Cum să se întâlnească cu succes ca o femeie

Dating poate fi o luptă serioasă, în special pentru femei. Asta pentru că întâlnirile cu succes nu este vorba doar de a fi întrebat la o întâlnire, este vorba despre a fi confortabil, încrezător și a fost cuplat suficient pentru a merge pentru ceea ce doriți. Acest lucru poate suna intimidant, dar te puteti seta pentru succes daca esti realist in așteptările tale, deschis la noi metode și cinstit despre ceea ce vrei. Întotdeauna va exista o anumită respingere care merge împreună cu întâlnirile, dar puteți întâlni și niște oameni grozavi și aveți unele aventuri noi dacă știți ce faceți.

Pași

Partea 1 din 4:
Stabiliți-vă pentru succes
  1. Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pas 1
1. Creați o listă a nevoilor și dorinței dvs. Înainte de a începe de fapt întâlniri, gândiți-vă la ce fel de persoană doriți să vă întâlniți. Întrebați-vă ce aveți absolut nevoie într-un partener. Odată ce aveți nevoile dvs. în jos, gândiți-vă la ce alte calități doriți, dar care nu sunt dealeri dacă partenerul dvs. nu le are. Încercați să vă concentrați asupra trăsăturilor de caractere și să evitați includerea caracteristicilor fizice.
  • Cineva cu astm, de exemplu, poate avea nevoie de un partener care este un nefumător. Dacă aveți copii dintr-o relație trecută, una dintre nevoile dvs. poate fi găsirea unei persoane care îi plac copiii.
  • Utilizați dorințele dvs. pentru a lista preferințele cum ar fi bucurați-vă de gătit sau de a trăi un stil de viață activ. Acestea sunt lucruri importante pentru dvs., dar nu o necesitate absolută de a lua în considerare chiar și cu persoana.
  • Încercați datele potențiale diferite de ceea ce ați pus pe lista preferată. Uneori, este posibil să nu vă dați seama că doriți ceva până când veți vedea toate posibilitățile.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 2
    2. Stabiliți de ce doriți să vă prezentați. Nu există nici un răspuns corect sau greșit la motivul pentru care doriți să vă puneți acolo, dar stabilind de ce doriți să începeți dating-ul vă va îndruma strategia generală. Dacă căutați în cea mai mare parte să întâlniți oameni noi și încercați lucruri noi, puteți lua o abordare mai casuală. Dacă sunteți gata să vă așezați, puteți face o abordare mai serioasă și numai persoanele care caută o relație serioasă.
  • Fi onest cu tine insuti. Este perfect pentru a dori ceva ocazional, chiar dacă prietenii tăi se căsătoresc și au copii. De asemenea, dacă sunteți gata să începeți să întâlniți serios, nu lăsați un prieten zbor să vă vorbească din ea. Abordarea ta trebuie să se potrivească vieții tale, nu altcineva.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 3
    3. Setați așteptări realiste. O parte din ceea ce face datând-o atât de înfricoșător este că nu există nici un rezultat garantat sau un drum spre succes. De aceea este important să aveți așteptări realiste. Verificați așteptările dvs. curente împotriva realității și încercați să vă reamintiți ce este plauzibil, ceea ce este posibil și ce trebuie să se întâmple.
  • Căutați un partener care este înalt, angajat ferm și se bucură de drumeții de weekend cât de mult faceți, de exemplu, este perfect plauzibil. Limitându-te numai la un partener care are o înălțime de cel puțin 6 metri (180 cm), are ochi verzi, păr brun, deține propria lor brutărie, vorbește 5 limbi, și este un artist marțial master în timpul liber să se întâlnească cu mult mai puțin probabil.
  • În același timp, amintiți-vă că nu toată lumea vă place vă va plăcea. Acesta este doar un fapt de dating, și în nici un fel nu înseamnă că sunteți o persoană sau un partener rău. Așteaptă o respingere, pentru că se întâmplă cu toată lumea.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea datelor
    1. Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 4
    1. Configurați un profil de dating online. Dating site-uri web sunt o modalitate din ce în ce mai obișnuită de a întâlni oameni. Diferitele site-uri web tind, în general, să deseneze diferite grupe de vârstă, iar unele sunt destinate mai multor date serioase, în timp ce altele sunt mai casual. Unele sunt, de asemenea, gratuite, în timp ce altele necesită abonamente plătite. Pentru a vă mări șansele, alegeți mai multe site-uri care se potrivesc demografice. Cand tu Configurați-vă profilul, Veți trebui, de obicei, să includeți cel puțin o imagine a dvs. și un scurt profil pentru a spune potentiale potrivite un pic despre tine.
    • Alegeți fotografii și informații care vă prezintă interesele și cele mai bune caracteristici. Curățând exact ceea ce ați pus vă va ajuta să obțineți cele mai bune potriviri posibile și să le lăsați suficient de intrigați pentru a vă întâlni în persoană.
    • Site-uri precum Eharmony și Ourtime tind să atragă persoane în vârstă care caută relații mai grave. Site-uri cum ar fi meciul.COM și Okcupid au tendința de a avea o gamă demografică mai mică și o gamă mai largă atât de la datadori casual, cât și mai serioși.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie Pasul 5
    2. Utilizați o aplicație de dating. La fel ca site-urile web, cum ar fi Tinder și Bumble cresc în popularitate ca o modalitate de a întâlni oameni noi. Aplicațiile au, în general, profiluri similare cu cele pe care le găsiți pe site-urile de dating. La aplicații, însă, sunteți în general încurajați să aveți mai multe fotografii și să aveți în mod obișnuit o secțiune bio cu mult mai mică.
  • Aplicațiile permit derularea ușoară prin meciuri potențiale și conexiuni reciproce rapide bazate pe o scânteie inițială. Pentru a ajuta la acea scânteie, postați fotografii care arată clar cine sunteți și care ilustrează hobby-urile și interesele voastre.
  • Bumble este configurată astfel încât femeile să fie mai întâi după ce se potrivesc cu cineva. Asta înseamnă că, dacă vă potriviți cu alte femei, oricare dintre voi puteți face prima mișcare. Dacă vă potriviți cu oamenii, va trebui să fiți cel care începe conversația.
  • Aplicațiile de date sunt mai frecvente în rândul celor mai tineri și cei care caută relații mai casual. Ei se extind rapid la diferite grupe de vârstă, deși. Ei au condus, de asemenea, la multe relații serioase.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie Pasul 6
    3. Alăturați-vă cluburilor single și aventurii pentru a vă întâlni pe alții. Multe orașe importante oferă activități de grup cum ar fi cursurile de gătit, alpinismul și degustările de vinuri. Nu numai că este un loc minunat pentru a satisface datele potențiale, de asemenea, ușurează presiunea datelor 1-pe-1. Verificați online pentru a vedea dacă un oraș lângă tine are un club pe care îl puteți alătura și evenimentele pe care le puteți participa!
  • În plus față de întâlniri potențiale, veți face și noi prieteni și veți face legături cu privire la activitățile distractive!
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 7
    4. Voluntar cu o organizație locală. Voluntariatul poate fi o modalitate excelentă de a întâlni pe cineva de când știți deja că aveți cel puțin un lucru în comun: vă pasă de aceeași cauză. Voluntar cu o organizație locală pentru o cauză cu adevărat de îngrijire și cunoașteți alți voluntari. În acest fel vă puteți conecta peste ceva important pentru amândoi.
  • Dacă vă plac animalele, de exemplu, ați putea oferi voluntari să meargă câini la adăpostul local în dimineața zilei de sâmbătă.
  • Dacă vă pasă de lipsă de adăpost în zona dvs., încercați să vă oferiți voluntariat pentru un habitat pentru umanitatea construi lângă dvs.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 8
    5. Aruncați o privire la prietenii și colegii prietenului tău. O conexiune reciprocă poate fi o modalitate bună de a satisface un meci potențial. Discutați cu câțiva prieteni în care aveți încredere și lăsați-i să știe că vă puneți acolo. Întrebați-i dacă au alți prieteni sau colegi pe care ei cred că s-ar putea potrivi cu tine.
  • În funcție de ceea ce vă simțiți confortabil, ați putea cere prietenului dvs. să vă prezinte pur și simplu la un meci potențial sau că ați putea să le coordonați la o întâlnire pentru cafea sau băuturi.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 9
    6. Să fie deschise la întâlniri neconvenționale. Există o mulțime de servicii care să vă ajute să găsiți o întâlnire, dar uneori nu puteți prezice când veți simți o scânteie. Ține-te deschis la posibilitatea ca să poți întâlni pe cineva despre oriunde. Nu dezactivați o ofertă sau o invitație doar pentru că nu a venit de la un meci online sau de cineva la un bar single.
  • Încercați să spuneți hi pentru persoana în linie de lângă dvs. la cafeneaua sau contorul de verificare a librăriei. Faceți discuții mici cu cutie pe care o vedeți în fiecare zi în timpul pauzei de prânz. Niciodată nu știți unde ar putea conduce o conversație prietenoasă.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 10
    7. Fi cinstit despre cine sunteți. Veți avea cel mai mare succes la întâlniri când sunteți sincer cu atât și meciurile dvs. potențiale. Lăsați-i să știe devreme pe cine sunteți și ce doriți. Nu este nevoie să le dați fiecare detaliu mic, dar nu merită, de asemenea, timpul dvs. de a întâlni cineva care dorește cu adevărat o familie dacă nu vrei copii.
  • În profilul dvs. de dating online, de exemplu, puneți în una sau două detalii ciudate pentru a vă separa. Ai putea spune ceva de genul: "Urăsc gătitul, dar sunt întotdeauna până la comanda alimentelor thailandeze."Aceste tipuri de detalii vor împinge câteva meciuri care caută o fată de vis idealizată. Puteți obține mai puține mesaje, dar cele pe care le obțineți vor fi mai sincere.
  • Partea 3 din 4:
    Mergând la o primă dată
    1. Image intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 11
    1. Întrebați-le afară. Multe femei încă mai sunt nervoase despre a face prima mișcare. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care datează bărbați. Nu trebuie să așteptați întâlnirea dvs. pentru a vă întreba, totuși. Atât bărbații, cât și femeile pot fi flatate de o ofertă de o dată. Dacă simțiți o conexiune și doriți să o explorați, Întreabă-i afară pentru tine.
    • Puteți aștepta întotdeauna să vi se întreabă dacă aceasta este preferința dvs. Se reiese cu adevărat la ceea ce vă simțiți cel mai confortabil.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 12
    2. Rochie pentru ocazie. Ar trebui să vă îmbrăcați pentru a vă potrivi stilul într-un costum care vă face să vă simțiți confortabil și încrezător. De asemenea, ar trebui să vă îmbraciți pentru locul dvs. de întâlnire. Anumite restaurante pot avea un cod de îmbrăcăminte, de exemplu, sau puteți merge într-un parc de trambulină unde este total adecvat să purtați jambiere și un tricou. Purtați ceva care vă face să vă simțiți bine și care vă va păstra confortabil în timpul datei dvs.
  • Dacă nu sunteți sigur de codul de îmbrăcăminte al locului dvs., puteți să vă uitați întotdeauna online sau să le sunați în avans pentru a cere.
  • Nu vă faceți griji cu privire la aspectul adolescent la modă. Data dvs. este interesată să vă cunoașteți, inclusiv stilul personal.
  • Image intitulată Data cu succes ca o femeie Pasul 13
    3. Alegeți o locație obișnuită, publică pentru a vă întâlni. O primă dată este o șansă de a cunoaște reciproc. Alegeți un loc unde puteți să vă așezați și să discutați puțin timp. Evitați o primă dată în care va trebui să vă concentrați cea mai mare parte a atenției pe altceva decât data, cum ar fi un film sau o clasă de gătit.
  • Încercați să evitați activitățile care vă angajează într-o anumită perioadă de timp, ca o cină completă. În schimb, întâlniți-vă la un bar pentru băuturi sau mergeți la o cafenea. Dacă data merge bine, o puteți păstra. Dacă nu, nu sunteți obligat să rămâneți până la un anumit punct.
  • Dacă aceasta este prima dată întâlnirea dvs., întâlniți la un loc public bine luminat, bine prezentat. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai siguri atunci când vă ocupați de un străin pentru prima dată.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie Pasul 14
    4. Au o conversație din spate. Tu și data ta sunt amândoi acolo pentru a vă cunoaște unul pe altul. Vor să învețe despre tine și vor să înveți despre ei. Când vorbiți, aveți o conversație care se mișcă înainte și înapoi între voi doi. Este perfect normal să aveți un ritm ciudat la început, dar ambele ar trebui să aveți o șansă de a vorbi și de a asculta.
  • Pentru a începe, încercați să vă întrebați câteva întrebări personale, dar nu prea personale. "Cum a fost ca și cum ai crescut de unde ești?"Și" Cum te-ai implicat în slujba ta actuală?"Sunt modalități ușoare de a începe o conversație.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 15
    5. Fii politicos și respect față de data dvs. Lucrurile mici, cum ar fi prezentarea la timp și nu verificați telefonul prea des pot merge mult la o dată. Asigurați-vă că ați pus un efort mic în a vă arăta data pe care o apreciați când ați luat pentru a vă întâlni cu dvs., chiar dacă veți merge vreodată la acea dată.
  • De asemenea, nu simțiți nevoia de a rămâne cu o dată care nu vă arată curtoazia comună. Dacă sunt întârziate cu o jumătate de oră, nu se va opri mesajele text și nu vă va lăsa să obțineți un cuvânt, nu ezitați să vă scuzați.
  • Dacă, din orice motiv, data dvs. vă face să vă simțiți nesigură, nu așteptați o fereastră politicoasă. Ieșiți pe ușă cât mai curând posibil. Desemna un prieten pentru a apela dacă vă simțiți nesigur, astfel încât să poată rămâne la telefon sau să vină să vă ia. Dacă data dvs. vă urmează după ce vă scutiți, nu ezitați să vă apelați serviciile locale de urgență.
  • Partea 4 din 4:
    Mutarea parteneriatului înainte
    1. Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie Pasul 16
    1. Lăsați-i să știe că vrei să le vezi din nou. Regulile precum așteptarea a 3 zile pentru a apela sunt, în general, complet complet, așa că nu le deranjează să le asculte. Dacă sunteți interesat să vă vedeți din nou data, să cunoașteți și să încerce să creeze informal un timp pentru a se întâlni din nou. Trimiteți-le un text rapid, ocazional a doua zi sau spuneți ceva la sfârșitul datei dacă ați simțit cu adevărat o conexiune.
    • Încercați să spuneți ceva de genul: "Am avut un timp foarte mare să te cunosc. Dacă sunteți în sus, am putea încerca din nou săptămâna viitoare."
    • Nu veniți prea puternici. Vrei să fii interesat, dar nu disperat. Păstrați conversația casuală. Nu apelați sau nu textați mai mult de 1-2 ori dacă nu răspund.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 17
    2. Evitați să puneți presiuni asupra partenerului dvs. pentru a face lucrurile pe drum. Indiferent dacă doriți o relație sau o flutură ocazională, presanându-vă partenerul pentru a face lucrurile pe care le poate fi o oprire mare. În primele etape, concentrați-vă asupra luării lucrurilor așa cum vin. Bucurați-vă de timpul împreună și nu vă faceți griji prea mult dacă lucrurile se mișcă prea lent sau prea repede.
  • Amintiți-vă că chiar și cineva care dorește același lucru ca tine, cum ar fi o relație angajată, se poate mișca la o viteză diferită de tine.
  • Presiunea constantă de a lua lucrurile mai rapide decât dvs. sunteți dispus să fie un semn timpuriu al comportamentelor abuzive. Dacă persoana pe care o întâlniți este presăturați să vă angajați la ceva ce nu sunteți gata, ieșiți imediat.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pas 18
    3. Începeți să vă arătați întregul dvs. sine. La prima dată, puneți-vă cel mai bun picior înainte. Pe măsură ce vă întâlniți, totuși, doriți ca partenerul dvs. să vă cunoască pe toți. Începeți să le introduceți la ciudățenii și nesiguranța dvs. și lăsați-i să știe cine sunteți ca o persoană completă.
  • De exemplu, dacă aveți un spectacol de televiziune reală de plăcere, vă uitați în fiecare săptămână, invitați-i să-l urmărească cu dvs. Dacă sunt o artă majoră și nu știi prea multe despre artă, cereți-i să vă ducă la un muzeu și să vă învățați.
  • Evitați să menționați negativul în viața dvs. sau la ce vă deranjează la prima dată. Partenerii pot vedea imediat ca un steag roșu. Introduceți orice subiecte serioase în timp, odată ce le cunoașteți mai bine. Păstrați prima dată distracție!
  • Imagine intitulată Data cu succes ca o femeie pasul 19
    4. Petreceți mai mult timp împreună. Ca tine obțineți mai confortabil împreună, începeți creșterea timpului pe care îl cheltuiți unul cu celălalt. Acest lucru poate include activități formale cum ar fi ieșind la date și lucruri mai ocazionale cum ar fi vizionarea unui spectacol împreună sau sunându-se reciproc doar pentru a vorbi.
  • Ajutați-vă să vă puneți acolo

    Dating online Bios

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de a cere pe cineva ca o femeie

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar