pe tot parcursul zilei, cu opțiunea de înot lecții, utilizarea gimnaziului și alte instanțe de activitate.
  • Pentru membrii cu copii, planurile de zi, inclusiv programele școlare (și după), sunt disponibile la YMCA.
  • Programele de specialitate variind de la instruirea CPR la clase de nutriție și bunăstare emoțională sunt de asemenea disponibile la YMCA. Privilegiile drop-in permit membrilor să participe la activități speciale la momente desemnate.
  • Imaginea denumită devine membru al pasului YMCA 3
    3. Comparați și contrastează beneficiile care vin cu fiecare plan de membru. Înscrieți-vă într-un plan de bază și obțineți acces la majoritatea facilităților dvs. locale YMCA. Acesta este cel mai frecvent planul de membru ales.
  • Membrii de sală de gimnastică care se încadrează sub categoria de membru al tineretului (6-17), categoria Young Adult (18-25) și categoria de membru al adulților (26-64) au toate facilitățile și li se acordă rate de membru pentru programe adecvate.
  • O familie / gospodărie este considerată doi adulți (26-64) cu sau fără copii dependenți sub vârsta de 25 de ani care trăiesc împreună într-o singură gospodărie. Cu un membru al adulților, încă doi adulți pot fi incluși în calitatea de membru pentru o suplimentare de 10 USD pe persoană.
  • Alte categorii de membri includ familia unică și cetățeni în vârstă (vârstele de 65 și în sus).
  • Imaginea intitulată deveni un membru al pasului YMCA 4
    4. Completați o cerere de membru al YMCA. Aplicațiile standard includ completarea unei cereri de membru, a unui chestionar de pregătire a activității fizice de 15-69 ani), o renunțare la răspundere, un sondaj de angajare a membrilor și un formular de plată lunar (fie pentru un card de credit, fie un cont de verificare).
  • Fotografiile vor fi luate de membri în momentul de plată și plată a taxelor. Dacă vă trimiteți cererea și taxa electronică, fotografiile vor fi luate la prima vizită.
  • Când vă înscrieți pentru prima dată, aduceți un ID de imagine valid și un cec gol pentru a configura un proiect bancar automat automat.
  • Imaginea intitulată deveni membru al pasului YMCA 5
    5. Plătiți taxa de membru. După ce ați decis la ce nivel de membru este cel mai bun pentru dvs., puteți plăti taxele YMCA și puteți începe să utilizați facilitățile. Nu există niciun contract. Toți noii membri trebuie să plătească o taxă de înscriere în plus față de taxele lunare.
  • Taxele YMCA pot varia, dar sunt similare la cele mai multe locații. Taxele se bazează pe vârsta și membrul membrului Grupa: adulți tineri (14-28), adulți (29-64), senior (65 și mai în vârstă), adult cu copii dependenți și soț și soție cu copii.
  • Pentru tineret (0-12), tarifele variază între 15 $ 25. Pentru adulții tineri (18-25), ratele variază între $ 30- $ 55. Pentru adulți (26-60), ratele variază între $ 55- $ 70. Pentru seniori (60+), ratele variază între 50- $ 55.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicarea pentru programe suplimentare
    1. Imaginea intitulată deveni un membru al pasului YMCA 6
    1. Upgrade-ți planul de membru al YMCA de bază pentru a-ți îmbunătăți timpul acolo. Calitatea de membru plus oferă toate serviciile planului de bază, dar oferă acces la toate facilitățile, pentru aproximativ 20 de dolari în fiecare lună. La majoritatea YMCAS, aceste upgrade-uri pot include privilegiile Whirlpool / Saună, dulapuri private, serviciul de prosoape, zonele de exerciții fizice și saloanele.
  • Imaginea intitulată deveni un membru al pasului YMCA 7
    2. Întrebați despre opțiunile de plan suplimentare la YMCA dvs. locală. Mulți au acorduri cu YMCA vecine, permițând membrilor să-și folosească instalațiile fără cost suplimentar. Acest lucru poate fi convenabil pentru persoanele care trăiesc și lucrează în două județe diferite sau pe laturile opuse ale orașului.
  • Imaginea denumită devine membru al pasului YMCA 8
    3. Cântărește nevoile dvs. financiare și examinați cât de bine să includeți YMCA. O mulțime de oameni doresc să trăiască o viață activă, dar găsesc că o sală de gimnastică este prea scumpă pentru a le permite să facă față exercitării unui stil de viață mai sănătos. YMCA oferă programe pentru a ajuta la abordarea preocupărilor financiare ale unora dintre membrii săi țintă.
  • Membrii pentru toți este un program pe care îl puteți califica dacă venitul gospodăriei dvs. este mai mic de 60.000 de dolari pe an. Aceasta înseamnă că taxa dvs. de îmbinare este tăiată în jumătate. Aduceți o copie a ultimului dvs. revenire fiscală la YMCA dvs. locală și completați aplicația.
  • Asistența financiară este un program pentru persoanele cu venituri mici care se pot califica pentru ajutor lunar de membru. Venitul gospodăriei trebuie să fie mai mic de 63.000 de dolari. Venitul individual trebuie să fie mai mic de 38.000 de dolari. Membrii calificați vor avea nevoie de o copie a declarației fiscale din anul precedent, două exemplare ale celui mai recent scut de salarizare și / sau o copie a verificării dvs. de securitate socială / handicap.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicarea pentru asistență financiară
    1. Imaginea intitulată deveni un membru al pasului YMCA 9
    1. Obțineți calitatea de membru și accesul deplin la facilitate prin aplicarea pentru asistență. Dacă doriți să vă alăturați unui YMCA locală, dar găsiți că este dificil să se includă taxa de inițiere de o singură dată și / sau taxa lunară de inițiere necesară pentru aderare, ia în considerare aplicarea asistenței financiare. Asistența este disponibilă la baza nevoilor persoanelor, familiei și copiilor.
  • Imaginea intitulată deveni membru al pasului YMCA 10
    2. Găsiți o cerere de asistență financiară. Puteți lua o copie fizică a aplicației din centrul YMCA sau descărcați și completați o aplicație electronică ca fișier PDF. Accesați site-ul YMCA de care aveți nevoie trece prin site-ul principal la YMCA.Net / Alăturați-vă.
  • Faceți clic pe linkul clickable care vă tratează pentru a vă găsi YMCA locală. Pe pagina următoare, introduceți informațiile despre oraș, starea sau codul poștal.
  • Din această listă, alegeți YMCA care este cel mai apropiat de dvs. Pe majoritatea site-urilor, indiferent de oraș, cererea de asistență financiară va fi sub antetul de aderare / se alătură membrilor.
  • Imaginea intitulată deveni membru al pasului YMCA 11
    3. Finalizați cererea de asistență financiară. Completați informațiile de contact, starea de contact și enumerați membrii gospodăriei dvs. Sub starea actuală, verificați dacă sunteți sau nu un primitor de asistență financiară YMCA care vă întoarce să reînnoiți sau dacă solicitați asistență financiară.
  • Dacă este prima dată când solicitați asistență financiară, specificați ceea ce solicitați asistență financiară. Aplicarea sau programul vor fi membru al adulților, copilăria timpurie, apartenența la familie, după școală, membrii tineretului sau lagărul de zi.
  • Includeți și costul calității de membru sau al programului, astfel încât campania anuală va ști cât de mult veți avea nevoie.
  • Fiți cât mai descriptiv posibil atunci când comunicați de ce aveți nevoie de asistență financiară. Menționați celelalte forme de asistență financiară pe care o primiți (SSI, ștampile alimentare sau Medicaid).
  • Atașați o copie a celei mai recente forme de returnare a IRS 1040 ca dovadă pentru a vă sprijini în continuare nevoia.
  • sfaturi

    Odată ce vă înscrieți la YMCA, va trebui să vă prezentați cardul de membru de fiecare dată când intrați în instalație.
  • Fiți pregătiți să plătiți o taxă unică de aproximativ 100 de dolari și oriunde între 40- $ 70 în funcție de categoriile și locația de membru.
  • Pentru a vă face calitatea de salvare mai accesibilă, evacuați toate opțiunile dvs. în ceea ce privește aplicarea programelor pentru care sunteți eligibil.
  • Unele YMCA se extind și alte programe, precum calitatea de membru al copilului care oferă membri liberi pentru toți copiii adoptivi începând cu 1 martie 2015.
  • Dacă vizitați un alt stat și doriți să utilizați YMCA, prezentați-vă cardul și veți fi permis. Verificați YMCA locală pentru mai multe detalii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Permisul de conducere sau alte ID-uri de imagine
    • Verificarea vidată
    • 1040 Formularul de returnare fiscală federală
    • Plăti resturile
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar