Cum să găsiți o femeie bogată până în prezent

În timp ce banii nu echivalează cu compatibilitatea sau dragostea, este cu siguranță o calitate atractivă într-un partener. Pentru a vă mări șansele de a găsi o femeie bogată până în prezent, trebuie să vă înconjurați cu bărbați și femei bogate. Poate doriți să angajați un Matchmaker profesionist sau să vă alăturați unui site de dating care vă va asocia cu o femeie bogată. Faceți un efort pentru a participa la galeri exclusive, deschideri de galerie de ritzy sau evenimente muzeale. Unități frecvente de înaltă frunte, cum ar fi gimnastică, cluburi și restaurante. Lucrați într-un câmp care vă permite să amestecați și să amestecați cu bărbați și femei bogate, cum ar fi revânzarea high-end, imobiliare, afacerile sau non-profituri.

Pași

Metoda 1 din 4:
Cum să angajeze un profesionist sau să se alăture unui serviciu
  1. Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 1
1. Participa la un seminar. Înscrierea într-un seminar despre cum să se căsătorească bogat este un prim pas excelent. În aceste seminarii veți învăța sfaturi, trucuri și tactici de găsire, dating și căsătorie femei bogate. Dacă nu vă puteți permite să participați la un seminar, mulți experți în acest domeniu au publicat cărți sau au produs videoclipuri care conturează programul.
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 2
    2. Alăturați-vă unui serviciu de dating online. Tărâmul dating online se extinde rapid. Există acum mai multe site-uri dedicate împerecherii clienților non-bogați cu clienți afluenți. Cercetați site-urile cu atenție pentru a identifica serviciul care îndeplinește cel mai bine nevoile dvs. Alăturați-vă site-ului de dating pentru o scurtă perioadă de încercare înainte de a se angaja să-și plătească taxele.
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 3
    3. Închiriați un profesionist Matchmaker. În prezent, femeile mai bogate decât oricând se îndreaptă spre melodiile profesionale pentru a le ajuta să găsească dragoste. Matchmakers profesionist caută în mod constant parteneri potențiali de înaltă calitate pentru clienții lor. Prin a deveni un client al acestor potriviri de înaltă calitate, veți crește șansele de a întâlni femei bogate.
  • Costul acestor servicii variază foarte mult.
  • Metoda 2 din 4:
    Cum să vă extindeți cercul social la evenimente și petreceri high-end
    1. Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 4
    1. Ia în considerare relocarea într-o zonă metropolitană. Milionari și miliardari se adună în cele mai mari orașe din lume. Pentru a vă mări șansele de întâlnire și amestecare cu femeile afluente, este posibil să trebuiască să vă mutați într-o metropolă în plină expansiune. Luați în considerare trecerea la New York, Londra, Tokyo sau Los Angeles.
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 5
    2. Stabiliți noi conexiuni la partidele high-end. În plus față de căutarea unei prietene bogate la evenimente high-end, ar trebui să dedicați, de asemenea, timp pentru a forja prieteniile cu oameni aflici. Ca cunoștință sau confidențiatori a bărbaților și a femeilor bogate, veți intra în contact cu alți membri ai cercului lor social. Noii dvs. prieteni pot alege să vă stabilească prietenii lor atractivi, bogați și disponibili de sex feminin.
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 6
    3. Participați la gale și fonduri de fonduri. Membrii galelor și colectoarelor de clasă superioară. Aceste soireri sociali sunt locul perfect pentru tine pentru a întâlni femei bogate și singure. O căutare rapidă pe Internet vă va oferi o listă de evenimente caritabile în zona dvs.
  • Este posibil să trebuiască să faceți o mică donație pentru a primi o invitație la anumite evenimente.
  • Verificați întotdeauna că îmbrăcămintea îndeplinește cerințele codului de îmbrăcăminte.
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 7
    4. Participați la deschiderile galeriei. Bărbații bogați și femeile sunt patroni ai artelor. Sunt colectori, cunoscători și consumatori de sculpturi, fotografii și picturi. Când o nouă expoziție se deschide la o galerie, patronii bogați sunt adesea în participare. Se amestecă și se amestecă cu femeile bogate pe cocktailuri și artă.
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 8
    5. Participați la muzee. Experient curat afișaje de artă și cultură atrag vizitatorii bogați din apropiere și departe. Frecvente muzeele locale pentru o șansă de a farmsa un mare vizitator de sex feminin cu cunoștințele dvs. A deveni membru al muzeului vă va mări oportunitățile de a socializa cu femeile bogate. În calitate de membru, veți primi invitații către părțile și fondurile de fonduri. Aceste evenimente vă vor pune în contact direct cu femeia dvs. ideală.
  • Metoda 3 din 4:
    Cum să frecvente unități de lux
    1. Imaginea intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 9
    1. Alăturați-vă o sală de gimnastică exclusivă. Ca membru al unei sală de gimnastică de înaltă calitate, veți avea oportunități ample de a întâlni și Woo femei bogate. Cunoașteți o femeie bogată în yoga sau clasa de spin. Ajuta o femeie bogată ca și spotterul ei sau ajuta-o să-i re-rack greutățile.
    • Îmbunătățirea unui membru scump, merită în totalitate!
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 10
    2. Alăturați-vă unei țări sau unui club de iahturi. Membrii clasei superioare aparțin adesea cluburilor de țară sau cluburilor de iahturi. Dacă deveniți membru, vi se va oferi posibilitatea de a socializa liber cu elita societății. Pe măsură ce dezvoltați relații strânse cu membrii bogați, cercul dvs. social se va extinde și probabilitatea de a găsi o femeie bogată până în prezent va crește semnificativ.
  • Imaginea intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 11
    3. Masa la restaurante fine. Femei bogate Frecvente restaurante fine, cluburi de noapte exclusive și bare de lux. Descoperiți hotspoturile locale ale orașului și deveniți un client obișnuit. Ca patron al restaurantelor fine, vă veți înconjura cu bunătatea și creșteți șansele de a găsi o femeie bogată până în prezent.
  • Metoda 4 din 4:
    Cum să aterizați munca perfectă
    1. Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 12
    1. Lucrați la un comerciant cu amănuntul de înaltă calitate. Multe femei bogate consacră o parte din timpul liber pentru a-și petrece averea. Pentru a crește probabilitatea de a avea o întâlnire întâmplătoare cu o femeie bogată, lansați o carieră ca un comerciant cu amănuntul high-end. Lucrați în vânzări la un depozit de lux sau aterizați un loc de muncă la o distribuție exclusivă a mașinilor. De asemenea, ați putea vinde iahturi, jeturi sau bijuterii.
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 13
    2. Lucrați în domeniul imobiliar. Lucrul în domeniul imobiliar oferă numeroase oportunități de a întâlni o femeie bogată. Ca agent imobiliar, aveți potențialul de a lucra direct cu clienții de sex feminin afluenți. În plus, ca o serie de case deschise, veți avea șansa de a se amesteca cu alte femei bine-off.
  • O carieră în arhitectură sau design interior ar oferi, de asemenea, oportunități ample de a lucra cu femei bogate.
  • Imaginea intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 14
    3. Lucrați la o afacere ultra-de succes. În calitate de angajat al unui milionar sau miliardar, șansele dvs. de a freca coatele cu femei bogate crește foarte mult. Să profite de orice ocazie de a interacționa cu clienții bogați, colegii și supervizorii - nu știți niciodată când sau unde vă veți întâlni cu femeia bogată a viselor voastre.
  • Un M.B.A. vă va oferi flexibilitatea de a lucra într-o serie de industrii.
  • Imagine intitulată Găsiți o femeie bogată până în prezent Pasul 15
    4. Lucrați pentru o caritate. Mulți femei bogate își dau banii sau timp pentru cauzele caritabile. Dedicarea dvs. la o cauză nu este doar nobilă, dar poate duce la o întâlnire întâmplătoare cu o femeie bogată. În loc să lucreze pentru un nonprofit, ia în considerare voluntariatul cu o caritate.
  • Lucrul în strângerea de fonduri este, de asemenea, o modalitate excelentă de a se întâlni, Mingle și de a rămâne în legătură cu patronii bogați.
  • sfaturi

    Prezentați cea mai bună versiune a dvs. în orice moment.
  • Pe termen lung, banii nu vă vor face compatibili astfel încât să încercați să găsiți propriile moduri de a deveni bogați, în loc să căutați pe cineva cu bani.
  • Avertizări

    Aceste metode nu pot produce rezultatele pe care le doriți - nu veți găsi niciodată o femeie bogată până în prezent.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar