Cum să fii social

Fiind social vă poate ajuta să construiți conexiuni semnificative, ieșiți din cochilie și vă simțiți mai puțin izolați. Nici măcar nu trebuie să fii un fluture social pentru a vorbi cu oamenii. Tot ce ai nevoie este instinctele bune, încrederea și unele abilități de conversație de bază. Odată ce vă simțiți confortabil vorbind cu oamenii, puteți lucra la planuri cu ei și cheltuiți mai mult timp de socializare. Dacă doriți să știți cum să fiți sociali, consultați pasul 1 pentru a fi pe drum.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând conversație
  1. Imaginea intitulată BE SOCIAL PASUL 1
1. Lăsați-ți teama de respingere. Unul dintre motivele pentru care oamenii pot avea teama de a se simți antisocial este că se tem că sunt respinși dacă fac un efort să stea cu oamenii. Sigur, acest lucru se poate întâmpla, și am simțit cu toții să încerc să vorbim cu cineva doar pentru a avea acea persoană să fie nepoliticoasă sau să se întoarcă. Dar nu lăsați această frică să vă împiedice să spuneți bine oamenilor, invitând oamenii să stea împreună cu dvs. sau să încercați să discutați cu cineva pe care nu îl cunoașteți foarte bine. Faptul este că majoritatea oamenilor sunt destul de buni odată ce le dați o șansă - ca și pentru oamenii care nu se pot încălzi la încercările dvs. de conversație, nu merită oricum.
  • Deși s-ar părea Corny, nu știți niciodată până nu încercați. Dacă încerci să stai cu cineva și te întorc, atunci nu ești mai rău decât ai fost înainte. Cu toate acestea, dacă acea persoană vrea să stea cu tine, atunci ești pe cale să câștigi un prieten. Există mult mai multe beneficii pentru a încerca să stea cu cineva decât dezavantajele, deci care este răul în încercarea?
  • Toți ne confruntăm cu respingere în viața noastră. Dacă vă confruntați din timp în timp, veți lucra doar la dezvoltarea maturității și a vieții mari a pielii este vorba despre modul în care răspundeți la respingere, în loc să încercați să o evitați.
  • Doar respirați adânc, relaxați-vă și amintiți-vă că cel mai rău lucru care se poate întâmpla atunci când încercați să fiți social este că persoana nu vrea să fie socială înapoi. Este într-adevăr o tragedie? S-ar putea să se simtă ca unul, dar în schema de lucruri, cineva care te întoarce va fi doar un regulament minor.
  • Imaginea denumită Pasul social 2
    2. Au limbă corporală abordată. O modalitate simplă de a fi mai socială este să arătați mai abordată persoanelor cu care ar putea interacționa. Dacă stați cu o poziție deschisă, păstrați-vă mâinile la părțile laterale în loc să vă pliați pe piept și să faceți contact vizual cu oamenii atunci când vorbesc cu dvs., atunci veți fi mult mai accesibili decât dacă ați fost hărțuiți, complet absorbiți în telefonul dvs. mobil sau fiți cu partea de jos a puloverului. Dacă aveți o privire pozitivă pe fața dvs. și un demulator prietenos, atunci oamenii vor fi mult mai probabil să vorbească cu dvs. și să creadă că doriți să vorbiți cu ei.
  • Este posibil să aveți o limbă închisă a corpului fără să o cunoașteți. Dacă sunteți timid, atunci este natural să vă retrageți în cochilie ca o modalitate de a opri oamenii. Lucrați la deschiderea corpului tău puțin câte puțin, cu care se confruntă oamenii în loc să se întoarcă de la ei, și arătați ca și cum doriți ca oamenii să vorbească cu dvs. în loc de a vrea să rămână singur.
  • Doar făcând un efort de zâmbet mai mult, poate avea un impact imens. Dacă oamenii vă văd ca fiind prietenoși, vor fi mult mai probabil să vă pună întrebări sau să vă atingă o conversație cu dvs.
  • Imaginea denumită Pasul social 3
    3. A face conversație. După cum se spune, nu este nimic mic despre discuții mici. S-ar putea să vă simțiți ca și cum sunteți alergic la vorbirea cu oamenii despre vreme sau echipa sportivă locală, dar acesta este modul în care puteți începe să dezvoltați o legătură mai gravă și să cunoașteți oamenii pe un nivel mai profund. În timp ce poate doriți să sariți chiar într-o discuție dacă există sau nu un Dumnezeu sau despre relația dvs. complicată cu mama dvs., va trebui să puteți face o conversație mai superficială cu oamenii înainte de a ajunge la un nivel mai profund. Nu credeți că sunteți mai presus de discuții mici sau că nu aveți timp pentru aceasta, gândiți-vă la ea ca o modalitate de a vă deplasa cu adevărat să cunoașteți oamenii. Iată câteva indicii pentru a face discuții mici:
  • Bine, deci poate vorbi despre vreme nu este cel mai interesant lucru din lume. Dar puteți folosi vremea pentru a vorbi despre mai multe subiecte interesante. De exemplu, dacă cineva se plânge de modul în care ploaia le-a păstrat în toate weekend-ul, puteți întreba dacă au avut timp să urmărească ceva bun pe TV - utilizați-l ca o scuză pentru a vă aduce filmul preferat sau emisiunea de televiziune preferată.
  • Dacă o persoană poartă o piesă neobișnuită de bijuterii, puteți să o complimentați și să vedeți dacă există o poveste în spatele ei. Poate că va duce într-o discuție despre modul în care bunica acelei persoane le-a dat ei sau despre cum acea persoană a primit colierul de sticlă Murano în Italia, care este un loc în care ați murit să mergeți.
  • Când faceți mici discuții, evitați să întrebați da sau nici o întrebare care pot reduce o conversație scurtă. În schimb, puneți întrebări care necesită un răspuns mai lung. În loc să întrebi: "Ați făcut ceva distractiv în acest weekend?"Puteți întreba:" Ce ați făcut în weekend?"Așa că persoana are mai mult spațiu de discutat.
  • Evitați să întrebați mai întâi întrebări personale. Lipiți la subiectele ușoare, cum ar fi hobby-urile, sporturile, trupele sau animalele de companie și așteptați ca persoana să se deschidă puțin.
  • Imaginea intitulată BE SOCIAL PASUL 4
    4. Fii interesat, nu este interesant. S-ar putea să vă gândiți că cel mai bun mod de a fi social este de a face pe oameni să creadă că sunteți o persoană minunată pe care trebuie să o petreacă mai mult timp cu. Ei bine, acest lucru nu a putut face rău, dar faptul că este mult mai probabil că oamenii sunt mult mai probabil să vrea să socializeze cu oameni interesați de ei, în loc de oameni care sunt interesați în general. În timp ce vă puteți dezvălui cu siguranță informații despre dvs., o modalitate de a socializa mai mult este să arătăm un interes real pentru oameni prin întrebarea întrebărilor și arătând că vă pasă de viața lor. Iată câteva lucruri pe care le puteți întreba:
  • Trupele lor preferate, echipele sportive, filmele sau emisiunile TV
  • Hobby-urile sau interesele lor în afara muncii sau a școlii
  • Locurile preferate pe care le-au călătorit
  • Dacă au animale de companie
  • Cum le place locul unde locuiesc
  • Cum a fost interviul / călătoria de baschet / călătoria de weekend
  • Planurile lor pentru weekend, vara sau pauza de vacanță
  • Imaginea denumită Pasul social 5
    5. Îmbrățișează oameni noi. Oamenii care au probleme să fie sociali sunt, de obicei, frică, neîncrezătoare sau doar sceptici față de noi oameni. Ei pot crede că oamenii noi nu au nimic de oferit ei și că sunt mai bine să lipsească familiară. Ei bine, ar trebui să credeți că, la noi oameni, cu siguranță merită să cunoașteți - și că sunteți o persoană nouă față de cineva. În loc să fie sceptici față de oamenii noi până când se dovedesc pentru dvs., încercați să presupunem că majoritatea oamenilor au intenții bune și le dau beneficiul îndoielii. Dacă vă apropiați de oameni noi ca prieteni potențiali în loc de potențialii dușmani, veți fi pe calea dvs. de a fi mult mai social.
  • Dacă stați în picioare într-un grup și vedeți pe cineva pe care nu îl cunoașteți, introduceți-vă în loc să zâmbiți ciudat sau să vă uitați de la acea persoană. Toată lumea va fi impresionată de inițiativa dvs.
  • Dacă vedeți o persoană nouă care nu cunoaște pe nimeni, ieși din calea dvs. pentru a face ca persoana respectivă să se simtă confortabilă. Aceasta este o bunătate de bază care nu va fi neobservată.
  • Imaginea denumită Pasul social 6
    6. Învață să citești oamenii. Un alt mod de a fi social atunci când vorbești cu oamenii este de a învăța să le citești, chiar și atunci când spun opusul modului în care se simt. Ar trebui să deveniți un maestru la decodarea limbii corpului și ar trebui să poată spune cum o persoană se simte doar din modul în care acea persoană este în picioare sau prin privirea pe față când nu vorbește. Dacă cineva îți spune că se descurcă bine, dar poți vedea că ochii lui sunt pufosi sau că hainele lui arata un pic cam dezordonat, atunci puteți găsi că are nevoie de o mână de ajutor.
  • Pentru a face conversația cu oamenii, ar trebui să mergeți dincolo de suprafață și să încercați să vedeți ce persoană încearcă cu adevărat să vă spună. Dacă sunteți într-un grup și o persoană încearcă să se retragă sau să se uite în jur, atunci el poate fi plictisit și inconfortabil și poate avea nevoie de ajutor.
  • Dacă vorbești cu cineva care continuă să verifice timpul, sau să se schimbe de la picior la picior, atunci acea persoană poate fi târziu sau anxios - este bine să spuneți că vedeți că persoana are multe lucruri și că priviți cu nerăbdare să vorbind mai târziu.
  • Partea 2 din 3:
    Conexiuni de construcție
    1. Imaginea intitulată Fii Pasul social 7
    1. Ajungeți la cunoștințele dvs. actuale. S-ar putea să vă gândiți că aveți probleme să fiți sociale, deoarece nu cunoașteți o singură persoană care merită socializează sau că nu există nimeni în jurul valorii de cine ar dori să stea cu tine. Aici sunteți greșit! Viața ta este plină de prieteni potențiali și depinde de tine să-i cauți. S-ar putea să nu-ți dai seama că fata care stă în spatele tău în matematică, tipul de pe echipa ta de înot sau chiar vecinul tău, ar putea ajunge să fie unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi. Căutați oameni pe care îi cunoașteți puțin și cereți-i să ia o cafea sau să stea într-o setare cu cheie redusă. În curând veți fi pe cale să faceți prieteni noi.
    • Nu fi timid. Cerându-i pe cineva să stea într-un mod de joasă presiune, cum ar fi apucarea de cafea sau de a merge la o prelegere sau un film interesant, nu este o mare afacere. Nu inviți pe cineva să promiți sau să-i cereți să se căsătorească cu tine. Doar cere un pic de timp.
    • Gândiți-vă: există cineva în viața voastră care pare rău, și cine doriți mereu să știți puțin mai bine? Care este cel mai rău care se poate întâmpla atunci când vă apropiați de acea persoană?
  • Imaginea denumită Pasul social 8
    2. Găsiți noi hobby-uri sau interese. O altă modalitate de a construi conectări cu mai mulți oameni este de a ocupa un nou hobby sau un interes. Acest lucru poate fi în școala dvs., la locul de muncă sau în comunitatea dvs. Puteți lua o clasă de yoga și vă puteți împrieteni pe persoana de pe mat de lângă a ta. Vă puteți alătura unei echipe de volei recol și vă puteți face prieteni cu oamenii din echipa dvs. Puteți lua o clasă de artă și găsiți câțiva oameni care împărtășesc interesele dvs. Cu cât vă puneți mai mult acolo, cu atât mai mult trebuie să vă conectați cu oamenii care vă interesează.
  • Dacă vă petreceți mai mult timp să faceți ceva ce vă pasă, sunteți, de asemenea, mai multe șanse să vă faceți prieteni cu oamenii din jurul dvs., pentru că vă vor împărtăși interesele. Chiar dacă dezvoltați doar o pasiune pentru un nou hobby, puteți găsi pe cineva care împărtășește acea legătură comună.
  • Găsirea unor noi hobby-uri sau interese vă va ajuta, de asemenea, să deveniți mai sociali doar pentru că veți obține obiceiul de a ieși din zona dvs. de confort și de a vă pune acolo mai mult, ceea ce este exact ceea ce trebuie să faceți pentru a fi social.
  • Imaginea denumită Pasul social 9
    3. Oferă mai multe invitații. Oamenii care sunt sociali primesc întotdeauna oamenii să stea cu ei. Nu trebuie să arunci o petrecere uriașă pentru a extinde mai multe invitații la oameni. Nu fiți timizi să întrebați oamenii să stea împreună cu dvs. și să lucrați la gândirea la ceva ce ați putea cere oamenilor să facă cu dvs. Doar zâmbet, extinde invitația și clarifică faptul că nu este o afacere mare dacă persoana este prea ocupată să stea afară. Iată câteva modalități prin care puteți extinde invitațiile pentru ca oamenii să stea împreună cu dvs.:
  • Cereți pe cineva din clasa dvs. să facă parte dintr-un grup de studiu cu dvs
  • Invitați pe cineva pe care îl știi să facă niște lucruri într-o cafenea cu tine
  • Dacă cineva știți împărtășește dragostea dvs. pentru o anumită trupă sau actriță, invitați acea persoană la un concert sau la un film
  • Cereți unui coleg să ieșiți la prânz sau la cafea cu dvs
  • Organizați o oră fericită la locul de muncă
  • Invitați câțiva oameni pentru a viziona un spectacol de televiziune popular, cum ar fi Orange este noul negru, și comandați niște pizza
  • Organizați un joc de softball informal, baschet sau fotbal
  • Adresați-vă unui prieten să vă ajute să conduceți o citire poezie la casa dvs. sau într-o cafenea
  • Imaginea intitulată Be Social Pasul 10
    4. Acceptați mai multe invitații. Dacă sunteți îngrijorat de a fi social, atunci șansele sunt că sunteți tipul de persoană care tinde să renunțe la orice invitații pe care le-ați dat. Deși nu ar trebui să stați cu oameni care vă fac inconfortabil, ar trebui să lucrați la oferirea oamenilor o șansă. Dacă cineva vă invită la o sesiune de studiu, o petrecere sau o oră fericită, în loc să spuneți instinctiv nu, ar trebui să o împușcați. Dacă într-adevăr nu aveți un timp bun acolo, atunci puteți pleca întotdeauna - nimeni nu vă va forța să rămâneți. Jumătate de succes în viață vine de la a se arăta.
  • Dacă sunteți cu adevărat nervos în ceea ce privește acceptarea unei invitații, deoarece nu sunteți destul de sigur ce să vă așteptați, încercați să puneți câteva întrebări pentru a obține așezarea terenului, astfel încât să vă simțiți mai confortabil. Dacă sunteți invitat la o petrecere, vedeți dacă cineva știți că va fi acolo. Dacă sunteți invitat la un concert, întrebați ce este locația. Dacă vă simțiți că aveți mai multă idee despre ce să vă așteptați, veți fi mai puțin nervos cu privire la oportunitate.
  • Imaginea denumită Pasul social 11
    5. Petreceți mai mult timp din casă. Deși nu este posibil să nu rătăciți într-o petrecere instantanee, al doilea ieși din casă, cu siguranță nu veți avea șansa de a fi mai socială dacă ați fost cooperat în interior. Doar fiind în afara vă oferă șansa de a ajunge la o conversație sau de a întâlni pe cineva nou. În loc să studiezi acasă, du-te la o cafenea, unde ai putea începe o conversație cu persoana care stă lângă tine. Ieșirea pentru a apuca un ceai sau prânz vă va oferi ocazia de a alerga în cineva pe care îl cunoașteți și să vă așezați împreună pentru câteva minute. Cu cât petreceți mai mult timp în lume, cu atât mai probabil veți fi să vă conectați cu cineva.
  • Doar fiind în lume vă va ajuta să formați un obicei de a fi în jurul altor persoane. Cu cât petreceți mai mult în jurul altor persoane, cu atât mai mult vă veți obișnui cu salutul oamenilor, făcând mici discuții și ameliorați orice anxietate socială pe care o aveți.
  • De asemenea, doar fiind în lume, obținerea unei lumini solare și aer curat, vă va face să vă simțiți mai puțin izolați și mai probabil să vă conectați cu alte persoane. Poate fi greu să socializați când sunteți obișnuiți să fiți pe cont propriu.
  • Imaginea denumită Pasul social 12
    6. Să fie mai implicați la locul de muncă sau la școală. Dacă doriți să construiți mai multe conexiuni cu oamenii, atunci una dintre cele mai bune modalități de a merge mai mult este să vă implicați mai mult în locul dvs. de muncă sau în școala dvs. Dacă aveți un loc de muncă, încercați să vă implicați în organizarea de ore fericite, petreceri de vacanță, evenimente de voluntariat de lucru sau ligi de softball duminică. Ar trebui să existe un comitet care vă puteți alătura sau un eveniment pe care îl puteți ajuta, ceea ce ar trebui să vă ajute să cunoașteți mai mulți oameni. În ceea ce privește școala, aderarea la ziar, anuarul, consiliul studențesc sau al echipei de fotbal sau de tenis vă poate ajuta să vă simțiți mai implicați și să cunoașteți mai mulți oameni.
  • Chiar dacă face aceste lucruri nu vă ajută să faceți un prieten cel mai bun, vă va ajuta să învățați să lucrați îndeaproape cu alți oameni, să faceți parte dintr-o echipă și să aveți interacțiuni sociale zilnice cu oamenii.
  • Nu trebuie să fugi pentru președinte dacă te alături consiliului studențesc. Începeți micul și alăturați-vă Comitetului de Duhul școlii sau unui alt aspect al organizației care vă poate ajuta să aveți un impact fără a fi în centrul atenției.
  • Imaginea denumită Pasul social 13
    7. Evitați construirea tuturor conexiunilor dvs. sociale pe Internet. Bine, deci, dacă vă faceți parte dintr-o comunitate on-line semnificativă în care schimbați cu adevărat idei cu oameni care vă împărtășesc interesele, atunci minunate. Dar dacă sunteți un fel de persoană care petrece ore pe Facebook, G-Chat, Twitter sau alte forme de social media sau interacțiune fără a vorbi de fapt cu nimeni în persoană, atunci puteți avea o problemă. Deși având pe cineva ca fotografia dvs. sau postarea unui comentariu pe peretele Facebook al cuiva, vă poate aduce o bucurie momentană, nu va înlocui o interacțiune semnificativă cu cineva în persoană.
  • De fapt, socializarea prea mult pe mass-media socială vă poate ține înapoi de la a avea interacțiuni reale în persoană - evitați utilizarea mediilor sociale ca o cârjă și petreceți mai mult timp vorbind cu oamenii față în față.
  • Puteți folosi Facebook pentru a fi în contact cu oamenii, dar asigurați-vă că le transmiteți-le să stea în persoană, să o folosească pentru a invita oamenii la evenimente reale și, în general, faceți efort pentru a vă întâlni cu oamenii din afara internetului. În caz contrar, nu veți fi cu adevărat socializați - veți lua măsuri superficiale pentru a vă simți legat de oameni.
  • Partea 3 din 3:
    Efectuarea relațiilor ultima oară
    1. Imaginea intitulată Fii Pasul social 14
    1. Dă-ți timp să ieși din cochilie. Deși conexiunile de construcție și învățarea de a se angaja într-o conversație semnificativă este importantă, trebuie să știți și cum să mergeți dincolo de suprafață și să faceți ultima relație. Cheia aici este că această parte necesită timp și că fluturii sociali nu pot face conexiuni semnificative tot timpul. Lucrul important este că vă dați timp să vă deschideți și să ieșiți din cochilie în loc să vă așteptați că veți avea cinci BFF-uri după o lună. Au răbdare cu tine însuți și cu oamenii din jurul tău și știu că va dura ceva timp pentru a construi prietenii semnificative.
    • În primul rând, puteți fi la nivelul cunoștinței cu cineva, iar după câteva cești de cafea sau o dată de prânz, puteți numi acea persoană prietenul tău. După câteva luni, puteți începe să vă deschideți unul de celălalt și, curând, acea persoană va fi una dintre cele mai apropiate și mai dragi. Dar dacă vă grăbiți relația, poate să-i explodeze, se așteaptă ca să dureze ceva timp pentru a face prieteni adevărați.
  • Imaginea denumită Pasul social 15
    2. Stați legătura cu oamenii. O altă modalitate de a construi conexiuni sociale semnificative este de a rămâne în legătură cu oamenii care contează pentru dvs. Sigur, făcând mici discuții și de a merge la câteva petreceri vă poate ajuta să cunoașteți oamenii, dar dacă doriți să rămâneți prieteni, nu puteți cădea de pe grilă. Dacă întoarceți trei sau patru invitații de la cineva, atunci acea persoană poate renunța la tine. Dacă nu răspundeți la telefon sau nu răspundeți la mesaje text, atunci relațiile dvs. vor fi eliminate. Cu toate acestea, dacă faceți un efort de a vă verifica cu prietenii cel puțin o dată pe săptămână, pentru a face planuri în mod obișnuit și pentru a lăsa oamenii să știe că vă gândiți la ele, atunci veți fi pe calea dvs. de a face legături sociale reale.
  • Deși nu trebuie să fiți întotdeauna în jur, nu doriți să dezvoltați o reputație pentru a fi fie un fulg. Dacă doriți să construiți relații reale cu oamenii, atunci trebuie să simtă că pot depinde de tine.
  • Imaginea intitulată Fii Social Pasul 16
    3. Puneți datele din calendarul dvs. O altă modalitate de a vă face relațiile cu oamenii este ultima oară pentru a vă forța să vă completați calendarul cu eforturile sociale. Acum, nu trebuie să vă forțați să vă petreceți cu oamenii în fiecare zi a săptămânii, dar ar trebui să faceți planuri cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână, astfel încât să mențineți o viață socială. Doar spunând că veți fi la o petrecere sau un concert și puneți-o în calendarul dvs. poate merge mult timp în a vă face să vă simțiți că viața voastră socială se dezvoltă într-un mod semnificativ. Odată ce datele sunt în evidență în calendarul dvs., ați făcut un angajament și este important să rămâneți la el.
  • Dacă aveți o săptămână foarte ocupată, vedeți dacă puteți combina o situație socială cu ceva ce trebuie să faceți. Poate invita un prieten să studieze pentru examenul de istorie cu tine sau să-i ceri să vă alăture în clasa săptămânală de yoga pe care ați angajat-o.
  • Desigur, este la fel de important să faceți timp pentru dvs. Dacă sunteți în mod natural introvertit sau aveți probleme să fiți sociali, atunci nu puteți merge de la a fi singur tot timpul să vă petreceți cu un milion de prieteni tot timpul fără dificultate. Asigurați-vă că faceți timp pentru "Me Time" și că nu o sacrificați pentru nimic.
  • Imaginea intitulată Be Social Pasul 17
    4. Scopul pentru calitate peste cantitate. S-ar putea să credeți că este socială înseamnă să vorbim cu un milion de oameni toată ziua și toată noaptea. În realitate, este mai important să fii social cu câțiva oameni pe care îi pasă cu adevărat în mod regulat în loc să îți umpleți viața cu o grămadă de oameni care nu contează cu adevărat pentru tine. Doar o mână de prieteni buni pot merge mult în a vă face să vă simțiți mai puțin singuri și mai ieși. Găsiți oamenii care contează cu adevărat și se angajează să petreacă timpul cu ei.
  • Desigur, agățat în grupuri mari poate fi distractiv din când în când. Puteți amesteca acest lucru cu mai multe sesiuni mai intime, una-on-one cu oamenii apropiați de dvs.
  • Imaginea intitulată este pasul social 18
    5. Fii un bun ascultator. O altă modalitate de a dezvolta obligațiuni sociale mai strânse este să înveți să asculți cu adevărat oamenii. Acest lucru înseamnă a vă pune telefonul și alte distrageri atunci când cineva vorbește cu dvs., făcând contactul vizual, și nu întrerupeți persoana care încearcă să vă spună ceva. De asemenea, înseamnă amintirea a ceea ce vă spune persoana, astfel încât să puteți urmări mai târziu. Doar așezați cu cineva pe care îl pasă și dați acei persoană timpul dvs. va arăta că sunteți un prieten care merită păstrată.
  • Dacă prietenul tău vorbește despre o luptă pe care o are, încercați să nu comparați viața ei prea mult sau va minimiza problema. În schimb, luați-i situația la propria valoare față și folosiți experiențele dvs. pentru a oferi sfaturi.
  • Dacă prietenul tău vă spune că el sau ea are ceva important, atunci ar trebui să verificați înainte ca evenimentul să se poată dori să-i dorească norocului sau să întrebi cum a mers. Aceasta arată că ascultați și vă pasă.
  • În general, scopul de a asculta mai mult decât vorbiți în timpul conversațiilor.
  • Imaginea intitulată Be Social Pasul 19
    6. Arătați persoanelor cât de mult înseamnă pentru dvs. O altă modalitate de a depăși legăturile sociale superficiale cu oamenii este de a le arăta cât de mult înseamnă cu adevărat pentru tine. Aceasta înseamnă că ați făcut timp pentru a vă mulțumi prietenilor dvs. pentru a face favoruri sau doar lăsați acea persoană să știe cât de mult înseamnă prietenia lui. Deși vă puteți simți timid despre lăsarea oamenilor să știe cât de mult le apreciați, făcând acest efort să meargă mult timp să vă ajute să dezvoltați obligațiuni sociale de lungă durată și importante.
  • Puteți face o favoare pentru prietenul tău, cum ar fi luarea de cafea sau prânz pentru ea, pentru a arăta cât de mult înseamnă pentru tine.
  • Nu credeți că vă mulțumesc cărților sunt depășite. Scriind unul pentru un prieten care te-a ajutat poate face cu adevărat o diferență.
  • Dați prietenilor dvs. dragoste, pozitivitate și complimente. Spune-le de ce sunt minunate, de la complimentarea simțului umorului la capacitatea lor de a asculta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar