Cum să devii un introvertit

Introversiunea este un temperament social esențial care favorizează reflecția solo și singurătate la socializare. Mai simplu, introvertele sunt concentrate spre interior, în timp ce extrovertele sunt concentrate spre exterior. Dacă doriți să aflați dacă sunteți sau nu un introvertit și cum să cultivați o atmosferă reflectorizantă confortabilă pentru dvs., puteți învăța să vă bucurați de mai mult timp singur și să fiți productivi cu propriile facultăți.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea introversiunii
  1. Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 1
1. Distinge între introversiune și comportamentul antisocial. Există o mulțime de concepții greșite despre ceea ce înseamnă introvertit și nu este un "antisocial" comportament. Introvertele sunt regenerate și energizate prin petrecerea timpului numai și adesea preferă solitudinea activităților de grup, pe care multe introverti găsesc impozitarea emoțională.
  • Tulburarea de personalitate antisocială este mai asemănătoare cu psihopatia sau sociopatia și se referă la o incapacitate de a empatiza sau de a se conecta emoțional cu alții. Oamenii cu adevărat anti-sociali sunt adesea ego-condusi și superficiali fermecători în moduri care corespund mai mult cu o vedere tradițională a extroversiunii.
  • Nu este nimic în neregulă cu introversiunea, și, deși multe cărți de auto-ajutorare și ghiduri bogate în faptul că extroversiunea este cheia fericirii și a bogăției, nu există dovezi care să sugereze că o trăsătură de personalitate este mai productivă sau mai reușită decât cealaltă. Ambele tipuri de personalitate pot fi creative și productive în mediul de lucru potrivit.
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 2
    2. Distinge între introversiune și ființă "timid." În timp ce multe introverte se pot spune că sunt "timid" În public, acest lucru nu este neapărat cazul și este important să învățați diferența. Introversiunea nu este o măsură de timiditate, la fel cum extroversiunea înseamnă mai mult decât "Fiind de ieșire."
  • Timiditatea se referă la o teamă de a vorbi în situații de grup și de a nu comunica cu ceilalți și o preferință pentru singurătate bazată pe această teamă.
  • Introverti preferă singurătatea, deoarece lucrul singur este mai stimulativ decât lucrul cu alții, iar interacțiunile sociale pot fi mai impozite decât interesante pentru introvertit. Introvertele nu sunt neapărat "speriat" Pentru a interacționa cu ceilalți, ei sunt doar neuniformi despre asta.
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 3
    3. Fiți atenți la ceea ce vă excită. Ești energizat de gândul de a petrece timpul singur? Ați prefera să lucrați singur la un proiect sau să colaborați cu ceilalți? Într-o situație de grup, ar conduce nebun să nu contribuiți la gândurile dvs. sau ați prefera să vă salvați opiniile pentru o conversație laterală?
  • În general, nu o faceți "deveni" un introvertit prin schimbarea comportamentelor dvs., pentru că există puțin punct în a petrece mai mult timp numai dacă nu vă bucurați de ea sau nu vă stimulează creativ.
  • Fiți atenți la propriile tendințe și să le promovați. Dacă credeți că sunteți extrovertiți, nu există nici un motiv să încercați să vă schimbați. În schimb, acordați-vă un mediu de lucru mai social pentru a fi productiv.
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 4
    4. Priviți dincolo de dihotomie. O persoană nu trebuie să fie în mod clar în unul sau altul "tabără." Ambiversarea este un termen folosit pentru a descrie persoanele care se mișcă confortabil între cele două capete ale spectrului de personalitate și un mare număr de oameni scor de fapt undeva în intervalul 50/50 privind testele de personalitate.
  • Încercați să luați un test de personalitate Myers-Briggs pentru a afla mai multe despre modul în care scorul în departamentul de personalitate și ce ar putea să vă spună cum să vă încurajați trăsăturile și să vă oferiți cea mai bună șansă de succes, având în vedere calitățile și dorințele dvs. unice.
  • Partea 2 din 3:
    Petrec mai mult timp singur
    1. Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 5
    1. Urmărește hobby-urile solitare. Dacă doriți să vă simțiți pentru ceea ce este viața introvertrului, explorați hobby-urile care necesită să fiți singuri să le urmăriți sau să vă îmbunătățiți foarte mult de experiența solitară. Hobby-urile introverse ar putea include lucruri precum:
    • Gradinarit
    • Citirea și scrierea creativ
    • Pictură
    • Golf sau Mini-Golf
    • Jucând un instrument
    • Drumeții
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 6
    2. Încercați să stați vineri seara. Dacă doriți să faceți un pas mic spre crearea unui spațiu mai introvertit pentru dvs., încercați să rămâneți în următoarea noapte de vineri, în loc să ieșiți. Introvertele sunt adesea epuizate de interacțiunile sociale, preferând mult să petreacă o seară relaxantă cu o carte bună decât lovind orașul sau îndreptându-se către o petrecere. Dacă doriți să vedeți dacă acest lucru este de acord cu dvs., încercați-l.
  • Sper că prietenii tăi vor anula planurile, astfel încât să puteți rămâne și să vă prindeți pe Netflix? Uneori regretați că spuneți da la invitații de la petrecere? Acestea sunt indicații bune ale introversiunii.
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 7
    3. Vorbeste mai putin. Introverte nu sunt cei mai discutași oameni din cameră. Să se comporte într-un mod mai introvertit, încercați să rămână în cea mai mare parte tăcută în interacțiunea dvs. de grup, lăsând pe alții să vorbească mai mult decât faceți. Puneți întrebări pentru a vorbi pe alții, dar încercați să păstrați lucrurile concentrate asupra altora și mai puțin asupra dvs.
  • Vorbind mai puțin nu înseamnă deconectarea în întregime. Practicați mai mult decât vorbiți și reflectați înainte de a răspunde celorlalte declarații de a rămâne angajate în lucruri fără a vorbi în mod constant.
  • Ești vreodată jenat când atenția unui grup vă schimbă? Aceasta este o bună indicație a introversiunii. Dacă iubiți în mod secret lumina reflectoarelor, asta e mai mult de o trăsătură extrovertită.
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 8
    4. Concentrați-vă pe relațiile unu la unu. Introvertele nu sunt singuri izolate care nu sunt în măsură să comunice cu oamenii, ci doar epuizați de activitatea de socializare și preferă reflexia solo. Este mult mai obișnuit ca introvertele să se bucure de conversații profunde și semnificative cu prietenii unu-la-unul, în loc să ieși cu un grup mare.
  • Dacă nu sunteți un mare fan al petrecerilor, este încă bun să încercați să faceți un efort să vă mențineți prieteniile cu hangout-uri regulate unu-la-unu, pentru a evita să se părea la distanță sau rece. Lăsați-vă prietenii buni să cunoască că preferați doar Hang-Outs Solo.
  • Ești crâng la ideea de a vorbi mici la petreceri de cină? Indicație bună a introversiunii.
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 9
    5. Faceți spațiul dvs. de locuit confortabil. Dacă veți petrece mai mult timp numai, este o idee bună să vă faceți spațiul de locuit un sanctuar. Faceți-o tipul de loc pe care doriți să-l petreceți timp. Indiferent dacă doriți lumânări, tămâie și cărțile dvs. preferate în jurul sau un mini-frigider și un jucător de înregistrare toate la lungimea brațelor de la scaunul dvs. de ședere preferat, organizați-vă spațiul cu confortul dvs. în minte.
  • Verifică Acest articol Pentru sfaturi privind organizarea camerei.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind un introvertit productiv
    1. Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 10
    1. Să urmărească o carieră și interese care necesită mai puține interacțiuni. Cu cât mai puțin timp trebuie să cheltuiți în jurul altora, cu atât mai introvertit existența voastră va deveni din necesitate. Dacă credeți că beneficiați de a trăi un stil de viață mai introvertit, încercați să urmăriți interese, locuri de muncă și hobby-uri care vă vor permite să trăiți în acest fel și să lucrați la cea mai productivă. Următoarele lucrări sunt bune pentru introverte:
    • Programare pe calculator
    • Scrierea și editarea
    • Oamenii de știință de cercetare
    • Reporterii Curții
    • Lucrări de arhivă sau știința bibliotecii
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 11
    2. Concentrați-vă pe o singură sarcină la un moment dat. Extrovertele sunt multi-majori, în timp ce introvertele preferă să se scufunde într-o singură sarcină și să o vadă până la finalizare. Încearcă Prioritizați-vă timpul Pentru a vă concentra pe fiecare lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de a trece la următorul.
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 12
    3. Sapă mai adânc. Introverte, în general, disprețuiesc discuții mici, preferând să sapă mai adânc și să aibă conversații mai grave, intelectuale sau hard-lovite. Acest lucru se aplică și tipului de lucrări și proiectelor creative introverti ca să se ia.
  • Data viitoare când lucrați la un proiect de muncă sau la școală, nu vă mulțumiți doar de a face "suficient," sau cu ceea ce se așteaptă de la tine. Du-te deasupra și dincolo. Puneți-vă propriul răsucire creativă pe proiect, punând un efort suplimentar în ea.
  • Imaginea intitulată deveni un pas introvertit 13
    4. Să ia responsabilități solo și să lucreze singur. Introverte preferă să lucreze singur în loc de a lucra cu alții pe proiecte de grup. Dacă de multe ori apreciați ajutorul altora, încercați să luați un proiect de dvs. data viitoare și vă vedeți dacă nu puteți face acest lucru fără ajutor suplimentar. Acest lucru vă poate ajuta să vă măriți încrederea și să vă permiteți să vă bazați mai mult în viitor, chiar dacă este necesar să lucrați cu alții în unele cazuri.
  • Obțineți ceea ce puteți de la colaborări. Adesea, va trebui să lucrați cu ceilalți, iar introvertele nu ar trebui să respingă talentele și abilitățile altora, doar pentru că preferă să lucreze singur. Să învețe să negociezi proiecte de grup fără a le controla, luând ajutorul oferit și delegând sarcini separate, astfel încât să puteți avea și un timp singur.
  • Fi autosuficient. Cu cât trebuie să cereți ajutor, cu atât mai puțin va trebui să vă bazați pe ajutorul altora.
  • sfaturi

    Nu vă puteți schimba temperamentul, doar personalitatea voastră. Temperamentul este panza, dar personalitatea este pictura.

    Avertizări

    Oamenii pot crede că sunteți antisocial și, prin urmare, la fel și mistreat. Dacă se întâmplă acest lucru, încercați să explicați persoanei ce introversiune este - nu înseamnă neapărat că sunteți antisociali. Aceasta înseamnă că vă place să fiți în jurul oamenilor, dar aveți nevoie de un echilibru sănătos, încă petrecând timp cu oamenii, dar nu atât de mult încât să se scurgă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, găsirea unui timp suficient pentru singurătate. Dacă oamenii migrează sau vă insultă pentru introversiune, sunt Oameni toxici și ar trebui să încercați să vă distanțați de ei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar