Cum să datezi un milionar

Dating un milionar sună ca un basm pentru o mulțime de femei și bărbați. Cu toate acestea, găsirea unei persoane bogate, de succes a unei persoane poate fi adesea ca misiunea imposibilă, mai ales că par să aibă atât de multe opțiuni de dating. Dacă aveți inima dvs. stabilită pe un milionar, însă, există de fapt câteva modalități de a vă găsi partenerul de vis. Păstrarea acestora interesată nu este cu adevărat complicată - este doar ca și păstrarea oricărui partener fericit.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea unui milionarSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Data unui milionar pas 1.Jpeg
1. Alăturați-vă la un site de dating online. Există o varietate de site-uri care se concentrează exclusiv pe găsirea de colegi pentru persoane bogate, inclusiv dateAmillionaire.com și milionarmatch.com, ceea ce face ușor să găsești un partener potențial cu milioane în bancă. Țineți cont de faptul că există bărbați mai bogați pe aceste site-uri decât femeile, deci aveți cote mai bune dacă sunteți în căutarea unui prieten.
  • Pentru a vă îmbunătăți șansele de a obține un milionar să vă uitați la profilul dvs. de dating online, aveți o fotografie profesională luată. Nu trebuie neapărat să mergeți pentru o privire plină-on Glam, dar un profil de înaltă calitate PIC poate face o mare diferență.
  • Dacă există o opțiune de a include mai mult de o fotografie în profilul dvs., postați cât mai multe posibil. Vă poate ajuta să vă îndepărtați de mulțime.
  • Când este posibil, încorporați umorul în profilul dvs. Un profil distractiv, ușor este mai probabil să stabilească mai mult decât unul care vă evidențiază întreaga istorie de dating.
  • Asigurați-vă că ați verificat cu atenție profilul dvs. pentru greșelile de gramatică și de ortografie. Un milionar este probabil în vânătoare pentru o persoană de înaltă calitate, și este detaliile mici pe care le vor acorda atenție.
  • Imagine intitulată Data unui milionar Pasul 2.JPEG
    2. Consultați un Matchmaker. Mulți oameni bogați și de succes preferă o mai personală, mâinile pe abordarea găsirii unui partener posibil decât site-urile online oferă. Matchmaking Businesss rulează controale de fundal pentru toți partenerii potențiali și chiar efectuează date simulate cu clienții pentru a vă simți mai bine pentru ceea ce doresc în prospectivul partener. Pentru ao face în prospectul, probabil că va trebui să completați un chestionar cu detalii, inclusiv istoria educației, profesionale și de călătorie, precum și înălțimea și greutatea dvs. și plătiți o taxă de cerere.
  • Cea mai bună modalitate de a găsi un serviciu de potrivire în zona dvs. este de a căuta online. Google Matchmaking și numele orașului dvs. pentru a vedea dacă există în apropiere care acceptă aplicații.
  • Dacă cererea dvs. este acceptată de serviciu, probabil că va trebui să treceți printr-un proces de interviu, care poate fi o întâlnire unu sau un eveniment de grup întâlnit-and-salut.
  • Imagine intitulată Data unui milionar Pasul 3.JPEG
    3. Vizitați hoteluri, restaurante și baruri upscale. Dacă preferați să întâlniți un milionar pe cont propriu, va trebui să vă petreceți la tipurile de locuri pe care oamenii bogați, de obicei frecvente. Pentru că se bucură de lucrurile mai fine din viață, le puteți găsi, de obicei, la hoteluri de cinci stele, baruri hoteliere și steakhouses. Identificați restaurantele și barurile POS din zona dvs. și petreceți la bar pentru a întâlni un popor de mare putere, de succes.
  • Cel mai bun moment pentru a lovi barele de upscale și restaurantele din zona dvs. este între 5 și 7 seara. Oamenii care au fost ocupați cu întâlniri de afaceri toată ziua vor vizita adesea la sfârșitul unei zile de muncă lungi pentru o cină sau băuturi.
  • Partea 2 din 3:
    Atragerea unui milionarSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Data unui milionar Pasul 4.Jpeg
    1. Fi pachetul complet. Milionari sunt folosiți pentru a avea cele mai bune dintre cele mai bune din viața lor, așa că doresc un partener care aduce mult la masă. Aspectul fizic contează cu siguranță, dar având o bună personalitate și intelectare este, de asemenea, importantă. Asta înseamnă că ar trebui să vă asigurați că arătați îngrijit și atractiv, dar, de asemenea, să vă puteți angaja într-o conversație interesantă.
    • Pentru a face o impresie bună, rochie pentru a impresiona la data ta. Uitați blugi și un tricou și mergeți la un aspect mai lustruit, cum ar fi cea mai bună rochie de cocktail sau costum și cravată. Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. se potrivește bine.
    • La fel ca și în cazul oricărui potențial partener, un milionar poate căuta trăsături specifice într-un alt semnificativ, cum ar fi o iubire a în aer liber sau a unui grad de liga Ivy. Pe măsură ce îl cunoașteți mai bine, veți putea spune dacă sunteți într-adevăr o potrivire bună pentru fiecare.
  • Imagine intitulată Data unui milionar Pasul 5.JPEG
    2. Păstrați lucrurile lumina. La primele dvs. date, este mai bine să evitați subiecte controversate sau potențial incomod de conversație, cum ar fi politica, finanțele sau relațiile eșuate în trecut. În schimb, faceți un efort pentru a păstra lucrurile ușoare și încercați să cunoașteți data la un nivel mai personal. Întrebați despre hobby-urile, animalele de companie și alte subiecte jucăușite.
  • În timp ce nu doriți să fiți intruziv, este important să fii curios, așa că data știe că ești cu adevărat interesat. Cereți întrebări de urmărire care arată că asculți cu adevărat ceea ce are de spus el sau ea.
  • Imagine intitulată Data unui milionar Pasul 6.Jpeg
    3. Arată entuziasm. Milionari sunt adesea atenți la faptul că oamenii sunt interesați numai din cauza banilor lor, așa că doriți să vă asigurați că întâlnirea dvs. vă cunoaște cu adevărat de cine este el sau că este o persoană. Puteți face acest lucru prin a fi entuziasmat de interesele și fundalul său. Dacă el sau ea dorește să împărtășească o experiență specială cu dvs., cum ar fi o plimbare pe barca lui, lasă milionarul tău să știe cât de emoționat trebuie să mergi.
  • Nu-l falsificați. Dacă nu sunteți un fan al Polo, nu vă prefaceți că povestea milionarului despre echipa sa este cel mai interesant lucru pe care l-ați auzit vreodată. Dacă nu vă place caii, nu vă prefaceți că nu puteți aștepta să mergeți la călărie cu el. Probabil că va putea să vadă prin actul dvs., ceea ce îl va opri probabil.
  • Nu ar trebui să fii excitat numai când te duci la restaurante sau cluburi scumpe. Dacă așa simțiți, probabil că nu sunteți în relația din motivele potrivite.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând o activitate de relațieSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Data unui milionar Pasul 7.JPEG
    1. Fi cinstit. În orice relație, onestitatea este crucială, dar poate fi deosebit de importantă cu un milionar. Acest lucru se datorează faptului că oamenii bogați, de succes sunt adesea folosiți pentru oameni care le folosesc pentru banii și conexiunile lor, așa că vor să găsească un partener loial și sincer pe care îl pot avea încredere. Sincer comunică intențiile și sentimentele dvs. în relație și se așteaptă la fel în schimb.
    • Dacă banii devine o problemă în relația dvs., fiți cinstiți și despre asta. De exemplu, dacă sunteți inconfortabil cu modul în care partenerul dvs. se ridică întotdeauna în fila sau dușul cu daruri scumpe, lăsați-l să știe.
  • Imagine intitulată Data unui milionar Pasul 8
    2. Lăsați-l să ia conducerea. Deoarece majoritatea milionarilor sunt foarte reușite și folosite pentru a obține ceea ce doresc, ei doresc, de obicei, un sentiment similar de control în viața lor personală. Ca rezultat, ei vor dori adesea să fie în scaunul șoferului când vine vorba de relația dvs. Ei ar putea dori să planifice majoritatea datelor dvs. și să organizeze alte angajamente sociale în funcție de programul lor, astfel încât este posibil să fie necesar să fii flexibil și deschis.
  • Deși este important să înțelegeți că un milionar este folosit pentru a fi în controlul celor mai multe lucruri din viața sa, nu ar trebui să permiteți partenerului dvs. să vă dicteze întreaga relație. Pentru o relație de lucru, opiniile, gândurile și sentimentele dvs. trebuie să fie la fel de apreciate ca și partenerul dvs.
  • Nu vă fie frică să urcați și să planificați și datele. Ei pot aprecia că puneți efortul și plătiți și pentru ceva.
  • Imagine intitulată Data unui milionar Pasul 9.Jpeg
    3. Împărtășiți interesele comune. Dating un milionar poate fi foarte interesant din cauza tuturor restaurantelor, cluburilor, călătoriilor și altor avantaje. Cu toate acestea, dacă într-adevăr doriți ca o relație să prospere, trebuie să vă atrageți mai mult partenerului decât contul său bancar. Asigurați-vă că împărțiți interese similare, cum ar fi călătoriile sau sporturile.
  • Dacă utilizați un site de dating online sau un serviciu de meci, poate fi mai ușor de găsit un milionar care are hobby-uri și interese similare. Cu toate acestea, atunci când încercați să întâlniți un milionar pe cont propriu, ar putea fi mai dificil să găsiți cea potrivită.
  • Faptul că un partener potențial este un milionar nu ar trebui să fie suficient pentru a vă convinge să-l întâlniți la el sau ea. Ar trebui să vă puteți distra cu partenerul dvs. și să înțelegeți ce este important pentru unii alții.
  • sfaturi

    Evitați discutarea banilor și a finanțelor cu partenerul dvs. tot timpul sau el sau ea poate presupune că sunteți interesat doar de bani. Este adesea mai bine să așteptați ca partenerul dvs. să introducă subiectul.
  • Fi întotdeauna singur. Care ar trebui să fie suficient pentru orice partener potențial, chiar și un milionar.
  • Întrebați-vă de ce este atât de important pentru dvs. să vă prezentați un milionar. Probabil că nu veți fi fericiți dacă nu o faceți din motive corecte.
  • Avertizări

    Dating un milionar nu face o relație de succes mai ușoară decât întâlnirea unei persoane mai puțin de succes. Nu presupuneți că sunteți garantat că sunteți fericit doar pentru că partenerul dvs. are un cont bancar mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar