Cum se adresează unui avocat de sex feminin

Aproximativ o treime din toate avocații practicanți din Statele Unite sunt femei, iar femeile reprezintă mai mult de jumătate din clasele de absolvire a școlii de drept modern.La fel ca și omologii lor de sex masculin, avocații de sex feminin se așteaptă și merită respect pentru profesia lor. Adresa unui avocat de sex feminin cu aceeași prezumție de autoritate pe care ați avea un avocat de sex masculin.

Pași

Metoda 1 din 2:
Abordarea corespondenței cu un avocat de sex feminin
  1. Imagine intitulată Adresa unui avocat feminin Pasul 1
1. Determinați dacă scrieți la un avocat sau la un avocat. Chiar dacă termenii sunt adesea utilizați interschimbabil, există o diferență. Un avocat este cineva care a fost instruit în lege, de obicei prin participarea la școala de drept. Un avocat este cineva care a trecut examenul bar și practică în mod activ drept.
  • Dacă scrieți la o femeie care a fost la școala de drept, dar nu practică legea, de exemplu managerul unei companii, adresați-o ca și ceilalți profesioniști cu termenul relevant.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat de sex feminin Pasul 2
    2. Utilizare "Dragă doamna. [Nume]" Ori de câte ori este posibil să deschideți o scrisoare de afaceri către un avocat de sex feminin. Această salut tradițională este scurtă, până la punctul, profesional și politicos. Arătând respectul simplu și manierele vă pune cel mai bun picior înainte în comunicarea dvs.
  • Numele moderne au devenit adesea unisex. Dacă nu sunteți sigur dacă "Morgan" sau "Taylor" este un bărbat sau o femeie și nu o puteți verifica, deschideți scrisoarea de afaceri cu numele complet al avocatului, "Dragă Morgan Smith:"
  • Dacă nu aveți un nume specific, evitați clichele uzate ca "Pentru cei interesati." Exemple de salutări generice moderne includ "draga domnule sau doamna," sau "Dragă departament juridic."
  • Utilizați salutările corespunzătoare în e-mailul dvs. la un avocat de sex feminin.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat de sex feminin Pasul 3
    3. Adresați-vă plicul cu numele său complet și fie "Avocat" sau "Esquire." Nu folosi "Domnișoară." pe plicul. De exemplu, "Mary Smith, avocat de drept." Următoarea linie ar fi numele firmei sale de avocatură, dacă este cazul, apoi adresa.
  • Esquire sau esq., este, de asemenea, întotdeauna corectă atunci când se adresează unui plic unui avocat de sex feminin. Cu toate acestea, este un termen datat care se încadrează din utilizarea comună. Unii consideră că este pretențios. Avocatul de drept este forma mai modernă a adresei.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat de sex feminin Pasul 4
    4. Utilizați acreditările educaționale în publicațiile academice. Dacă scrieți o scrisoare sau un program pentru o instituție academică și trimiteți fie un avocat, fie un avocat practicant, urmați-i numele cu gradul ei. Puteți utiliza fie "JD" sau "J.D." Pentru Juris Doctor. Dacă persoana are o diplomă de lege avansată, adăugați și acest lucru. Cel mai frecvent este "LL.M" Pentru o diplomă de masterat în drept.
  • Metoda 2 din 2:
    Adresați-vă unui avocat de sex feminin în persoană
    1. Imagine intitulată Adresa unui avocat de sex feminin Pasul 5
    1. Utilizați adresa oficială când aveți de-a face cu personalul. Când sunați la birou sau sosiți pentru o întâlnire, cereți-vă de avocatul dvs "Domnișoară. Smith, vă rog," sau "Pot să vorbesc cu Mary Smith?"
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat de sex feminin Pasul 6
    2. Folosiți forma preferată a avocatului feminin în întâlniri. S-ar putea să fiți foarte confortabil cu avocatul dvs. sau să-l cunoașteți din punct de vedere social în afara biroului. Cu toate acestea, în întâlniri publice, vă aflați într-un mediu de afaceri și trebuie să respectați formalitățile. În întâlniri private, unii avocați sunt confortabili cu numele, altele nu sunt. Chiar și cu un avocat știi bine, nu ar trebui să folosiți porecle fără permisiune. Nu vă fie frică să întrebați dacă nu sunteți sigur cum să vă adresați avocatului în cadrul întâlnirilor private.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat de sex feminin Pasul 7
    3. Observați formalități stricte în timpul instanței. Unele instanțe sunt mai formale decât altele, dar trebuie să vă referiți întotdeauna la avocatul dvs. prin onorific / prenume (MS. Smith) în timp ce în sala de judecată, indiferent de relația dvs. socială. O regulă tipică de etichetă pentru curte impune tuturor persoanelor prezente să utilizeze titluri și nume de familie. Ignorarea acestor reguli poate duce la sancțiuni variind de la un avertisment aspru la anularea audierii dvs. pentru a avea loc în dispreț față de respect față de Curte.
  • Se referă întotdeauna la un judecător, fie bărbat sau femeie, ca "Onoarea ta."
  • Termenul "consilier" este foarte formală și de obicei utilizată numai în instanță între judecător și ceilalți avocați. Nu este greșit să vă referiți la avocatul dvs. ca "consilier," Mai ales dacă avocatul în cauză este non-binar, dar este preferat onorificul / prenumele.
  • sfaturi

    Stick la formalități, chiar dacă avocatul dvs. este mult mai tânăr decât tine. A petrecut trei ani în școala de drept și a trecut un examen de bară de două zile. Ți-a câștigat respectul. Dacă faceți o greșeală, cereți scuze și acordați mai multă atenție în viitor.
  • Intreab-o. Întrebându-se că este cea mai bună modalitate de a ști cum vrea să fie abordată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar