Cum să fii mai puțin ciudat

Ești fata care a intrat accidental într-o ușă de ecran în fața unei camere pline de oameni, sau tipul care se bâjbâi la zdrobi și a ajuns să vorbească despre colecția lui Pet Rock? Dacă da, îngrijorați-vă că nu - răsturnarea este o parte a vieții și toată lumea sa îngrijorat de cum să fie mai puțin ciudat la un moment dat. Dacă doriți să vă simțiți mai puțin conștienți de sine și să vă îmbunătățiți interacțiunile sociale, urmați acești pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fi mai puțin ciudat în general
  1. Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 1
1. Pune-te acolo. Dacă vă simțiți deja prea ciudat să știți chiar cum să vă salutați în mod corespunzător vecinul următor, atunci ultimul lucru pe care probabil doriți să-l faceți este să vă puneți acolo și să cheltuiți Mai mult timpul interacționând cu oamenii. Cu toate acestea, cu atât mai mult timp petreceți cu oameni, cu atât mai confortabil veți fi sociali și cu atât mai puțin frică veți spune că veți spune sau faceți ceva greșit. Să facă un scop de a petrece mai mult timp cu oamenii și mai puțin timp gătit acasă.
  • Faceți cunoștință cu o varietate de persoane prin diferite rețele, cum ar fi ziarul școlii, echipa de tenis sau un grup de tineret, și să învețe cum să stea cu oameni cu interese și fundaluri diferite.
  • Dacă nu simțiți că vă prosperați într-un mediu de grup, invitați un prieten sau o cunoaștere pentru cafea sau o mică ieșire. Noțiuni de bază pentru cunoașterea persoanelor la nivel individual vă pot ajuta să construiți încrederea pentru a vă petrece într-un cadru de grup.
  • Nu tăci. Încă nu poți să te pui acolo chiar dacă ești într-o cameră plină de oameni. Deși nu trebuie să încercați să fiți belle de minge, dacă sunteți un fel de ciudat, atunci faceți un obiectiv de a vorbi mai mult și pentru a vă face cunoscută prezența, așa că sunteți mai confortabil cu oamenii care reacționează la tine.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 2
    2. Nu mai îngrijește ceea ce cred oamenii - sau arata ca asta. Deși este imposibil pentru oricine, chiar și Justin Bieber sau Brad Pitt, ca să nu mai fie pe deplin grijuliu despre ceea ce cred oamenii, puteți face totuși să vă îngrijiți mai puțin despre ceea ce oamenii gândesc despre tine despre tine. Dacă sunteți paralizați de gândul de a face ceva în neregulă, pentru că nu doriți să ofensezi, să fi născut sau să deranjezi pe cineva din jurul tău, atunci nu vei putea niciodată să-ți depășești răsturnarea socială.
  • Data viitoare când vorbești cu cineva, spune-ți că îți dai riscul și ești dinamic și că e mai bine să faci reacția pe care o vrei decât să nu faci nimic.
  • Oamenii pot spune, de asemenea, dacă sunteți obsedat de ceea ce cred ei dacă puneți în mod constant întrebări despre ceea ce cred ei. Dacă întotdeauna spui lucruri cum ar fi, "Crezi că noul meu tunsoare suge?" sau "Crezi că ar trebui să mă opresc pe Cello?" Atunci vei arăta ca și cum nu ai minte propria ta.
  • Dacă încetați să vă îngrijiți de ceea ce cred oamenii, veți fi pe calea voastră de a vă dezvolta încrederea și sentimentul de sine. De lucru pentru a vă îndeplini obiectivele private și a face lucrurile pe care le iubiți este mult mai importantă decât plăcerea oamenilor din jurul vostru.
  • Nu lăsați oamenii să vă prindă verificarea reflecției într-o fereastră sau priviți-vă în oglindă. Acest lucru va face să pară că sunteți prea preocupat de imaginea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 3
    3. Dezvoltați-vă încrederea. Deși dezvoltarea încrederii dvs. este mai ușor de zis decât de făcut, trebuie să lucrați la îmbunătățirea valorii dvs. de sine dacă doriți să fiți mai puțin ciudați. O parte din tulpini ciudate de la sentiment ca tine doar nu "ia-l," și nu știu cum să acționezi în jurul oamenilor care arata ca ei stiu ce fac. Ei bine, până când vedeți că nu sunteți mai rău decât oamenii din jurul vostru, nu veți putea să interacționați cu ceilalți pe un câmp egal de joc.
  • Ia mândrie în a face lucrurile pe care le iubești. Indiferent dacă vă place filmele clasice, construirea avioanelor modelului sau alergarea, ar trebui să petreceți timp să faceți lucrurile pe care le bucurați să vă îmbunătățiți sentimentul de sine.
  • Deși nici un dulap perfect sau tunsoare nu vă va face să vă simțiți încrezători, luați timp să vă dați duș, să vă îngrijorați și să oferiți o față prezentabilă lumii vă va face să vă simțiți mai bine despre dvs. sigur.
  • Stai cu oameni care te fac să te simți bine despre tine în locul oamenilor care te-au pus jos. O parte din motivul pentru care s-ar putea să vă simțiți ciudați în jurul altor persoane este că oamenii cu care vă aflați nu vă fac să vă simțiți apreciați.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 4
    4. Obțineți o aderență la normele sociale. Un alt motiv pentru care oamenii se simt ciudați se datorează faptului că ei simt că ei nu știu ce să facă într-o situație socială și să se găsească în mod constant spunând ceva inadecvat sau fără greșeli sociale. Ei bine, nu există un manual care să vă poată învăța exact cum să înțelegeți normele sociale și să fiți mai puțin ciudați, dar există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține o mai bună aderență la normele sociale:
  • Dacă aveți un prieten sau doar o cunoaștere care are abilități sociale uimitoare, încercați să petreceți mai mult timp în jurul acelei persoane pentru a obține o mai bună înțelegere a modului în care îl scoate.
  • Dacă ați făcut ceva care a jignit cu adevărat pe cineva sau tocmai a eșuat din punct de vedere social, faceți o notă despre aceasta, astfel încât să puteți evita data viitoare.
  • Învață să citești dinamica situației înainte de a sări în ea. Dacă oamenii glumesc într-un grup, nu este momentul să vorbim despre testul de matematică dur. Pe de altă parte, dacă o persoană vorbește despre cât de tristă este după descompunere, nu este momentul să spunem o glumă de culoare.
  • Imaginea intitulată este mai puțin ciudată Pasul 5
    5. Îmbrățișați-vă răsturnarea. Nu trebuie să fii la fel de cool ca James Dean să-i facă pe oameni ca tine. De fapt, fiind ciudat, bătăi în jur, și vărsarea mâncării peste tot pe tine vă pot îndrăzni de la oameni. Deși puteți lucra la îmbunătățirea abilităților dvs. sociale, nu ar trebui să încercați să fiți foarte netedă sau oamenii vor ști că nu sunteți cu adevărat. Îmbrățișarea stânjenii tale nu înseamnă să spui, "Sunt atât de ciudat!" la fiecare două secunde - dar înseamnă că este confortabil cu lipsa dvs. ocazională de har social.
  • Învață să râzi de tine. Care va face pe oameni mai confortabili în jurul vostru și vor fi fericiți că sunteți dispus să recunoașteți că sunteți imperfect.
  • Nu trebuie să fii auto-deprecie pentru a te distra de tine ocazional folosind tonul potrivit. De exemplu, dacă vă vărsați mereu pe tine însuți și cineva a subliniat pată mare de ketchup pe pantaloni, doar spune, "Crede-mă, este de obicei mai rău," în loc să privească toate jenat și incomod.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 6
    6. Nu vă prezentați prea devreme sau prea târziu. Deși acest lucru poate suna ca un punct mic, o mulțime de incomodime socială vine de la momentul rău. Dacă ați apărut super devreme la un eveniment și sunteți prima acolo, atunci puteți să vă blocați să vorbim cu persoana care organizează evenimentul fără a avea prea mult de spus, sau vă puteți simți ca și cum sunteți chiar în cale și sunteți mai bine în picioare pe partea laterală. Pe de altă parte, dacă vă prezentați la un eveniment prea târziu, toată lumea și-a dezvoltat deja dinamica și poate fi mai dificil să vă introduceți în conversație.
  • Dacă te duci la o petrecere, arătând exact la timp vă poate face să arătați un pic prea dornic. Arătați cel puțin cincisprezece minute târziu dacă nu există nici un termen limită rigid. Desigur, nu apar târziu dacă va arăta nepoliticos.
  • Metoda 2 din 3:
    Să fie mai puțin ciudați în jurul unor noi oameni
    1. Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 7
    1. Fii interesat - nu este interesant. Aceasta este o regulă cheie atunci când întâlnim oameni noi. S-ar putea să fiți obsedat de raportarea celui mai tare fapt pe care l-ați citit în știri sau poate doriți să vă uitați noua dvs. cunoștință cu cunoștințele voastre extinse despre bucătăria italiană, dar dacă doriți să aveți o interacțiune socială pozitivă, trebuie să vă concentrați pe indicarea interesului în viața altei persoane în loc să vorbească și despre tine. Iată câteva modalități de a arăta interesul fără a veni prea puternic la începutul unei conversații:
    • Dacă persoana citește o carte, întrebați-i cum îi place.
    • Dacă persoana poartă un pulover cu numele unui colegiu pe el și știi ceva despre școală, întreabă dacă persoana a mers acolo și vorbește despre ceea ce crede.
    • Puteți să întrebați persoana în care se îndreaptă dacă vă bateți unul în celălalt și care poate ajunge la o conversație despre interesele persoanei respective.
    • Cereți persoanei despre planurile sale pentru weekend.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 8
    2. Cereți întrebări gândite și deschise. Când trebuie să vă interesează o persoană, nu ar trebui să întrebați nicio întrebare care vine în mintea voastră sau persoana va crede că sunteți aleatoriu sau chiar nepoliticos. Puneți întrebări care pot duce la un răspuns lung și arată că puneți într-un efort în cunoașterea persoanei. Nu puneți o întrebare care poate fi răspunsă cu un simplu "da" sau "Nu" Dacă nu aveți o urmărire imediată. Iată câteva modalități de a pune o întrebare atent:
  • "Frumos rachetă de tenis. De cât timp te joci?"
  • "Maria aruncă întotdeauna cele mai bune petreceri. Cum o cunoști?"
  • "iubesc De veghe în lanul de secară. Citești asta pentru distracție, sau pentru școală? Ce crezi despre?"
  • "Ce credeai despre domnul. Testul lui Peterson? Nu puteam să cred cât de greu a fost."
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 9
    3
    Stăpâne arta vorbelor mici. Pentru a cunoaște oameni noi, trebuie să stăpânești arta vorbelor mici. Discuție mică poate suna prost, dar este exact ceea ce vă face să cunoașteți o persoană și să puteți avea o discuție mai semnificativă, deoarece conversația progresează. Făcând doar discuții mici înseamnă că este capabil să mențină fluxul unei conversații, să învețe să construiască de la un subiect la altul și să citească indiciile sociale pentru a vedea ce vrea cu adevărat persoana cu adevărat. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte în timp ce încercați să faceți discuții mici:
  • Face persoana confortabilă. Puneți persoana la ușurință prin zâmbind, fără a se sprijini prea mult și oferindu-i toată atenția.
  • Dezvăluie ceva mic despre tine. Spuneți că vă place să vizionați hocheiul, că ați crescut în Brooklyn sau că subiectul dvs. preferat este istoria - dați-i cealaltă persoană ceva mic pentru a lucra cu.
  • Fii un bun ascultator. Dacă persoana menționează că are o soră în trecere, puteți să vă întoarceți la el în cazul în care subiectul de frați vine, atunci puteți spune, "Ai menționat că ai o soră. Ești aproape în vârstă?" și persoana va fi impresionată că vă amintiți.
  • Angajați persoana. Asigurați-vă că puneți întrebări și păstrați conversația în mișcare înainte și înapoi fără a domina conversația sau lăsați persoana să facă toate vorbind.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 10
    4. Evitați subiecții personali la început. Deoarece dumneavoastră și cealaltă persoană se cunoaște reciproc, puteți începe să vorbiți despre mai multe subiecte personale. La început, totuși, este mai bine să direcționați clar sau veți risca să faceți o altă persoană incomodă. Unul dintre motivele pentru care oamenii se simte ciudat este că ei aduc un subiect care îl face pe cealaltă persoană incomod, dar nu știu de ce. Iată câteva subiecte care evită când vorbești cu o persoană pentru prima dată:
  • Break-uri serioase
  • Moartea unui iubit
  • Experiență sexuală
  • Probleme de sănătate pe care le puteți avea
  • Lucrurile personale profunde
  • Momente jenante
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 11
    5. Nu umbriți. Supravegherea este legată de faptul că a fost prea personal. S-ar putea să fiți un fel de persoană ciudată care vede că cealaltă persoană nu are nimic de spus, și apoi compensează vorbind nonstop, întrebându-se, "Cum naiba am ajuns să vorbesc despre bronșita bunicii mele?" Deși s-ar putea să credeți că vorbind despre orice care vine în mintea voastră va face conversația să continue, este de fapt mai bine să întrerupeți și să redirecționați conversația într-un mod mai confortabil. Iată câteva alte lucruri pe care ar trebui să le evitați să menționați o persoană nouă, cu excepția cazului în care doriți să riscați să depășiți:
  • Dorințele cele mai adânci
  • Problemele dvs. de adâncime cu părinții dvs
  • Copilăria dvs. nesatisfăcătoare
  • Sentimentele tale de tristețe, singurătate, înstrăinare sau orice altă emoție profund negativă
  • Erupția ciudată pe braț
  • De data asta te-ai îmbătat atât de beți că ai aruncat-o
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 12
    6. Citiți persoana pentru a evita să-l ofenseze. Ar trebui să aveți un sentiment de ceea ce este noua persoană înainte de a vă încerca cele mai răstimpate glume sau începeți să criticați aspru un președinte trecut. Amintiți-vă că fiecare persoană este diferită și că nu toată lumea împărtășește perspectiva dvs. asupra politicii, religiei sau chiar a sportului. Amintiți-vă că tu și noua persoană pot fi într-un cerc social similar, dar asta nu înseamnă că persoana are aceeași perspectivă asupra tuturor oamenilor din jurul tău. Iată câteva subiecte pentru a evita astfel încât să nu jigniți o nouă persoană:
  • Orice glume lewd
  • Critica aspră a președintelui actual sau al trecutului
  • Comentarii privind existența nedemnizabilă / imposibilă a lui Dumnezeu
  • Critica unei persoane pe care o cunoașteți amândoi
  • Critica tuturor fanilor unui "inferior" Echipa sportivă pe care o putea dori persoana
  • În interiorul glumelor pe care le împărțiți cu alte persoane
  • Orice comentarii generale care ar face ca persoana să creadă, "Cred că trebuie să cunosc această persoană pentru acel comentariu ciudat pentru a avea sens..."
  • Metoda 3 din 3:
    Fi mai puțin ciudat în jurul cuiva care îți place
    1. Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 13
    1. Nu fi prea dornic. A fi ciudat în jurul colegilor tăi și străinii perfecți este destul de dificil, dar fiind ciudat în jurul cuiva pe care-l place de fapt poate începe să se simtă imposibil. Totuși, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a avea mai multă har social în jurul pasiunii voastre și începe să se răcească și să nu acționeze ca un catelus care este gata să ascundă piciorul oricărei persoane care vine. Iată câteva modalități de a le juca răcoros fără a privi prea dornic:
    • Zâmbiți și salut, dar nu intrați pentru o îmbrățișare decât dacă sunteți la "îmbrăţişare" statutul cu persoana. Dacă nu sunteți sigur, așteptați ca persoana să inițieze îmbrățișarea.
    • Dacă vedeți persoana care coboară în sala, se apropie de el sau ea dacă ești în apropiere, dar nu fugi la celălalt capăt al clădirii doar pentru a spune hi sau vei arăta ca un stalker.
    • Nu puneți prea viguros la tot ceea ce spune persoana, gândindu-vă că vă va ajuta doar să vă arătați interesul. Efectuarea răspunsurilor semnificative este mai eficientă decât din cap.
    • Evitați râsul la fiecare lucru mic pe care persoana spune - mai ales dacă el sau ea nu încearcă nici măcar să fie amuzant.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 14
    2. Dați complimente semnificative. Să fie mai puțin din punct de vedere social, trebuie să puteți recunoaște diferența dintre a "comentariu înfiorător" și a "Comentariu frumos." Nu spuneți unei fete, "Aveți părul atât de moale, pufos. Vreau doar să-mi conduc mâinile prin ea," Doar dacă nu vrei să se întoarcă încet. În schimb, spuneți, "Îmi place tunsoarea ta. Te face să arăți un fel de ca [introduceți numele de celebritate drăguță aici.]" Complimentul ar trebui să lase persoana să vadă că acordați atenție fără să vă simțiți ca și cum ați pune prea multă presiune asupra.
  • "Ai un zâmbet superb" sau "Ai un râs mare" sunt de obicei pariuri sigure.
  • Complimentarea unei rochii sau bijuteriile unei fete poate face să se simtă specială.
  • Complimentarea unui aspect al personalității persoanei poate lucra prea mult la un tip pe care îl are un mare simț al umorului îl va face să se simtă bine.
  • Utilizați complimentele dvs. cu ușurință. Dacă complimentați persoana la fiecare două secunde, el sau ea poate fi supărat sau chiar copleșit.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 15
    3. Gestionați limba corpului. O mișcare din punct de vedere social este "Discuție strânsă," care este în picioare atât de aproape de o persoană pe care practic încearcă deja să o săruți. S-ar putea să faceți acest lucru doar pentru că doriți să arătați interes, dar în picioare în picioare de la o persoană și înclinați până în prezent că persoana continuă să se întoarcă înapoi nu vă va îndrăzni de interesul dvs. de dragoste.
  • Mențineți o distanță respectabilă și folosiți-vă brațele la gest ocazional pentru a vă face conversația mai dinamică.
  • Faceți contactul cu ochii, dar priviți din când în când, astfel încât să nu ieșiți ca fiind prea intensă.
  • Nu vă atingeți să atingeți părul unei fete dacă nu sunteți invitați. Este important să-i respectăm spațiul personal pentru ca ea să rămână confortabilă cu tine.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 16
    4. Pune persoana la ușurință. Amintiți-vă că persoana care vă place vă poate întoarce sentimentele și ar putea să vă simțiți prea ciudat. Ar trebui să lucrați la punerea în largul persoanei cu prietenia prietenoasă, râzând la ceva ce a spus persoana dacă știți că era menită să fie amuzantă și de a oferi persoanei reacția pe care o dorește din declarațiile ei. Dacă spune ceva amuzant, râde - dacă este serioasă, scoateți zâmbetul mare de pe față. Face ca persoana să se simtă ca și cum ai fi la același nivel și că nu vei trage nici un trucuri.
  • Dacă vă distrați, vă place interesul ca oaspete, faceți-o să se simtă mai confortabilă, oferindu-i o băutură, gustări sau un loc.
  • Poking distracție la tine un pic va face ca persoana să se simtă mai relaxată.
  • Dacă persoana se scurge accidental sau scade ceva, spuneți doar, "Care mi se întâmplă tot timpul."
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 17
    5. Știți când să plecați. Deoarece stânjenirea socială are multe de-a face cu calendarul, nu ar trebui să știți numai când ar trebui să introduceți o conversație, dar ar trebui să știți și când ar trebui să o lăsați. Dacă vorbești cu o persoană care îți place, ar trebui să ieși din conversație inainte de Ambii rulați din lucruri de spus, atunci când încă mai aveți un flux ușor de conversație, astfel încât persoana va dori să vă vorbească data viitoare.
  • Și dacă persoana clarifică faptul că nu sunteți dorit să verificați ceasul sau telefonul sau căutați în jur pentru prietenii ei, apoi spuneți politicos la revedere.
  • Dacă nu sunteți dorit, spuneți doar, "A fost distractiv vorbind cu tine" in loc de, "Ei bine, știu când nu sunt dorit," care va face doar lucrurile mai rău.
  • Și dacă ați avut o conversație bună, spuneți doar, "Aștept cu nerăbdare să mă prind în curând" și plecați cu capul ridicat.
  • sfaturi

    Nu stați în jurul privirii la oameni. Care te face să arăți și mai ciudat și, dacă te uiți prea mult, este doar o ciudată.
  • Nu vă fie frică să faceți o impresie. Dacă aveți ceva de spus, spuneți-l. Ezitare, de obicei, te face să arăți mai ciudat, dar încă urmăriți ceea ce spui.
  • Odată ce ați întâlnit pe cineva, discutați cu mai mulți oameni. Invitați pe nimeni care doar în picioare în conversația dvs. Vrei să știi mai multe persoane.
  • Asigurați-vă că arătați prezentabil. Dacă părul tău este murdar sau purtați haine ciudate, oamenii ar putea obține impresia generală că ești ciudat și nu vor să te cunoască.
    • Nu spuneți ceva "cool" în căldura momentului, mai târziu, poate părea regeney. Gândiți-vă cu atenție la ceea ce veți spune (dacă veți spune ceva deloc).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar