Cum să explicați de ce nu vă aflați pe cineva pe facebook

Deci există Această persoană pe care o aveți pe Facebook, și doriți să explicați situația și circumstanțele de motivul pentru care l-ați purtat fără să sune prea confruntați, supărat sau agresiv. Uitați-vă mai departe decât acest articol pentru sfaturi utile despre modul în care vă puteți explica dvs "Prieten".

Pași

  1. Imagine intitulată Explicați de ce nu vă aflați pe cineva pe Facebook Pasul 1
1. Distanța de la prietenul tău pentru puțin timp. Luați câteva momente răcire Mai degrabă decât să faceți efortul de a vă explica imediat, mai ales dacă simțiți furie intensă la prietenul dvs. sau știți că prietenul dvs. se simte o furie intensă cu dvs.
  • Imagine intitulată Explicați de ce nu vă aflați pe cineva pe Facebook Pasul 2
    2. Luați în considerare circumstanțele și amintiți-vă de ce ați dezvăluit această persoană în primul rând. Poate că ați avut o luptă pe social media, nu știți această persoană suficient de bine pentru a fi prieteni de pe Facebook sau sunteți pur și simplu supărați de posturile pe care prietenul dvs. îl face.
  • Imaginea intitulată Explicați de ce nu vă aflați pe cineva pe Facebook Pasul 3
    3. Decideți dacă este mai confortabil să discutați cu prietenul dvs. privat în persoană, la telefon sau peste social media. Probabil că ar fi mai bine să vorbim față în față, deoarece puteți vedea mai ușor expresiile faciale ale persoanei și limba corpului.
  • Metoda 1 din 1:
    Vorbind în persoană
    1. Imagine intitulată Explicați de ce nu vă aflați pe cineva pe Facebook Pasul 4
    1. Cere să vorbească cu dvs "Prieten" privat. Dacă el sau ea este în jurul celorlalți prieteni, de exemplu, scuzați-vă și spuneți-vă "Prieten" că trebuie să vorbești. De exemplu, ai putea spune "Cindy, avem ceva ce trebuie să vorbim și vreau să fie între noi doi privați. Ai putea veni cu mine (la un loc privat), te rog?"
  • Imagine intitulată Explicați de ce nu vă aflați pe cineva pe Facebook Pasul 5
    2. Ridica problema, dar fi politicos și să se abțină de la a striga, strigând, jură sau nume de apel. Fi respectuos și matur.
  • Imaginea intitulată Explicați de ce nu vă aflați pe cineva pe Facebook Pasul 6
    3. Spune-i "Prieten" că nu sunteți neprienit persoana și vă dați motivele. Iată exemple de linii pe care le puteți utiliza:
  • Dacă nu vă aflați pe persoană pentru că nu îl cunoașteți pe el sau ei bine (sau să aveți prea mulți oameni pe lista de prieteni Facebook, încercați această linie: "Cindy, îmi pare rău să spun, dar am simțit că a fost timpul să te duc în afara listei mele de prieteni Facebook. Ești o persoană foarte frumoasă și imi plac foarte mult și încredere în multe. sper ca întelegi".
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar