Cum se rochie stil boem

Îmbrăcămintea Boemia a devenit deosebit de trendy în ultimii ani. Indiferent dacă ați cunoscut numele stilului sau nu, ați văzut cu siguranță televiziunea și revistele din Boemia. Stilul boem sau "Boho" este unul inspirat de artă, anii `70, călătoriile și spiritul liber. Prin îmbrățișarea dragostei lor de culoare, modele și distracție și păstrarea unor concepte simple în minte, vă puteți îmbrăca la fel ca un boem.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea culorilor și modelelor
  1. Imagine intitulată rochie ca un pas boemian 1
1. Îmbrățișează culorile îndrăznețe. Stilul boem este totul despre distracție cu îmbrăcămintea ta. Dacă vrei să te îmbraci ca un boem, trebuie să stai departe de plictisitor, toate costumele neutre. În schimb, începeți să purtați bucăți în roșu viu, portocaliu vibrant și turcoaz cu ochi. Dacă este distractiv și strălucitor, este boem.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă Boemia 2
    2. Vânătoare pentru bucăți cu modele distractive. Pentru a îmbrățișa stilul boem, amintiți-vă că modelele sunt cel mai bun prieten al tău. Căutați imprimări retro, modele tribale și modele capricioase. Dacă găsiți piese cu modele distractive în culori nebune, chiar mai bine! Paisley, vopsea de legare și modelele Suzani sunt toate trebuie să aibă nevoie de garderoba boemă.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas de boem 3
    3. Ia floral. Orice bucată de îmbrăcăminte sau accesoriu cu flori pe el este perfectă pentru a obține un aspect boem. Îmbrățișați florale și nu vă fie frică să o depășiți. Dacă cineva vă sună un "copil de flori", faceți asta corect. Bold, colorat, florile de oprire a spectacolului sunt o capse într-un dulap boem.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea siluetei boemă
    1. Imagine intitulată rochie ca o etapă Boemia 4
    1. Purtați bucăți libere. Gândiți-vă la Breezy și Natural. Stilul Boemian este totul despre relaxare, deci evitați cămășile de sanitare sau rochii de îmbrățișare a corpului. Pentru femei, căutați rochii de flacon și topuri moi, curgătoare. Dacă puteți trece printr-un câmp de flori confortabil, este probabil o bucată mare Boemia. Pentru bărbați, căutați tunici, jachete și cardigane și cardigane și pulovere sleouchy. Dacă găsiți o bucată de îmbrăcăminte care se simte boem, dar este un pic montat, împerecheați-o cu îmbrăcăminte mai blândă, potrivită.
    Sfat de experți
    Joanne Gruber

    Joanne Gruber

    Profesional Stylistjoanne Gruber este proprietarul stilistului de dulap, un serviciu de stil personal care combină editarea dulapului cu organizația. A lucrat în industriile de modă și stil timp de peste 10 ani.
    Joanne Gruber
    Joanne Gruber
    Stilist profesionist

    Purtați o rochie Maxi și adidași cu profil redus pentru o întorsătură confortabilă pe acest aspect. Stylist Joanne Gruber spune: "Rochii Maxi sunt minunate pentru un aspect boem și le puteți curea să vă arate figura. De asemenea, văd o mulțime de fete la festivaluri purtând pantofi de patinator cu rochii lor pentru a adăuga o atingere de masculină stilului lor Boho."

  • Imagine intitulată rochie ca o etapă Boemia 5
    2. Cumpărați lucruri supradimensionate. Când aveți îndoieli, mergeți la o dimensiune. Când vine vorba de stilul boem, nu există nici un fel de prea mare, prea lung sau prea billowy. La cineva mai puțin de modă decât tine, ei ar putea crede că aspectul tău este un pic "Bag Lady" sau "vagabond," Dar asta te duci.Stilurile mari, libere, drapete sunt esențiale.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă boem 6
    3. Strat, apoi strat mai mult. Încercați o rochie florioasă peste blugi, o tunică peste pantaloni și cizme sau pulovere de cardigan peste orice. Nu vă fie frică să amestecați culori și modele îndrăznețe, deoarece acest stil este vorba despre distracție și vibranță. Amestecați diferite texturi pentru a crea haine interesante și nu vă fie frică să puneți împreună bucăți neașteptate.
  • Partea 3 din 3:
    Accesoriu și styling
    1. Imagine intitulată rochie ca o etapă boemică 7
    1. Purtați bijuterii ciudate. Brățări mari, coliere lungi și inele supradimensionate sunt perfecte. La fel ca îmbrăcămintea ta, nu ezitați să stradeți mai multe bucăți de bijuterii în tot felul de culori și stiluri. Combinați mai multe brățări pe încheietura mâinii în diferite culori și materiale. Strat câțiva coliere diferite. Pop pe un inel de piatră mare. Nu vă faceți griji, bijuterii ieftine, costumele sunt total amenințătoare. Imaginați-vă că sunteți un copil care joacă dress-up. Nu vă fie frică să o faceți greșit - să vă distrați!
  • Imagine intitulată rochie ca un pas boem 8
    2. Arunca o eșarfă. Ca și cu restul dulapului, căutați eșarfe în amprente distractive și culori strălucitoare. Le puteți arunca în jurul gâtului ca tine în mod tradițional, sau poți să-l amesteci. Legați-l în jurul capului dvs. pentru un aspect mai interesant. Cinch în jurul taliei dvs. pentru a completa o rochie curgătoare. Puneți-l oriunde doriți! Eșarfele sunt o completare perfectă a stilului boem relaxat.
    Sfat de experți

    "Dacă aveți o mică eșarfă de mătase pe care o iubiți, încercați să le legați în jurul pălăriei sau înfășurați-o în jurul mânerului sacului."

    Joanne Gruber

    Joanne Gruber

    Profesional Stylistjoanne Gruber este proprietarul stilistului de dulap, un serviciu de stil personal care combină editarea dulapului cu organizația. A lucrat în industriile de modă și stil timp de peste 10 ani.
    Joanne Gruber
    Joanne Gruber
    Stilist profesionist
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă boemică 9
    3. Adăugați încălțăminte unică. Sandalele de sandale, cum ar fi sandalele gladiatorului, sunt o necesitate într-o garderobă de femeie Boemia. Sandalele Sandalelor arată prea mare și pe bărbați, iar Birkenstocks sunt o altă opțiune confortabilă.Dacă este prea rece pentru a purta sandale, căutați alte opțiuni unice. Femeile pot purta cizme colorate, apartamente margele sau orice altceva care este distractiv și jucăuș. Bărbații pot purta orice de la cizme la pantofi de laceu la mocasine. Căutați încălțăminte interesantă, dar confortabilă, pentru că asta este acest stil.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă Boemia 10
    4. Căutați haine inspirate. Pentru femei, o pălărie floppy este un accesoriu chic pentru a completa un costum boem. Uită-te la distracție, pălării de soare relaxate pentru a pop mai departe pentru a termina costumul sau pur și simplu pentru a acoperi o zi de păr rău. Coroanele de flori sunt, de asemenea, foarte boeme și foarte trendy chiar acum. Adăugați unul la căutarea dvs. o atingere creativă, feminină. Pentru bărbați, ceva casual și distractiv poate avea un loc într-un dulap Boemia. O mare adăugire la un dulap boem este o pălărie de plăcintă de porc - pot completa orice costum.
    Sfat de experți

    "O pălărie de cămilă versatilă este un mare accesoriu pentru un aspect Boho."

    Joanne Gruber

    Joanne Gruber

    Profesional Stylistjoanne Gruber este proprietarul stilistului de dulap, un serviciu de stil personal care combină editarea dulapului cu organizația. A lucrat în industriile de modă și stil timp de peste 10 ani.
    Joanne Gruber
    Joanne Gruber
    Stilist profesionist
  • Imagine intitulată rochie ca un pas boem 11
    5. Lăsați-vă curgerea părului. La fel ca îmbrăcămintea boemă, părul boem este tosulat, jucăuș și curge. Pentru femei, gândiți undele plajene, panglicile și buclele pierdute. Pentru bărbați, gândiți-vă ușor tidite. Când vine vorba de coafuri boemă, evitați tot ce arată "perfect" sau stilul. Îmbrățișați stilul de viață boem și păstrați-vă mintea și părul, relaxat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar