Cum de a evita vizitele de medic

Vizitele medicului pot fi clasificate fie necesare, fie inutile, dar problema este că este dificil pentru persoanele din afara industriei asistenței medicale să determine diferența. Vizitele neadevărate reprezintă o povară privind asigurarea și serviciile de asistență medicală, ceea ce poate determina creșterea ratelor și a costurilor pentru a crește în timp. Oamenii fac de obicei numiri pentru că se confruntă cu simptome inconfortabile și nu cunosc cauza sau remedierea. A trăi un stil de viață sănătos și monitorizarea vitalității la domiciliu vă poate ajuta să evitați vizitele medicale.

Pași

Partea 1 din 2:
Trăind un stil de viață sănătos
  1. Imagine intitulată Evitați vizitele medicale anuferate Pasul 1
1. Exerseaza mai mult. Un factor important în reducerea riscului de obezitate, boli cardiovasculare și diabetul de tip 2 devine exerciții regulate. Persoanele care sunt supraponderale, diabetice și / sau au boli de inimă văd medicii mult mai des decât cei care nu suferă de aceste probleme sunt în mod evident necesare, dar unele sunt inutile sau inutile. Doar 30 de minute de exerciții cardiovasculare ușoare la moderate sunt asociate cu o mai bună sănătate și o longevitate, care se traduce la mai puține vizite de medic și mai puțină povară asupra sistemului de sănătate.
  • Începeți prin mersul pe jos în jurul cartierului (dacă vremea și siguranța personală permite acest lucru), apoi trecerea la un teren mai dificil, mori de rulare și / sau ciclism.
  • Evitați exercițiile viguroase pentru a începe, cum ar fi funcționarea pe distanțe lungi sau înotul, în special dacă aveți boli de inimă.
  • În cele din urmă, adăugați o anumită pregătire în greutate, deoarece fibrele musculare mai mari conduc la oase mai puternice, ceea ce reduce riscul de osteoporoză și fracturi - motive comune pentru vizitele medicului la vârstnici.
  • Imagine intitulată Evitați vizitele medicale anuale Pasul 2
    2. Mâncați bine și mențineți o greutate sănătoasă. Dieta tipică americană tinde să fie ridicată în calorii, grasimi dăunătoare, carbohidrați rafinați și sodiu. Ca atare, nu ar trebui să fie o surpriză ca ratele de obezitate în u.S. sunt la vârful lor. De fapt, aproximativ 35% dintre adulții americani sunt în prezent obezi. Obezitatea crește dramatic riscul de numeroase boli, cum ar fi diabetul, bolile de inimă, diferite tipuri de cancer, artrita, condițiile autoimune și plângerile musculo-scheletice frecvente. Toate aceste probleme sunt scumpe deoarece necesită o mulțime de medici vizite, tratamente și medicamente. Pentru a vă oferi o idee mai bună, costurile medicale pentru americani care sunt obezi (care includ vizite medicale) sunt de aproximativ 1.500 de dolari mai mari pe an decât cele ale greutății normale.
  • Mâncați grăsimi mononansaturate și polinesaturate pe bază de plante sănătoase (găsite în semințe, piulițe, uleiuri de plante), reducând în același timp grăsimea saturată (pe bază de animale) și eliminarea grăsimilor trans (artificiale).
  • Tăiați-vă pe sucuri și băuturi energice (încărcate cu sirop de porumb cu fructoză ridicată) și consumă apă mai purificată și sucuri proaspete.
  • Calculați și monitorizați indicele de masă corporală (IMC). IMC este o măsură utilă pentru a înțelege dacă sunteți supraponderal sau obezi. Pentru a calcula IMC-ul dvs., împărțiți greutatea (convertite la kilograme) cu înălțimea dvs. (convertită la metri). Măsurătorile BMI considerate o gamă sănătoasă de la 18.5 până la 24.9 - un IMC între 25 și 29 de ani.9 este considerat supraponderal, în timp ce 30 și mai sus este clasificat ca obez.
  • Imagine intitulată Evitați vizitele medicale anuale Pasul 3
    3. Nu fumați sau nu beți foarte mult. Obiceiurile de stil de viață rău, cum ar fi fumatul de țigară și consumul de alcool greu, sunt notorii pentru a provoca diverse boli și simptome care duc la oameni care fac numerici de medici care nu au avut. Fumatul cauzează daune pe scară largă în organism, în special în gât și plămâni. În afară de cancerul pulmonar, fumatul poate declanșa astmul și emfizem, care sunt motive comune pentru vizitele medicului. Alcoolul este similar distructiv organismului, în special stomacului, ficatului și pancreasului. Alcoolismul este, de asemenea, asociat cu deficiențele nutriționale, problemele cognitive (demență) și depresia.
  • Luați în considerare utilizarea patch-urilor de nicotină sau guma pentru a ajuta la oprirea fumatului. Oprire "curcan rece" adesea creează prea multe efecte secundare (pofte, depresie, dureri de cap, creștere în greutate), ceea ce ar putea duce la vizite mai puțin anuale.
  • Ori încetați să consumați băuturi alcoolice, fie să vă limitați să nu mai mult de o băutură pe zi.
  • Un procent ridicat de oameni care fumează foarte mult beau alcool în mod regulat - aceste obiceiuri proaste par să promoveze celălalt.
  • Partea 2 din 2:
    Reducerea vizitelor medicale inutile
    1. Imagine intitulată Evitați vizitele medicale anuferate Pasul 4
    1. Verificați vitalele la domiciliu. Cu tehnologia de astăzi larg răspândită și accesibilă, este simplă și convenabilă să vă măsurați semnele vitale la domiciliu și să nu faceți întâlniri inutile cu medicul dumneavoastră. Tensiunea arterială, frecvența cardiacă, rata de respirație și nivelurile de zahăr din sânge (glucoză) pot fi ușor măsurate la domiciliu cu dispozitive electronice realizate pentru uz personal. Dacă vitalele dvs. nu sunt în intervale normale, atunci o vizită medicală poate fi justificată, dar dacă numerele dvs. sunt bune, atunci asistența medicală este probabil inutilă. Adresați-vă medicului dumneavoastră care sunt cele mai potrivite intervale pentru semnele vitale - fiți conștienți că se pot schimba cu vârsta.
    • Dispozitivele medicale de acasă pot fi găsite pe scară largă la farmacii, magazine de alimentare medicală și facilități de reabilitare.
    • Măsurarea nivelurilor de colesterol la domiciliu este, de asemenea, posibilă. Câteva ani în urmă, kiturile de colesterol nu au fost foarte precise, dar acum sunt foarte aproape de precizie la testele standard de laborator (aproximativ 95% exacte).
    • Sângele și urina pot fi analizate cu bastoane speciale care sunt concepute pentru a transforma diferite culori în reacție la anumiți compuși sau parametri.
  • Imagine intitulată Evitați vizitele medicale anuferate Pasul 5
    2. Luați numai medicamente dacă este absolut necesar. Deși medicamentele sunt în mod evident utile pentru a reduce simptomele, cum ar fi durerea și inflamația - iar unele sunt cu adevărat viața de viață - toate creează efecte secundare. Medicamentele cunoscute pentru a crea numeroase efecte secundare într-o proporție mare de utilizatori sunt statine (prescrise pentru colesterol ridicat) și antihipertensivi (pentru hipertensiune arterială). Peste medicamente și chiar îndepliniți îndeaproape direcțiile pentru aceste medicamente, în mod obișnuit, conduc la alte simptome și vizite suplimentare de medic. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre riscul de efecte secundare pentru toate prescripțiile pe care le recomandă. Luați în considerare, de asemenea, cercetarea de remedii alternative (bazate pe plante) pentru anumite condiții, ceea ce poate provoca mai puține efecte secundare mai puțin grave (deși aceste căi de atac lipsesc adesea studii științifice sau verificări pe care le lucrează de fapt).
  • Statinele provoacă în mod obișnuit dureri musculare, probleme de ficat, probleme digestive, erupții cutanate, spălarea, pierderea memoriei și confuzia.
  • Remediile pe bază de plante care pot ajuta la scăderea nivelului de colesterol includ extract de anghinare, ulei de pește, psyllium blond, semințe de in, extract de ceai verde, niacină (vitamina B3) și tărâțe de ovăz.
  • Antihipertensive în mod obișnuit cauzează tuse, amețeli, light-headness, greață, nervozitate, oboseală, letargie, dureri de cap, impotență și tuse cronică.
  • Remedii pe bază de plante care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale includ Niacin (vitamina B3), extract de struguri, acizi grași omega-3, coenzima Q-10 și ulei de măsline.
  • Imagine intitulată 37244 5
    3. Programați un an anual. O modalitate de a reduce vizitele medicului pe termen lung este să programeze o verificare anuală pentru proiecții, imunizări și să identifice orice probleme potențiale de sănătate și să le prindă înainte de a deveni prea grave. Asigurarea dvs. de sănătate poate acoperi această vizită - adresați-vă agentului de asigurări despre ceea ce este acoperit în îngrijirea preventivă.
  • O vizită de îngrijire preventivă se face atunci când vă simțiți sănătoși și să nu abordați o problemă specifică sau o problemă fizică.
  • Imagine intitulată Evitați vizitele medicale anuferate Pasul 6
    4. Utilizați clinici locale de plimbare pentru probleme minore. O modalitate mai practică de reducere a vizitelor de medici care nu sunt folosite utilizează clinicile locale de mers pe jos pentru imunizări, reînnoirea prescripțiilor, obținerea de semne vitale măsurate și obținerea de examene fizice de bază. Tot mai multe lanțuri de farmacie oferă aceste tipuri de servicii medicale și profită de acestora reduce povara medicului dumneavoastră și a sistemului de asistență medicală în general. Aceste clinici mici, de obicei, nu angajează medici medicali, dar asistenții medicali calificați, practicieni asistenți medicali și / sau asistenți medicali.
  • Vaccinările comune oferite pentru copii și adulți la farmacii includ vaccinurile gripei și hepatitei B.
  • Clinici mici de mers pe jos nu necesită întâlniri, deși dacă trebuie să așteptați, este adesea ușor și convenabil să faceți niște cumpărături de bacanie (dacă farmacia este în interiorul unui magazin alimentar) să treacă timpul.
  • sfaturi

    Durerea musculo-scheletică ușoară până la moderată (de la tulpini și cu roți) se rezolvă adesea în termen de trei până la șapte zile fără tratament.
  • Cele mai multe infecții respiratorii superioare își desfășoară cursul într-o săptămână și nu necesită antibiotice, în special dacă sunt cauzate de viruși.
  • Reducerea nivelului de stres poate impune impact semnificativ asupra sănătății și vă împiedică să aveți nevoie de medicul dumneavoastră în mod regulat.
  • Frotiurile papii nu mai sunt necesare anual. Cele mai noi orientări din u.S. Servicii preventive Grupul de lucru recomandă screening-ul PAP pentru femei o dată la trei ani, începând cu vârsta de 21 de ani și se încheie la vârsta de 65 de ani.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar