Cum să găsiți partenerul lesbian drept



În ciuda stereotipului pe care lesbienele le mișcă împreună cu al doilea Data, lesbiene data la fel cum fac oamenii heterosexuali. Dacă sunteți recent din dulap, fiți avertizat că este homosexual nu face ca procesul de dating să fie mai ușor. În timp ce unii oameni sunt suficient de norocoși pentru a se întâlni cu MS. Chiar imediat, pentru majoritatea oamenilor care se întâlnesc cu cineva compatibil ia mult timp și efort. Uneori ia o mulțime de date proaste pentru a ajunge la cele bune, și este nevoie de o mulțime de întâlniri pentru a ajunge la un satisfăcător relaţie. Cu toate acestea, există lucruri pe care le puteți face pentru a face căutarea visului dvs femeie Mai ușor.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți partenerul lesbian drept pasul 1
1. Căutați femei în locuri care ar atrage tipul de femeie pe care doriți să o întâlniți. Poate suna ca bunul simț, dar dacă nu vă bucurați Băutură sau dans, probabil că nu veți întâlni un partener compatibil într-un club de noapte sau bar. Dacă sunteți timid despre întâlnirea cu oamenii, sau nu există un mare lesbiene Comunitate În zona dvs., ați putea dori să vă alăturați unui club sau să luați o clasă în ceva care vă interesează, de preferință unul orientat spre femei.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul Lesbian drept pasul 2
    2. Implicați-vă în zona dvs homosexual/lesbiene comunitate. Există foarte bine, poate fi un grup LGBT, un club sau o organizație care oferă de obicei diverse clase și activități în zona dvs. Alegeți unul sau câteva care vă interesează și vă alăturați. Știind deja cele mai multe dintre femeile pe care le veți întâlni există lesbiene, veți lua o parte din frustrare și să ghiciți din încercarea de a întâlni pe cineva. În plus, dacă vă întâlniți pe cineva printr-o clasă sau o activitate acolo, veți avea deja ceva în comun cu ea să vorbească și să facă împreună și să se bazeze pe teren comun.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul lesbian drept pasul 3
    3. Implicați-vă în comunitățile online gay / lesbiene. Internet este plin de forumuri lesbiene, panouri de mesaje, grupuri de discuții și Bloguri. Unele sunt specifice locației, în timp ce altele sunt de o natură mai globală. Deși este preferabil să găsiți un grup online care servește orașelor dvs. sau orașelor din apropiere, multe grupuri globale ar putea avea membri din zona dvs. Puteți găsi grupuri LGBT locale unde puteți Faceți cunoștință cu alte lesbiene cu interese ca a ta.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul lesbian drept pasul 4
    4. Alăturați-vă unui serviciu de dating online. Dar înainte de a face, asigurați-vă că site-ul de dating are membrii lesbieni locali. Multe site-uri de dating online servesc comunității lesbiene, dar nu vor avea mulți membri curenți care locuiesc lângă dvs. Întotdeauna răsfoiți în jur pentru a vă asigura că site-ul are membri activi locali care vă interesează înainte de a vă angaja să plătiți o taxă pentru orice serviciu de dating online.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul lesbian drept Pasul 5
    5. Fi deschis la dating orb. Deși chiar conceptul de blind dating este o oprire la mulți oameni, păstrând opțiunile deschise ar putea să vă permită să vă întâlniți Partener ideal. În cazul în care un Prieten oferă pentru a vă stabili cu cineva, cel puțin considerați-o înainte de a spune nu. Puneți câteva întrebări despre femeie și dacă sună compatibilă, încercați-o. Dacă sunteți inconfortabil la gândul de a sta pe o dată lungă cu cineva pe care nu-l puteți face clic, întâlniți-vă pentru cafea. Dacă cei doi vă conectați, puteți face întotdeauna o dată de cină pentru o altă noapte.
  • La prieteni bine intenționați: Luați în considerare pur și simplu invitarea celor două femei pe care doriți să le doriți "repară" la o petrecere sau o funcție. Spuneți câteva cuvinte bine plasate fiecăruia despre cealaltă, apoi lăsați lucrurile să-și ia cursul natural - nu "înființat", fără griji. De asemenea, mai târziu, puteți să întrebați fiecare privat dacă ar fi interesați să fie înființați la o întâlnire cu cealaltă - nu mai este o dată orb. Încercați să nu presupuneți că ei vor lovi împreună pentru că sunt amândoi lesbieni.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul lesbian drept pasul 6
    6. Întoarceți alte lesbiene. Făcând-o prieteni Cu alți lesbieni, inclusiv cuplurile lesbiene, poate fi una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți șansele de a întâlni pe cineva. Prin extinderea rețelei dvs. sociale pentru a include și alte lesbiene care au interese comune, veți fi conectați cu oamenii care doresc să facă lucrurile pe care le faceți și poate chiar împărtășiți aceleași obiective și vederi pe care le faceți. Un nou prieten ar putea avea un prieten care ar dori să vă întâlnească sau, puteți transforma o nouă prietenie într-o relație de înmatriculare. Încercați să nu vă descurajați.
  • sfaturi

    Dacă ar fi ușor să întâlnești persoana perfectă, nu ar fi atât de mulți oameni singuri care să se înscrie în servicii de dating online. Gay sau drept, găsind că o persoană pe care doriți să o angajați într-o relație cu nevoie de timp și răbdare. Rămâneți angajați în căutare și amintiți-vă tot ce aveți de oferit. Domnișoară. Dreptul ar putea fi chiar la colț, sau ar putea trăi în următorul oraș, dar nu o veți găsi niciodată dacă renunți.
  • Dacă tocmai ați ieșit dintr-o relație proastă și nu ați avut nimic noroc să obțineți o nouă prietena, nu ar trebui să vă faceți griji. Este nevoie de puțin timp să vă întoarceți pe picioarele voastre. Nu încetați să încercați!
  • Data pentru o vreme - nu vă mișcați la a doua dată. Mai degrabă decât ieșirea de câteva ori și apoi luați un model China împreună, încercați să rezolvați că veți întâlni cu cel puțin 6 luni înainte de a schimba aranjamentele de viață. În acest fel, dacă găsiți că aveți nevoie de consiliere cupluri înainte de sfârșitul perioadei de probă, puteți fi destul de sigur că nu ați îndeplinit meciul dvs. perfect. Ia-ți timpul - este o viață de mizerie, de apatie sau de fericire - asigurați-vă că luați timp pentru a alege dreptul.
  • Pregătiți-vă pentru proces înainte de a începe.
  • Fi foarte sincer cu tine insuti. Ia ceva timp pentru a face o listă a celor mai bune calități și trăsături de personalitate. Examinați interesele dvs. adevărate.
  • Nu sari chiar în relație pentru că nu sunt cea potrivită pentru dvs.
  • Nu vă întâlniți o femeie doar pentru că femeia îi place femeile.
  • Nu forțați o relație cu cineva care este sexualitatea nu se potrivește.
  • Avertizări

    Necinstele va interfera doar cu procesul de întâlnire cu adevărat compatibil pentru o relație de durată.
  • Nu vă implicați cu cineva pe care îl credeți că puteți "Schimbare". Ea nu va aprecia faptul că a fost potențialul ei, și nu ea, că v-ați interesat. Fie acceptați-o așa cum este ea acum sau lăsați-o singură.
  • Nu faceți publicitate de neajunsuri sau minciuni pentru a masca lucrurile pe care nu te mândresc. Nu spuneți că sunteți un muncitor care nu are cu adevărat timp pentru o relație, ci speră să se întâlnească cu cineva oricum - fie să comită sau să uite de ea. Dacă nu doriți să spuneți că sunteți un fumător, lăsați-l complet pe lista dvs. complet.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar