Cum să întâlnești o femeie militară

Este ușor să vă gândiți la comportamentul dvs. atunci când vă întâlniți o femeie militară. Cel mai bun sfat este să fii tu și să încerci să nu acționezi diferit. Cu toate acestea, deoarece relația devine mai gravă, există aspecte definite ale relațiilor civile-militare care sunt unice. Trebuie să înveți să accepți fiecare aspect al noii dvs. relații, în special perioadele de distanță. Pe măsură ce rolurile de gen se află într-o perioadă de schimbare, învățând elementele de bază ale a ceea ce vă puteți aștepta de la o relație cu un soldat este mai important ca niciodată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Mergând la o primă dată
  1. Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 1
1. Tratați-o ca și cum ați fi nimeni altcineva. Pune-ți în pantofii ei. Are un loc de muncă înalt care creează stereotipuri despre personalitatea ei. Evident, ea are propria ei personalitate la fel ca oricine altcineva. Nu este ca și cum va apărea la data fatigues, așa că nu o tratați așa.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 2
    2. Nu întrebați întrebările ". Membrii serviciilor activi și veteranii primesc o mulțime de întrebări ciudate și oarecum incomode din partea civililor. Dacă încercați să faceți o impresie bună, fiind doar o altă persoană care va cere unul dintre acestea nu vă va face să ieșiți în evidență. Probabil că nu vrea să vorbească cu privire la efectele secundare mentale ale violenței la prima dată sau cum o face să se simtă.
  • Unele întrebări necorespunzătoare sau cel puțin enervante pot fi: Ai ucis pe cineva? Aveți PTSD? Ai văzut pe cineva să moară? Ai fost împușcat? A fost fierbinte?
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 3
    3. Nu răsturnați rolurile de gen. Relațiile masculine-feminine se află într-o perioadă de tranziție. Adăugarea așteptărilor și stereotipurilor femeilor militare pot face acest lucru mai confuz. Cea mai bună modalitate de a acționa în jurul femeilor militare este pur și simplu diferită. Fi tu însuți și fii respectuos.
  • Dacă sunteți un fel de persoană care deschide ușile pentru oameni, continuă să facă asta. Dacă nu faceți, în general, găsirea unor modalități de a "trata ca o femeie" nu este necesară.
  • Bărbații care se întâlnesc cu o femeie militară nu ar trebui să simtă nevoia de a acționa mai mult masculin în jurul ei.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 4
    4. Evitați să vorbiți despre politica războiului. Dacă dezaprobiți de orice război, întâlniți-vă pe cineva din armată este o rețetă pentru dezastru. Pe de altă parte, nu ieșiți ca majoretă pentru armată. Ieșirea din calea dvs. de a lăuda militari și femeile se vor suna ca și cum ați încerca doar să vă sărutați până la ea.
  • Este natural, mai ales dacă există evenimente actuale mari, pentru a aduce politica în conversație. Dacă discutați în mod regulat politica, nu vă ascundeți interesele de la ea pentru că ea este în armată. În acest caz, totuși, evitați să depunem declarații de aprobare sau dezaprobare cu armata.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 5
    5. Nu ignora elefantul din cameră. Cea mai bună modalitate de a se comporta în mod natural este recunoașterea unui lucru evident pentru amândoi, dacă este necesar. Ea este un soldat de sex feminin. Ești civil. Aceasta este o dinamică nouă și ciudată care nu a fost comună în cultura americană până acum. Dacă v-ați simți mai mult, menționați acest lucru în față, va respecta probabil onestitatea.
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul: "Nu am mers niciodată la o întâlnire cu cineva din armată înainte. Încerc să acționez ca și cum aș vrea pe altcineva, dar vreau să știi că este un teritoriu uncharted pentru mine."
  • Metoda 2 din 3:
    Dating în timpul desfășurării
    1. Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 6
    1. Acceptați această parte a relației dvs. Dacă prietena dvs. este militară de carieră, dating de lungă distanță poate deveni o parte regulată a relației dvs. Va trebui să faceți pace cu ea departe și să recunoașteți serviciul ei în țară. Dacă o iubiți, este probabil ca sacrificiul ei să facă parte din atracția voastră.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 7
    2. Stick la hobby-uri normale. Nu începeți să faceți nimic pe care nu-l faceți când ea este acasă. Dacă în mod normal, ieșiți la bare, continuați să faceți asta. Dacă nu, nu începeți. Deoarece acest lucru poate deveni o parte obișnuită a relației dvs., crearea stabilității între momente pe care ea este aici și departe este importantă pentru amândoi. Îi ajută să-și imagineze unde ești de zi cu zi și te ajută să te descurci cu absența ei.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 8
    3. Trimite cărțile telefonice. Una dintre cele mai bune modalități de a vă face prietena sau soția militară este să o ușureze să comunice cu dvs. și cu alții. Trimite cărțile telefonice, astfel încât nu trebuie să-și facă griji cu privire la detaliile logistice când este în concediu. Este, de asemenea, o amintire iubitoare și subtilă că sunteți acolo și sunteți gata să vorbiți când este ea.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 9
    4. Apel sau chat video. Tehnologia modernă a făcut relații pe distanțe lungi mult mai suportabile. Apelarea la telefon este minimul gol, iar chat-ul video este mai bun. A fi capabil să se vadă unul pe celălalt în mediile dvs. respective vă ajută să vă imaginați reciproc. Nu începe să urăști aceste metode de comunicare, pentru că acum fac parte din viața ta acum.
  • Relațiile pe distanțe lungi au tendința de a întări versiunile idealizate ale unei persoane în capul partenerului lor. Văzându-vă reciproc vă ajută să urmăriți detaliile mici, cum ar fi schimbările de coafură. Expresiile faciale sunt, de asemenea, un indicator mai bun al sentimentelor decât vocea.
  • Metoda 3 din 3:
    Dating după implementare
    1. Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 10
    1. Evitați să deveniți "mai mulți militari."Când soția sau prietena voastră se întoarce acasă, nu încercați să vă compensați în nici un fel munca non-militară. Făcând casa neobișnuit sau forțându-vă să vă treziți mult mai devreme decât în ​​mod normal, va fi o ajustare incomodă pentru amândoi. Ca întotdeauna, fii tu însuți. La urma urmei, ea a ales să întâlnească pe cineva care nu este în armată.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 11
    2. Acceptați că temperamentul ei s-ar fi putut schimba. Multe femei care se întorc de la militari și chiar active active, acționează mai mult masculin. S-ar putea să aflați că acționează ca "unul dintre tipii" în jurul tău sau afișează comportamentul camerei de dulap. Acest lucru poate face relația dvs. dinamică diferită de faptul că a fost înainte de implementare. Ea se poate întoarce încet la fosta ei personalitate civilă, dar o acceptă așa cum este ea. La urma urmei, nu veți fi exact aceeași persoană.
  • Pentru bărbații care se întâlnesc cu o femeie militară, ar fi greșit să-i cereți să joace casnică atunci când se întoarce de la a fi o persoană complet diferită. Încercați să nu vă schimbați în jurul ei - să o faceți la fel.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 12
    3. Nu fi șocat de agresivitate. Este obișnuit ca veteranii să fie mai agresivi decât au fost înainte de desfășurare. Acest lucru se aplică și femeilor. Atâta timp cât nu există abuz fizic sau emoțional, să-i dați spațiul pentru a readuce viața civilă. Aceasta este o componentă naturală a carierei alese.
  • Acest lucru nu înseamnă să se alăture cu ea. Luptele sau luptele fizice cu ea pot începe să fie jucabil și să devină mult mai rău.
  • Lăsați-o ușor să știe dacă agresivitatea ei devine din mână sau devine nedorită. Oferind spațiul ei nu înseamnă tolerarea abuzului real.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 13
    4. Face ca dialogurile posibile. Deși nu trebuie să întrebați întrebări despre serviciul ei, ea ar putea fi nevoie să vorbească în cele din urmă. Chiar dacă probabil o realizează, lăsați-o să știe că sunteți întotdeauna fericiți să ascultați. Veteranii care încep să-și îmbuteleze sentimentele la începutul descărcării, setă un precedent pentru evitarea comunicării, ceea ce va fi greu pentru ei să se rupă. Fiind o ureche de ascultare și un umăr pentru a plânge sunt roluri importante pentru a vă juca în relația dvs.
  • Imagine intitulată Data unei femei militare Pasul 14
    5. Luați în considerare consilierea sau grupurile de sprijin. Dacă reajustarea vieții civile este greu pe oricare dintre voi, luați în considerare vorbirea cu un profesionist. Poate fi doar unul dintre dvs. sau consilierea cuplurilor. Există, de asemenea, grupuri de sprijin pentru veteranii tuturor războaielor, veteranilor de sex feminin, alții semnificativi și așa mai departe. Faceți o căutare web pentru a găsi grupuri în zona dvs.
  • Avertizări

    Dacă ați exprimat că comportamentele agresive au devenit nedorite, dar continuă, caută ajutor. Contactați poliția în orice situație de urgență și raportați comportamentul afacerilor veteranilor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar