Cum să găsiți bărbați bogați

Întâlnirea unui om bogat este visul multor femei, așa că pentru a vă face să vă aflați în afară de restul și pentru a vă mări șansele de succes, mai întâi trebuie să înțelegeți omul bogat. De acolo, trebuie să fiți dispuși să faceți schimbări în stilul dvs. de viață și aspectul, dacă este necesar, să vă poziționați în cel mai bun mod posibil. Acest articol va discuta aceste aspecte, în plus față de cele mai bune locuri pentru a găsi bărbați bogați și lucrurile pe care ar trebui să le învățați, astfel încât atunci când vă întâlniți, sunteți gata să impresionați!

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea omului bogat
  1. Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 1
1. Urmăriți numărul lor să crească. În timp ce bogăția este un concept relativ, mulți asociază-l cu un "milionar."Cunoașterea numărului exact de bărbați unic milionar în U.S., sau lumea pentru asta, nu este o figură cu ușurință determinată. Ceea ce este clar că numărul total de milionari este în creștere. De fapt, 1 din fiecare 13 gospodării (tot felul) în u.S. Are cel puțin 1 milion de dolari în active. Unul din fiecare 100 are cel puțin 25 de milioane de dolari în active.
  • Cum își fac banii? Într-o varietate de moduri. Oamenii extrem de bogați sunt adesea în afaceri, care lucrează la fonduri speculative și în alte domenii de finanțare și investiții.
  • Un număr tot mai mare de bărbați fac sume extreme de bani ca antreprenori tehnici și web. Și imobiliare - mass-media, sport și divertisment - petrol și gaz, și alte afaceri de afaceri continuă să fie zone profitabile și populare.
  • Există, de asemenea, un număr mare de bărbați care fac bani foarte buni în medicină, stomatologie, lege, inginerie și, nu trebuie să uităm, în birourile de colț care servesc ca CEO-uri.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 2
    2. Să vă uitați mai atent la cine sunt. În general, ei lucrează aproape de 60 până la 80 de ore și sunt adesea auto-făcute, bogate. Ei au făcut bine în școală, au luat riscuri calculate și au un plan pe termen lung. Sunt, de asemenea, o mare energie, vizionară și extrem de încrezătoare. Mulți trăiesc în mod surprinzător de modest, sunt, în general, optimizați și recunosc că nu sunt cea mai deșteaptă persoană din cameră, cel puțin nu pe fiecare problemă, așa că ei se înconjoară cu oameni care îi pot ajuta să completeze lacunele și să-și îndeplinească viziunea.
  • Totuși încrederea lor sângerează frecvent în comportamentul narcisist și adesea lipsesc empatie pentru alții. Sentimentul unui sentiment de drept nu este străin.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 3
    3. Aflați ce vor într-o femeie. Nu toți oamenii sunt aceiași, evident, dar există niște generalități. Ei gravitează spre potrivire, femei atractive care sunt bine îmbrăcate. Ei au tendința de a se simți intitulată (există acel cuvânt din nou) la "bomboane ARM" sau o femeie care poate planifica programe sociale, joacă hostess și altele asemenea. Cu toate acestea, atunci când sunt chestionate, aproximativ 90% dintre bărbații care sunt ridicați și considerați fie de succes, fie foarte de succes doresc o femeie cu un creier și care are de asemenea succes. Unii spun că, de fapt, a existat o schimbare semnificativă spre creierele asupra frumuseții.
  • Cercetările arată că atunci când bărbații ocupă o poziție socială mai mare decât femeile, au tendința de a alege femei tinere și frumoase ca parteneri. Când sunt mai egale în starea socială, inteligența, bunătatea și un bun simț al umorului se ridică la vârf.
  • Oricum, ei pot vedea, de asemenea, un miros de aur la o milă distanță, unii spun că nu este în natura lor să fie gullible. Dacă ar fi fost, mulți nu ar fi acolo unde sunt în viață.
  • În plus, potrivit unui studiu, 75% dintre bărbații bogați au, de asemenea, sex mai frecvent și au mai mulți parteneri sexuali decât bărbații cu mai puțini bani.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 4
    4. Descoperiți unde locuiesc. Bogat în general sunt concentrate pe coaste. California, Florida și nord-estul sunt pete deosebit de populare. Oameni bogați, singuri sunt puțin mai împrăștiați și există câteva surprize. Potrivit unui studiu realizat de o firmă de cercetare de piață, acestea sunt primele 10 orașe în care să le găsească: 1) zona San Francisco Bay, 2) Anchorage, AK, 3) Washington, D.C./ Baltimore, 4) Sheboygan, Wi, 5) Napoli, FL, 6) Minneapolis / St.Paul, 7) Rochester, Mn, 8) Boston, 9) Fort Walton Beach, FL și 10) Dallas.
  • Partea 2 din 3:
    Ajustarea vieții dvs. pentru a le întâlni
    1. Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 5
    1. Mișcați aproape de locul în care trăiesc. În timp ce este posibil să nu vă puteți permite cartierele sau clădirile cele mai exclusive, puteți găsi ceva care nu este foarte departe de locul în care rezidă banii reali. Ajunge cât mai aproape de tine. Sau să se stabilească pentru un pantof în cutie, chiar în mijloc. În acest fel, veți alerga comisioane, mersul pe câine, jogging, băut cafeaua etc., În aceleași zone. În acest fel, absorbi cultura și întâlnirea cu oamenii.
    • Acest lucru oferă oportunități de a deveni mai relaxate în rândul celor bogați și de observat la un cost suplimentar (mai mult) pentru dvs.
    • Dacă nu vă puteți permite să vă mutați, pur și simplu începeți să obțineți alimentele în cartierele de lux. Conduceți-vă mașina la parcul de înaltă calitate pentru joggingul de dimineață și așa mai departe.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 6
    2. Uite partea. Dacă doriți să fiți bogați, trebuie să [uitați] bogați. Dacă nu arătați și acționați partea, probabil că nu veți închide afacerea. Vrei ca aspectul tău să fie sexy, dar nu atât de mult încât traversează linia în a căuta mânzați. Sexy, dar sofisticat este calea de a merge, investit în doar câteva piese clasice care pot fi purtate cu o varietate de alte lucruri. Căutați-le la magazinele de expediere și online la site-uri precum eBay. De asemenea, investiți în mână de mână de designer 1-2, second-hand și versatil.
  • Accesorii, cum ar fi bijuteriile, sunt, de asemenea, importante, dar acestea sunt mai ușor de falsificat. Perlele sunt clasice, de exemplu, și nu trebuie să fie reale, iar o pereche de cercei cubi de zirconiu și un colier potrivite nu vor ieși niciodată în stil și nu vor costa o avere.
  • Cunoașteți codul de îmbrăcăminte al oricărui eveniment pe care îl participați și asigurați-vă că respectați acest lucru. Dacă nu sunteți sigur, este întotdeauna cel mai bine să aveți un pic suprasolicitat decât subdestimat.
  • Evitați bronzarea excesivă, purtarea prea multor machiaj și colorați părul în moduri care arată nefiresc, deoarece nu este, în general, un aspect clasic.
  • Imagine intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 7
    3. Vorbește vorbirea lor. Chiar dacă este posibil să nu fi fost educat în domeniul finanțelor sau al teoriei politice, trebuie să fiți bine versați în lucrurile pe care oamenii bogați au discutat. Deoarece sunt adesea jucători mari în afaceri și politică, dobândesc cunoștințe în aceste zone prin citirea ziarelor zilnice - în special New York Times și Wall Street Journal - Pe lângă publicațiile politice și de afaceri locale.
  • Când nu sunteți familiarizați cu termenii, conceptele și contextele istorice, uitați-le online.
  • Fiind capabil să dețină o conversație inteligentă vă va ajuta să ieșiți din ceilalți și va fi mulți alții.
  • De asemenea, petreceți timp învățând despre lucrurile pe care le bucura bogate, cum ar fi cursele de cai, navigarea, artele, bijuterii fine, diverse bucătării, mașini de lux etc.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 8
    4. Actul ca banii nu contează. Cea mai sigură modalitate de a fi respinsă ca un digigger de aur este să-i întrebi întrebările despre mărimea contului bancar (e).A doua cale sigură este să întrebi cât de mult deține costul. Cea de-a treia cale sigură este să întrebați cât de mult vă cumpără ceva. Evitați aceste subiecte ... ca și cum ați face altcineva.
  • În plus, fiți foarte atenți atunci când întrebați despre cât de mult merită un om, deoarece zgomotul tău ar putea face foarte ușor să se întoarcă la el.
  • Partea 3 din 3:
    Întâlniți-le pe gazonul lor
    1. Imagine intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 9
    1. Lucrați în industriile sau profesiile potrivite. Având în vedere că lucrează 60-0-80 de săptămâni, o modalitate de a le întâlni este să lucreze cu ei, lângă ei sau pentru ei. Dacă aveți un m.B.Cu atât mai bine, deoarece acest lucru vă va califica pentru locuri de muncă în multe dintre industriile în care lucrează. Alternativ, luați în considerare zonele în care își petrec banii, cum ar fi vânzarea de arte-antichități - mașini de lux, jeturi, case și iahturi.
    • De asemenea, gândiți-vă la domenii precum designul interior, formarea personală, arhitectura, asistența medicală, locurile de muncă la organizațiile caritabile și cele din cluburile de la țară și așa mai departe, care vă vor expune la un grup mare de bărbați bogați.
    • Stai departe de locuri de muncă, cu toate acestea, în care veți purta o uniformă, deoarece poate crea o barieră psihologică între voi și oamenii bogați pe care doriți să o întâlniți.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 10
    2. Frecventați evenimentele de caritate. Bile de caritate, licitații silențioase, turnee de golf, meciurile polo și orice implicare a unei instituții culturale sau medicale sunt locuri excelente pentru a întâlni bărbați bogați. Adesea, cu atât mai puțin familiar este cauza pe cei mai bogați donatori, pe măsură ce bogatul murdar se mândresc adesea în susținerea cărților de caritate au auzit de. Acum, pentru că de multe ori trebuie să fiți invitați la aceste evenimente, fie că biletele pot costa peste o mie de dolari, modul de a intra este de a volunta, în special în strângerea de fonduri.
  • Acest lucru vă oferă o privire la lista de oaspeți, o invitație și șansa de a întâlni oameni.
  • Pentru a afla despre aceste evenimente, căutați caritate online în orașul dvs. sau în orașele din apropiere.
  • Pentru a afla cei mai mari donatori la diverse cauze, uita-te la Cronica de filantropie.
  • Imagine intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 11
    3. Du-te la evenimentele sportive potrivite. Bărbații iubesc sporturile. Bărbați bogați în special iubesc golful, polo, curse de cai, navigație, schi și tenis. Aflați cum sunt jucate aceste sporturi. Familiarizați-vă cu cei mai buni jucători, cele mai prestigioase evenimente și locații și știrile actuale din sport. De asemenea, luați în considerare aderarea la clubul local de rachete și să învățați să jucați tenis, să luați lecții în golf, să luați lecții de navigare și așa mai departe nu numai pentru expunerea la cei bogați, dar, de asemenea, să vă arătați cum să faceți tipurile de lucruri.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 12
    4. Stai la baruri de upscale, saloane și restaurante. Atunci când oamenii bogați decid să mănânce, ieșiți într-o noapte din oraș sau călătoriți, se așteaptă ca cel mai bun să meargă doar la cele mai bune unități. Aici vrei să fii. POSH Barurile hotelului și barurile de steakhouse de 4 stele, unde vor avea o băutură înainte de a mânca, sunt locuri excelente pentru a vă poziționa. Pentru omul mai timid, căutați salonul Swanky în cartierele exclusive.
  • Nu mergeți cu o gagogică de prietene și niciodată cu un alt bărbat - în schimb, mergeți cu unul sau doi dintre prietenii dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 13
    5. Mergeți la deschiderile Galeriei. Bătrânii cumpără case, ca în plural, care necesită artă să împodobească pereții. Acest lucru, împreună cu invitațiile sociale, aceștia primesc în mod natural în acest domeniu, înseamnă că participă la numeroase exponate, deschideri și licitații de artă. Începeți prin participarea la deschideri gratuite (după ce ați citit istoria artei) și apoi treceți la devenire a unui membru al muzeelor ​​(nu este foarte scump și vă oferă acces la o varietate de evenimente).
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 14
    6. Voluntar la locurile strategice. La fel ca și în cazul evenimentelor de caritate, voluntarii sunt necesari la multe locuri cum ar fi spitalele, organizațiile nonprofit politice și sociale, muzee și altele asemenea, care vă vor pune în contact direct cu bărbații bogați. Nu, de exemplu, subestimați bogăția medicilor în Statele Unite. Specialiștii în domenii precum urologia, gastroenterologia, cardiologia invazivă și ortopedie chirurgicală fac aproximativ 400.000-500.000 $ / an în medie. Administratorii de spitale pot face peste un milion pe an.
  • Imaginea intitulată Găsiți bărbați bogați Pasul 15
    7. Alăturați-vă unui site Windowy Dating sau aplicației sau închiriați un profesionist. Există mai multe site-uri care pretind că îi ajută pe cei bogați să găsească colegii sau non-bogați găsesc colegi bogați. Cele mai sus sunt milionarimatch.com, căutămillionaires.com, onluxy.com și sugardaddie.com (deși acesta este un sus suspect și ar trebui considerat ca atare). Există, de asemenea, un număr de "Millionaire Matchmakers" pe care le puteți angaja să vă stabilească cu cei bogați.
  • Nu există nicio garanție că veți fi acceptat de Matchmaker, așa că lucrați pentru a avea tot ce altceva în poziție mai întâi pentru a crește rata de succes înainte de a merge pe acest traseu.
  • sfaturi

    Odată ce întâlniți un om cu potențial, nu vă simțiți imediat că trebuie să vă angajați în relații sexuale cu el. Dacă este cu adevărat interesat, el nu vă va presa și va dori să faceți mai mult cu tine decât asta. De fapt, ar putea dori mai mult să facă mai mult timp dacă nu o faceți.
  • Faceți prieteni cu femeile - atât vechi cât și tineri - în crustele superioare dacă puteți. Ele nu pot fi doar intrări, dar ele pot fi, de asemenea, blocuri de drumuri pentru a întâlni bărbați bogați.
  • Nu te preface că ești cineva pe care nu-l faci și nu minți. Nici nu sunt atractive, nici nu vă vor aduce ceea ce doriți pe termen lung.
  • Alege omul potrivit, unul care are interese similare ca tine. Nici o sumă de bani nu poate depăși plictiseala într-o relație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar