Cum să datezi când ești peste 40 de ani

Bârfele spun că șansele unei femei care găsesc un bărbat să se căsătorească cu peste patruzeci, este asemănătoare cu șansele ei de a fi loviți de fulgere. Oamenii nu par a fi atât de bine, cu bărbați peste vârsta de 40 de ani, având doar o șansă de 12% de a se căsători. Deci, exact cum găsiți chiar pe cineva până la data după 40 de ani? Chiar dacă scena de dating sa schimbat de la 20, este timpul să luați un scaun și să vedeți dacă oricare dintre aceste idei servește ca o tijă de fulgere pentru dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Data când tu
1. Prezentați cele mai bune dintre voi posibile. Sari peste gogoasa, du-te la sala de gimnastică, fă-ți părul făcut.Unii pot spune că într-adevăr nu doresc ca nimeni care le judecă prin aspectul lor, totuși, aspectul este ceea ce atrage un partener potențial pentru tine, fii bărbat sau femeie. Nu vă face rău să vă măriți cotele, mai ales că șansele sunt împotriva noastră în această gamă de vârstă.
  • Imagine intitulată Data când tu
    2. Îmbunătățiți-vă stima de sine. Dacă nu credeți în tine, cum poate cineva? Și dacă aveți stima de sine nu este forța dvs., încercați să fiți pozitivi. Dacă zâmbiți și încercați să fiți optimist, alții vor fi atrași de dvs., pe măsură ce îi faceți să se simtă bine. Simțiți-vă liber să oferiți complimente. Alții vor reveni favoarea și ar trebui să vă vedeți și propriul dvs. stime de sine.
  • Imagine intitulată Data când tu
    3. Acoperiți unde se află sexul opus în gama de vârstă.
  • De exemplu, dacă sunteți femeie, șansele să găsiți un bărbat peste 40 de ani când ieșiți cu fiica dvs. la un magazin de aprovizionare pentru copii sunt subțiri la Nil, în timp ce șansele să vă întâlniți cu un bărbat peste patruzeci să crească considerabil când mergeți fiul tău la un magazin de bunuri sportive pentru a-l cumpăra o pușcă de vânătoare.Același lucru se poate spune despre locul în care alegeți să mâncați pentru prânz. O opțiune mai bună ar fi un pub în loc de un restaurant francez. Ar fi util să credem, "Ce interesează bărbații? Aici le voi găsi." 
  • Același lucru este valabil și pentru bărbați peste patruzeci care caută femei. Nu vă așteptați să găsiți multe femei de calitate peste patruzeci de ani la barul local. Deși se poate întâmpla, este puțin probabil. Cel mai bun pariu ar fi din nou să se gândească la ceea ce au mai multe femei în anii patruzeci. De exemplu, unele se bucură de cluburi de cărți, alții se bucură de cumpărături la magazinele departamentului.Ar fi în interesul tău să găsești ceva compatibil cu propriile tale interese.Dacă ați vrut întotdeauna să încercați scufundări și să observați că foaia de înscriere are numeroase nume de sex feminin, acest lucru ar putea fi momentul să încercați acel hobby.
  • Imagine intitulată Data când tu
    4. Verificați internetul. Dating online este o altă opțiune. Desigur, indiferent cât de atractiv vă uitați la patruzeci, nu vă va face bine dacă nu vă lăsați casa până în prezent.Când utilizați servicii de dating online, este important să puneți mai întâi siguranța, la fel cum ați fi în orice situație de dating. După aceasta, alegeți un site care îndeplinește cel mai bine ceea ce doriți într-un partener potențial.În timp ce un site care răspunde "Rednecks" ar putea să nu se potrivească stilului tău, nici nu s-ar putea "zahăr tatăl" Site.
  • Verificați site-ul afară. Înainte de a pune imaginea dvs. pentru inspecție, ar fi o idee bună să verificați profilurile sexului opus de pe site. Acest site se întâlnește cu ideea de a vă întâlni? Oamenii par a fi rapid să doarmă împreună sau se pare că se vor căsători? 
  • Alegeți un site care îndeplinește nivelul dvs. de confort. Este posibil să trebuiască să plătiți o taxă lunară pentru a obține calitatea site-ului care vă interesează. 
  • Să cunoască oamenii. Vorbeste mult. Nu oferiți informații personale, ci cunoașteți cum ar fi Hobby-urile, interesele și alți determinați de compatibilitate. Când vă simțiți o întâlnire confortabilă, urmați din nou regulile de siguranță și întâlniți-vă într-un loc public. 
  • Ar fi înțelept să nu dormiți cu data la prima întâlnire dacă doriți să continuați relația. Ce ți-a spus mama ta este de obicei adevărat. Respectul vine cu timpul. Și timpul petrecut online nu numără în acest caz.
  • Imagine intitulată Data când tu
    5. Nu grăbiți procesul. Așa cum nu există niciun motiv să dormiți cu sexul opus la prima dată, nu există nici un motiv pentru a împinge sau a fi agățat și. Știți că această relație ar putea funcționa pentru voi doi, dar știți, de asemenea, că, la etapele inițiale, ar putea merge oricum. Păstrați-vă opțiunile deschise altor colegi potențiali până când amândoi simțiți că sunteți gata să vă mutați într-o relație monogamă. Cel mai bun pariu ar fi să apelați, dar nu prea frecvent sau prea mult timp în această etapă a jocului.
  • Textarea pare prea intruzivă în această etapă a jocului. Poate doriți să vă țineți de acest lucru până la o relație angajată. Dorind să știe unde este data dvs. în fiecare minut al zilei le poate împinge departe de dvs. în loc de mai aproape, până când sunteți gata să vă angajați.
  • Imagine intitulată Data când tu
    6. Mergi inainte. Dacă funcționează, minunat! Dacă nu, încercați să nu repetați aceleași greșeli pe care le-ați făcut, dacă este deloc. Dacă ați vorbit prea mult din bunica dvs. decedată, de exemplu, în timpul unei întâlniri de cină, poate doriți să vorbiți despre un subiect mai puțin moros cu următorul dvs. perspectivă. De asemenea, partenerii potențiali vă vor spune, de obicei, dacă sunt interesați să găsească "alesul", având un alt copil sau fuzionați finanțe. Dacă niciunul dintre acestea nu este pentru dvs., cel mai bun pariu este să vă deplasați cât mai repede posibil. Să spui că vrei ceva pe care nu-ți dai doar nu-ți pierzi nu numai timpul, dar de la data ta.
  • Dacă aveți copii, prima dată sau primele date nu este momentul să le introduceți. Este înțelept să așteptați până când simțiți că relația ar putea trece în ceva comis. Copiii dvs. (chiar și cei cultivați) nu vă plac noul partener sau viceversa. Vrei să te asiguri că ai o bază bună înainte de a-ți prezenta opiniile pe cea în care te-ai îndrăgostit. 
  • Imagine intitulată Data când tu
    7. Nu vă descurajați dacă nu puteți găsi "unul imediat". Nu există limită de timp la întâlniri.Mulți în anii 80 de ani găsesc romantism și dragoste. Se pare că cu atât mai puțin stresați să găsiți "alesul" cu atât mai ușor va deveni probabil pentru dvs. Dacă ar trebui să fie, se va întâmpla, indiferent de șansele dvs. de a fi lovit de fulgere. Bucurați-vă de!
  • sfaturi

    Peste patruzeci de ani, știi destul de mult să verifice pentru boogers, mătreață și respirație urâtă, dar, de asemenea, asigurați-vă că sunteți bine să mergeți în interior cu o atitudine pozitivă și un zâmbet vesel înainte de a părăsi ușa. Nimic nu este mai mult o oprire decât o atitudine negativă bazată pe experiențele trecute. Fiecare nouă dată este o nouă șansă de a se întâlni "alesul".
  • Când încercați să găsiți o întâlnire, cea mai bună armă din arsenalul dvs. în afară de exteriorul dvs. și atitudinea dvs. pozitivă este darul dvs. de GAB. Unii indivizi foarte familiari sunt foarte capabili să vorbească în inimile altora. Dacă o pot face, puteți și tu.
  • Avertizări

    Nu vă simțiți presați să faceți sex pe prima sau la orice dată până când sunteți gata. Linia veche, "Dar suntem adulți consimțiți", este doar asta, o linie. Puteți spune întotdeauna că vă puneți mai întâi religia și doriți să așteptați până când sunteți gata. Dacă celălalt individ devine supărat, atunci această persoană nu este pentru dvs.
  • Siguranța în Dating este o primă prioritate. Întâlni în locuri publice. Nu mergeți acasă cu nimeni la prima dată. Lăsați-i pe cel mai bun prieten să știe exact unde vă duci. Au verificat-o după tine după o perioadă de timp.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar