Cum se aplică pentru americorps

Americorpps este o agenție federală independentă a guvernului Statelor Unite, care se concentrează pe munca și munca voluntară. În timp ce unele poziții sunt bazate pe voluntari, puteți primi un mic credit de bursă sau educație prin anumite programe. Pentru a aplica pentru Americorps, decideți ce trebuie să oferiți, alegeți calea de serviciu și aplicați pentru oportunități.

Pași

Partea 1 din 3:
Decideți ce aveți de oferit
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 1
1. Determinați dacă doriți să fiți full- sau part-time. Unele poziții sunt cu fracțiune de normă și vă permit să vă oferiți voluntar timpul într-un program care funcționează pentru dvs., în timp ce majoritatea pozițiilor sunt cu normă întreagă. Cu poziții cu normă întreagă, este posibil să puteți obține o alocație sau un credit educațional, în funcție de poziție.
  • Luați în considerare dacă aveți un alt loc de muncă sau școală pentru a participa.
  • Profitați de oportunitățile cu fracțiune de normă dacă doriți să vă oferiți timpul, dar nu vă puteți angaja la un proiect mare.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 2
    2. Alegeți-vă durata de serviciu. Proiectele pot varia în lungime, deci decideți cât timp doriți să cheltuiți lucrul la un proiect. Majoritatea proiectelor vor avea o durată de aproximativ trei luni - pentru a se potrivi peste o vară - sau un an. Știind cât timp doriți să cheltuiți pe un proiect vă poate ajuta să vă restrângeți alegerea pe care Calea Americorpps să urmărească.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 3
    3. Verificați dacă îndepliniți cerințele. Fiecare program are propriile cerințe. Rețeaua Americorps are multe poziții care au cerințe diferite care sunt specificate numai în postările individuale de locuri de muncă, deci este posibil ca majoritatea oamenilor să găsească o poziție pe care o califică. Americorp NCCC și Americorp Vista au cerințe mai înguste.
  • Pentru a vă alătura Americorp NCCC, ar trebui să fiți 18-24 în momentul în care începeți serviciul dvs., serviți cu normă întreagă timp de 10 luni, completați 1.700 de ore de serviciu comunitar, lucrați cu un grup divers, comunicați în limba engleză, respectați manualul american să îndeplinească munca fizică, să lucreze ore lungi și să fie flexibil în schimbarea condițiilor.
  • Pentru a vă alătura Americii Vista, trebuie să fiți cel puțin 18 în momentul în care începeți serviciul dvs., trebuie să locuiți legal și să puteți lucra în Statele Unite, trebuie să fie dispus să servească cu normă întreagă pentru un an și trebuie să îndeplinească cerințele suplimentare pentru poziții individuale.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 4
    4. Factor în vârsta ta. Unele grupuri american, cum ar fi calea NCCC sau corpul senior au îngustat intervale de vârstă. Membrii NCCC american trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, în timp ce membrii Corpului senior trebuie să fie de 55 de ani și peste.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea calea de serviciu
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 5
    1. Luați în considerare calea rețelei Americorps. Rețeaua Americorps este o colecție de programe care operează sub umbrela americanilor. Aceste programe sunt situate în fiecare stat și teritoriu. În timp ce multe poziții sunt cu normă întreagă, dacă sunteți interesat de opțiunile part-time, Americorps Network oferă unele.
    • Cerințe pentru rețeaua Americorps depind de programul pe care îl aplicați. Unii pot necesita doar motivația dvs. de a ajuta, în timp ce alții ar putea necesita experiență sau o educație.
    • Serviciile pe care le puteți efectua includ predarea programelor de citire sau stem accelerate, care conduc după taberele de școală, studenții de consiliere, case de construcții, ajutând veterani, conservarea, furnizarea de angajare a locurilor de muncă, ajutând la dezastre sau de a oferi informații de asistență medicală și oferirea de informații.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 6
    2. Încercați calea NCCC american. NCCC reprezintă Corpul Național al Comunității Civile. Această cale este deschisă persoanelor care se află între vârsta de 18-24 ani. Este o poziție cu normă întreagă care vă cere să lucrați în echipe de 10-12. Aceste echipe lucrează la proiecte care durează 2-3 luni la un moment dat.
  • Activitățile includ răspuns la dezastrele naționale, proiectele de îmbunătățire comunitară și lucrul cu copiii.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 7
    3. Alegeți Calea Americorps Vista. Vista reprezintă voluntari în serviciu către America. Ca membru VISTA, ați lucra cu normă întreagă pentru un an într-o agenție nonprofit sau o agenție guvernamentală care lucrează pentru a elimina sărăcia. Ați lucra pentru agențiile guvernamentale și organizațiile nonprofit care se concentrează asupra combaterii sărăciei. Este posibil să faceți sarcini cum ar fi un lucrător de caz, construirea de locuințe la prețuri accesibile sau de a face lucrări de birou pentru a susține o organizație.
  • Trebuie să aveți 18 ani.
  • Unele posturi au cerințe suplimentare, cum ar fi o experiență de lucru sau de muncă.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 8
    4. Alăturați-vă corpurilor senior dacă aveți vârsta de 55 de ani și peste. Senior Corps Members pot voluntari pentru unul dintre cele trei programe: Formați bunicii, RSVP și însoțitori de rang înalt. Prin acest program, puteți ajuta copiii, veteranii, vârstnicii și comunității în mare.
  • Bunicii favorabilă petrec o singură dată cu copii de nevoi speciale.
  • Voluntarii RSVP pot recruta și gestiona alți voluntari. Ei lucrează, de asemenea, la proiecte de mediu, lucrează cu copii, ajutor după dezastre naturale și lucrează la alte proiecte comunitare.
  • Senior Companioni petrec timpul cu persoanele în vârstă care sunt fragile sau care au nevoie de ajutor pentru a rămâne independenți.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicând pentru oportunități
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 9
    1. Vizitați site-ul webricorps. Mergi la https: // serviciu national.Gov / Programe / Americorps / Alăturați-Amerienps. De acolo, veți căuta fie locuri de muncă, fie să configurați un profil, în funcție de că traseul americanpps funcționează pentru dvs.
    • Dacă sunteți interesat de rețeaua Americorps sau în a vă alătura corpului senior, puteți căuta oportunități fără a crea un profil. Veți folosi apoi portalul meu Americorps pentru a aplica.
    • Dacă sunteți interesat de Americorps NCCC sau Americorps Vista, atunci veți dori să creați un profil pe My.Americorpss.Gov, astfel încât să puteți căuta poziții în aceste programe.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 10
    2. Creați un profil pe My.Americorpss.Gov. Toate programele Americorps pot fi accesate prin același portal. Va trebui să completați informațiile de bază despre dvs. înainte de a începe să căutați programe.
  • În timp ce va trebui să creați un profil înainte de a căuta oportunități în programele NCCC și Vista, puteți căuta programe de rețea Americorps pe site-ul americanps fără a crea un profil.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 11
    3. Căutați o oportunitate care vă interesează. Veți putea restrânge căutarea după codul poștal, de stat, program sau de interes. Selectați un program care se potrivește cu abilitățile și interesele dvs.
  • Asigurați-vă că ați citit cerințele pentru această funcție, precum și cerințele de serviciu pentru Americorps.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 12
    4. Completați aplicația dvs. Faceți clic pe poziția și completați aplicația în timp ce sunteți încă pe My.Americorpss.Site-ul GOV. Trimiteți cererea când este completă.
  • Majoritatea solicitanților vor ști dacă au fost acceptați în program în termen de două luni de la trimiterea în cererea lor - totuși, uneori poate dura mai mult timp.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru Americorps Pasul 13
    5. Asigurați-vă apelul de eligibilitate. Aproximativ o săptămână după ce trimiteți cererea dvs., trebuie să primiți un e-mail de confirmare, urmat de o trimitere în săptămâna după. Materialele dvs. vor include instrucțiuni privind continuarea procesului de aplicare prin efectuarea unui apel de eligibilitate. Veți primi un set de întrebări pentru a determina dacă sunteți o potrivire bună pentru program.
  • Apelul de eligibilitate este necesar pentru a avansa cererea dvs. Dacă treceți screening-ul, veți fi adăugat la grupul de candidați eligibili pentru Americorps. Dacă nu, cererea dvs. nu va continua.
  • Este posibil să nu trebuie să faceți un apel de eligibilitate dacă aplicați la rețeaua Americorps.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar