Cum să fii mai entuziasmat

Fiind o energie superbă poate fi un astfel de downer - un downer la domiciliu, un downer la locul de muncă, un downer în capetele noastre. Nu numai că alții se bucură de oameni entuziaști, dar ne bucurăm mai mult când suntem plini de pasiune, inspirație și conducere. Care este cheia pentru a fi încântați de lucrurile mici?Să explorăm.

Pași

Partea 1 din 4:
Ia-ți capul
  1. Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 1
1
Găsește-te pe tine. Este destul de greu să fii entuziasmat de viață când trăiești altcineva. Nu fi tu însuți este atât de drenaj - nu e de mirare că e greu să faci un entuziasm. Pentru a canaliza acel gusto, trebuie Fii tu însuți primul si cel mai important. Pretinzând că este ceva ce nu vă faceți toate resursele dvs ar putea Folosiți-vă pe a face ceea ce vă bucurați și ați putea fi încântați de.
  • O mulțime de noi încercăm foarte greu să se potrivească într-o mucegai pe care societatea a considerat corectă. Bous. Nu ne vom bucura de lucrurile pe care prietenii noștri le place, nu vom obține împlinirea din lucrurile care îndeplinesc pe alții. Așa că nu pierdeți timpul! Numai atunci când sunteți în mod natural, puteți găsi ceea ce vă conduce și apucați o fermă. Atunci puteți lucra la a fi entuziast.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 2
    2. Figurați de ce nu aveți entuziasm. Ești pe această pagină pentru un motiv. Cel mai probabil pe cineva din jurul tău vă oferă prostii despre lipsa de energie. Foarte puțini oameni se uită obiectiv la ei înșiși și spun, "Hmm. Mă întreb de ce nu sunt Peppier." Dar indiferent de motivul dvs., probabil că aveți o idee despre ce. Este treaba ta? Viața ta de dragoste? Sau este mai mult un lucru universal, 24/7 care te trage jos?
  • Este natural să se blocheze într-o rutină. Aceste lucruri se întâmplă. De asemenea, se termină la un moment dat. Dar atunci există depresie clinică și asta este o altă cutie de viermi. Dacă e ceva ce nu te-ai gândit niciodată, gândește-te acum. Este o lipsă de entuziasm sau este o problemă mai mare? Care este intestinul tău?
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 3
    3. Începeți să gândiți pozitiv. Dacă cineva ți-a dat un test de matematică și a spus, "Iată examenul. Sunt lucruri pe care nici măcar nu visezi să atingi colegiul. Noroc, copil," Cum s-ar simti asta? Destul de descurajator, probabil. Dacă au spus ei, "Iată examenul - va fi greu, dar este posibil," Ce credeți că atunci? Ați fi mult mai motivați și să vă simțiți mult mai bine să luați acest examen! Același lucru este valabil și pentru entuziasm - nu veți fi încântați de ceva dacă este teribil!
  • Gandeste-te la asta. Cât de ușor este să fiți încântat de ceva care este posibil și că știți că sunteți capabil să realizați? Este mult mai greu să obțineți entuziasmat despre lucrurile pe care noi în sus, nu credeți că se vor materializa vreodată. Și care este adesea diferența? Modul nostru de gândire. Uneori, acesta este literalmente singurul obstacol.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 4
    4. Definiți-vă obiectivele și cum le veți realiza. Acum că încercați cel puțin să gândiți pozitiv, care sunt obiectivele pe care doriți să le atingeți? Cum ați reuși să le atingeți? Ce vrei să fii entuziast? Este greu să fii entuziast când ne întoarcem despre viață fără scop.
  • Știind exact Ce vrei să faci și exact Cum vrei să mergi la asta vă oferă ceva de entuziasmat. Dacă vrei să fii slab, este greu să fii entuziasmat de dorința de a obține slab. Dar dacă lucrați la 30 de minute pe săptămână și consumați tone de legume, acest comportament direct de a fi încântat.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 5
    5. Convinge-te. Este bine și bine să ai goluri, dar tu trebuie să crezi că le poți atinge. Dacă scopul tău este prea înalt, adu-l pe o crestătură. Adu-l jos o crestătură până când poți să crezi cu ușurință că este ceva ce poți să se întâmple. Dacă este realist, singurul lucru care te oprește ești tu.
  • Având un scop de a deveni regele sau regina Angliei ar fi destul de greu să se încânte. Asigurați-vă că obiectivele dvs. sunt fezabile - dacă aveți îndoieli, începeți doar pe o scară puțin mai mică. Doriți să vă începeți propria afacere, dar nu știți nimic despre asta? Să facă obiective de a lua cursuri de afaceri și de rețea. Lucruri mai mici care sunt total disponibile și Total util.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 6
    6. Treceți peste teama de dezamăgire / făcând o decizie greșită / arătând prostie. Adesea, când nu suntem entuziaști, este pentru că am făcut o scuză cu privire la motivul pentru care să nu fie. Nu vrem să fim entuziasmați pentru că nu vrem să ne ridicăm speranțele, nu suntem entuziaști, deoarece suntem prea nesiguri ca să fim entuziaști sau nu suntem entuziaști pentru că suntem îngrijorați că alții ne vor judeca pe noi. Acestea sunt toate motive! Entuziasmul dvs. ar trebui să fie neduntit și neafectat de alții sau de nesiguranță. Ce te opreste?
  • Realizați că dorința dvs. de a fi entuziast este acolo - este doar îngropată sub o grămadă de îngrijorare și frică. Când vom crește, adesea adulții numesc asta "motiv." Este foarte mult un lucru învățat. Am avut-o când eram copii - este timpul să-l întoarcem!
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea motivației
    1. Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 7
    1. Găsiți ceea ce vă placeți cu adevărat și faceți tot timpul. Nu este nici o modalitate de a trăi viața nefericită. Lucrând un loc de muncă inutil, bea în weekend-ul, înconjurând-ne cu relații fără sens - totul poate deveni destul de sumbru. Nu este de mirare că este entuziast este o luptă atunci când suntem în spatele unui ecran 8 ore pe zi, mâncând junk și plângerea circumstanțelor noastre actuale. Cu toate acestea, puteți găsi ceva ce vă place și Stick cu el. Fă-o cât poți. Dați-vă viața că scânteia trebuie să genereze entuziasm.
    • Nu contează ce este. Fie că este vorba de avioane model, gătit, karate sau karaoke germană, faceți-o. Face timp pentru asta. Rearanjați-vă programul. Sacrifici alte obligații. Faceți-o o parte din rutina dvs. Dacă vă oferă unitate și aprindeți un incendiu în interiorul vostru, zăvorâți-l și zăvor pe el bine. Entuziasmul va curge de acolo.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 8
    2. Păstrați compania bună. A fost vreodată într-o cameră plină de Naysayers, Raggin "pe guvern, tendințele actuale, toți colegii și cunoștințele lor? Ea e de rahat si este super contagios. Înainte să știi, tu urzi și pe tot. Nu o faceți! Acești oameni iau ce entuziasm mic poate fi adunat și îl pulverizează în uitare. Dacă doriți să lucrați la pozitivitatea și entuziasmul dvs., acești oameni trebuie să joace un rol mult mai mic în viața voastră.
  • Primul pas este terminați prieteniile dvs. toxice. Dacă veți obține aproximativ 5 secunde să vă gândiți, veți avea probabil o idee bună despre cine înseamnă acest lucru. Odată ce negativitatea este expusă, gândiți-vă de trei persoane care vă fac cu adevărat să vă simțiți în libertate bun. Când aveți timp liber, ar trebui să fie oamenii la care vă dați. Ele pot fi modele de rol entuziasm la boot!
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 9
    3. A se insanatosi. Știi cum spun oamenii dacă mănânci mâncare nesănătoasă, te vei simți nebun toată ziua? Da, este adevarat. Și este mult mai greu să vă simțiți mental în zonă atunci când nu sunteți fizic în ea, fie. Asa de mânca sănătos! Entuziasmul tău merită, corect?
  • Iată un alt exemplu: Ați fost vreodată în pat toată ziua, întrebându-vă de ce sunteți atât de epuizați? Și apoi îți dai seama că nu ai făcut nimic toată ziua. Ridicarea și exercitarea vă va face mult mai energizată. Deci, începeți exercitarea! Că Rush Endorfin va fi pasul unu pentru a simți fluxul de inspirație prin opiniile dvs.
  • Ia un somn bun! Este atât de greu să fii entuziast când suntem obosiți. De fapt, suntem destul de mult opusul entuziast când suntem epuizați. Dacă nu ați dormit în ultima vreme, ar putea fi o cauză a lipsei de energie. Deci, odihnă-te!
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 10
    4. Faceți o listă de lucruri pe care sunteți recunoscători. Știți că gândirea pozitivă este imperativă de a fi entuziast, dar găsirea motivației pentru acea pozitivitate poate fi dificilă. Pentru a diminua povara, face o listă de lucruri pe care le-ai recunoscător. Văzând o listă concretă a tot ceea ce mergeți, va face greu să negeți de ce ar trebui să fiți entuziasmați.
  • Nu renunta la 5 minute. Uneori este greu să te gândești la lucrurile pe care le suntem recunoscători pentru că le avem. Le avem 24 de ore din 24, așa că minunatele lor pleacă. Picioarele tale. Amintiți-vă? Acestea sunt minunate. Nu vă bucurați că le aveți?
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 11
    5. Acționați entuziast. Știi asta "Practica face perfect?" Ei bine, e crap. Dar practica face face obiceiul. Acționați entuziasmat pentru suficient de lung și, în cele din urmă, va fi emoția voastră. Va dura ceva timp, dar este cu siguranță posibil. Așa că nu pălăria entuziastă a ta și începe să o falsifice!
  • Da, o să sugă puțin. Va simți că ești o falsă. Zâmbind și râzând și spunând lucruri cum ar fi, "Oooh, da!" se vor simți străine. Dacă nimic altceva, începe să le spui sardonic. Fii chipper să te distrezi la anti-chippersia personalității tale. Găsiți o scuză pentru a-l falsifica până când nu mai falsificați.
  • Partea 3 din 4:
    Proiectarea entuziasmului
    1. Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 12
    1. Exclamă lucrurile. Bine, deci poate că nu ești într-adevăr în starea de spirit pentru a pune în tone de efort. Dar tu sunteți a practicii face un fel de minte, deci cum poți să-l falsionezi? Începeți prin exclamarea lucrurilor. Fie că este "Da, da!" sau "Jolly Good," sau "Stați-mă jos și spune-mi Sally!" depinde de tine. Cu cât reacționați mai mult și cu Pizzazz, cu atât mai mulți oameni vor fi păcăliți.
    • Imaginați-vă că prietenul tău Ted merge în cameră. Voi doi faceți contact vizual, vă dați reciproc un semn, și spuneți, "Cina." Nici măcar în formă de întrebări. Doar "cina." El răspunde cu, "Yo." Salut schimbat. Acum, imaginați-vă că Ted merge în cameră și spuneți, "Hei, Ted! Ohmigosh Sunt atât de fericit să vă văd!" și apoi alergi în cameră, brațele se îndepărtează ca T-Rex pe care le-ai dorit întotdeauna să fii. Cine e entuziast acum, huh?
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 13
    2. A se misca prin imprejur. Deci o parte integrantă din "Hei, Ted! Ohmigosh Sunt atât de fericit să vă văd!" a fost rularea în jurul anului. Nu puteți să vă așezați într-adevăr în fotoliu, sprâncene nemulțumiți, lipiți de canalul de descoperire și exclamați acele cuvinte cu același efect (bine, ați putea...). Deci, data viitoare când vă gândiți, "Ar fi potrivit să fii excitat chiar acum," faceți ceva cu dvs. Săriți în sus și în jos. Valați-vă brațele ca un nebun (nu faceți acest lucru în public). Hi-Cinci bunica dvs. (mai ales dacă ea este cea care vrea să fii mai energică). Faceți o alegere și să vă angajați.
  • Ai putea face un dans fericit. Ai putea să faci un deget și să te preface că ești fonz. Ai putea să-ți îndrepte degetele la tine și să vorbești despre cât de minunat ești. De ce nu le încerci pe toți și vezi ce reacții primești?
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 14
    3. Obțineți teatral. Când te gândești la asta "entuziasm...entuziasm," În schimb, încercați să gândiți, "mai mare." Cum poți face tot ce faci mai mare? Încercați să vă amintiți acest lucru: nu sunteți într-un film. Nu există nici o cameră. Ești într-o etapă în care trebuie să arăți 1500 de oameni în al patrulea balcon, practic, o jumătate de kilometru de ceea ce simți, gândești și faci. Cum ar putea comporta comportamentul tău?
  • Data viitoare când colegul dvs. de cameră merge și spune, "Hei, Roomie. Tocmai am făcut cupcakes!" Nu veți răspunde cu, "Oh, minunat, mulțumesc. iubesc briosele." Nu Nu NU. Veți face să puneți stilul Clubului de mic dejun Air John Bender, obțineți atât genunchii cât și exclamă, "Regina mea de cupcake, cum pot să vă răsplătesc?" și apoi alerga la bucătărie și împingeți un cupcake în fața ta. Îți dai cu adevărat unul pentru echipă. Du-te pe tine.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 15
    4. Utilizați-vă fața. Toate aceste sfaturi nu vor fi jive cu cele din jurul tău dacă fața ta nu se potrivește cu cuvintele, tonul sau corpul tău. Când se plimbe în cameră, zâmbet. Extindeți-vă ochii. Când colega de cameră # 2 vă informează că ți-a făcut cupcakes, renunțați la maxilar în recunoștință. Ori de câte ori falsificați o emoție (puteți fi cu entuziasm negativ, apropiați-vă), asigurați-vă că vă acoperiți toate bazele.
  • Știi exact cum să faci asta. Ați văzut oameni înainte și ce expresii faciale merg cu ceea ce emoție. Singurul lucru pe care trebuie să-l schimbați este să îl faceți mai mare, asigurându-vă că se înregistrează cu oamenii. Trebuie să vă asigurați că entuziasmul dvs. este auzit și văzut.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 16
    5. Du-te pentru volum. Deci, despre asta "auzit" parte. Nu este atât de mult încât luminozitatea echivalează cu entuziasmul, este doar că liniștea este de obicei echivalentă cu o lipsă de entuziasm. Atunci când spui lui Ted cât de fericit ești să-l vezi, nu o faci într-o șoaptă. Când sunteți încântat de cupcakes, puneți plămânii să lucreze. Nu este nevoie să țipă, dar entuziasmul tău ar trebui să fie un pic neconstruit, dacă o vei face. Luați tot ce este normal pentru tine și bump "o crestătură.
  • Gândiți-vă la ceea ce face o adolescentă când îl vede pe Robert Pattinson sau Justin Bieber. Ea strigă și devine toate flitty. Nu face asta. Dar do notează. Când entuziasmul trebuie să fie afișat, canalizați-vă echipa interioară Edward (dar simțiți-vă liber să o păstrați la un zgomot plictisitor). Dacă nu altceva, face-o satiric. Numai tu trebuie să știi că te distrezi la cei din jurul tău. De ce solicită entuziasm oricum?
  • Partea 4 din 4:
    Stau entuziast
    1. Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 17
    1. Întreabă întrebări. O modalitate simplă de a părea entuziast este să punem întrebări. Arată că sunteți interesat și angajat în acest moment. Și apoi ce se întâmplă când puneți întrebări? Oamenii răspund și ar putea spune ceva de fapt Spune-ți interesul, dacă nu a făcut-o înainte. Deci, faceți primul pas! Puneți întrebări, obțineți mingea de rulare și vedeți cum crește de acolo.
    • Este ușor să scrieți un subiect / lucru / persoană ca neinteresantă, judecând o carte prin coperta sa, dacă o veți face. A rezista! Dacă sunteți tentați, faceți-o un punct pentru a vă opri puțin. Este posibil să găsiți că ridicarea vălului scânteie curiozitatea. Și că curiozitatea vă poate duce la găsirea unui lucru care merită să fie entuziasmat!
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 18
    2
    A rade. Una dintre cele mai simple căi de a vă bucura este să începeți să râdeți. Începeți râsul și a fi fericit și entuziasmul va urma. Vă poate pune în mod natural o stare mai bună și obțineți creativitatea și poziția care curge.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 19
    3. A lua uimire. După o anumită perioadă de timp într-un mediu, noutatea totul dispare. Ai renunțat la observarea a ceea ce te-a oprit mort în piesele tale cu frumusețea sa. Nu mai puneți întrebări și întrebați-vă. Te oprești să te simți așa. Când se întâmplă acest lucru, entuziasmul scapă ca boabe de nisip prin degete. Toată o viață bruscă este drabă și nerecuperabilă. Nu lăsați să se întâmple asta.
  • Lucruri simple ca frumusețea unui apus de soare pot aduce entuziasm înapoi. Arhitectura clădirii dvs. locale preferate. Heck, un grup de copii care construiesc oamenii de zăpadă. Când vă opriți și miroșiți trandafirii, ați putea să vă opriți și să găsiți ce vă va păstra - ce poate fi inspirat.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 20
    4. Incearca lucruri noi. O modalitate simplă de a începe să obțineți din nou să încercați din nou este să încercați la lucruri noi. Viața poate deveni plictisitoare făcând același ol `, același ol` - astfel amestecați-l! Este imposibil să mențineți entuziasmul cu privire la ceva pe care l-ați făcut an și pe an. Și este ridicol să vă așteptați să fiți entuziasmați dacă nu aveți o rutină interesantă!
  • Chiar și cel mai mic dintre schimbări pot face minuni. Ai alergat la 3 mile (4.8 km) pe zi în ultimele șase luni? Găsiți un nou traseu! Începeți să gătiți acasă. Ridica un hobby. Du-te cumpără cumpărături. Explorați atracțiile turistice din zona dvs. Nu trebuie să fie mare - trebuie doar să fie diferită.
  • Imaginea intitulată este mai entuziastă Pasul 21
    5. Continua sa inveti. Imaginați-vă o relație cu o persoană pe care ați cunoscut întreaga dvs. viață. Probabil începe să devină puțin plictisitor atunci când încetați să învățați despre acea persoană, când știți tot ce trebuie să știți. Același lucru este valabil și pentru viață! Dacă renunțați la învățare, veți ieși din motive pentru a vă inspira. Deci, faceți o cercetare mai amănunțită, căutați experți, apăsați în rețeaua dvs. Indiferent de ce vrei să faci, săpat în Mai adânc.
  • Nu trebuie să fie învățarea cărții. Puteți învăța de la cei din jurul vostru, puteți învăța de la dvs., Heck, puteți învăța de la . Continuați să căutați cunoștințe - cu atât mai mult știți, lucrurile mai interesante devin. Viața inclusă!
  • Avertizări

    Zest brusc pentru viață poate provoca sentimente de vină, amețeli și palpitații de inimă.De asemenea, poate provoca mai mulți oameni să vă bucurați de compania dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar