Cum să fii o fată populară

Având o mulțime de prieteni vă poate oferi sprijin social, ajutați-vă starea de spirit și reducerea sentimentelor de stres. Dacă doriți să deveniți popular, concentrați-vă pe a fi o persoană plăcută pe care alții doresc cu adevărat să fie în jur. De asemenea, puteți obține recunoașterea și respectul în școala dvs. prin aderarea la o varietate de cluburi și activități. Dacă vă puneți acolo și vă străduiți să fiți mai sociali, popularitatea va urma în timp.

Pași

Partea 1 din 4:
Cum se implică în școala ta
  1. Imaginea intitulată Fii o fată populară Pasul 1
1. Alăturați-vă unui club. Dacă doriți să fiți populari, va trebui să vă vedeți și știți în jurul școlii dvs. Alăturați-vă la o activitate extracurriculară vă poate ajuta să vă stimulați statutul și va fi ceva de menționat în viitorul dvs. CWSUMÉ. Are beneficiul adăugat de a vă permite să faceți prieteni noi și să vă măriți natura populară.
  • Puteți găsi oameni cu interese comune prin aderarea la un club care vă vorbește personal cu pasiunile voastre. Dacă sunteți interesat de jurnalism, de exemplu, aderarea la clubul de ziare poate ajuta.
  • Dacă vă concentrați asupra popularității, poate doriți să vedeți ce fel de cluburi se alătură copiilor populare. Dacă cei mai populari băieți și fete din școală sunt toate în clubul de dezbateri, acesta poate fi un loc minunat pentru a întâlni studenți populari.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară Pasul 2
    2. Implicați-vă în sport. În multe școli, o mulțime de fete și băieți sunt implicați în sport sau atletism. Alăturați-vă unei echipe sportive vă poate ajuta să cunoașteți studenții populari. Dacă ajungeți la excelență la sport, puteți deveni popular pe dvs.
  • Tren dacă nu sunteți familiarizați cu un anumit sport. Dacă doriți să vă alăturați echipei de baschet, de exemplu, practicați trageți cercuri la un parc local.
  • Este posibil să trebuiască să vă faceți în formă pentru a vă alătura anumitor cluburi. Asigurați-vă că începeți mic când vine vorba de a intra în formă, deoarece nu doriți să vă suprasolicitați. Începeți cu sesiuni de exerciții mici și lucrați în sus.
  • Nu vă descurajați prea mult dacă nu faceți o echipă sportivă a școlii. Amintiți-vă că puteți încerca întotdeauna din nou anul viitor. De asemenea, este important să stați în formă dacă sunteți dispus să vă îmbunătățiți pentru încercările de anul viitor.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 3
    3
    Rulați pentru consiliul studenților. Sunt președinții de clasă, trezorierilor și reprezentanți populari în școala dvs? Dacă da, puteți beneficia de a alerga pentru consiliul studenților. La începutul anului, când se desfășoară alegeri, încercați să obțineți împreună o echipă de campanie și să mergeți la un loc în consiliul studenților.
  • Asigurați-vă că învățați regulile și reglementările pentru funcționarea consiliului studențești. Este posibil să trebuiască să obțineți semnăturile părinților sau tutorilor și să vă înscrieți de un anumit termen limită.
  • Gândiți-vă la un slogan de campanie excelent și o tencuială pe panouri decorative postere. Puneți posterele în întreaga școală.
  • Scrieți un discurs mare de campanie pentru poziția dvs. aleasă, stabilind în mod clar ceea ce veți aduce la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară Pasul 4
    4. Apar la evenimente legate de școală. Dacă doriți să fiți populari, trebuie să vă puneți acolo și să socializați. Frecventați evenimentele școlare unde este probabil ca mulțimea populară să stea afară. Nu treceți de lucruri precum dansurile școlare, evenimentele sportive și mitingurile PEP.
  • Dacă sunteți timid, încercați să obțineți un mic grup de prieteni existenți pentru a participa la astfel de evenimente cu dvs. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu vă petreceți cu mulțimea proprie. Veți dori să vă răzvrătiți și să discutați cu oameni noi. Creșterea cercului prietenului dvs. vă poate ajuta să câștigați popularitate.
  • Nu fi timid. Poate fi intimidantă pentru a vă întâlni pe alții, dar evenimentele școlare fac adesea o conversație mai ușoară. Acest lucru este valabil mai ales pentru evenimentele sportive, unde poate exista un sentiment de camaraderie bazată pe aplauze pentru aceeași echipă.
  • Partea 2 din 4:
    Cum să faci noi prieteni
    1. Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 5
    1. Obiective stabilite. Poate suna ciudat, dar setarea obiectivelor vă poate ajuta să faceți prieteni noi. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți pe partea timidă. Stabilind obiective mici pentru tine, care vă permit să ieșiți treptat din cochilie, vă poate ajuta să vă stimulați popularitatea.
    • Setați obiective mici la început. De exemplu, puteți promite că faceți mici discuții cu o persoană nouă înainte de clasa în fiecare luni, miercuri și vineri.
    • Pe măsură ce începeți să vă simțiți mai confortabil cu alții, încercați să stabiliți obiective mai mari. Puteți promite că veți merge la petrecerea de naștere ați fost invitați și încercați să discutați cu cel puțin 3 persoane noi.
    • Dacă sunteți persistent cu urmărirea obiectivelor dvs., veți simți în cele din urmă mult mai confortabilă socializare. Acest lucru vă poate permite să întâlniți oameni noi și să faceți un număr mare de prieteni noi.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 6
    2. Invitați oamenii să facă lucruri cu dvs. Dacă doriți să faceți mai mulți prieteni, trebuie să vă concentrați asupra socializării în afara sălii de clasă. Odată ce vă simțiți confortabil să vă petreceți la școală, încercați să invitați pe cineva afară. Întrebați o cunoaștere dacă vrea să meargă să vadă un film sau să obțină cafea. Încercați să obțineți un grup împreună pentru a face ceva distractiv, cum ar fi la mall.
  • Nu vă fie frică să întrebați o fată populară să facă ceva cu dvs., mai ales dacă ați stabilit deja o legătură fermă cu ea în școală. Dacă vă apropiați de cineva din clasă, există o șansă bună ca persoana să fie deschisă să petreacă timpul cu dvs. în afara sălii de clasă.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 7
    3. Nu luați respingerea personal. Frica de respingere este un motiv mare pe care oamenii îl abțin de la sine. Cu toate acestea, respingerea se întâmplă cu toată lumea. Doar pentru că cineva nu vrea să vadă un film cu dvs. într-o anumită vineri nu înseamnă că persoana nu este interesată de prietenia ta.
  • Oamenii au alte obligații. Dacă o fată populară refuză invitația pentru a obține cafea, poate fi cu adevărat ocupată. Nu utilizați acest eșec ca un motiv să vă retrageți înapoi în coajă.
  • Amintiți-vă, există o mulțime pe care nu știți despre alte persoane. Oricine vorbești are o litanie de obligații și probleme pe care nu le știi. Dacă cineva spune "Nu," acea persoană poate fi timidă sau ocupată.
  • Să respingă ca un eșec minor. Puteți încerca să întrebați pe cineva să stea în câteva săptămâni dacă se spune "Nu" Prima dată.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară Pasul 8
    4. Intrați pe social media. Social media vă poate ajuta să fiți populari, mai ales în liceu. Mulți adolescenți au conturi cum ar fi Snapchat, Instagram și Twitter, care reprezintă un aspect major al socializării. O mulțime de invitații la evenimente, precum și conversații și legare, se întâmplă online.
  • Aflați ce fel de conturi media sociale sunt populare în școala dvs. Dacă fetele populare sunt într-adevăr interesate de Snapchat, înscrieți-vă pentru un cont. Poate doriți să verificați cu părinții dvs. înainte de a deschide anumite conturi de social media, cu toate acestea, doar pentru a vă asigura că este în regulă în casa dvs.
  • Concentrați-vă pe interacțiuni semnificative online. Oamenii tind să răspundă mai bine la mesaje personalizate pe actualizări de stare vagă. Felicitând una dintre fetele populare despre câștigarea unei albine de ortografie sau a fi acceptată într-un program de stagiu de vară.
  • Țineți minte prietenii virtuali nu pot face față prietenilor reali. În timp ce socializarea online poate îmbunătăți relațiile existente, evitați să vorbiți cu străinii de pe Internet. Nu numai că acest lucru nu va crește popularitatea generală, poate fi și o problemă de siguranță.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 9
    5. Tratați pe alții cum doriți să fiți tratați. Dacă doriți mai mulți prieteni, trebuie să aveți ceva oferit oamenilor. Amintiți-vă de regula de aur atunci când căutați noi prieteni și tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Oamenii sunt atrași în mod natural pentru oamenii care sunt respectuoși și amabili cu alții.
  • Partea 3 din 4:
    Cum să ai atitudinea corectă
    1. Imaginea intitulată Fii o fată populară Pasul 10
    1. Dă-ți un makeover. În timp ce nu trebuie să vă concentrați asupra aspectului numai pentru a fi popular, încrederea este cheia popularității. Oferindu-vă o nouă tunsoare și schimbarea garderoba și machiajul vă poate ajuta să vă simțiți mai bine despre dvs. Acest lucru vă poate face mai probabil să vă puneți acolo și să căutați noi prietenii, stimulând popularitatea.
    • Încercați să mergeți cu tendințele pe care le bucurați personal. Dacă purtați ceva pe care îl urăști, nu vă veți simți încrezător în ea. Acest lucru vă poate face mai puțin probabil să socializați. Dacă urâți jambierele, nu urmați tendința de legare a școlii. Dacă observați o mulțime de fete populare purtați cizme și vă place perechea de cizme de dantelă neagră, aceasta ar putea fi o mare tendință pentru tine de urmărit.
    • Încercați să țineți pasul cu tendințele și purtați haine la modă. Chiar acum magazine ca Hollister, A & F, Brandy Melville, Forever 21, Pacsun și Aeropostale sunt toate locurile bune pentru a face cumpărături. Dar, de asemenea, au lucruri ciudate unice pentru a schimba lucrurile un pic.
    • Poate doriți să vă schimbați părul și machiajul. Puteți merge la contorul de machiaj la un salon local de înfrumusețare și cereți un aspect atractiv de fiecare zi de machiaj. Adresați-vă unui stilist la un salon care ar fi o coafură măgulitoare pentru dvs. Machiajul și părul care funcționează bine pentru caracteristicile dvs. vă pot susține încrederea și, la rândul lor, creșteți popularitatea.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară Pasul 11
    2. Zâmbet. În timp ce zâmbea este o mică schimbare, vă poate face să arătați mai pozitiv și mai aborrat. Încercarea de a zâmbi mai mult vă poate ajuta să vă măriți popularitatea și să vă câștigați mai mulți prieteni. Lucrați la zâmbind în fața unei oglinzi până când găsiți un zâmbet câștigător și abordabil. Pe măsură ce navigați pe holuri, încercați să zâmbiți la alții.
  • Când oamenii vorbesc cu dvs., faceți un efort de a zâmbi în timpul conversației.
  • Când introduceți-vă la oameni noi, faceți un zâmbet la ele și faceți contact vizual.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 12
    3. Fii prietenos. Dacă sunteți o persoană caldă și prietenoasă, oamenii pot fi atrași de dvs. Acest lucru vă poate câștiga mai mulți prieteni și mai multe popularități. Lucrați la cultivarea unei atitudini prietenoase pentru a fi populare în școala dvs.
  • Încercați să arătați oamenilor că sunteți bucuroși să le vedeți. Dacă este cazul, oferiți unui prieten o îmbrățișare sau un pat pe umăr atunci când vă întâlniți cu ei în public.
  • Arătați entuziasm autentic atunci când alții. Zâmbiți și râdeți în timpul conversației.
  • Fii bun cu toată lumea. Întreabă-l pe fată în geometrie cum se întâmplă ziua ei. Faceți conversație cu băiatul care stă singur. Fiți interesați cu adevărat de ceea ce au de spus. Dacă sunteți amabili cu toată lumea, oamenii vă vor plăcea. Mai degrabă ar fi fata care este populară pentru că este bine-a plăcut mai degrabă decât fata care este populară pentru că ea regulă de frică.
  • Fi deschis cu oameni noi. Așezați o conversație între clase. Stați la o nouă masă de prânz. Introduceți-vă într-un mod prietenos într-un efort de a cunoaște oameni noi și pentru a face noi prieteni.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 13
    4. Întrebați despre ceilalți. Oamenii sunt atrași de oamenii care prezintă un interes în viața lor. În timpul conversațiilor cu alții, puneți întrebări. Dați oamenilor ocazia de a vorbi despre ei înșiși și despre interesele acestora.
  • Puneți întrebări pentru a afla despre ceilalți. Întrebați despre interesele și pasiunile altor persoane. Întreabă ceva de genul, "Care este cea mai veche memorie?" sau "Care este lucrul tău preferat de făcut în weekend?"
  • Aceasta poate fi o tehnică excelentă la petreceri. Veți putea să țineți o conversație pentru o vreme, punând întrebări, deoarece oamenii se bucură de vorbă despre ei înșiși. Puteți să cunoașteți cu adevărat pe cineva, punând multe întrebări.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 14
    5. Asculta. Fiind un bun ascultător poate ajuta oamenii ca tine mai mult, permițându-vă să fiți mai populari. Încercați să ascultați cu adevărat ceea ce spun alții. Dacă nu înțelegeți ceva, întrebați o întrebare de urmărire pentru a vă asigura că înțelegeți. Arătând un interes real în ceea ce trebuie să spună ceilalți pot ajuta cu adevărat cu popularitatea dvs.
  • Da oamenilor spațiu să vorbească. Când cineva termină o propoziție, așteptați 5 până la 10 secunde pentru a vă asigura că sunt cu adevărat făcute vorbitori.
  • Încercați să echilibrați vorbirea și ascultarea.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 15
    6. Fi o persoană utilă. Un alt mod de a fi popular este de a fi de ajutor altora. Ascultați când este nevoie de un prieten. Dacă cineva are nevoie de ajutor cu o problemă de temă, oferă să le împrumute o mână de ajutor. Oamenii doresc să fie în jurul oamenilor care se îngrijesc și amândli cu alte persoane. Încercarea de a fi de ajutor vă poate ajuta să fiți mai populari.
  • În timp ce sunteți de ajutor este minunat să faceți noi prieteni, evitați să obțineți avantajul. Dacă cineva vă întreabă în mod constant pentru favoruri, este bine să stați limite.
  • Fi sigur că nimeni nu te folosește. Dacă prietenii nu vă sunt de ajutor în schimb, este posibil să fiți mai bine cu astfel de oameni din viața voastră. Dacă cineva împrumută bani de la dvs. și vă datorează, reamintiți-le. Dacă nu returnează banii, spuneți-le.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 16
    7. Fii tu însuți. Este un cliche spunând pentru un motiv. A fi autentic vă poate ajuta să câștigați prieteni. În timp ce mulți oameni simt că trebuie să se schimbe pentru a fi populare, oamenii tind să fie atrași în mod natural pentru oamenii care sunt confortabili în propria lor piele. Încercați să vă lăsați să explodeze personalitatea. Nu vă fie frică să vă aduceți propriile interese și pasiuni atunci când oportunitatea se prezintă. Lăsați calitățile dvs. unice, cum ar fi simțul umorului, strălucește în timpul conversațiilor.
  • Partea 4 din 4:
    Cum să evitați presiunea de la egal la egal
    1. Imaginea intitulată Fii o fată populară Pasul 17
    1. Crede în instinctele tale. În timp ce fi popular poate fi distractiv, nu ar trebui să vă puneți niciodată într-o situație care să vă facă incomod doar pentru a vă mulțumi altora. Dacă vă simțiți incomod într-o situație, ascultați acest instinct intestin. O reacție intestinală negativă indică adesea o situație periculoasă.
    • Înapoi dintr-o situație când deveniți incomod. Găsiți o modalitate de a vă scuza de la o petrecere sau chiar dacă sunteți nervos.
    • Puteți încerca să faceți o scuză rapidă dacă nu doriți să intrați într-o confruntare în acest moment. De exemplu, spune ceva, "Îmi pare rău, dar ar trebui să merg. Mă duc cu o durere de cap foarte proastă."
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 18
    2. Nu se angajează în activități ilegale sau imature. Dacă participați la un eveniment în care sunt folosite medicamente sau alcool, este mai bine să plecați. Nu vrei să fii popular în detrimentul propriului tău siguranță. De asemenea, pot fi consecințe juridice pentru consumul de băuturi minore sau utilizarea drogurilor ilegale. Dacă sunteți presați să faceți ceva ilegal, găsiți o modalitate de a părăsi situația rapidă.
  • Dacă veți merge la o petrecere în care pot fi servite alcool sau droguri, planificați ce să faceți în cazul în care sunteți presați să participați. Puteți avea un prieten de încredere la apel cine vă poate ajuta să vă scoateți din această situație.
  • Imagine intitulată Fii o fată populară Pasul 19
    3. Evitați agresiunea. Presiunea negativă de la egal la egal vă poate încuraja să vă bucurați sau să ostram alți studenți. Cliștile populare din mijloc sau de liceu se angajează adesea în agresiune. Amintiți-vă, agresiunea poate avea consecințe emoționale grave pentru țintă. Evitați tentația de bârfe și nu fiți în mod deschis (sau chiar și în mod deschis) crudă față de alți studenți la școala dvs. Dacă v-ați agresat vreodată, mergeți la un site numit Stymie pentru a înregistra anonim un raport.
  • Poate fi foarte greu să încerci să reziste la presiunea negativă de la egal la egal, dar să-ți amintești beneficiile. Vă veți simți mai bine despre voi și puteți influența alți colegi pentru a rezista la lucruri precum agresarea și bârfei.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară Pasul 20
    4. Concentrați-vă pe presiunea de la egal la egal. Presiunea de la egal la egal nu este întotdeauna negativă. Uneori, prietenii tăi vă pot presa într-un risc care merită să merite. Prieteni buni, de exemplu, vă vor încuraja să vă prezentați poeziile respective sau să vă adresați pasiunii la o dată. Prietenii vă pot expune, de asemenea, la lucruri noi și interesante, ca un nou grup de muzică sau autor. În timp ce respingerea presiunii negative de la egal la egal, concentrați-vă asupra pozitivelor. Permiteți-vă prietenilor să vă învețe despre lucruri noi și să vă ajute să găsiți oportunități pentru distracție, învățare și creștere personală.
  • sfaturi

    Nu bârfeți sau nu vă angajați în nici un fel. Răspândirea zvonurilor nu este o modalitate de a face prieteni și poate provoca oameni să-și piardă încrederea în tine. Chiar dacă nu vă place cu adevărat pe cineva, nu vă angajați în bârfe.
  • Nu vă faceți griji dacă există oameni care nu vă plac, nu toată lumea. Fii drăguț cu ei, pentru că nu vrei să le dai un alt motiv să nu-ți placi.
  • Ajustarea și schimbarea dvs. sunt două lucruri diferite. Încercând să fii cineva pe care nu-ți vei câștiga prieteni - toată lumea va vedea prin actul tău la un moment dat. Încercați să construiți de la cine sunteți deja. Foarte diferite tipuri de oameni pot deveni cu toții populare, așa că nu încercați să potriviți o matriță.
  • Amintiți-vă că va dura ceva timp popular. Ar putea dura o lună sau mai mult. Nu se va întâmpla peste noapte. Uită-te la el ca un proiect social pe care îl poți lucra.
  • Evitați să rămâneți acasă la sfârșit de săptămână. Asigurați-vă că vă distrați cu prietenii dvs. (sau plecați solo). Cu cât mai mulți oameni văd că te distrezi, cu atât vor dori mai mult să stea cu tine. Studiile au arătat că fețele familiare sunt mai atrăgătoare decât cele nefamiliare. Este încă bine să ai un weekend de răcire, dar să rămână acasă în fiecare weekend nu te va face să te răcești.
  • Încercați să vizionați TV arată oricine altcineva se uită că veți avea ceva de a vorbi cu fetele populare, dar asigurați-vă că vă place să vă bucurați și să vă simțiți adecvați. Adresați-vă unui părinte pentru permisiunea de a urmări spectacolele.
  • Nu fiți cocoșați. Fiind încrezător în tine este bun, dar nu lăsa încrederea ta să vă preia. Nu acționați ca și cum sunteți prea cool pentru anumiți oameni odată ce sunteți popular și nu vă plictisiți când cineva vorbește.
  • Dacă acest lucru nu funcționează, aveți răbdare. Nu toată lumea devine populară peste noapte.
  • Credeți în tine și nu uitați cine sunteți cu adevărat. Nu vă sacrificați credințele doar pentru a fi populare. Fii tu însuți, toată lumea este deja luată. - Oscar Wilde.
  • Acest lucru este important - dacă copiii populari fac lucruri foarte inadecvate, cum ar fi drogurile, fumatul și / sau vandalismul, nu merită să stea cu ei. Protejați-vă acum făcând alegeri bune. Opțiunile bune duc la un viitor fericit și sănătos.
  • Fă ceea ce te face confortabil.
  • Dacă sunteți agresați de o fată populară, în loc să vă răzbunați, să fiți drăguți cu ei, și dacă vor continua să vă agregă / vă dăunează, apoi vorbiți cu un părinte / profesor.
  • Fii tu însuți! Lăsați oamenii să-i iubească adevăratul în loc de cineva pe care îl pretindeți că este.
  • Avertizări

    Deși popularitatea nu este uneori despre gradele, dacă sunteți în general inteligenți, precum și o persoană rece, oamenii vă vor plăcea pentru că aveți un echilibru bun de răcire și inteligent.
  • Când încercați să vă implicați în școală, asigurați-vă că pari naturali. Nu fiți pushy sau puneți prea multe întrebări. Nu fi enervant. Acest lucru va face pe alții să simtă că faceți prieteni cu ei pentru un scop.
  • Nu fiți meniți sau snobby! În filme, ele arată fetelor populare ca fiind medii, snobby și bogate. În realitate, nimeni nu vrea să stea cu snobi medii și este posibil de 100% posibil să fie popular fără a fi bogat sau deține un singur costum de designer. Fetele populare sunt fetele frumoase care sunt bine plăcute și au o mulțime de prieteni.
  • Dacă v-ați făcut prieteni cu alte persoane care sunt populare, nu vă abandonați vechii prieteni. Obțineți vechii prieteni să vină cu noii dvs. prieteni, astfel încât să puteți petrece cu toți prietenii dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar