Cum să decideți dacă să ieșiți sau să rămâneți în

Decizia dacă doriți să ieșiți, poate fi stresantă. Uneori poate fi greu de spus dacă ați putea folosi singura timp sau dacă socializarea vă va ajuta să ieșiți din cochilie. Pentru a decide, puteți utiliza considerații practice. Gândiți-vă dacă vă puteți permite să ieșiți și cât de important este evenimentul. De asemenea, puteți lua în considerare starea dvs. de spirit. Aveți energia emoțională pentru a ieși chiar acum? Dacă nu puteți decide, căutați un teren de mijloc. Faceți o scurtă apariție sau rămâneți și interacționați cu oamenii prin intermediul social media.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând considerații practice
  1. Imaginea intitulată Decideți dacă să ieșiți sau să rămâneți la pasul 1
1. Gândiți-vă la ceea ce este în joc. În unele evenimente sociale, este o idee rea să renunțați. Un eveniment pentru muncă sau școală, de exemplu, vă poate ajuta să faceți conexiuni. Dacă cariera sau relațiile cu colegii depind de un eveniment, ar trebui să faceți un efort de a participa.
  • De exemplu, uitați-vă la evenimente precum petrecerea de aniversare a unui sef sau un mixer cu membri ai programului dvs. de absolvent. Aceste evenimente vă permit să faceți legături și să păstrați relații bune la locul de muncă și la școală. Este probabil o idee proastă de a pierde astfel de evenimente.
  • Cu toate acestea, alte evenimente sunt low-cheie. Dacă prietenii dvs. au o noapte de bowling, de exemplu, nu vă va răni cariera pentru a sări peste.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 2
    2. Luați în considerare cât de importantă este prezența dvs. pentru alții. Luați în considerare sentimentele altor persoane implicate. Cineva se bazează pe tine să pleci? Ați făcut un angajament puternic față de un eveniment? Cât de dezamăgit vor fi oamenii dacă nu vă prezentați?
  • De exemplu, prietenul dvs. poate fi rănit dacă săriți petrecerea lor de aniversare. Prietenii pot fi, de asemenea, răniți dacă ați făcut un angajament puternic față de ceva. Dacă tu și prietenii tăi ați planificat o călătorie de camping timp de luni, de exemplu, poate fi o idee rea să o săriți în ultimul moment.
  • Evenimentele sociale care sunt mai puțin importante pot fi, de obicei, evitate fără prea multe necazuri. De exemplu, dacă prietenii dvs. au o noapte de film în fiecare săptămână, este puțin probabil ca cineva să se simtă prea rău dacă stați acasă într-o zi.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 3
    3. Reflectați asupra felului de interacțiuni pe care le aveți. Oamenii tind să fie mai fericiți atunci când au interacțiuni semnificative cu alții peste discuții mici. Un eveniment poate fi mai meritat în timp dacă veți avea interacțiuni care contează acolo.
  • Dacă sunteți foarte aproape de unii dintre cei care participă, aveți mai multe șanse să aveți interacțiuni semnificative care vă vor ajuta să vă simțiți reîmprospătați la plecare.
  • Cu toate acestea, dacă sunt în mare parte străini și cunoștințe, este posibil să nu aveți la fel de distractiv.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 4
    4. Uită-te la situația dvs. financiară. Fi cinstit cu privire la faptul dacă vă puteți permite să ieșiți. Gândiți-vă la câți bani veți cheltui și veți considera alte cheltuieli pe care le aveți pentru lună sau săptămână. Dacă bugetul dvs. este strâns, rămâneți în noapte și economisiți niște bani.
  • Dacă doriți să ieșiți, chiar dacă banii sunt strânși, încercați să limitați cât de mult cheltuiți. Aduceți numerar în loc să vă bazați pe un card de debit și să cheltuiți doar cât mai mult bani pe care îl aveți asupra dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Evaluând starea de spirit
    1. Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 5
    1. Gândiți-vă la modul în care vă simțiți să mergeți. Întrebați-vă cu sinceritate cum vă simțiți despre perspectiva de a ieși. Te simți încântat și invigorat să ieși din casă? Te simți anxios și puțin epuizat cu ideea? Tune în sentimentele tale și să încerci să le asculți. Dacă ieșiți nu sună atrăgătoare, rămâneți în.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 6
    2. Evaluați-vă sentimentele despre petrecerea timpului. În unele cazuri, singura timp poate crește productivitatea și poate spori starea de spirit. Cu toate acestea, dacă vă petreceți doar timp atunci când doriți să vă conectați cu alții, fiind singuri pot avea efecte negative. S-ar putea să vă simțiți să vă simțiți singuri, stresați și nefericiți. Gândește-te dacă vrei cu adevărat să-ți petreci timpul singur.
  • Gândiți-vă la interacțiunile dvs. cu oamenii în ultima vreme. Ai fost dor de conexiune umană? Au interacțiunile au fost rare sau negative? Dacă sunteți cravând interacțiuni cu alții, petrecerea timpului singur ar putea să vă facă nefericiți. Poate fi cel mai bine să ieșiți și să vedeți pe alții.
  • Cu toate acestea, dacă ați cheltuit mult timp cu oamenii în ultima vreme, puteți beneficia de o noapte singură. Dacă nu sunteți însoțită de o companie de dorință, ieșirea vă poate stresa la mai mult. În acest caz, poate doriți să rămâneți și să faceți ceva pe cont propriu, cum ar fi citirea unei cărți sau a vizionării unui film.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 7
    3. Rețineți nivelul dvs. de energie. Dacă ați avut o săptămână lungă, s-ar putea să vă simțiți obosiți. Dacă sunteți deja epuizat, este posibil să nu dureze mult la o excursie. Dacă veți ajunge doar la întoarcerea devreme, ieșirea nu poate merita. Cu toate acestea, dacă sunteți relativ energic, vă puteți bucura de petrecerea unei serii în afara casei dvs.
  • De exemplu, dacă ați lucrat ore suplimentare, este posibil să nu aveți energia să vă îmbrăcați și să ieșiți. Dacă este o săptămână normală, totuși, este posibil să nu ia prea multă motivație pentru a arunca niște haine și pentru a ieși din ușă.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 8
    4. Contemplați dacă aveți dispoziție pentru a întâlni oameni noi. Ieșirea poate fi o oportunitate minunată de a face noi prieteni. Întâlnirea oamenilor este una dintre principalele desene de a părăsi apartamentul dvs. Gândește-te dacă ești în starea de spirit la Mingle.
  • Ați fost blocat într-o rutină în ultima vreme în ceea ce privește cercul dvs. social? Dacă ați fost dorința de noi prieteni și experiențe noi, încercați să ieșiți și să discutați cu oameni noi.
  • Cu toate acestea, este posibil să nu căutați să faceți prieteni noi chiar acum. De asemenea, puteți pur și simplu să nu fiți într-o dispoziție foarte socială. Dacă nu vă simțiți sociali, este puțin probabil să interacționați cu oamenii noi, chiar dacă doriți. În acest caz, ar putea fi cel mai bine să rămâi în noaptea.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 9
    5. Gândește-te dacă vrei să te îmbraci. Ieșirea necesită obținerea îmbrăcămintei. În funcție de tipul de eveniment, este posibil să trebuiască să petreceți o mulțime de timp pregătiți. Un eveniment formal, de exemplu, vă poate cere să vă îmbraciți. Gândiți-vă la ceea ce va dura pentru a vă pregăti și dacă vă simțiți ca să puneți în acest efort.
  • Este posibil să fiți înclinați să rămâneți în cazul în care un eveniment este foarte formal și nu sunteți în starea de spirit pentru a vă îmbraci. Dacă nu vă simțiți ca și cum ați face părul și machiajul și puneți-vă hainele cele mai bune, rămâneți în. Cu toate acestea, dacă vă simțiți într-o dispoziție de îmbrăcăminte, puteți să vă bucurați de scuză pentru a vă îmbraci.
  • Dacă un eveniment este mai casual, poate fi mai ușor să vă motivați să aruncați pe blugi și un tricou. Cu toate acestea, dacă preferați să rămâneți în pijamale pentru noapte, este bine să stați chiar și pentru un eveniment casual.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unui teren de mijloc
    1. Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 10
    1. Încercați să faceți doar o scurtă apariție. Dacă nu puteți decide dacă doriți sau nu, încercați să prezentați o perioadă scurtă de timp. Apăsați o băutură sau o singură oră. Acest lucru poate funcționa dacă nu vă puteți permite o noapte plină, dar doriți să ieșiți. De asemenea, poate funcționa dacă nu doriți să ieșiți, dar este important să participați ca oamenii vă așteaptă.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână în pasul 11
    2. Au venit oamenii la tine. Dacă nu vă puteți permite să ieșiți, vedeți dacă puteți obține oamenii să își schimbe planurile. În loc să mergeți la un bar, de exemplu, invitați oamenii la locul dvs. pentru băuturi.
  • Asigurați-vă că sunteți politicos atunci când vă propuneți acest lucru. Poate fi considerată impolită dacă planurile au fost stabilite pentru o vreme.
  • Imaginea intitulată decide dacă să iasă sau să rămână la pasul 12
    3. Stați în timp ce interacționați prin intermediul social media. Din ce în ce mai mulți oameni sunt conectați la media socială în orice moment. Dacă nu vă puteți permite să ieșiți sau pur și simplu nu vă simțiți ca să puneți efortul, să utilizați social media pentru a interacționa cu ceilalți. Puteți discuta despre video cu un prieten, faceți un apel telefonic, discutați cu cineva online sau scrieți pe cineva.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu ieșiți, și într-adevăr regretați-o, amintiți-vă data viitoare. Acest lucru vă poate motiva să ieșiți și să luați mai multe șanse în viitor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar