Cum să fii sociabil

Deși se pare că unii oameni sunt în mod natural mai sociabili decât alții, faptul că toate ființele umane sunt sociale și, ca și cu orice altă abilitate, este posibil să se pregătească să devină mai socială. Citiți acest articol pentru a afla cum să ieșiți din zona dvs. de confort și să vă îmbunătățiți viața socială.

Pași

Partea 1 din 2:
Depășirea rezervelor
  1. Imaginea intitulată devine Sociabil Pasul 1
1. Fi mai puțin critică. Unii dintre cei care se numesc ei înșiși "antisocial," tind să critică în mod constant atât înșiși, cât și cei din jurul lor. Ei evită interacțiunea socială, deoarece sunt pe de o parte frică de a fi judecate de ceilalți, iar pe de altă parte (ironic) ei înșiși extrem de judecători față de ceilalți. Pentru a deveni o persoană mai socială, este important să acceptăm că toată lumea, indiferent de modul în care pot părea în exterior, au atât calități pozitive, cât și negative. Ceea ce separă oamenii încrezători de la oamenii nesiguri este atitudinea pe care o au spre ei înșiși. Încrezător, oamenii sociali tind să se concentreze asupra calităților pozitive ale acestora și pe cei din jurul lor, în timp ce oamenii necondiționați, antisociali se concentrează pe deficiențele proprii și pe deficiențele oamenilor pe care le cunosc.
  • Faceți o listă a propriilor tale calități pozitive. Asigurați-vă că includeți atât calitățile interne (intelectuale, emoționale), cât și cele externe (fizice). Obțineți obiceiul de a vă aminti de aceste calități pozitive pe o bază zilnică și să vă gândiți fiecare crezut negativ pe care îl aveți față de voi cu două.
  • Opriți referire la tine ca timid, timid sau antisocial. Cu cât folosiți mai mult aceste cuvinte pentru a vă eticheta, cu atât mai mult veți întări ideea că sunteți incapabilă de interacțiunea socială! Dacă ideea te sperie, amintiți-vă că percepția dvs. de către alții nu depinde de ele, ci pe tu. Dacă doriți să deveniți o persoană mai socială, trebuie să începeți prin credința de fapt că sunteți și poate fi o persoană socială. Amintiți-vă că este sociabil este a alegere, nu o predispoziție.
  • Acceptați că natura umană este bună. În timp ce există o mulțime de oameni răi acolo, este important să acceptați că oamenii pot fi iubitoare, amabili și acceptarea creaturilor. Crezând că acest lucru vă va face să așteptați să întâlnim oameni noi, mai degrabă decât să o evitați.
  • Imaginea intitulată devine Sociabil Pasul 2
    2. Nu vă analizați interacțiunile. Over-gândirea este, de obicei, ceea ce împiedică oamenii să se bucure de interacțiunea socială. Deși poate părea dificil, este important să întrerupeți obiceiurile de anticipare a ceea ce va fi interacțiunile sociale înainte de a se întâmpla și de a supraviețui odată ce au terminat.
  • Mai degrabă decât să se concentreze asupra a ceea ce poate merge prost sau cum vă puteți jeniza, abordați fiecare nouă interacțiune socială cu o ardezie curată și o atitudine pozitivă.
  • Atunci când reflectă interacțiunile din trecut, concentrați-vă asupra lucrurilor pozitive, mai degrabă decât pe cele negative. Chiar dacă nu a fost cea mai plină de evenimente sau interesante a vieții tale, încercați să identificați o experiență bună din fiecare interacțiune pe care o aveți, chiar dacă este la fel de simplă ca și cum ați fi putut face pe cineva să râdă.
  • Imaginea intitulată devine Sociabil Pasul 3
    3. Realizați că nu sunteți atât de mare de o afacere. Interesant, persoanele timide care se simt invizibile și nedorite, de asemenea, au tendința de a simți ca ele sunt în mod constant sub lumina reflectoarelor, fiind urmărite și criticate de alții. Acest paradox ciudat de timiditate este ceea ce împiedică oamenii să se simtă confortabil să fie în fața altora. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă simțiți ca o persoană neimportantă, ci mai degrabă că trebuie să recunoașteți că sunteți cel mai rău critic - alți oameni sunt pur și simplu prea ocupați să vă judece și să vă critică în mod constant.
  • Amintiți-vă că oamenii sunt atât de prinși în propriile lor vieți și interacțiuni că au puțin timp să observe dacă vă deranjează, spuneți ceva stupid sau nu vă arătați cel mai bine. Chiar dacă o observă, este foarte puțin probabil ca ei să aibă grijă foarte mult, deoarece au propriile probleme de a face față.
  • Recunoașteți că toată lumea, într-o oarecare măsură sau altul, se simte exact în același mod în care faceți. Chiar și cei mai sociali se simt încă nesiguri și vă faceți griji cu privire la jenații - singura diferență este că ei aleg să-și asume riscul și să se bucure de ei înșiși decât să se îngrijoreze cum vor reacționa alții.
  • Partea 2 din 2:
    Îmbunătățirea vieții dvs. sociale
    1. Imaginea intitulată devine Sociabil Pasul 4
    1. Obțineți practica. La fel ca orice altă abilitate, fiind sociabilă necesită coerență și practică pentru a stăpâni. Aceasta înseamnă că va trebui să ieșiți din zona dvs. de confort și să vă forțați să interacționați cu alți oameni în mod regulat. Evitați compartimentarea vieții și separarea dvs "viata sociala" Din restul vieții tale. Dacă vreți cu adevărat să fiți o persoană socială, va trebui să fiți sociali în toate aspectele vieții voastre, de la locul de muncă la școală la familie.
    • Obțineți obiceiul de a izbucni conversații ocazionale cu oamenii pe care îi întâlnești zilnic, inclusiv teller-uri bancare, baristas și casieri.
    • Petreceți-vă timpul liber cu prietenii, când este posibil. Dacă sunteți tipul de persoană care petrece o mulțime de timp parking într-un anumit hobby sau activitate fizică, apoi luați în considerare invitarea unui prieten de-a lungul următorului timp.
    • Acceptați întotdeauna invitații sociale. Evitați să faceți scuze ca fiind prea obosiți, trebuie să vă treziți la începutul zilei următoare sau să vă simțiți neatractive. În timp ce unele scuze sunt legitime, altele sunt pur și simplu utilizate pentru a evita interacțiunea. Aflați cum să faceți diferența între scuze cinstite și cele necinstite.
  • Imaginea intitulată devine Sociabil Pasul 5
    2. Fii pozitiv. Toată lumea vrea să fie în jurul oamenilor care sunt optimiști, optimi și fericiți. Chiar dacă nu vă simțiți pozitiv tot timpul, ar trebui cel puțin act pozitiv atunci când vorbești cu alți oameni. De exemplu, dacă cineva vă cere să le spuneți despre viața voastră, concentrați-vă pe împărtășirea calităților pozitive ale vieții dvs., mai degrabă decât să vă plângeți de cele negative.
  • Făcând viața dvs. pozitivă va fi instantaneu de interesul popoarelor și vor dori să audă mai multe despre tine.
  • Imaginea intitulată devin Sociabil Pasul 6
    3. Să fie complet angajați. Dacă doriți să parcă interesant pentru alții, va trebui să arătați interesul în ele, mai ales când vă aflați în mijlocul unei conversații. Când vorbești cu cineva, ascultă ceea ce spun ei, mai degrabă decât îngrijorați de ceea ce ar trebui să spui. Face contact cu ochii, dă-ți capul și îi întrebați întrebări ulterioare.
  • Evitați verificarea în mod constant a telefonului sau privirea în jurul dvs. în timp ce vă aflați în mijlocul unei conversații. Aceste tipuri de lucruri se întâlnesc ca fiind nepoliticos și sugerează că sunteți neinteresat în persoană și conversație.
  • Imaginea intitulată devine Sociabil Pasul 7
    4. Urmăriți limba corpului. Dacă vă aflați la o petrecere sau la altă funcție socială, cum vă poziționați corpul trimite un mesaj către alte persoane. Dacă doriți să fiți abordați de ceilalți, ar trebui să evitați în picioare în colț, traversând brațele, privindu-vă la telefon și încruntați-vă.
  • Făcând contactul vizual cu ceilalți și zâmbindu-le că sunteți prietenos, deschis și non-intimidant. În plus, toată lumea arată mai atractivă când zâmbesc.
  • Imaginea intitulată devine Sociabil Pasul 8
    5. Inițiați interacțiunile. Dacă vă așteptați în mod constant pentru ca oamenii să vă sune sau să vă invitați locurile, atunci vă pierdeți viața. Relațiile sunt construite pe un efort reciproc - dacă doriți să arătați oamenilor pe care îi prețuiți prietenia, va trebui să le atingeți și să inițiem oportunități de a petrece timp cu ei.
  • Păstrați legătura cu prietenii, chiar dacă nu locuiți în același oraș. Ridicați telefonul și sunați-le, trimiteți-le un text sau trimiteți-le prin e-mail întrebându-se cum au fost.
  • Imaginea intitulată devine Sociabil Pasul 9
    6. Îmbrățișați oportunitățile de a întâlni oameni noi. Cea mai bună modalitate de a face noi prieteni și de a extinde cercul dvs. social este de a spune da la noi oportunități de a întâlni pe alții. Acceptați invitații la partide și adunări sociale, să ia excursii la noi locuri și să vorbească cu străinii în cafenele, în autobuz, la școală, pe avioane etc.
  • În timp ce întâlnitorii străini poate părea intimidantă, gândiți-vă în acest fel: dacă nu le cunoașteți pentru a începe, atunci nu aveți nimic de pierdut dacă lucrurile nu funcționează. Pe de altă parte, nu știți niciodată când un străin se poate transforma în noul dvs. cel mai bun prieten, partener de afaceri sau interesul dragostei!
  • Imagine intitulată Scrieți un jurnal Pasul 11
    7. Face note despre ceea ce ar putea dori oamenii. Este greu de amintit ce fiecare persoană pe care ați întâlnit-o atât de departe sau la ceea ce este interesat. Deci, când te duci acasă, face note despre ceea ce îi place această persoană. Cercetați-l în mod corespunzător și când le cunoașteți din nou vorbiți cu ei despre asta. Veți fi surprins de numărul de prieteni pe care îl veți face doar prin învățarea a ceea ce este interesat de ea poate părea dificil și consumator de timp la început, astfel încât să înceapă de colegiile dvs. de clasă sau de colegiile dvs.
  • Nu uitați să nu vă îndepărtați. De exemplu, nu mergeți până la urmărirea persoanei pe site-urile de rețele sociale. Doar știind de cât de multe puncte a câștigat Barcelona și data viitoare când vor juca într-un meci este de ajuns. Chiar și acea persoană va continua conversația, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atingerea unui sfârșit mort.
  • sfaturi

    Evitați oamenii care vă fac să vă simțiți nesiguri despre voi înșivă. Mai degrabă, să fie în jurul oamenilor care vă încurajează să progresați.
  • A fi pozitiv are un impact bun asupra celorlalți.
  • Nu vă fie frică să discutați cu cineva nou! S-ar putea să se dovedească a fi un prieten cu adevărat apropiat. Chiar dacă te poate face nervos să vorbești, fă-o înainte să pierzi pe cineva sau ceva special.
  • Când vorbim cu cineva pe care nu-l cunoașteți foarte bine, începeți cu ceva în comun, chiar dacă subiectul este despre școală sau muncă. Apoi, pe măsură ce începeți să vorbiți mai mult, puteți să filiați la alte subiecte.
  • Fiind social nu înseamnă neapărat să fii prieten cu toată lumea. Este imposibil să vă mulțumim tuturor și este mai plăcut să aveți un mic cerc de prieteni apropiați și semnificativi decât să aveți o sută de prieteni mediocre, superficiali.
  • Cel mai bine este să vă păstrați opiniile personale, cum ar fi religia, politica, avortul etc. Din conversație, cu excepția cazului în care persoana cu care vorbiți este cu adevărat interesată. Chiar și atunci încercați să vă păstrați punctul de vedere extrem de. Aceste subiecte rar conduc la o conversație plăcută.
  • Încercați să aduceți un prieten apropiat de-a lungul oricărui eveniment. Uneori, având pe altcineva să vă sprijine, chiar dacă este o singură persoană, vă poate face să vă simțiți mai încrezători.
  • Amintiți-vă să zâmbiți și să vă salut pe cineva pe care îl treceți. Acesta va ajuta la ruperea barierelor, sa te faca in minte si sa-i incurajeze sa vina cu tine mai tarziu.
  • Dacă simțiți că nu aveți suficientă interacțiune socială, atunci luați în considerare luarea unui nou hobby, alăturat unui club local sau unei echipe sportive sau voluntariatului. Asigurați-vă că alegeți ceva care implică interacțiunea cu alții.
  • Nu renunta la întâlnirea unei persoane care nu vă place. Discutați cu altul, veți găsi în curând persoana potrivită și veți realiza că sunteți mult mai sociabil decât ați crezut.
  • Nu evitați oamenii care nu vă place pentru că nu știți niciodată când ați putea avea nevoie de ajutorul lor.
  • Dacă aveți sigur "nepopular" Vizualizări (I.E., nu susțin drepturile de căsătorie homosexual sau de a fi împotriva religiei) nu o aduceți decât dacă sunteți întrebați direct.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar