Cum să fii o femeie chel și frumoasă

Indiferent de ce vă radeți capul, faceți-o să se simtă eliberarea. În timp ce ar putea dura ceva timp pentru a vă obișnui, chelie-ul dvs. de newfund poate fi absolut frumos și vă puteți simți mai încrezător decât înainte! Citiți prin unele dintre aceste sfaturi și trucuri pentru a afla cum puteți arăta și simți cel mai bine fără un cap plin de păr.

Pași

Metoda 1 din 10:
Subliniați caracteristicile dvs. cu machiaj.
  1. Imaginea intitulată Fii o femeie chel și frumoasă Pasul 4
1. Dacă vă place machiajul, acum este timpul să experimentați. Subliniați-vă ochii cu genele false, ochiul negru, și filele de fum. Atrageți atenția asupra buzelor dvs. cu un ruj îndrăzneț și o luciu strălucitor. Evidențiați-vă pomeții cu un pic de bronz și roșiați pentru a vă întoarce într-adevăr aspectul. Dacă purtați fundație, asigurați-vă că vă amestecați pe gât și în spatele urechilor dvs., deoarece toată pielea dvs. este expusă acum!
  • Dacă nu vă place machiajul, cu siguranță nu trebuie să-l purtați. Machiajul este o alegere personală și nu ar trebui să simți că trebuie să încercați.
Metoda 2 din 10:
Purtați îmbrăcăminte care vă face să vă simțiți bine.
  1. Imaginea intitulată Fii o femeie chel și frumoasă Pasul 1
1. Încrederea dvs. va încetini atunci când tinuta dvs. arată grozav. Când ieșiți, puneți o rochie sau o fustă care vă face să vă simțiți minunat. Dacă doar agățați cu prietenii, aruncați un tricou și blugi care se potrivesc perfect. Puteți petrece mai mult timp în privința dvs. atunci când nu trebuie să vă faceți griji că vă faceți părul!
Metoda 3 din 10:
Uimurizați-vă scalpul dacă se simte uscat.
1. Unele femei se ocupă de capacul de leagăn sau de mătreață. Dacă este cazul, frecați o loțiune neschimbată pe scalpul dvs., cum ar fi Epaderm, Hydromol sau DoubleBase. Acesta vă va ajuta să vă protejați scalpul și să vă păstrați pielea de la uscare.
  • Ar putea ajuta, de asemenea, să vă acoperiți capul în soare. Scalpul tău poate arde cu ușurință, și o arsură solară deasupra capului tău poate obține mâncărime.
Metoda 4 din 10:
Faceți o fotografie.
1. Glamați-vă și arătați capul chel. Puneți un costum care vă face să vă simțiți minunat și să angajați un fotograf profesionist pentru a vă captura frumusețea. Ai putea să ieși în natură sau să rămâi într-un studio pentru a obține imagini distractive care te fac să te simți minunat.
  • Dacă aveți prieteni chel, luați în considerare cererea lor să vină de-a lungul Photoshoot. Faceți-o o zi distractivă plină de râs și prieteni pentru a vă stimula cu adevărat încrederea.
Metoda 5 din 10:
Falsificați-vă încrederea.
  1. Imaginea intitulată este o femeie chel și frumoasă Pasul 6
1. Nu te vei simți încrezător în fiecare zi și asta e în regulă. Este același lucru pentru oamenii care nu sunt chelați - uneori trebuie să-l falsificați până când o faceți. Dacă te trezești într-o dimineață și într-adevăr nu te simți singur, te prefac că ești! În cele din urmă, încrederea dvs. falsă se va transforma într-o adevărată încredere.
  • S-ar putea să trebuiască să o falsificați foarte mult la început, și asta e în regulă. Fiind chel poate fi greu să te obișnuiești, așa că dă-ți un pic de timp.
Metoda 6 din 10:
Râdeți de comentarii.
  1. Imaginea intitulată Fii o femeie chel și frumoasă Pasul 3
1. Puteți primi comentarii sau întrebări despre capul tău chel. Dacă întreabă prietenii sau membrii familiei, nu ezitați să explicați de ce ați făcut chelie sau ați ales să vă radeți capul. Dacă străinii de pe stradă spun ceva, puteți difuza situația cu umor sau le puteți ignora complet.
  • De exemplu, dacă cineva pe stradă comentează pe chelie, ați putea să vă atingeți capul și să spuneți "ce?! Unde mi-a dus toate părul?!"
Metoda 7 din 10:
Conectează-te cu alte femei chel.
1. Înconjurați-vă cu un sistem de sprijin de femei chele, frumoase. Dacă nu cunoașteți pe nimeni altcineva care este chel în viața reală, încercați să căutați pe social media. Puteți privi prin hashtags cum ar fi #baldisbeautiful și #baldwoman pentru a găsi alte persoane care trec prin același lucru ca tine.
  • Dacă ați pierdut părul din cauza bolii sau a chimioterapiei, puteți găsi, de asemenea, grupuri de asistență specifice online pentru a vă conecta cu persoane similare.
Metoda 8 din 10:
Experimentați cu peruca.
1. Încercați o nouă coafură pe care nu ați mai avut-o niciodată. Dacă doriți, încercați să obțineți câteva peruci în toate lungimile, stilurile și culorile diferite. Nu trebuie să purtați unul în fiecare zi, dar le puteți încerca când doriți să vă îmbraciți sau să arătați puțin diferit.
  • Încercați să cumpărați peruci realizate din părul uman real, astfel încât acestea să arate mai realiste.
Metoda 9 din 10:
Ia un tatuaj de cap.
  1. Imaginea intitulată Fii o femeie chel și frumoasă Pasul 5
1. Scalpul dvs. este liber să experimenteze cu. Dacă aveți deja tatuaje, încercați să adăugați la colecția dvs. cu o bucată de pe partea laterală a capului. Este o modalitate distractivă de a vă exprima că nu toată lumea poate face.
  • Rețineți că tatuajele capului ar putea să nu fie considerate adecvate pentru un mediu profesional. Dacă aveți un loc de muncă sau un plan de a obține unul în viitor, un tatuaj de cap ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs.
Metoda 10 din 10:
Puneți pe un cap de cap sau o folie de cap.
1. Acoperiți-vă capul în timp ce rămâneți la modă. Dacă vă simțiți rece sau doriți să vă acoperiți scalpul, încercați să puneți pe un cap de mătase sau purtați o învelire lungă. În timpul iernii, du-te pentru un bumbac sau o lână pentru a-ți păstra capul cald. Aceste articole de îmbrăcăminte distractive sunt o modalitate excelentă de a vă ajuta capul chel și adăugați o anumită varietate în aspectul dvs. de zi cu zi.
  • De asemenea, puteți încerca o bandă largă de cap sau o boabe pentru a vă acoperi capul.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar