Cum să găsiți prieteni buni ca adult

Găsirea unor prieteni buni și relații semnificative ca adult poate fi dificil.Cu viața noastră ocupată, prieteniile nu sunt doar greu de început, dar greu de întreținut.Prietenii bune sunt construite pe respect reciproc, o apreciere pentru petrecerea timpului împreună și bucurându-se de interese comune. Cu o mică lucrare, puteți găsi prieteni ca adult.

Pași

Partea 1 din 3:
A intâlni oameni
  1. Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 1
1. Alăturați-vă unui club. Cluburile pot fi un loc minunat pentru a întâlni oameni noi. Este mai probabil să faci prieteni cu oameni care îți împărtășesc interesele și pasiunile. Încercați să vă alăturați unui club legat de o activitate pe care o iubiți.
  • Îți place cărțile? Alăturați-vă unui club de carte. Ești un fan de sport avid? Încercați să vă alăturați unei liga locală de fotbal sau softball.
  • Puteți merge la un centru comunitar local și puteți vedea ce tipuri de cluburi pe care le oferă. De asemenea, puteți căuta cluburi online prin site-uri precum întâlnirea. Check out evenimente de absolvire pentru liceul, colegiu, sororitate, fraternitate etc.
  • Imaginea intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 2
    2. Ajungeți la alții când ieșiți. Faceți obiceiul de a vă pune în public în public. Niciodată nu știi cine poate deveni un prieten. Străinul aleator pe care îl întâlniți pe metrou sau pe persoana pe care o luați o conversație într-o baie de bar poate deveni un prieten de-a lungul vieții.
  • Încercați să fiți mai sociali. Dacă cineva începe să vorbească cu tine, să vorbești înapoi. Evident, dacă vă simțiți inconfortabil cu cineva, dezangajați, dar încercați să oferiți noi interacțiuni o șansă.
  • Dacă întâlniți pe cineva interesant la, spuneți, o cafenea, încercați să schimbați numere sau profiluri de social media. Vă puteți întâlni cu această persoană mai târziu pentru o băutură sau o cafea.
  • Luați în considerare încercarea de a vorbi cu o persoană nouă de fiecare dată când ieșiți. Acest mic gol poate ajuta la construirea de confort cu întâlnirea cu oameni noi pe măsură ce practicați în timp.
  • Încercați, de asemenea, participând la evenimente cu o componentă socială - cum ar fi întâlniri sau întâlniri de primărie cu participare la grup / public. Acest lucru vă poate crește șansele de a găsi pe cineva în care aveți interese în comun cu.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 3
    3. Spune "da" la mai multe activități. Dacă vrei să întâlnești oameni, să te pui acolo. Lucrați la a spune "da" Mai mult. Veți ajunge să faceți prieteni dacă sunteți de acord să fiți social mai des.
  • Dacă un colaborator vă invită la o petrecere, mergeți. Chiar dacă simțiți călduță despre acest co-lucrător, nu știți niciodată ce s-ar putea întâmpla. Ar putea fi cineva distractiv și interesant la partidul pe care îl deveniți cu prietenii.
  • Încercați să spuneți "da" la invitații Facebook. S-ar putea să nu știți prietenul unui prieten care v-a invitat la petrecerea de ziua de naștere, dar puteți întâlni oameni acolo. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate de a cunoaște mai mult o cunoștință existentă.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 4
    4. Faceți prieteni cu membrii familiei. Dacă aveți probleme cu întâlnirea cu oameni noi, încercați să ajungeți la familie. Uneori poate fi greu de a fi prieteni cu frați, veri și alți membri ai familiei atunci când cresc, deoarece rivalitățile și argumentele se află în modul - cu toate acestea, mulți oameni găsesc prieteni apropiați în membrii familiei mai târziu în viață.
  • Dacă tu și un sibling sau un vări trăiesc în același oraș, încercați să faceți planuri mai des. Cei doi dintre voi vă puteți găsi foarte mult ca prieteni la vârsta adultă.
  • Mulți oameni formează legături puternice de prietenie cu membrii familiei. Pe măsură ce îmbătrâniți, puteți găsi un frate sau un văr devine cel mai bun prieten.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 5
    5. Deveniți regulați undeva. Există o cafenea pe care o iubiți sau o bar vă place? Încercați să deveniți regulat. Mulți oameni sfârșesc să facă prieteni pur și simplu prin a fi în afara unui bar sau cafenea. În cele din urmă, veți cunoaște personalul și alți patroni.
  • Nu fiți timizi să ieșiți singuri. Mulți oameni se bucură de o băutură sau o ceașcă de cafea pe cont propriu o dată în timp.
  • Aduceți o carte sau un laptop dacă vă face să vă simțiți mai confortabil, să fiți atenți să faceți conversație cu oamenii și să apară abordabil.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând planuri
    1. Imaginea intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 6
    1. Nu vă fie frică să inițieți întâlnirea. Mulți oameni se simt ciudați, ajungând la un potențial prieten nou. În timp ce făcând prieteni se simte ușor și natural în copilărie sau școală, adesea simțiți ciudat să faceți același lucru ca un adult. Încercați să vă amintiți alte persoane sunt la fel de dornici de a face prieteni ca tine. Nu fiți timizi să trimiteți pe cineva un text sau să faceți un apel telefonic.
    • Nu vă simțiți că prietenia dvs. este nedorită dacă trebuie să inițieți prima ieșire. Cealaltă persoană poate fi timidă sau ocupată.
    • Trimiteți un text sau faceți un apel telefonic care cere persoanei să stea afară. Poate fi ceva simplu. De exemplu, "Hei! Ne-am întâlnit săptămâna trecută la Partidul Juliei. Vrei să te îmbraci pentru băuturi în această vineri, așa cum am vorbit?"
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 7
    2. Urmare. La vârsta adultă, există o mulțime de obligații. Oamenii se ocupă de muncă, familie și alte probleme. Dacă cineva trece într-o invitație, nu vă descurajați. Cu toate probabilitățile, nu era personal. Cealaltă persoană probabil a fost cu adevărat ocupată.
  • Așteptați o săptămână și un text ceva de genul, "Hei! Prea rău că nu a funcționat vineri. Când ești liber? Mi-ar plăcea să mă întâlnesc."
  • Nu vă descurajați dacă durează un timp pentru a forma un plan solid. Mulți oameni sunt cu adevărat ocupați. Cei doi dintre voi puteți ajunge să aveți orare în conflict pentru un pic înainte de a începe să faceți o prietenie.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 8
    3. Împărtășesc experiențele. Face planurile centrate în jurul experiențelor comune. Oamenii au tendința de a se lega prin împărtășirea lucrurilor. De asemenea, sunteți probabil să găsiți mai mulți prieteni prin împingerea dvs. pentru a experimenta mai mult din viață.
  • Experimentați lucrurile pe care le bucurați de ambele. Dacă v-ați întâlnit într-o clasă de gătit, de exemplu, încercați să gătiți o masă împreună. Dacă ați întâlnit o echipă sportivă, mergeți la o excursie.
  • În timp ce împărtășesc experiențele, se străduiește să întâlnesc împreună noi prieteni. Cei doi pot fi deschisi să vorbească străini într-un bar sau să se alăture câtorva prieteni reciproc pentru o petrecere de cină.
  • Imaginea intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 9
    4. Acceptați invitații. Așa cum extindeți invitațiile, încercați să le acceptați. Aveți mai multe șanse să întâlniți oameni noi și să faceți prieteni noi dacă vă prezentați. Veți fi invitați mai mult dacă sunteți în mod consecvent persoana care este întotdeauna acolo și gata să se distreze.
  • Încearcă să spui "da" De câte ori poți. Dacă un prieten vă invită la cafea, mergeți chiar dacă trebuie să vă modificați programul. Dacă doriți să faceți și să găsiți noi prieteni, uneori trebuie să faceți timp pentru acest lucru.
  • Asigurați-vă că vă mulțumiți persoana care v-a invitat după eveniment. Acest lucru se va întări pentru ei că vă place să fiți inclusi.
  • Partea 3 din 3:
    Formând obligațiuni puternice
    1. Imaginea intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 10
    1. Se străduiesc pentru o singură dată. Prieteniile pot înflori cu o serie de interacțiuni unu-la-unu. Poate fi distractiv să ieșiți într-un grup mare acum și din nou - acest lucru poate fi, de asemenea, o modalitate de a întâlni oameni și de a face prieteni. Cu toate acestea, încercați să aveți o singură dată cu persoane cu care faceți cu adevărat cu adevărat. Acest lucru poate ajuta o prietenie puternică să se dezvolte.
    • Dacă întâlniți pe cineva cu care faceți clic pe un grup mare, ajungeți la ele. Invitați-le la cină sau pentru o băutură. Cei doi puteți petrece ceva timp vorbind și cunoașteți-vă unul pe altul în profunzime.
    • Păstrarea primei întâlniri cu o singură întâlnire, vă poate ajuta să păstrați potențialul prieten interesat și să vă simțiți pozitiv cu privire la viitorul prieteniei.
  • Imaginea intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 11
    2. Nu vă fie frică să obțineți personal. Împingeți dincolo de discuțiile mici. Obligațiunile tind să se formeze atunci când oamenii se simt vulnerabili. Pe măsură ce începeți să vă apropiați de cineva, mărturisiți informații mai profunde. Vorbește despre secretele, nesiguranța, visele și multe altele. Împărtășirea informațiilor sensibile cu cineva poate întări o legătură.
  • Râde de tine! Găsiți ceva ce ați făcut în acea zi sau ceva despre tine că puteți să vă distrați - acest lucru este, în general, îndrăgit de oameni.
  • Cu toate acestea, asigurați-vă că nu împărtășiți informații sensibile cu cineva până când sunteți sigur că aveți încredere în ele.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 12
    3. Comunicați în mod regulat. Dacă doriți să construiți o prietenie puternică, comunicarea este importantă. Faceți un efort de a vorbi cu prietenul dvs. cât mai des posibil.
  • Dacă v-ați întâlnit cu prietenul dvs. la un club sau la întâlnire, chat-ul pe acel prieten de fiecare dată când veți avea o șansă. Stați lângă noul dvs. prieten în întâlniri, astfel încât să puteți vorbi înainte și după întâlniri.
  • Textul când puteți. Este ușor să aveți conversații puternice și interesante prin text.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 13
    4. Faceți lucruri mici pentru a păstra prietenia puternică. Prietenia se construiește în timp, iar gesturile mici pot merge mult spre păstrarea unei prietenii puternice. Ridicați tratamentul favorit al prietenului dvs. dacă au avut o zi proastă. Cumpărați prietenul dvs. o băutură la bar. Trimiteți-vă prietenului dvs. un text dacă vedeți ceva care vă amintește de ei în timp ce vă aflați în oraș. Încet, veți începe să formați o legătură mai puternică.
  • Imagine intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 14
    5. Ia excursii împreună. Propune o călătorie rutieră. Cei doi puteți ieși din oraș pentru a doua zi la un centru spa sau pentru o excursie. O călătorie rutieră, chiar și una scurtă, vă poate da timp să le obligați.
  • Experiențele noi ajută la promovarea prieteniilor puternice. Dacă există ceva ce voi ați vrut întotdeauna să faceți, încercați împreună. De exemplu, faceți o excursie într-o gamă montană pe care ați dorit-o întotdeauna să o faceți împreună.
  • Imaginea intitulată Găsiți prieteni buni ca un pas adult 15
    6. Dă-i timp. Fii răbdător. Este nevoie de aproximativ șase până la opt interacțiuni semnificative înainte de a vă simți cu adevărat că sunteți prieteni cu cineva. Nu puteți forța prietenia să aibă loc peste noapte. Permiteți prieteniei dvs. să se dezvolte în propriul ritm.
  • sfaturi

    Zâmbiți, acordați atenție și fiți prietenosi.
  • Vorbește cu vecinii tăi. Nu există un loc mai convenabil pentru a începe o prietenie decât tipul de pe stradă.
  • Luați în considerare solicitarea unui prieten să vă prezinte unora dintre ceilalți prieteni. Oamenii pot folosi adesea ceea ce prietenii trebuie să se stabilească într-un "grup de prieteni."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar