Cum să datezi un om bogat

Nu ați dat niciodată un om bogat înainte și sunteți nervosi despre cum să se potrivească în stilul său de viață. Cum poți avea o relație semnificativă fără să te simți în afara locului și să-ți faci ca omul să vadă că-l iubești pentru cine este mai rapid decât poți spune, "Pate de Ficat de gasca"? Citiți mai departe pentru a afla!

Pași

  1. Imagine intitulată Data unui om bogat 1
1. Reflectă asupra motivelor tale. Întrebați-vă dacă sunteți îndrăgostiți de un bărbat care se întâmplă să fie bogat sau dacă vă întâlniți numai unui bărbat deoarece E bogat. Dacă cerceii cu diamante vă oferă că sunteți mai semnificativ decât sărutările sale delicate, atunci sunt șanse, sunteți în relația din motive greșite și nu va dura. Iată câteva întrebări pentru a vă întreba pentru a vă ajuta să vă înțelegeți adevăratele intenții:
  • Ar fi încă o mare captură fără casa de fantezie și plimbare? Dacă nu sunteți sigur dacă vă veți iubi în continuare interesul curent dacă locuia într-un apartament studio și a condus o mașină mai în vârstă decât voi, atunci puteți fi îndrăgostiți de ceea ce deține, nu cine este el.
  • Sunteți de douăzeci de ani în timp ce se apropie de vârsta de pensionare? Deși vârsta poate fi doar un număr, "Zahăr tatăl" este mai mult decât un cuvânt.
  • Este "E bogat" primul lucru care vine în minte când cineva întreabă ceea ce iubesti despre el? Dacă sunteți atât de obsedat de bogăția sa, atunci probabil că nu respectați celelalte calități bune - sau că nu există.
  • Aveți o istorie a bărbaților bogați de întâlniri? Dacă el este al zecelea om bogat pe care l-ai dat datat, atunci această calitate ar putea fi singurul lucru pe care-l pasă și ar putea fi timpul să reflectăm asupra a ceea ce căutați într-o relație.
  • Imagine intitulată Data unui om bogat Pasul 2
    2. Bucurați-vă de bogățiile sale, dar reciprocați cu toate acestea puteți. Sigur, șampania și stridiile sunt un tratament, dar dacă începeți să le cereți în fiecare seară fără a oferi nimic în schimb, omul dvs. poate bănui că vă îndrăgostiți de contul său bancar, nu de inteligența sa sau de simțul umorului. Găsiți un echilibru între activitățile scumpe și cele pe care cineva le poate permite.
  • Ridicați fila din când în când. Chiar dacă sunteți scurt pe fonduri, este important să vă arătați că vă pasă, chiar dacă este doar plătit pentru film după ce plătește la cină sau prin luarea băuturilor la un bar la un bar. Puteți, de asemenea, să vă uitați la oferte speciale la restaurante în mod normal, sau să vedeți care barul local are o noapte muzicală liberă, astfel încât să puteți permite în continuare produsele delicioase și ambianța distractivă.
  • Tratați-l la o masă ieftină. Îi poți invita și să gătești o masă delicioasă, dar ieftină pe o sticlă de vin la prețuri rezonabilă sau să pregătești un picnic gustos, care va arăta că puneți timp și efort în planificarea datelor dvs.
  • Invită-l să se alăture pentru o activitate ieftină. Cereți-i să facă activități în aer liber, cum ar fi luarea plimbări, drumeții sau doar plajă la plajă. Dacă este prea rece să petreacă mult timp afară, invită-l să exploreze un nou muzeu sau o librărie în cartierul tău. Acest lucru va arăta că prezența sa este mai importantă decât cadourile sale.
  • Imagine intitulată Data unui om bogat Pasul 3
    3. Nu fiți ciudat despre bogăția lui. Dacă el este tipul potrivit, nu ar vrea să audă în mod repetat că menționați cât de bogați este sau cât de mult vă place să întâlniți o persoană bogată. Acest lucru îl poate face să-și piardă încrederea în sine - și relația voastră.
  • Când îl introduceți la noii dvs. prieteni, asigurați-vă că le spuneți să fie discrete. Dacă unul dintre ei spune, "Oh, deci ești tipul bogat pe care l-am auzit atât de mult," Poate suna ca și cum aceasta este singura calitate a minții tale.
  • Dacă vrea să plătească pentru ceva fantezist, lăsați-l să plătească. Dacă el este hotărât să vă ducă la operă sau o vacanță fantezie, nu doriți să vă distrugeți gestul, spunând în mod repetat, "Aceasta trebuie să costă o avere..." Acest lucru va distruge starea de spirit romantic și vă va împiedica să vă bucurați de gestul său.
  • Imagine intitulată Data unui om bogat Pasul 4
    4. Încercați să vă potriviți în stilul său de viață. În timp ce nu trebuie să oglinți fiecare mișcare, mai ales dacă nu aveți fondurile, este frumos să aveți interese comune și să înțelegem mai bine lumea din el. Și cu cât aveți mai mult în comun, cu atât este mai probabil ca dragostea voastră să crească.
  • Uite partea. Rochie pentru a impresiona cât mai mult posibil, chiar dacă înseamnă cumpărarea de îmbrăcăminte cu discount care te face uite bogat. Puteți înlocui ușor zirconia cubică pentru diamante, cumpărați portofele Knock-off care arată ca adevăratul lucru sau așteaptă îmbrăcăminte scumpă pentru a merge la super-vânzare înainte de a alege elementul perfect. De asemenea, puteți să vă bucurați ocazional "real" element fantezist - este de calitate, nu cantitate, care contează, deci dacă dețineți doar câteva elemente cheie de fantezie, restul costumului tău va cădea împreună.
  • Învăța "bogat" Hobby-uri. Încercați mâna la sport care satisface bogat, cum ar fi yachting, polo sau tenis. Veți învăța o nouă abilitate, veți face prieteni noi și vă distrați în acest proces!
  • Imagine intitulată Data unui om bogat Pasul 5
    5. Banii vorbesc - Învață să vorbești înapoi la asta. Dacă sunteți serios despre bucata dvs. bogată, atunci sunt șanse, veți întâlni familia și prietenii bogați. Ar trebui să faci o impresie bună și să arăți cât de mult îți place noul tău Beau - nu noul său iaht.
  • Dacă sunteți nervos în legătură cu întâlnirea cu prietenii săi, puteți păstra un profil scăzut atunci când vă întâlniți pentru prima dată pentru a obține un sentiment al dinamicii grupului lor și apoi săriți într-o conversație prietenoasă care arată că nu sunteți intimidați de bogăția lor.
  • Dacă vă întâlniți familia pentru prima dată, încercați să nu vorbiți despre banii lui sau despre toate lucrurile extravagante pe care le-ați făcut împreună. Sunt șanse, el a dat un digger de aur înainte, iar familia sa poate fi deja în căutarea unor sugestii că intențiile dvs. nu sunt pure.
  • Fii tu însuți. Chiar dacă trebuie să vă ajustați abordarea la început, amintiți-vă să fiți întotdeauna voi înșivă. Dacă omul tău iubește adevăratul tău, atunci prietenii și familia lui sunt sigur de urmărit.
  • Imagine intitulată Data unui om bogat Pasul 6
    6. Fie că este bogat sau sărac, încă mai trebuie să-i dați totul pentru a vă face munca de relație. În cele din urmă, amintiți-vă că bogați oameni nu sunt atât de diferiți de ceilalți - au doar mai mulți bani. Tratați această relație ca oricare altul.
  • Au o comunicare deschisă și cinstită. Este important să-i spui ce-i în minte și dacă bogăția lui te-a făcut inconfortabil.
  • Spune-i un nou lucru pe care îl iubești în fiecare zi. Acest lucru vă va asigura că știe că vă place ceea ce este în inima lui, nu portofelul său.
  • Dacă vă iubiți relația dvs., nu vă simțiți vinovați de a vă bucura de avantajele întâlnirii unui om bogat. Și dacă ajungeți să faceți o excursie la Veneția în acest proces, atunci cu atât mai bine!
  • sfaturi

    Avertizări

    Omul poate fi bun, dar banii îl pot corupe de-a lungul timpului.
  • Cei mai bogați bărbați sunt agresivi. Fi pregătit pentru asta dacă doriți să întâlniți un om bogat.
  • Oamenii bogați pot fi foarte ocupați și adesea (nu întotdeauna) peste să se angajeze să lucreze.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar