Cum să datezi mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei)

Dating mai mult de un tip la un moment dat este o alegere de relații care poate fi îndeplinită și distractivă pentru femei. Pentru a face acest lucru, trebuie să fii corect pentru băieții pe care îi întâlnești și pentru tine. Fiți întotdeauna deschisi și cinstiți despre relația dvs. și statutul de dating. Asigurați-vă că, de asemenea, să rămâneți la unele limite setate pentru a evita rănirea dvs. sau a altora.

Pași

Metoda 1 din 3:
Având o comunicare deschisă
  1. Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 1
1. Fii cinstit cu privire la ceea ce este relația ta. Nu încercați să ascundeți faptul că vă întâlniți mai mult de un tip. Nu există nici un punct, deoarece orice minciuni pe care îi spuneți va ajunge să vă împiedice la un moment dat. Este mult mai bine să fii în față cu privire la faptul că nu vrei să întâlnești pe cineva exclusiv acum.
  • La prima dată, puteți spune ceva de genul: "Am avut un timp foarte distractiv și aș vrea să vă văd să vă văd. Aș vrea să știți că, de asemenea, mă întâlnesc cu câțiva alți oameni chiar acum. Este ceva ce te simți confortabil?"
  • Fiți înțelepți și grațioși dacă un tip nu vrea să continue să vă vadă. Este dreptul său de a decide ce fel de relație vrea să fie în.
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 2
    2. Evitați discutarea detaliilor celorlalte date. Fiind clar despre starea dvs. este un lucru. Spunând o dată despre cât de uimitor a fost data cu acest tip pe care îl vedeți este altul. Nu există nici un motiv să intri în aceste tipuri de detalii, deoarece ar putea să vă facă ca datele să credeți că încercați să le faceți gelos.
  • Nu tratați datele ca parte dintr-o competiție cu dvs. ca Ringnader. Tu toți oamenii se cunosc reciproc, și ar trebui să evitați să jucați un tip de pe celălalt.
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 3
    3. Răspundeți la întrebări directe sincer. Ori de câte ori unul dintre datele dvs. vă pune o întrebare despre relația dvs., răspundeți sincer. Dacă începeți minciuni, va fi greu să vă opriți. Odată ce ați adus necinstiți în relația voastră, va fi aproape imposibil să faceți munca înainte.
  • Dacă vă întreabă o întrebare care vă face să vă simțiți incomod, puteți spune ceva de genul: "Nu mă simt confortabil să răspund la asta. Înțeleg dacă înseamnă că vrei să te oprești unul pe celălalt."
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 4
    4. Nu vă frați datele. Este întotdeauna important să fii amabil și amabil pentru oamenii pe care îi întâlnești. Răspundeți la textele, apelurile și e-mailurile lor într-o zi. Dacă ajungeți să vă așteptați să puneți relația, spuneți așa. Nu ignorați pe cineva, deoarece acest lucru poate fi rău. De asemenea, ei nu pot înțelege că ați terminat să le vedeți.
  • Pentru a termina cu cineva, spune ceva de genul: "M-am distrat să te văd în ultimele săptămâni, dar nu cred că suntem cei mai potriviți romantic. Voi continua să văd alți oameni și să merg la noi date și sper că și tu."
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 5
    5. Să presupunem că datele dvs. se datorează, de asemenea, alte persoane. Cu excepția cazului în care tipii pe care îi vedeți ți-au spus în mod special așa, este sigur să pariezi că, de asemenea, se întâlnesc cu mai multe femei simultan. Dacă acest lucru nu este bine cu tine, trebuie să fii în față despre asta la prima dată.
  • Este nedrept să aveți așteptări pentru datele dvs. pe care nu le veți urma, așa că nu vă așteptați ca mulți tipi să fie dispuși să vă dau în mod exclusiv în timp ce vă întâlniți și pe alți bărbați.
  • Metoda 2 din 3:
    Urmărirea a ceea ce doriți
    1. Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 6
    1. Spuneți datele dvs. ceea ce doriți din dating. Întrebați-vă de ce doriți să întâlniți mai mulți bărbați și ceea ce doriți să ieșiți din întâlniri chiar acum. Ar trebui să împărtășiți acele așteptări cu toți tipii pe care îi vedeți. Spuneți-le, de asemenea, dacă vă simțiți că așteptările dvs. se schimbă.
    • De exemplu, poate doriți să întâlniți mai mulți băieți pentru că tocmai ați ieșit dintr-o relație lungă și căutăți doar ceva casual chiar acum. Acesta este un alt fel de dating decât căutați tipul pe care doriți să-l căsătoriți.
    • Spune ceva de genul: "Sper doar să păstrez lucrurile casual cu tipii pe care i-am întâlnit chiar acum și nu mă interesează cu adevărat ceva pe termen lung. Esti deacord?"
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 7
    2. Utilizați datele dvs. pentru a câștiga încredere în sine. Mergând la întâlniri cu băieții noi pot fi înfricoșătoare, dar practica face perfect! Dacă vă aflați pe o mulțime de date, puteți observa că vă faceți mai bine să faceți conversație cu străini, fiind în față despre ceea ce doriți și vă simțiți atractivă în interior și în afară. Îmbrățișați acest beneficiu de non-exclusivitate!
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 8
    3. Aflați ce vă place într-un partener. Dating multiple bărbați vă pot permite să comparați și să vă contrastați experiențele cu ele. Utilizați aceste comparații pentru a decide ce calități contează cel mai mult pentru dvs. într-un partener. Aceasta este o informație deosebit de valoroasă dacă sunteți în căutarea unei relații pe termen lung.
  • De exemplu, ați făcut două date weekend-ul trecut. Un tip a luat timp pentru a vă întreba despre ziua dvs. și a ascultat cu adevărat răspunsurile, iar celălalt tip nu ți-a cerut o întrebare toată noaptea. Vă întoarce ca ascultătorii buni!
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 9
    4. Permiteți-vă să renunțați repede la meciurile rele. Mai ales că vă întâlniți mai mult de un tip, nu există nici un motiv să vă forțați să rămâneți cu cineva care vă face nefericit! Nu încercați să lucrați la relațiile care se simt incomod sau toxice.
  • În timp ce nu ar trebui să lipiți cu cineva care te face nefericit indiferent de ce, puteți găsi că sunteți dispus să renunțați mai repede când vă întâlniți mai mulți tipi.
  • Metoda 3 din 3:
    Setarea limitelor
    1. Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 10
    1. Acordați-vă toată atenția la fiecare dată. Pentru a profita pe deplin de această experiență, asigurați-vă că locuiți în acest moment la fiecare dată când continuați. Evitați să vă gândiți la alți tipi, la școală, la școală sau altceva în timp ce sunteți la o întâlnire. Nu este corect pentru tine sau cu tipul cu care te afli.
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 11
    2. Urmați regulile setate despre intimitate. Decideți cum doriți să vă ocupați de intimitate și mai ales pe sex cu băieții pe care îi întâlniți. Fii deschis cu datele dvs. despre care sunt aceste reguli. Lipirea acestor linii directoare vă poate păstra și datele dvs. de la rănire.
  • Dacă doriți să faceți sex cu mai mulți parteneri, trebuie să fiți în față cu toți oamenii cu care faceți sex. Acest lucru este important pentru sănătatea mentală și fizică a tuturor.
  • Mereu Practicați sexul sigur Protejarea împotriva atât a sarcinilor ITS, cât și a sarcinilor nedorite. În timp ce opțiunile de control al nașterii, cum ar fi pilula sau un DIU, pot preveni sarcina, trebuie să vă asigurați că băieții poartă prezervative pentru a vă proteja împotriva infecțiilor cu transmitere sexuală. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu o clinică locală pentru femei pentru mai multe informații sau asistență.
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 12
    3. Touch Baza în mod regulat pentru a ști unde stai. Consultați-vă cu oamenii pe care îi întâlniți la fiecare două săptămâni. Întreabă-le dacă sunt în regulă cu tine vezi mai mult de un tip. Dacă nu sunt, este un moment bun pentru a pune capăt relației.
  • Puteți spune ceva de genul: "Hei Tim, știu că ne-am văzut de câteva ori și am vrut doar să verific și să văd unde stau lucrurile. Încă mai văd alți oameni. Tu esti?"
  • Imagine intitulată Data mai mult de un tip la un moment dat (pentru femei) Pasul 13
    4. Opriți să vedeți alte persoane dacă doriți să vă angajați la unul. Dacă sperați să începeți o relație monogamă cu cineva, începeți-o pe piciorul drept. Discutați cu tipul care sunteți interesat de un angajament pe termen lung, pentru a verifica dacă sunt pe aceeași pagină. Apoi, contactați celelalte date pentru a le spune că nu le mai puteți vedea.
  • Este o idee bună să intrăm în legătură cu tipul pe care îl interesează cel mai mult înainte de a le spune celorlalți tipi pe care doriți să o opriți. În caz contrar, ați putea găsi total de date!
  • Pentru a întreba pe cineva dacă sunt pregătiți pentru o relație exclusivă, spuneți ceva de genul: "Hei Patrick, mi-a plăcut cu adevărat timpul pe care l-am petrecut împreună și aș vrea să vă văd să vă văd. De asemenea, nu vreau să întâlnesc pe nimeni altcineva. Cum vă simțiți despre noi?"
  • Pentru a nu mai vedea alte persoane, spune: "Hei! Am avut o mulțime de distracție dating, dar voi începe să caut un lucru pe termen lung și nu cred că avem dreptate împreună în acest fel."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar