Cum să găsiți modele de roluri feminine

Un model bun de rol poate fi de valoare pentru tine, indiferent de vârsta ta. Uneori, totuși, este nevoie de un efort suplimentar pentru a găsi pe cineva care este vrednic de imită. Uită-te îndeaproape la comunitatea ta și la femei mari de-a lungul veacurilor pentru a găsi femeile care vă vor inspira cu adevărat să fii cel mai bun sine al tău.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea modelelor de rol în comunitatea dvs
  1. Imaginea intitulată Fii o soție trofeală Pasul 1
1. Uită-te la comunitatea dvs. imediată. Este posibil să aveți profesori, prieteni de familie sau vecini pe care îi admirați. Gândiți-vă la câteva femei pentru care simțiți o admirație naturală și arătați mai îndeaproape la realizările lor, personajele lor și modul în care se referă la alții.
  • Faceți o listă de femei admirabile pe care le cunoașteți. Scrieți ce vă admirați despre fiecare dintre ele. Această listă ar putea include femeile care v-au influențat în trecut, cum ar fi în timp ce creșteți.
  • Un model bun va împărtăși aceleași valori de bază.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie unică fericită Pasul 9
    2. Luați în considerare trăsăturile pe care le admirați în membrii familiei dvs. Poate fi greu să idealizați membrii familiei, deoarece le cunoașteți prea bine. Cu toate acestea, acest lucru poate fi de fapt un lucru bun - dacă credeți că cineva este perfect, nu veți înțelege pe deplin caracterul lor și modul în care acestea fac alegeri. Dacă puteți vedea luptele și defectele cuiva, puteți vedea și cum compensează și depășesc.
  • Găsiți lucruri pe care le admirați despre fiecare dintre femeile din familia dvs. Întrebați frații mai mari, părinții și alți membri ai familiei pentru povestiri despre aceste femei.
  • Uită-te la femeile din familia ta care au realizat lucruri pe care le admiri, chiar dacă nu vrei să fii exact ca ei.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent rece Pasul 16
    3. Găsiți femeile din spatele muncii pe care le admirați. Uită-te la organizații politice și religioase, companii locale și lucrări publice pe care le apreciați în comunitatea dvs. Oricare ar fi, sunteți interesat de afaceri, organizarea comunității, arta - există oameni în spatele ei, iar mulți dintre acei oameni sunt susceptibili de a fi femei.
  • Mergeți la site-urile organizațiilor locale pe care le admirați și citiți despre personal.
  • De asemenea, puteți lua în considerare trăsăturile pe care le admirați în anumite femei. S-ar putea să nu aibă nimic de-a face cu realizările lor profesionale și mai mult de-a face cu calitățile lor personale, cum ar fi determinarea, inteligența și asertivitatea.
  • Imagine intitulată Gestionați o etapă de afaceri 2
    4. Găsiți un mentor. Întrebându-se străinilor să mentoreze că nu veți funcționa, dar veți găsi mentori prin creșterea mai aproape de persoanele pe care le admirați și lucrați bine. Poziționați-vă astfel încât să vă apropiați de femeile pe care le considerați modele de rol și să spuneți "da" la orice oportunități pe care le oferă.
  • Contactați o organizație pe care o admirați pentru a vedea dacă vă puteți oferi voluntari, obțineți un loc de muncă sau aplicați un stagiu.
  • Dacă admirați un artist, atlet sau un alt profesionist de înaltă calificare, întrebați dacă îi dă cursuri.
  • Metoda 2 din 3:
    Emularea unor personalități mari
    1. Imagine intitulată Ajutor Reducerea violenței bazate pe gen Pasul 1
    1. Căutați inovatori hardworking. Când citiți despre istoria lucrării care vă interesează, puteți vedea o listă lungă de nume de sex masculin. Activitatea femeilor a fost istoric oprimată, furată și absorbită într-o narațiune de sex masculin - delve adânc pentru a găsi femeile care au contribuit la început.
    • Dacă sunteți interesat de știință, luați în considerare cercetarea vieții lui Marie Curie, prima femeie care va câștiga un premiu Nobel.
    • Dacă sunteți un atlet, uitați-vă la sportivii de sex feminin, cum ar fi Junko Tabei, prima femeie pentru a urca pe Muntele Everest sau Charlotte Cooper, prima femeie care va câștiga o medalie de aur olimpică.
    • Dacă sunteți interesat de politică, uitați-vă la femei ca Benazir Bhutto, primul prim-ministru feminin al Pakistanului sau Ziua Sandra O`Connor, prima pensiune a Curții Supreme Femeie a Statelor Unite.
  • Imagine intitulată Celebrează luna de istorie neagră Pasul 3
    2. Luați în considerare liderii umanitari. Femeile care lupta pentru alții sunt factorii de schimbare socială pozitivă. Luați în considerare sufrageturile: unii, cum ar fi Lydia Becker, au început comitete influente, în timp ce altele, cum ar fi Emmeline Pankhurst, au practicat neascultarea civilă și au fost frecvent arestați pentru acțiunile lor directe. Femei ca Elizabeth Cady Stanton, Susan B. Anthony și Julia Ward Howe au luptat pentru drepturile de vot pentru femeile din Statele Unite, deși au neglijat să recunoască preocupările femeilor negre și bărbați.
  • Black Black Heroină Feministă Sojourner Avocat pentru drepturile femeilor negre.
  • Fondatorii mișcării de viață a vieții negre sunt toate femeile: Alicia Garza, culloare Patrisse și Opal Tometi.
  • Luați în considerare campionii de sex feminin de justiție economică: Mama Jones (Mary Harris Jones), Emma Goldman, Dolores Huerta și Sylvia Fedeici.
  • Imagine intitulată Verificați dacă sunteți înregistrat la vot Pasul 4
    3. Sărbătoriți femeile care au depășit adversitatea. Uită-te la femeile curajoase care au extins limitele a ceea ce femeia în culturile lor. Mulți oameni de înaltă realizare au primit fiecare avantaj posibil, dar alții trebuiau să depășească obstacole serioase pentru a reuși. Aceste femei arată forță și duritate pe care ați putea dori să o emândiți. Ele sunt, de asemenea, poziționate în mod unic pentru a inspira pe alții care sunt asupriți.
  • Femeile transgender ca Sylvia Rivera, Janet Mock și Rita Hester curajos cel mai înalt risc fizic pentru a-și exprima genurile și pentru a sprijini alte femei.
  • Heroinele lesbiene includ Gladys Bentley, Gittings Barbara și Lordul Audre.
  • Ida B. Wells a luptat împotriva liniei de lynching și împotriva rasismului cu sufragiu feminin, chiar și atunci când omologii ei albi au căutat să o discrediteze.
  • Imaginea intitulată comunică bine cu oamenii din alte culturi Pasul 9
    4. Luați inspirație de la marii artiști. Luarea unui artist ca model de rol poate fi deosebit de fructuoasă, deoarece atât de mulți artiști lasă o înregistrare publică amănunțită a gândurilor și sentimentelor lor. Citiți cărțile mari scriitori precum Gertrude Stein, Virginia Woolf, George Eliot, Toni Morrison, Etel Adnan sau Claudia Rankine.
  • Admirați arta vizuală a femeilor strălucitoare precum Kara Walker, Frida Kahlo, Agnes Martin și Berenice Sobbot.
  • Bucurați-vă de muzica femeilor admirabile, cum ar fi Beyoncé, Joanna Newsom, Chavela Vargas, și Dame Ethel Smyth.
  • Metoda 3 din 3:
    Urmând exemplul eroinei
    1. Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 1
    1. Cercetați modelul dvs. de rol. Citiți biografiile, urmăriți documentare și studiați lucrările modelului dvs. de rol. Citiți interviurile și eseurile despre ea, de asemenea. Studiați cele mai mari provocări și cel mai mare triumf. Practicați-i pe oameni care vă admirați despre ea - ceea ce a făcut sau face, pentru a-ți face modelul dvs. de rol.
    • Îmbrățișați defectele și erorile modelului dvs. de rol. Toate femeile mari au spus și au făcut niște lucruri nevrednice.
    • Gândiți-vă la cele ale alegerilor sale pe care nu sunteți de acord și cum le puteți evita în viața voastră. De exemplu, dacă a fost un compozitor strălucit, dar a renunțat la cariera ei pentru a face reclame de televiziune, puteți face un pact cu dvs. pentru a nu vinde niciodată.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pe Instagram Pasul 9
    2. Faceți cunoștință cu modelul dvs. de rol. Cunoașteți femeia pe care o admirați mai bine. Dacă ea face apariții publice, participă la prelegeri sau spectacole. Configurați o întâlnire dacă ea se află în cadrul accesibilității dvs. sociale.
  • Scrie-o și cere un interviu. Spune-i exact de ce ești fanul ei și faci o cerere specifică. De exemplu, ați putea scrie, "Sunt inspirat de modul în care ați închis opoziția corporativă față de noile semafoare. Mătușa mea este surd / orb și beneficiază în fiecare zi de la vibrațiile tactile pe care le-ați luptat atât de mult. Aș putea să vă intervievez pentru ziarul meu școală într-o săptămână săptămâna viitoare?"
  • Imagine intitulată Heal din abuzul domestic Pasul 7
    3. Faceți o listă de trăsături pe care le admirați în ea. Eroina ta curajoasă? E cam? Este un lucrător excepțional de diligent? E un gânditor original? Scrieți trăsăturile de caractere pe care le percepeți ca fiind centrale pentru caracterul ei. Descrieți căile pe care le-a modelat viața aceste trăsături și modul în care aceste trăsături le-au format munca.
  • Rețineți că este bine să fiți diferit de modelul dvs. de rol. Nu trebuie să împărtășiți toate aceleași trăsături ca ea.
  • Imagine intitulată Reinlist în Pasul Militar 4 din S.U.A
    4. Brainstormind modalități de a deveni mai mult ca ea. Te simți ca și cum ai putea fi mai curajos? Doriți să avansați cauza pe care o lucrează modelul dvs. de rol? Listează trăsăturile pe care le puteți imagina emularea. Faceți o listă separată de lucrări pe care doriți să o faceți, care vă determină să admirați această persoană. Vedeți dacă puteți utiliza aceste realizări pentru a vă ajuta să vă îndepliniți propriile obiective. Calea spre succes ar trebui să fie ceva care este potrivit pentru dvs. Apoi, scrieți un plan pentru urmărirea prin.
  • De exemplu, ați putea scrie, "Mătușa mea Maria este modelul meu de rol pentru că este observată, amuzantă, inteligentă și artistică. Pot fi mai mult ca ea dacă ascult alții, să acorde mai multă atenție împrejurimilor mele și să-mi iau nervii pentru a face glume în public."
  • Dacă modelul dvs. de rol este o eroină realizată, ați putea scrie: "Aș dori să fiu mai mult ca Gertrude Stein, care a scris multe cărți provocatoare artistic, voluntar cu eforturi anti-fasciste în Europa și au avut curajul să trăiască în mod deschis cu partenerul ei de sex feminin. Pentru a fi mai mult ca ea, voi continua să lucrez la dezvoltarea propriului stil artistic, mă voi oferi voluntar cu grupuri anti-fasciste în orașul meu de origine și nu mă voi preface că nu sunt cineva."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar