Cum să ieșiți din coajă

Unii dintre noi sunt în mod natural timizi, în timp ce alții sunt în mod natural de ieșire. Majoritatea oamenilor cad undeva între "introvert" și "extrovert."Indiferent de tendința naturală a personalității dvs., poate fi ușor să permiteți lucruri precum anxietatea socială și lipsa încrederii în sine pentru a vă menține tăiat de la oamenii din jurul vostru. Din fericire, puteți învăța să vă recalificați creierul și să ieșiți din cochilie!

Pași

Partea 1 din 4:
Gândirea pozitivă
  1. Imaginea intitulată ieși dintr-unul
1. Aflați diferența dintre introversiune și timiditate. Există o diferență între a fi introvertit și a fi atât de timid încât nu puteți avea o conversație cu o persoană la o petrecere. Introversiunea este o trăsătură de personalitate: este ceea ce te face fericit și confortabil. Timiditatea, pe de altă parte, provine din frică sau anxietate cu privire la interacțiunea cu alții. Învățând să spui dacă ești un introvertit sau doar timid vă poate ajuta să vă scoateți din cochilie.
  • Introvertele tind să se bucure de singurătate. Ei se simt "reîncărcați" prin a fi singuri. Ei se bucură de atârnarea cu oameni, dar de obicei preferă să o facă în grupuri mici și să aibă întâlniri liniștite, mai degrabă decât petreceri mari. Dacă vă simțiți fericiți și confortabili pe cont propriu, cum ar fi nevoia de a avea nevoie, puteți fi introvertit.
  • Timiditatea poate provoca anxietate asupra interacțiunii cu alții. Spre deosebire de introverte, care se bucură de a fi singuri, oameni care sunt timizi de multe ori dori ei ar putea interacționa mai mult cu alții, dar se simt frică să facă acest lucru.
  • Cercetările au demonstrat că timiditatea și introvertiția au o corelație foarte scăzută - cu alte cuvinte, fiind timidă nu înseamnă că sunteți introvertit, și fiind introvertit nu înseamnă că "urăsc oamenii."
  • Puteți lua un quiz timid online de la colegiul Wellesley pentru a determina cât de timid sunteți. Un scor de peste 49 indică faptul că ești foarte timid, între 34-49 că ești cam timid și sub 34 că nu ești foarte timid.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    2. Turn conștiința de sine în conștiința de sine. E greu să ieși din cochilie când simți că alții examinează totul despre tine. Dar știința arată că suntem cei mai răi critici ai noștri - de cele mai multe ori, alții nu observă nici măcar Pasul Faux pe care îl putem crede că sunt catastrofale. Învață să vă examinați acțiunile de la un loc de acceptare și înțelegere mai degrabă decât critici.
  • Conștiința de sine vine dintr-un loc de jenă și rușine. Ne facem griji ca altii ne judeca la fel de aspru ca ne judecam pentru greselile si alunecarea.
  • De exemplu, ar putea fi un gând conștient de sine, "Nu pot să cred că tocmai am spus asta. Sună ca un idiot complet." Acest gând vă judecă și nu oferă niciun ajutor pentru viitor.
  • Un gând de sine stătătoare ar putea fi: "Heops, am aruncat complet pe numele acelei persoane! Va trebui să-mi dau seama că unele strategii să-și amintească mai bine numele altora."Acest gând recunoaște că ați fugit ceva, dar nu o face ca sfârșitul lumii. De asemenea, recunoaște că puteți învăța să faceți lucrurile în mod diferit în viitor.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    3. Amintiți-vă că nimeni nu vă va urmări cât mai îndeaproape tu sunteți. Oamenii care au probleme să iasă din cochilii lor sunt adesea afectați de ideea că oamenii din jurul lor își urmăresc fiecare mișcare, așteptând să nu reușească. Când sunteți într-o situație socială, vă petreceți tot timpul examinând fiecare acțiune a fiecărei persoane din cameră? Bineînțeles că nu sunteți prea ocupați, concentrându-vă asupra lucrurilor care sunt de fapt importante pentru dvs. Si ghici ce? Majoritatea oamenilor sunt în același mod.
  • "Personalizarea" este o distorsiune cognitivă comună sau un mod nefolositor de a gândi că creierul tău a făcut un obicei. Personalizarea vă învinovățește pentru lucruri care într-adevăr nu sunt responsabilitatea dvs. Vă poate face să luați totul personal, chiar și atunci când nu are nimic de-a face cu dvs.
  • Aflați cum să provocați personalizarea, amintindu-vă că nu este de fapt totul despre tine. Acel coleg care nu ți-a întors valul prietenos nu este supărat pe tine - ar putea să nu te-ar fi văzut sau ar putea avea o zi grea sau ar putea fi îngrijorată de lucruri pe care nici măcar nu știți. Amintiți-vă că fiecare persoană are o viață internă bogată a gândurilor, a sentimentelor, a nevoilor și a dorințelor vă poate aminti că majoritatea oamenilor sunt prea ocupați să-și petreacă timpul să vă examinați.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    4. Provocați gândurile auto-critice. S-ar putea să vă fie frică să ieșiți din cochilie, deoarece vă amintiți în mod constant de toate lucrurile pe care le-ați făcut pentru a înșela o situație socială. S-ar putea să plecați la gândire, "Am fost prea liniștită," "Singurul comentariu pe care l-am făcut a fost complet idiotic," sau "Cred că am ofensat așa - și așa..." Ei bine, sigur, noi toți facem PAS Social Faux, dar toți reuționăm și din punct de vedere social. În loc de obsessing peste cele mai grave lucruri pe care le-ați putea sau nu le-ați fi făcut, concentrați-vă asupra pozitivelor. Amintește-ți că ați reușit să râdeți oamenii, că păreau cu adevărat fericiți să vă vadă, sau că ați făcut un punct minunat despre ceva.
  • "Filtrarea" este o altă distorsiune cognitivă comună. Se întâmplă atunci când vă concentrați doar pe ceea ce a mers prost și ignorați tot ce a mers bine. Aceasta este o tendință umană naturală.
  • Lupta împotriva filtrării, fiind mai atenți la experiențele dvs. și recunoscând în mod activ ceea ce merge bine. Ai putea păstra un pic de notebook cu tine și să scrie ori de câte ori se întâmplă ceva pozitiv, indiferent cât de minore poate părea pentru tine. Puteți păstra chiar un cont Twitter sau Instagram pentru a înregistra aceste momente mici.
  • Când vă găsiți gânduri gândindu-vă că se concentrează pe negativ, scoateți lista dvs. de lucruri pozitive și amintiți-vă că faceți o mulțime de lucruri bine. Și ceea ce nu sunteți minunat acum, puteți învăța!
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    5. Găsiți ceea ce vă face unic. Dacă doriți să ieșiți din cochilie, atunci trebuie să vă dezvoltați încrederea și să fiți mulțumiți de cine sunteți. Dacă sunteți mulțumit de cine sunteți, atunci veți avea mai multe șanse să împărtășiți cine sunteți cu alți oameni. Gândiți-vă la lucrurile care vă fac o persoană specială: sentimentul tău ciudat de umor, experiențele tale de la călătorie, inteligența pe care ați câștigat-o să le citească atât de mult. Fii mândru de lucrurile care te fac tu și să vă reamintească că tu do au calități care merită împărtășiți data viitoare când ieșiți în lume.
  • Faceți o listă a tuturor lucrurilor care vă fac mândru de tine într-un fel.
  • Nimic nu este prea "minor" pentru această listă! Deseori facem un obicei de a minimiza propriile talente și realizări (o altă distorsiune cognitivă), presupunând că orice știm nu este la fel de cool ca ceea ce știe ceilalți. Dar nu toată lumea știe cum să joace Ukulele sau să facă ouă perfecte sau să găsească cele mai bune oferte de cumpărături. Orice ai putea face, fii mândru de asta.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    6
    Vizualizați-vă succes. Înainte de a intra într-o situație socială, imaginați-vă că mergeți într-o cameră mândră și înaltă, având oamenii să fie cu adevărat fericiți să vă vadă și să îi facă să răspundă pozitiv la o interacțiune socială cu dvs. Nu trebuie să vă imaginați ca centru de atenție (de fapt, probabil că ultimul lucru pe care îl doriți!), dar ar trebui să imaginați rezultatul pe care îl doriți. Vă va ajuta să lucrați pentru ao realiza.
  • Există două tipuri de vizualizare și trebuie să utilizați atât cele mai bune rezultate. Cu "vizualizarea rezultatelor", vă imaginați că vă atingeți scopul. Închideți ochii și imaginați-vă cum va fi distractiv și plăcută următoarea dvs. interacțiune socială. Imaginați limba corpului, cuvintele și mișcările corpului, precum și reacțiile pozitive ale altor persoane. Imaginați-vă zâmbind la voi, râzând la glumele voastre și fiind cu adevărat fericită să vă petreceți cu voi.
  • Cu "vizualizarea procesului", trebuie să vă imaginați pașii de care aveți nevoie pentru a vă atinge scopul. De exemplu, pentru a ajunge la acea interacțiune socială ușoară, relaxată, ce a făcut acel viitor ipotetic - pe care îl faceți? Pregătiți câteva subiecte "mici-vorbite"? Puneți-vă cu câteva afirmații pozitive în prealabil? Ce acțiuni vor crește probabilitatea de succes?
  • Vizualizarea este în esență mentală "repetiție."Vă permite să" practici "o situație înainte de a trece prin ea. De asemenea, puteți identifica potențialele snaguri și puteți veni cu modalități de a le bate.
  • Vizualizarea vă poate ajuta să vă îndepliniți obiectivele, deoarece poate să vă înșelați creierul în credința că ați crezut deja a avut succes la ei.
  • Partea 2 din 4:
    Îmbunătățirea încrederii
    1. Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    1. Maestre ceva. O altă modalitate de a vă construi încrederea și de a deveni mai pompați pentru a vorbi cu alți oameni este să înveți ceva nou. Acest lucru poate fi orice de la patinaj de la scriere creativă la gătitul italian. Nu trebuie să fii cel mai bun din lume la IT - ceea ce este important este să lucrezi la ea și să recunoști succesele tale. Stăpânirea lucrurilor nu numai că vă va stimula încrederea, vă va oferi și mai mult să vorbiți cu ceilalți și vă poate ajuta să faceți niște prieteni de-a lungul drumului.
    • Dacă sunteți deja bun la ceva, minunat. Adăugați-o în lista dvs. de lucruri care vă fac unic. Și nu vă fie frică să încercați altceva oricum.
    • Învățarea noilor abilități ajută la păstrarea ascuțită a creierului. Când creierul dvs. este în mod constant provocat cu noi informații și sarcini, trebuie să devină mai flexibil și mai adaptabil - și este excelent pentru a vă ajuta să ieșiți din cochilie.
    • Încercați o clasă! Indiferent dacă este vorba de yoga pentru începători sau pentru gătitul italian 101, clasele pot fi o modalitate excelentă de a se conecta cu ceilalți care învață și ceva nou pentru ei. Veți putea vedea că toată lumea face greșeli de-a lungul drumului spre stăpânire, și chiar vă puteți lega cu oamenii peste pasiunea nouă.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    2. Împingeți-vă trecând zona de confort. Stați în cochilie poate fi confortabil. Știi ce ești bun și nu trebuie să faci niciodată nimic care să te sperie sau te face inconfortabil. Lucrul este că, în zona dvs. de confort, ucide creativitatea și explorarea. Făcând lucruri pe care nu le-ați făcut niciodată înainte să vă ajute să ieșiți din cochilie.
  • Împingeți-vă trecând din zona dvs. de confort înseamnă recunoașterea că există frică și incertitudine și că este bine să simțiți acele lucruri. Pur și simplu nu puteți lăsa aceste sentimente să vă împiedice să explorați lumea. Dacă practicați să luați riscuri chiar și atunci când sunteți puțin frică, veți găsi că este mult mai ușor să continuați să le luați.
  • Psihologii au descoperit că de fapt nevoie O mică neliniște pentru a vă face mai creativă. Oamenii muncesc mai mult atunci când se simt ușor nesiguri de situație, ceea ce duce și la o performanță mai bună.
  • Pe de altă parte, nu doriți să încercați prea mult prea curând. Prea multă anxietate, iar creierul tău se va opri pur și simplu. Așa că împingeți-vă puțin câte un moment, dar fiți răbdători cu tine însuți.
  • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să mergi la skydiving dacă ești speriat de a fi la un balcon al doilea etaj. Dar dacă încearcă să danseze Salsa, mergând drumeții, sau făcându-ți propriile sushi, promite că vei începe să faci lucruri în afara zonei tale de confort.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    3. Stabiliți-vă niște obiective "ușoare". O modalitate de a vă stabili pentru un eșec social este de a aștepta imediat perfecțiunea. În schimb, stimulați-vă încrederea prin stabilirea unor obiective care par a fi provocatoare, dar disponibile. Pe măsură ce nivelurile dvs. de încredere cresc, vă puteți seta obiectivele mai greu.
  • Încercați să vorbiți cu o singură persoană la o adunare. Poate fi copleșitor să intri într-o situație presupunând că trebuie să "lucrați camera" și să interacționați cu toată lumea, mai ales dacă tocmai ați început să lucrați la ieșirea din cochilie. În schimb, intenționați să vorbiți cu o singură persoană. Asta e complet do-capabil! Și când ați făcut-o, puteți adăuga la "raftul de succes"."
  • Căutați alți oameni care ar putea fi timizi. Nu sunteți singura persoană din lume care are probleme care iese din cochilie! Data viitoare când vă aflați într-o adunare, priviți în jur pentru altcineva care arată inconfortabil sau se află într-un colț. Treceți și introduceți-vă. Ar putea fi că tu ești inspirația de care trebuie să iasă al lor Shell Un pic prea.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    4. Îmbrățișați posibilitatea greșelilor. Nu fiecare interacțiune va merge așa cum sperați. Nu toată lumea va răspunde bine la abordările dvs. Uneori, veți spune ceva care nu merge bine. Este în regulă! Acceptarea posibilității de incertitudine și diferite rezultate decât v-ați planificat vă va ajuta să rămâneți deschisi să vă conectați cu ceilalți.
  • Reformarea obstacolelor sau provocărilor ca experiențe de învățare vă poate ajuta să vă împiedicați să le vizualizați (sau pe dvs.) ca "eșec."Când ne gândim în mod greșit despre noi înșine ca eșecuri, suntem nemulțumiți să continuăm să încercăm, pentru că ceea ce este punctul? În schimb, căutați ceea ce puteți învăța din fiecare situație, chiar și cei care erau incomode sau nu au mers așa cum ați sperat.
  • De exemplu, ați putea încerca să vă prezentați pe cineva la o petrecere, dar el nu este interesat să vorbească cu dvs. și se întoarce. Acest lucru e de rahat, dar ghici ce? Nu este un eșec - nu este nici o greșeală, de când ai avut puterea și curajul să te pui acolo. S-ar putea să aflați și câteva lucruri din experiența, cum ar fi observarea semnelor că cineva nu este interesat să aibă o conversație în acel moment și să realizeze că modul în care altor persoane acționează nu este vina ta.
  • Când vă simțiți jenat de ceva, amintiți-vă că toată lumea face greșeli. Poate că ați întrebat pe cineva cum face prietena lui când toți ceilalți știau că i-au scos în urmă cu săptămâni. Poate că te-ai găsit vorbind prea mult despre obsesia ta din copilărie cu firme. Toate acestea sunt în regulă - am făcut-o cu toții. Lucrul important este că te-ai bătut, dar te ridici din nou. Nu lăsați o greșeală socială să vă împiedice să încercați în viitor.
  • Partea 3 din 4:
    Pune-ți acolo
    1. Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    1. Poziționați-vă cât de accesibil. O parte a ieșirii din cochilia dvs. face ca oamenii să vrea să vorbească tu. S-ar putea să fiți surprinși să auziți că oamenii ar putea crede că sunteți blocat sau nepoliticos doar pentru că sunteți atât de timid încât nici măcar nu puteți începe să vă gândiți să acordați afirmarea pozitivă a oamenilor. Acest lucru se poate schimba astăzi. Data viitoare când cineva vine la tine sau începe să vorbească cu tine, să-ți dai acei persoană un zâmbet mare, să stai cu postura ta dreaptă și de brațele tale, și să ceri cu entuziasm acea persoană cum face el sau ea. Este nevoie de practică să începeți să vă căutați prietenos când sunteți obișnuiți să vă retrageți în cochilie, dar puteți face acest lucru.
    • Dacă sunteți timid, este posibil să fiți obișnuiți să luați o carte sau pe telefonul dvs. mobil, dar acest lucru poate face pe oameni să creadă că sunteți prea ocupați să vorbiți cu ei.
    • Puteți fi abordabil și arătați angajat chiar dacă sunteți timid. Chiar dacă nu spui foarte mult, dădu din cap, făcând contactul cu ochii, zâmbind în momentele drepte și, în general, arătați ca și cum vă bucurați de dvs. sunt toate semnele de a fi un "ascultător activ activ."Ascultarea activă ajută oamenii să se simtă ca și cum ai fi interesat și implicat în conversație. Dacă vă întoarceți și vă uitați la podea, oamenii ar putea uita că sunteți acolo.
    • Încercați să repetați câteva idei cheie dintr-o conversație ca bază pentru propria dvs. contribuție. Acest lucru nu numai că arată că ascultați, îi ajută pe alți oameni să se simtă recunoscuți. De exemplu, dacă ați ascultat pe cineva vorbiți despre călătoria ei în India, ați putea spune ceva de genul "care sună uimitor! N-am fost niciodată în India, dar m-am dus la Indiana o dată."
    • Dacă vorbim despre tine pare prea greu în acest moment, aceasta poate fi o tactică pe care o puteți folosi până când vă simțiți confortabil să vă împărtășiți puțin mai mult.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    2. Cereți oamenilor întrebări deschise. Odată ce ați avut o conversație cu oamenii, un mod implicit este de a le întreba câteva întrebări simple, fie despre ele însele, planurile lor sau orice altceva despre care vorbesc. Solicitarea întrebărilor este, de asemenea, o formă de interacțiune socială mai mică, deoarece nu veți vorbi despre dvs. la fel de mult, dar vă va arăta interesul și va trece conversația înainte. Nu trebuie să întrebați persoana un milion de întrebări sau să sune ca un detectiv și să-l facă neconfortabil - adresați-vă doar o întrebare prietenoasă atunci când există o întârziere în conversație.
  • Evident, este mai greu ca oamenii timizi să se deschidă și să înceapă să vorbească despre ei înșiși. Aceasta este o modalitate bună de a începe.
  • Întrebări deschise Invită cealaltă persoană să împărtășească ceva despre ei înșiși, în loc de un răspuns "da" sau "nu".
  • Câteva exemple de întrebări deschise includ "de unde ați găsit tricoul minunat?"Sau" Care este cartea dvs. preferată și de ce?"Sau" unde este cel mai bun loc pentru a obține cafea aici?"
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    3. Începeți să împărtășiți lucrurile despre dvs. Odată ce te simți mai confortabil cu oamenii cu care vorbești sau chiar cu prietenii tăi, atunci poți începe încet să se deschidă. Nu trebuie să împărtășiți mai întâi secretele cele mai adânci și mai întunecate, evident, dar puteți dezvălui încet lucrurile puțin câte puțin. Luați presiunea oprită. Spuneți o poveste amuzantă despre unul dintre profesorii dvs. Arătați persoanelor o imagine drăguță a brioșelor, iepurele dvs. de companie. Dacă cineva vorbește despre călătoria sa spre Vegas, vorbește despre călătoria familială ciudată pe care o luați o dată acolo. Pașii de copii sunt cheia.
  • Puteți chiar să începeți să împărtășiți un pic spunând, "Și eu," sau "Știu exact ce vrei să spui. O dată i..." Când oamenii își raportează experiențele.
  • Chiar și partajarea anecdotelor prostești sau detalii mici vă pot pregăti să ieșiți din coajă mai mult. Pe măsură ce oamenii vă oferă afirmație pozitivă pentru ceea ce spui, va fi mai probabil să continuați să deschideți.
  • Nu trebuie să fii prima persoană care să împărtășești ceva ușor persoană. Așteptați câțiva alți oameni să se deschidă mai întâi.
  • Deși vorbind despre tine incesant, este evident nepoliticos, poate fi văzut și ca nepoliticos să fie complet închis. Dacă o persoană împărtășește foarte mult cu tine, și tot ce spui este "Uh-huh..." atunci persoana poate fi rănit că nu vă simțiți confortabil să împărtășiți singur ceva. Chiar și un "mine!"Îi ajută pe alții să se simtă mai implicați cu dvs.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    4
    Maestru discuții mici. Nu este nimic mic despre discuții mici. Multe mari prietenii și relații au început după o conversație despre vreme sau despre echipa locală sportivă. Unii oameni spun, "Nu fac vorbe mici" pentru că ei cred că este superficial și o pierdere de timp, dar fiind capabili să facă o conversație simplă de joasă presiune cu oameni noi este un bloc de construcție pentru a le cunoaște pe un nivel mai profund. Discuțiile mici oferă oamenilor șansa de a socializa prin utilizarea subiectelor care nu sunt prea personale. Când oamenii se întâlnesc mai întâi, ei decid ce informații trebuie să se împărtășească de ele însele că vor lua în considerare "sigur" informație. Discuțiile mici oferă o mulțime de oportunități de a împărtăși informații sigure în timp ce luați pași mici înainte pentru a stabili încredere. Pentru a face discuții mici, trebuie doar să știți cum să faceți o persoană confortabilă, puneți întrebări, împărtășiți ceva despre dvs. și pentru a menține un flux constant de conversație.
  • Utilizați numele oamenilor noi în conversație. Acest lucru îi va face să se simtă ca și cum o contează pentru tine.
  • Utilizați indicații pentru a începe o conversație. Dacă persoana poartă o pălărie de 49 de ani, puteți întreba dacă aceasta este echipa sa sportivă preferată sau cum a devenit un fan.
  • Puteți face o declarație simplă urmată de o întrebare. De exemplu, puteți spune, "Omule, ploaia ma ținut în weekend. A trebuit să-i ajut pe mama cu o grămadă de treburi. Tu ce mai faci? Ai făcut ceva mai interesant?"
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    5. Lucrează la citirea oamenilor. Citirea oamenilor este o abilitate socială care vă poate ajuta să faceți o conversație mai bună și să ieșiți din cochilie. Având un sentiment dacă o persoană este încântată și gata să vorbească sau să fie distrasă sau într-o stare proastă vă poate ajuta să vă dați seama ce să vorbiți - sau dacă ar trebui sau nu cu persoana deloc.
  • Înțelegerea dinamicii grupului este o necesitate, și grupul de oameni are o tona de glume în interior și are mai multe dificultăți în a accepta outsideri sau sunt oamenii pentru orice? Acest lucru vă poate ajuta să vă dați seama cât de mult să vă puneți acolo.
  • Dacă cineva zâmbește și se plimba încet ca și ea nu are loc, atunci da, ea a vorbit mai degrabă cu tine decât cineva care transpiră gloanțe, derulează furios prin mesajele sale text sau mergând la un minut un minut.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    6. Concentrați-vă pe moment. Când vorbești cu oamenii, concentrați-vă asupra a ceea ce se întâmplă: natura conversației, expresia pe fața persoanei, ceea ce toată lumea din conversație contribuie și așa mai departe. Nu vă îngrijorați de ceea ce ați spus acum cinci minute sau despre ce veți spune în cinci minute când aveți șansa de a intra cu un comentariu. Amintiți-vă că partea de a lăsa să vă dați conștiința de sine? Ei bine, asta se aplică nu numai gândurilor dvs. de zi cu zi, ci mai ales la mentalitatea dvs. în timpul unei conversații.
  • Dacă sunteți prea ocupați să vă îngrijorați de tot ceea ce ați spus sau veți spune, atunci veți fi mai puțin probabil să acordați atenție sau să aduceți o contribuție semnificativă la conversație. Dacă sunteți distras sau nervos, alți oameni vor putea spune.
  • Dacă observați că sunteți într-adevăr distrași sau îngrijorați de conversație în timp ce o aveți, atunci numărați-vă respirația în voi înșivă până când vă numărați la 10 sau 20 (fără a pierde firul conversației, desigur!). Acest lucru ar trebui să vă facă mai conștienți de moment și mai puțin obsedat de celelalte detalii.
  • Partea 4 din 4:
    Făcându-l bastonul
    1. Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    1. Începe să spună "da" și opriți-vă cu scuze. Dacă doriți să faceți obiceiul de a ieși din cochilie, atunci nu este vorba doar de a vă stăpâni jocul social în acest moment. Este vorba despre a face un obicei să stea cu oamenii, să participe la evenimente noi și să vă mențineți viața socială activă. S-ar putea să spuneți lucruri pentru că vă este frică de situații sociale, nu doriți să vă simțiți ciudați dacă nu cunoașteți suficienți oameni la eveniment sau pentru că ați prefera să vă petreceți singuri decât cu alți oameni. Ei bine, scuzele stau astăzi.
    • Data viitoare când cineva vă cere să faceți ceva, să vă întrebați dacă spuneți doar fără frică sau leneș și nu pentru un motiv legitim. Dacă vă temeți să vă păstrați, să spuneți "nu" la frică și să ieșiți!
    • Nu trebuie să spui da să mergi la "bug-ul iubitorului" Clubul fetei aleatorie din Homeroomul vostru sau absolut tot ce ați cerut să faceți. Faceți doar un scop de a spune da mai des. Poti sa faci asta.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    2. Extinde mai multe invitații. O parte a ieșirii din cochilie nu este doar acceptă să facă ceea ce doresc alții să facă, dar să înceapă și să-ți planifice lucrurile proprii. Dacă doriți să fiți cunoscuți ca o persoană mai socială și una care este dispusă să-l pună acolo, atunci ar trebui să fii cel care să ia inițiativa o parte din timp. Chiar dacă primiți doar pe oameni să comande pizza și urmăriți Scandal, Sau întrebându-i pe un prieten de la clasă să iasă o ceașcă de cafea, veți fi cunoscută ca o persoană care are lucruri care se întâmplă.
  • Sigur, că "teama de respingere poate fi din nou. Oamenii pot spune nu, dar asta va fi pentru că sunt ocupați, cel mai probabil.
  • În plus, dacă invitați oamenii la lucruri, atunci vor fi mai probabil să vă invite să faceți lucruri.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    3. Știți că nu vă puteți schimba complet. Dacă sunteți o persoană incredibil de timidă, introvertită, atunci da, este puțin probabil ca vei fi o cutie mare de discuții după o lună. Oamenii introvertiți nu pot deveni cu adevărat extroverte, în special peste noapte, dar cu siguranță își pot modifica comportamentul și atitudinea. În plus, nu trebuie să fii un extrovert complet sau să fii cea mai ieșită persoană din cameră pentru a ieși din cochilie și a accentua cele mai bune calități.
  • Asta este, nu fi frustrat dacă nu te poți obține să începi să dansezi pe mese și să fermecă pe toți în vedere. Este posibil să nu doriți ca oricum.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    4. Amintiți-vă să vă reîncărcați bateriile. Dacă sunteți tipul care este un introvertit definit, atunci veți avea nevoie de timp pentru a vă reîncărca bateriile după o interacțiune socială sau doar pentru că. Extrovertele clasice își câștigă energia de la alți oameni, în timp ce introvertele sunt de fapt drenate de a fi în jurul altor persoane. Și dacă bateria dvs. devine drenată, atunci trebuie să realimentați prin oferirea de câteva ore pentru a fi singuri.
  • Deși este posibil să fiți setat la realizarea calendarului dvs. social mai ambalat, amintiți-vă întotdeauna să conectați unele "timp pentru mine," Chiar dacă se simte incomod.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    5. Găsiți-vă oamenii. Hai sa recunoastem. La sfârșitul zilei, nu puteți să ieșiți niciodată din cochilie la un străin perfect. Cu toate acestea, pe măsură ce vă simțiți mai confortabil cu ieșirea din cochilie, puteți găsi oamenii care vă aduc într-adevăr și cine vă fac confortabil. Poate că este doar un grup de cei cinci prieteni apropiați care vă lasă să lăsați liber, să cânte ca un idiot și să dansezi "Macarena." Dar acest grup de bază vă poate ajuta să vă puneți acolo când vine vorba de publicul larg.
  • Găsirea poporului tău vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil cu dvs., să câștigați încredere și să ieșiți din cochilie pe termen lung. Ce ar putea fi mai bun decât asta?
  • Imaginea intitulată ieși dintr-unul
    6. Cresc de la disconfort. Dacă aveți probleme să ieșiți din cochilie, atunci ar putea fi pentru că aveți tendința de a părăsi camera ori de câte ori te simți inconfortabil. Dacă vă aflați într-o situație socială în care nu cunoașteți mulți oameni, nu aveți prea multe de a contribui la o situație sau doar să vă simțiți din elementul dvs., atunci puteți să lăsați să plecați, să faceți o scuză pentru a merge acasă mai devreme , sau doar liniștit înapoi departe de scenă. Ei bine, nu mai mergeți la plecare atunci când mergeți greu - în schimb, bucurați-vă în disconfortul dvs. și veți vedea că nu este la fel de rău cum credeți.
  • Cu cât faceți mai mult să fiți din elementul dvs. un obicei, cu atât mai puțin vă faceți griji data viitoare când se întâmplă. Doar respirați adânc, spuneți-vă că nu este sfârșitul lumii și găsiți o modalitate de a face conversație - sau doar pentru a arăta că aveți un moment bun.
  • sfaturi

    Oamenii nu vor cunoaște personalitatea dvs. dacă nu vorbesc niciodată cu tine! Dacă arăți ca o persoană drăguță și arăți oameni prezenți se vor simți mai confortabil! Zâmbet!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar