Cum să devii un avocat de drepturi civile

Avocații drepturilor civile se concentrează pe combaterea discriminării împotriva persoanelor sau a grupurilor. Dacă doriți să fiți un avocat drepturilor civile, ar trebui să fiți pasionați de problemele drepturilor civile și doriți cu adevărat să vă dedicați viața la apărarea persoanelor împotriva discriminării și a încălcării drepturilor civile. Procesul de a deveni un avocat al drepturilor civile este similar cu a deveni alt tip de avocat, dar există lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura succesul în domeniu. Am reunit răspunsuri la întrebările frecvente pe care le-ați putea avea despre a deveni un avocat de drepturi civile.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Ce face un avocat de drepturi civile?
1. Protejează legal oamenii împotriva discriminării și hărțuirii. În mod specific, împotriva discriminării și hărțuirii din cauza dizabilităților fizice sau mentale, a genului, a identității de gen, a orientării sexuale, a rasei, a religiei, a originei naționale, a vârstei sau a statutului ca membru al forțelor armate. În plus, ei luptă pentru a proteja libertățile civile, cum ar fi dreptul la viața privată și libertățile de vorbire și de exprimare, gândire și conștiință, religie, presa și mișcarea.
  • Avocații drepturilor civile sunt adesea pasionați de un anumit grup sau de cauză și de specializare în acest domeniu al drepturilor civile.
  • De exemplu, ați putea alege să vă concentrați asupra problemelor legate de drepturile civile africane sau ale identității de gen.
Întrebarea 2 din 7:
Câți ani de colegiu sunt obligați?
  1. Imaginea intitulată devine un avocat de proprietate intelectuală Pasul 8
1. De obicei, este nevoie de 7 ani de la universitate pentru a deveni un avocat drepturilor civile. De obicei durează 4 ani pentru a câștiga o diplomă de licență. După ce ați completat un program de licență de 4 ani, trebuie să mergeți la școala de drept timp de 3 ani.
  • S-ar putea să vă puteți finaliza programul de licență în mai puțin de 4 ani dacă luați mai mult decât numărul necesar de credite în fiecare semestru.
  • Programele școlare de drept nu vă permit să vă stabiliți propriul ritm, dar ați putea găsi un program accelerat care durează mai puțin de 3 ani.
Întrebarea 3 din 7:
În ce măsură trebuie să fii avocat drepturilor civile?
1. O diplomă de licență din orice disciplină. Școlile de drept acceptă solicitanții cu grade de licență în orice domeniu. Cu toate acestea, anumite subiecte cum ar fi știința politică, istoria, justiția penală și filosofia vă pot face mai pregătiți pentru școala de drept.
  • Alegeți cursuri în științe politice și istorie care acoperă problemele legate de drepturile civile pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru viitorul dvs. ca avocat drepturilor civile.
  • Cursuri care vă învață rezolvarea problemelor, gândirea critică, scrierea / editarea, comunicarea orală, cercetarea și organizarea / conducerea vă pot ajuta, de asemenea, să vă pregătiți pentru o carieră în drept.
  • 2. Un diplomă de drept Juris Doctor. Aceasta este gradul pe care îl câștigați după finalizarea cu succes a unui program școlar de drept. După ce vă câștigați j.D. Diplomă de diplomă, puteți lua examenul de bar, pe care trebuie să-l treci pentru a deveni un avocat practicant.
  • În timp ce în școala de drept, ia cursuri de drept constituțional, litigii privind drepturile civile, discriminarea ocupării forței de muncă, cursa și legea, dreptul drepturilor omului, legea educației, dreptul familiei și dreptul de dizabilitate pentru a vă pregăti pentru o carieră ca avocat de drepturi civile.
  • Aderarea la clinicile juridice, care participă la instanțele judecătorești și solicită stagii cu firmele de avocatură sau organizațiile de drepturi civile în timp ce sunteți în școala de drept sunt modalități minunate de a obține experiență practică înainte de absolvire.
  • Întrebarea 4 din 7:
    Unde pot studia dreptul drepturilor civile?
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat de proprietate intelectuală Pasul 4
    1. Multe școli de drept oferă cursuri în diferite aspecte ale dreptului drepturilor civile. Căutați școli de drept care oferă multe cursuri cu privire la combaterea discriminării împotriva oamenilor pe baza rasei, a culorii, a genului, a orientării sexuale, a religiei, a etniei, a originei naționale, a handicapului, a vârstei sau a sarcinii. Alegeți o școală de drept care are sens pentru dvs. în ceea ce privește costurile și locația.
    • Odată ce aveți o idee despre câteva școli de drept, doriți să participați, examinați-le în continuare pentru a determina dacă oferă clinici juridice în domenii ale legilor drepturilor civile. Participarea la o școală de drept în care puteți obține experiența practică în domeniu vă poate ajuta să reușiți și mai mult la absolvire.
    • Unele școli de drept cu programe de drept de drept civil renumite includ Colegiul de Drept al Universității din New York, Școala de Drept University Yale, Școala de Drept Columbia, Școala de Drept Universitatea din Virginia și Școala de Drept Universitatea din Michigan, pentru a numi câteva.
    Întrebarea 5 din 7:
    Avocații de drepturi civile merg în instanță?
    1. Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 14
    1. Da, descrierea postului include prezentarea cazurilor judecătorilor și juriilor. Cu toate acestea, avocații drepturilor civile fac mult mai mult decât să meargă la instanță. Sunteți, de asemenea, să includeți decriptarea legilor și hotărârilor pentru persoane sau întreprinderi, negocierea așezărilor, formularea unor scurte legale și investigarea datelor legale.
    • Rețineți că, în calitate de avocat de drepturi civile, puteți fi însărcinat cu manipularea cazurilor de instanță ridicate. Ar trebui să fiți pregătiți pentru posibilitatea de a fi în ochii publicului într-un astfel de caz.
    Întrebarea 6 din 7:
    Avocații drepturilor civile fac o mulțime de bani?
    1. Avocații drepturilor civile fac de obicei între 69.000 $ și 145.000 de dolari pe an. Aceasta variază în funcție de locul de muncă în sectorul privat sau în sectorul non-profit, cu avocații de drept civil non-profit care câștigă mai puțin. În mod natural, avocații de drepturi civile la nivel de intrare fac mai puțin decât avocați mai experimentați.
    • Există multe alte domenii de drept în care puteți face o sumă similară de bani, deci ar trebui să intrați în avocați de drepturi civile, deoarece vă pasă de probleme, nu doar pentru bani.
    Întrebarea 7 din 7:
    Unde lucrează avocații civili?
    1. Organizații non-profit pentru drepturile civile. După ce ați terminat școala de drept și treceți examenul de bare, o opțiune este de a căuta deschideri la nonprofiturile locale, naționale sau internaționale. Verificați site-urile web ale diferitelor organizații pentru deschiderile de locuri de muncă pentru avocații de drepturi civile sau să ajungă la diferite nonprofituri și să le informeze că sunteți interesat să lucrați pentru ei.
    • Unele organizații de drepturi civile non-profit din U.S. Includeți Asociația Americană a Persoanelor cu Handicap (AAPD), Uniunea Americană pentru Libertăți Civile (ACLU), Liga anti-defăimare (ADL), Asociația Națională pentru Progresul Oamenilor colorați (NAACP), Grupul de Lucru National Gay și Lesbian (NGLTF), Organizația Națională pentru Femei (acum) și Centrul de Drept privind Sărăcia (SPLC).
    • Amnesty International este una dintre cele mai cunoscute drepturi civile internaționale nonprofituri.
  • 2. Agentii guvernamentale. Există diverse agenții guvernamentale care sunt dedicate drepturilor civile. Dacă credeți că ați putea să lucrați pentru guvern, să cercetați deschiderile de locuri de muncă pe site-urile lor web și să aplicați dacă vedeți oricare dintre pozițiile avocatului drepturilor civile.
  • De exemplu, în u.S. Guvernul Există birouri federale de drepturi civile în multe departamente, inclusiv educație, agricultură, justiție, comerț și securitatea patriei, pentru a numi câteva.
  • Puteți găsi o listă completă de u.S. Agenția federală Birouri de drepturi civile aici: https: // justiţie.GOV / CRT / FCS / Agenția-OCR-Birouri
  • 3. Firmele de drept privind interesul publicului cu practici privind drepturile civile. Dacă sunteți interesat să lucrați pentru o firmă de avocatură în sectorul privat, căutați firme care se specializează în interes public, inclusiv drepturile civile. Misiunea primară a acestor firme este de a ajuta la subreprezentarea oamenilor și a cauzelor, mai degrabă decât să facă bani.
  • Deși aceste tipuri de firme sunt încă firme de avocatură pentru profit, modul în care aceștia aleg clienții este mai selectiv și oferă adesea opțiuni de plată flexibile și iau cazuri pro-bono.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar