Cum să vă apropiați de o fată dacă sunteți timid și nu știți ce să spun

Fiind timid nu este neobișnuit, dar poate face dificilă abordarea fetei pe care o ai o pasiune.În loc să vă permiteți frica de respingere pentru a vă împiedica să vă apropiați de zdrobirea dvs., puteți lucra pentru a vă depăși nesiguranța și pentru a vă face un convertitorist încrezător.Abordați-vă preocupările cu privire la faptul că nu știți ce să vă spuneți pasiunii dvs. ca și cum ați putea aborda orice problemă și puteți găsi temerile dvs. sunt ușor de depășit.

Pași

Metoda 1 din 3:
Angajarea străinilor
  1. Imaginea intitulată face pe cineva să se îndrăgostească de tine Pasul 9
1. Practică prin a vorbi cu oamenii din magazine.Un pas important în depășirea timidității este practicarea cu alți oameni pentru a vă mări confortul cu conversațiile.Există multe scenarii în care puteți interacționa cu străinii într-un mediu plăcut și fără presiune pentru a vă dezvolta încrederea socială.
  • Abordarea serviciului de relații cu clienții asociați la magazinele cu amănuntul pentru a cere ajutor pentru a găsi ceva sau pentru a cere un aviz despre un produs.
  • Spuneți bine casierilor atunci când se încarcă la magazinul alimentar și le întrebați cum a fost ziua lor.
  • Fi politicos, dar fi scurt.Intenția nu este de a ajunge la o conversație de lungă durată, ci mai degrabă de a dezvolta experiență care interacționează cu oamenii pe care nu le cunoașteți deja.
  • Imaginea intitulată face pe cineva să se îndrăgostească de tine Pasul 6
    2. Treceți la interacțiuni mici.Odată ce ți-ai întărit abilitățile sociale prin intermediul unor scurte conversații cu străini, puteți trece la interacțiuni cu alte persoane care nu sunt neapărat fetița pe care o doriți.Pornind cu alte persoane, presiunea nu va fi la fel de mare ca nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilitatea respingerii.
  • Abordați oamenii la locul de muncă sau în situații sociale care nu sunt fata care vă place, astfel încât să puteți obține o conversație cu oamenii.
  • Comentariu despre ceva pentru a angaja oamenii în conversație.Încercați să vă apropiați de cineva la o petrecere și să spuneți: "Știți cine joacă acest cântec?chiar imi place."
  • Abordați pe cineva la locul de muncă sau la școală pentru a discuta o misiune recentă și pentru a conduce conversația către mai multe chestiuni personale.Încercați să spuneți ceva de genul: "Trebuia să încep să lucrez la acea noapte aseară, dar apoi am fost prins într-un spectacol grozav despre delfini."
  • Practicarea conversațiilor în medii cu presiune scăzută vă poate ajuta să depășiți frica de respingere și să obțineți mai confortabil vorbind cu oamenii.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 29
    3. Zâmbiți și faceți contact vizual.Indiferent de cine vorbești, zâmbește vă poate face să parcă mai prietenos și mai personabil.Efectuarea unui contact ocazional al ochilor poate demonstra încrederea dvs., dar evitați să faceți un contact cu ochii prelungiți, deoarece acesta poate fi neplăcut pentru unii oameni.
  • Practicați zâmbind și arătați oameni în ochi când vă prezentați.Poate fi dificil la început, dar face acest lucru vă poate face să parcă prieten și încrezător, care sunt ambele lucruri fete adesea găsesc atractive.
  • Zâmbind poate servi, de asemenea, pentru a vă face să vă simțiți mai bine despre situația în care vă aflați.Studiile au arătat că zâmbitorul modifică substanțele chimice din creierul dvs. pentru a vă face să vă simțiți mai fericiți și mai încrezători.
  • Metoda 2 din 3:
    Apropiindu-se de fata pe care o doriți
    1. Imagine intitulată închiriază un investigator privat pentru a confirma pasul infidelității 1
    1. Nu vă apropiați dacă este clar ocupată sau distrasă.Medii diferite pot face ca fata să vă placă mai mult sau mai puțin capabil să fiți dispuși să aveți o conversație cu dvs.Dacă o întrerupeți în timp ce face ceva ce simte că este important sau dacă este clar că ea ar prefera să nu fie deranjată chiar acum, probabil că nu va reacționa bine să vă prezentați.
    • Dacă fata pe care ți-a plăcut este în mijlocul unei conversații cu alți oameni, se arată profund concentrat asupra a ceea ce face sau are căștile în ea nu ar putea să fie deranjată.Ar trebui să luați în considerare abordarea ei la o dată ulterioară.
    • Locuri ca baruri, cafenele, magazine de cărți sau chiar gimnastică pot fi locuri bune pentru a ajunge la o conversație.Mulți oameni merg la astfel de locuri pentru elementul social și se poate aștepta să vorbească cu oamenii în timp ce acolo.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 21
    2. Abordați-o curând după ce faceți contact vizual.Dacă tu și pasiunea ta întâlnesc ochii din toată camera, abordați-o curând după aceea.Dacă te uiți la ea de mult timp înainte de a vă apropia, o puteți face să se simtă inconfortabil.
  • Privind la cineva de la o distanță de mult timp fără să se apropie, vă poate face să parcă mai degrabă mai degrabă decât prietenos.
  • Conversația dvs. ar trebui să pară improvită, mai degrabă decât planificată, astfel încât să permiteți ca contactul cu ochii din toată camera să fie catalizatorul care te-a făcut să dorești o conversație.
  • Abordați-o și spuneți-vă bine, apoi vă prezentați modul în care ați practicat.
  • Imagine intitulată Figura dacă cineva îți place Pasul 12
    3. Dați-vă scopul de conversație.Nu vă prezentați pur și simplu și permiteți conversația să se piardă imediat.Încercați să faceți o observație prietenoasă care o invită să continue conversația dacă este interesată să facă acest lucru.
  • Ai putea încerca să fii direct în conversația ta.Începeți să spuneți ceva de genul: "Te-am observat din toată camera și știam dacă nu m-aș fi prezentat că mă voi lovi toată ziua."
  • Ai putea să-i întrebi o favoare socială, "Bună, sunt nou aici și nu știu pe nimeni.Ți-ar deranja dacă am vorbit cu tine pentru un minut?"
  • Dacă vă cunoașteți deja unul pe celălalt, puteți dori să aduceți o clasă în care ați fost împreună sau o petrecere pe care ați participat-o.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 1
    4. Îmbrățișează-ți timiditatea când vorbești cu ea.Indiferent cât de mult practici, încă mai puteți obține nervos vorbind cu zdrobirea ta.Dacă sunteți nervos, nu sperați că nu va observa pentru că probabil va.În schimb, ieșiți în fața nervozității, adresându-l în conversație.
  • Spune ceva de genul: "Sunt întotdeauna atât de nervos când întâlnesc oameni noi!"
  • Dacă doriți să o complimentați, ați putea spune: "Nu pot să fiu un pic nervos când vorbesc cu o astfel de fată frumoasă."
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 26
    5. Puneți întrebări sau faceți observații pentru a menține conversația de la moarte.După ce ați declanșat o conversație cu fata care vă place, puteți găsi că începe să se estompeze rapid.Asta nu înseamnă neapărat că nu este interesată, folosiți întrebări despre ea și observațiile despre lucrurile care se întâmplă în jurul dvs. pentru a umple golurile ciudate.
  • Cereți-i să elaboreze pe o declarație pe care a făcut-o recent.Dacă ea a menționat că sa mutat recent în zonă, de exemplu, întreabă-o despre locul în care obișnuiau să trăiască spunând ceva de genul: "Ultimul tău oraș are o viață de noapte bună?"Răspunsul ei vă va ajuta să știți ce fel de lucruri se bucură atunci când iese.
  • Încercați să arătați ceva interesant care se întâmplă în jurul vostru.Dacă vă aflați în școală, aduceți un profesor din apropiere și întrebați dacă are încă o clasă cu el, apoi vă oferă opinia dvs. despre acest profesor.Încercați să spuneți ceva de genul ", ați avut o clasă cu dl. Thompson încă?El este bun, dar el într-adevăr se încarcă pe teme."
  • Imaginea intitulată deveni un om de afaceri de succes Pasul 8
    6. Fii tu însuți.S-ar putea să fiți tentați să mințiți sau să vă acționați ca și cum cineva nu pare să păcărați mai răciți sau mai încrezători în fața zdrobirii dvs., dar amintiți-vă că dacă vreți să ajungeți într-o relație cu ea, ați dori să se bazeze pe onestitate.
  • Dacă nu pare interesată, ar putea fi greu de înghițit, dar cel puțin nu va fi pentru că ați încercat să fiți ceva ce nu sunteți.
  • Dacă ea răspunde bine, știi că poți fi tu cu ea și asta e un loc minunat pentru a începe o relație.
  • Imaginea intitulată este observată când tu
    7. Cereți o modalitate de a ajunge la ea.Dacă se pare că este interesată de tine, conversația va progresa probabil bine.Profitați de situație întrebându-vă dacă ar fi bine să o sunați sau să o adăugați pe social media.
  • Solicitarea unui număr de telefon pare adesea flirtativă în natură, deci poate fi mai ușoară sau mai casuală pentru a vă întreba dacă o puteți adăuga pe social media dacă nu sunteți sigur de nivelul de interes.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Vrei să te superi dacă ți-aș chema cândva?"
  • Dacă preferați să utilizați social media, aduceți-o ocazional întrebându-vă dacă folosește platforma la alegere.Încercați să spuneți ceva de genul: "Sunteți pe Facebook?"Dacă spune da, răspunde spunând:" Te-ar deranja dacă ți-aș trimite o cerere de prietenie?"
  • Metoda 3 din 3:
    Combaterea timidității
    1. Imagine intitulată Figura dacă cineva vă place pasul 8
    1. Abordați timiditatea ca orice altă problemă.Fiind timid este un obstacol emoțional pe care îl puteți depăși cu efort și practică.Dacă aveți nevoie să pierdeți în greutate, ați crea un plan de a urma o dietă și exerciții fizice.Pentru a depăși timiditatea, puteți crea și un plan.
    • Veniți cu un plan pentru a vă ajuta să vă depășiți teama de a vorbi cu o fată care vă place.
    • Utilizați planul pentru a crea obiective pe termen scurt care culminează în a fi confortabil apropiindu-se.
  • Imagine intitulată face față insultelor Pasul 12
    2. Practică acasă.Primul pas în planul tău de a-ți depăși timiditatea ar trebui să fie de a practica angajarea cu oamenii acasă.Obțineți confortabil spunând lucrurile cu voce tare ca introducerea sau oferirea unui salut plăcut.
  • Practica poate face să ofere un salut sau o introducere o chestiune de memorie musculară, deci nu trebuie să vă gândiți la asta la întâlnirea cu oamenii în persoană.
  • Practicați în față o oglindă, astfel încât să puteți vedea cum arătați când interacționați și faceți ajustări pentru a prezenta un comportament mai încrezător.
  • Imagine intitulată Figura dacă cineva vă place pasul 2
    3. RE-Frame ideea de respingere.Timiditatea adesea provine dintr-o teamă de a fi respinsă.Este perfect natural să luăm respingerea personal, dar asta nu înseamnă că ar trebui.În loc să se gândească la respingere ca un eșec personal, vedeți-o pentru ceea ce este cu adevărat: o experiență de învățare.
  • Mai des decât nu, fiind respinsă are mai puțin de a face cu tine decât cu cealaltă persoană.Oamenii au zile rele, suferă de starea de spirit proastă sau se luptă cu propriile lor nesiguranță atunci când vine vorba de a face față celorlalți.
  • Respingerea nu te va ucide.De fapt, dacă adoptați perspectiva potrivită, nu poate nici măcar rănit.În loc să vadă respingerea ca un eșec, să o vezi ca o șansă de a învăța din experiența dvs. și de a dezvolta o mai bună înțelegere a modului de a interacționa cu ceilalți.
  • Imagine intitulată arată empatia Pasul 10
    4. Încetați să încercați să preziceți viitorul.O teamă de respingere provine din practica obișnuită de a încerca să prezică modul în care vor apărea evenimentele înainte de a le experimenta.Oamenii au dezvoltat abilitatea de a-și imagina scenarii cele mai nefavorabile ca o abilitate de supraviețuire, dar această trăsătură poate fi dificil de depășit în situațiile în care pericolul nu este un factor.
  • Nu vă permiteți să vă rumeniți pe toate căile care se apropie de o fată care vă place să mergeți greșit.
  • Dacă nu vă puteți ajuta, dar imaginați căile pe care o pot merge o interacțiune socială, încercați să vă concentrați asupra imaginării că merge bine.Acest lucru vă poate crește încrederea și vă poate face să ieșiți ca o persoană mai asigurătoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar