Cum de audiție pentru clubul de fete rău pe oxigen

Dacă nu sunteți familiarizat cu Show Bad Girls club pe oxigen, imaginați-vă că MTV este lumea reală dacă toți colegi de cameră sunt agresivi, cu voce tare, de obicei, petreceri de partid. Cu alte cuvinte, Bad Girls Club este Reality TV aur. Dacă sunteți interesat (și suficient de curajos) să deveniți dintre cei șapte colegi de cameră aleși să trăiască în Mansion Bad Girls, există câteva moduri diferite pe care le puteți audiția.

Pași

Metoda 1 din 3:
Completați formularul de înscriere
  1. Imagine intitulată Audition pentru clubul de fete rău pe oxigen Pasul 1
1. Se îndreaptă spre site-ul Bunim / Murray Productions. Producția Bunim / Murray este compania care produce club de fete rău, împreună cu zeci de alte emisiuni de televiziune de realitate de succes. Acesta este site-ul pe care îl veți aplica. Trebuie să aveți cel puțin 21 de ani.
  • Localizați meniul din partea dreaptă a paginii.
  • Derulați în jos și faceți clic pe opțiunea "Casting".
  • Faceți clic pe "Bad Girls Club."
  • Imagine intitulată Audition pentru clubul de fete rău pe oxigen Pasul 2
    2. Încărcați cele mai bune fotografii. Formularul vă cere să încărcați trei, deci alegeți cu înțelepciune. Mansionul fetelor rele este, de obicei, umplut cu femei atractive cu mare Personalități, deci selectați fotografii care evidențiază ambele! Imaginile cu care vă distrați și acționați nebun sunt alegeri perfecte. Asigurați-vă că imaginile afișează în mod clar fața, astfel încât directorii de turnare să poată spune cum arăți.
  • În plus față de a vă cere propriile fotografii încărcate, formularul solicită paginile dvs. Facebook și Instagram. Dacă nu le aveți, le puteți spune asta. Cu toate acestea, Clubul Bad Girls îi place femeile cu mari prezențe sociale sociale, deci este foarte util dacă o faci!
  • Înainte de a trimite link-uri către paginile dvs. de social media, examinați-le și asigurați-vă că vă reprezintă cum doriți să fiți reprezentați.
  • Imagine intitulată Audition pentru clubul de fete rău pe oxigen Pasul 3
    3. Completați formularul de înscriere. Acest formular nu este foarte lung, dar a fost lăsat deoparte cel puțin o jumătate de oră pentru a răspunde la întrebări la cele mai bune abilități. Întrebările despre formular sunt: ​​"Ce te face o fată rea?"" "Ce relații sunt cele mai importante pentru dvs. în prezent? Ce calități sunt importante pentru un partener să aibă?"Și" Care este cea mai importantă problemă cu care vă îndreptați astăzi?"Odată ce sunteți mulțumit de răspunsurile dvs., faceți clic pe Trimiteți. audiție.
  • Amintiți-vă, directorii de turnare a clubului Bad Girls caută fete cu care sunt încrezători și deschise. Nu vă fie frică să răspundeți la întrebările cu pasiune și SASS.
  • Metoda 2 din 3:
    Participarea la un apel de turnare deschis
    1. Imagine intitulată Audiție pentru clubul de fete rău pe oxigenul 4
    1. Găsiți un apel de turnare deschis în apropierea dvs. Orașele și locațiile sunt postate pe site-ul Bunim / Murray Productions, dar puteți găsi și informațiile printr-o căutare rapidă Google. Pe Facebook, vă puteți înscrie pentru pagina "Pagina de turnare a clubului Bad Girls" pentru a vedea postări despre turnarea apelurilor care vin în zona dvs. Dacă sunteți serios că veți deveni o fată rea, asigurați-vă că nu pierdeți șansa de a participa la unul dintre aceste apeluri de turnare deschise.
    • Asigurați-vă că completați formularul de pe site-ul Bunim / Murray înainte de a merge la un apel de turnare deschis.
  • Imagine intitulată Audiție pentru Bad Girls Club pe oxigen Pasul 5
    2. Uită-te la cel mai bun pentru apelul de turnare. Acest lucru înseamnă probabil ceva diferit pentru toată lumea, și asta e bine. Dacă vă simțiți cea mai frumoasă în rochia ta de semnătură mică și stilettos-ul de ceruri, purtați asta. Dacă rock adidași și blugi în fiecare zi, purtați asta. Asigurați-vă că aveți grijă să vă prezentați stilul autentic. Directorii de turnare doresc să vadă Cel mai bun versiune a real tu!
  • Asigurați-vă că sunteți proaspăt ciudat și aveți dinți curați. Puteți obține creativ cu părul, machiajul și îmbrăcămintea, dar o bună igienă este universal atractivă.
  • Imagine intitulată Audition pentru clubul de fete rău pe oxigen Pasul 6
    3. Participați la chestia cu încredere. Decideți ce aspecte ale personalității dvs. doriți ca directorii de turnare să vadă și să se angajeze pe cei pe deplin. Fetele rele de anotimpuri trecute într-adevăr îmbrățișează cine sunt - binele, răi și urâtul! Atitudinile mari fac pentru televiziunea incitantă, astfel încât să vă strângeți lucrurile și asigurați-vă că directorii de turnare cunosc cât de distractiv sunteți.
  • Înainte de a vă duce la apelul de turnare, întrebați-vă ce tu ca să te uiți la televizor. Dacă vă place să vizionați clubul de fete rău, probabil că vă place să vizionați femeile care nu dețin nimic înapoi. Canalul că asigurarea de sine!
  • Metoda 3 din 3:
    Creșterea șanselor tale
    1. Imagine intitulată Audition pentru clubul de fete rău pe oxigenul 7
    1. Film un tambur. Trimiterea unei bobine de casting vă poate spori șansele de a ajunge la spectacol. În timp ce acest lucru este de obicei făcut dacă nu puteți participa la un apel de turnare deschis, trimiteți, de asemenea, un videoclip în plus Pentru a participa la un apel de turnare dacă sunteți cu adevărat hotărâți. Tamburul dvs. nu ar trebui să fie extrem de lung, dar suficient de lung pentru a vă arăta atitudinea voastră "rău".
    • Introduceți-vă și explicați de ce ați fi un excelent membru. Nu le spuneți de ce credeți că sunteți o fată rea, spuneți-le de ce sunteți o fată rea.
    • Puteți filma un videoclip doar vorbind cu aparatul foto sau puteți să vă înscrieți un prieten sau un membru al familiei pentru a filma un videoclip mai activ, urmându-vă în jur.
  • Imagine intitulată Audition pentru clubul de fete rău pe oxigen Pasul 8
    2. Îmbrățișați-vă "personajul" și povestea din spate. Chiar dacă Clubul Bad Girls este realitatea TV, la sfârșitul zilei, este încă o poveste. Îmbrățișați personajul pe care îl credeți că veți juca pe spectacol. Dacă sunteți o femeie agresivă care se ocupă de problemele de furie, evidențiați acest lucru. Dacă sunteți un iubit cu o parte sălbatică, arătați asta. În plus, evidențiați lucrurile interesante din trecutul dvs. care v-au făcut astăzi o fată rea. Asigurați-vă că formularul dvs. online, prezența dvs. la apelurile de turnare, iar tamburul dvs. filmat opțional, creează o imagine coezivă a cine sunteți.
  • Tragedia personală ar putea să nu fie distractiv să vorbească, dar vă poate face o personalitate fascinantă și relațională de televiziune. Deschideți-vă despre orice inimă în viața voastră.
  • Dezvăluie orice despre tine că crezi că nimeni altcineva nu poate spune. Directorii de turnare vor primi mii de videoclipuri, așa că asigurați-vă că dvs. se evidențiază.
  • Imagine intitulată Audition pentru clubul de fete rău pe oxigen Pasul 9
    3. Țineți nimic înapoi. Nu vă răniți șansele dvs. prin ghicitul secundar, îndoielnic sau cenzurați-vă. Dați-vă o discuție Pep înainte de a începe procesul de audiție și amintiți-vă că sunteți o persoană interesantă, puternică și distractivă. Dacă nu sunteți încrezători în cine sunteți, și dacă nu vă puteți ține propria dvs. într-o cameră plină de femei Outspoken, probabil că veți fi trecute cu vederea de directorii de turnare a clubului Bad Girls.
  • Falsă că o faci. Chiar dacă vă simțiți timizi și nesigură de tine, imită pe cineva pe care îl cunoașteți, care este neinhibat, luminos și puternic. În curând, aceste trăsături se pot freca pe tine și nu vor mai fi "falsi".
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar