Cum să fii mai interesant

Nimeni nu este plictisitor și nimeni nu trebuie să fie perfect. Dar poate simți că ești plictisitor și trebuie să fii mai interesant. Fiind o persoană interesantă nu este ereditară, ci ceva care poate fi învățat și practicat. Este o caracteristică pe care trebuie să o lucrați în mod regulat și să vă dezvoltați prin faptul că sunteți și intrați în legătură cu ceva care este în interiorul tuturor. Fiind interesant, de asemenea, implică interacțiunea socială și dorința de a împărtăși viața noastră cu ceilalți. Dacă vrei să fii mai interesant, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Pași

Partea 1 din 2:
Fiind mai interesant pentru tine însuți
  1. Imaginea intitulată Fii mai interesant pas 1
1. Slăbiți și fiți naturali. Relaxa. Un motiv pentru care mulți oameni nu reușesc să devină interesant și stimulând oamenii este că se îngrijorează prea mult peste lucrurile mici și nu se întâmplă ca fiind naturale. Efortul lor se întorc asupra lor, pentru că doar încearcă prea mult. Încercați să rămâneți relaxați și flexibili. Luați viața într-o zi la un moment dat.
  • Nu transpiră lucrurile mici. Nu subliniați dacă o clasă pe care ați vrut să o luați în weekend este anulată brusc, de exemplu. În schimb, repară gândurile pentru a privi înainte. Mai degrabă atunci să fii bummed afară și să locuiască, să afle când există o altă clasă sau planificați altceva de făcut.
  • Imaginea intitulată este mai interesantă pasul 2
    2. Fii pozitiv și optimist. Oamenii interesanți sunt oameni fericiți. Acesta este unul dintre motivele pentru care le găsim atât de interesante - indiferent dacă recunoaștem acest lucru sau nu, vrem să știm cum și de ce oamenii fericiți sunt atât de fericiți. Mai mult decât atât, nimeni nu vrea să fie în jurul valorii de a "Debbie Downer", O persoană negativă și nefericită.
  • Căutați pozitiv în viața voastră și deveniți practicați în a vedea sticla "pe jumătate plină." Sentimentul în jos pentru că nu aveți niciodată planuri într-o noapte de vineri? În loc să fie deprimat, gândiți-vă la ceea ce ați putea face cu acel moment: Alăturați-vă unei cafenele de noapte, începeți un club de tricotat etc. Uneori dezavantajele se pot transforma în oportunități!
  • Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 3
    3. Construi o personalitate deschisă. Să fie disponibilă lumii și să caute entuziasm în loc să aștepte pentru a vă găsi. Sărbători flexibilitatea și a "du-te cu ea" atitudine.
  • De multe ori oamenii nu sunt interesați deoarece sunt rezervată. Mulți oameni simt că au nevoie să se întoarcă pentru a se proteja. Desigur, într-o oarecare măsură, acest lucru este adevărat, dar puteți lua și acest lucru prea departe. Ținând înapoi prea mult, vă limitați potențialul și în procesul de a deveni mai puțin interesant. Cu atât mai mult rezervat obțineți, cu atât mai static viața ta.
  • Imaginea intitulată Fii mai interesant Pasul 4
    4. Extindeți zona dvs. de confort. Fiind interesant înseamnă a face lucruri pe care nu le-ai mai făcut niciodată înainte și să fii dispus să împărtășești acele experiențe cu alte persoane. Oamenii care sunt plictisitoare și plictisitoare au în mod normal o zonă foarte mică de confort. Deci, încercați să vă extindeți în mod constant zona de confort și îndrăzniți să încercați lucruri noi - aceasta este cea mai rapidă cale de a deveni mai interesantă.
  • Cu atât mai mult din experiențele obișnuite pe care le aveți, cu atât mai mult o persoană interesantă veți deveni. Oamenii adesea "trăiesc" experiențele altora. O persoană poate să nu fie gata să meargă pe skydiving, dar se va simți în uimire pe care o ai și vrei să știi totul despre asta!
  • Înscrieți-vă pentru clasă despre ceva pe care nu l-ați făcut niciodată, cum ar fi ceramica sau tricotat sau participați la un sport pe care nu l-ați jucat înainte, cum ar fi Rugby.
  • Încercați lucruri pe care nu le-ați putea fi minunate, cum ar fi publicul sau improvitatea publică. Învață să stăpânești aceste abilități.
  • Amintiți-vă că singura modalitate prin care putem aduce schimbări și creșterea în viața noastră este prin provocarea obiceiurilor și comportamentelor pe care le avem în prezent. Deci, împingeți-vă la limitele dvs. și provocați-vă să vă îmbunătățiți și să creșteți.
  • Imaginea intitulată Fii mai interesant Pasul 5
    5. Umpleți cunoștințele . Fiind mai interesant nu înseamnă că stai în jur, dar despre a trăi o viață variată. Vrei să devii tipul de persoană care are lucruri noi pe care le pot prezenta tuturor.
  • Citiți foarte mult. Citiți cărți pe diferite subiecte printr-o serie de diferite tipuri de scriitori. Ascultați podcast-uri. Păstrați-vă la curent cu ceea ce se întâmplă în lume. Să-și formeze propriile opinii despre lumea complicată în care locuiți.
  • Aflați despre cartierul dvs. Căutați noi locuri sau revizuiți hainele vechi în orașul dvs. Faceți o noapte de weekend pe săptămână a "mergem afara" noapte în care explorați hota.
  • Căutați oameni interesanți. Persoanele pe care le petreceți timp cu afectarea comportamentului. Proiectul Longevity, care a studiat peste 1000 de persoane de la tineret la moarte, a constatat că grupurile pe care le asociați adesea determină tipul de persoană pe care o deveniți. Deci, dacă doriți să fiți interesanți, trebuie să vă înconjurați cu oameni dinamici!
  • Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 6
    6. Hop de la bandwagon. Dacă toți ceilalți o fac, ești prea târziu.Faceți propriul lucru, iar alții vor urma. În plus, este mai distractiv să setați tendințele interesante decât să le urmați pur și simplu.
  • Fii liderul unei mulțimi, nu un urmaș. Care arată că aveți încredere că cineva merită să știți.
  • Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 7
    7. Îmbrățișează-ți unicitatea înnăscută - și ciudat! Acest lucru este destul de important cel mai important punct despre a deveni mai interesant. Nimeni nu este exact la fel ca oricine altcineva. Fiecare individ este tocmai acea - individual.Toată lumea are ciupercile și perspectivele unice pentru ei înșiși. Nu ascundeți aceste lucruri - acestea sunt ceea ce vă face interesant.
  • Nu subestimați cât de interesante pot fi anumite aspecte ciudate sau intelectuale ale dvs. Îți place Citirea cărților de istorie? Îmbrățișați-o, mai degrabă decât să o vadă ca o distracție nerădăcinată de interes pentru nimeni. Puteți impresiona oamenii cu cunoștințele dvs. despre unele subiecte ezoterice.
  • Purtați ceva nebun și distractiv. Oamenii ar putea râde, dar vă va face interesant. Nu vă fie frică să ieșiți.
  • Nu vă simțiți niciodată ca și cum ar trebui să vă schimbați sau să vă ascundeți cine sunteți. Quirks dvs. sunt ceea ce te face tu. A deveni o persoană mai interesantă nu înseamnă să devină altcineva, dar în schimb evidențiarea a ceea ce este vorba despre dvs. în mod special, care este interesant.
  • Partea 2 din 2:
    Fiind mai interesant în situațiile sociale
    1. Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 8
    1. Apăsați și discutați. Autorul cărții să fie interesant, literalmente intitulat Cum să fii interesant, a spus că primul pas spre a fi interesant este de a apărea de fapt. Du-te la lucruri, socializați, întâlniți oameni.
    • Puteți să arătați în esență ca observator al altor oameni interesanți și lăsați-o să fie o experiență de învățare pentru dvs. sau puteți să vă arătați și să fiți puțin mai mult din viața partidului. Dar principalul lucru este de a apărea. Luați în considerare această parte a procesului de explorare.
    • Dacă sunteți la petrecere, faceți un circuit al camerei sau încercați ceva pe masă pe care nu l-ați avut niciodată înainte. Ieșirea din zona dvs. de confort ca acest lucru vă oferă imediat ceva de spus cu un alt oaspete.
  • Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 9
    2. Fii un bun observator și un mare ascultător. Amintiți-vă, fiind interesant nu înseamnă că ați lăsat cea mai mare impresie sau că sunteți cel care spune povestea care atrage atenția tuturor. Mai degrabă, înseamnă că ați lăsat o impresie pozitivă asupra oamenilor cu care ați interacționat sau ați avut o conversație bună cu ei și vor să vă cunoască.
  • Majoritatea persoanelor captivante sunt adesea ascultători buni. Impresionarea oamenilor poate fi grozavă, dar poate, de asemenea, să devină în stare de jockeying, o singură upmanship și invidie. Oamenii iubesc să vorbească despre ei înșiși și tot timpul există o lipsă de ascultători buni. Lăsați cealaltă persoană să vorbească.
  • Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 10
    3. Vorbi despre interesele unei alte persoane. Acest lucru este direct de la cartea clasică a lui Dale Carnegie Cum să câștigi prieteni și să influențezi oamenii. Întrebați oameni ce au făcut sau ce hobby-urile lor sunt. Apoi vorbiți despre asta. Ați devenit interesant doar arătând un interes. Dacă știți despre subiect, similitudinea vă va obliga. Dacă nu, cereți-i să explice și să asculte în timp ce vorbesc despre ceva ce iubesc.
  • Imaginea intitulată Fii mai interesant Pasul 11
    4. Au povesti bune gata să plece. Ar trebui să aveți cel puțin trei povestiri care se distrează, să informeze și să angajeze alți oameni. Repetați-vă "act" La fel ca un comedian. Nu conta pe a face bine "material" Pe Spot - comedianii nu fac asta și nici tu.
  • Rețineți că oamenii sunt, în general, mai interesați de povești despre alte persoane, mai degrabă decât lucruri. Ființele umane sunt fascinate de propriul lor comportament. Capitalizați acest lucru.
  • Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 12
    5. Învățați să prezentați ceea ce aveți de spus într-o manieră angajată. Fiind interesant este la fel de mult despre cum spui ceva ca ceea ce trebuie să spui. Doi oameni pot spune aceeași poveste, dar o singură persoană poate face acest lucru într-un mod de dronare, plictisitor și cealaltă într-un bit pumn. Vrei să fii acesta din urmă.
  • Toată lumea are anumite lucruri despre ei că oamenii tind să întrebe peste și peste. Subiectele comune includ lucrări, școală, familie, excursii recente etc. Vă ajută să aveți mini-discursuri și povestiri pregătite pentru aceste subiecte. În acest fel, dacă cineva întreabă, vei avea ceva gata să pleci.
  • Când vorbești, cuvintele reprezintă doar 7% din ceea ce este transportat. Tonul vocii și limbajul corpului sunt mult mai importante. Injectați umorul și personalitatea în ceea ce spuneți. A rade. Zâmbet. Fi pasionat. Gest.
  • Gândiți-vă la cea mai interesantă persoană pe care o cunoașteți - șansele că această persoană a avut o modalitate de a fi care ți-a atras-o - au fost relaxați sau încrezători sau enigmatici? Încercați să replicați acest lucru.
  • Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 13
    6. Să dezvolte un instinct. Citiți alte persoane. Ceea ce spuneți părinților dvs. despre călătoria dvs. recentă în Europa va fi diferită de ceea ce îi spuneți noi prieteni. Dacă observați atenția oamenilor rătăciți, încercați să îl schimbați sau să puneți o întrebare.
  • Imaginea intitulată este mai interesantă Pasul 14
    7. Fii curajos. Curajul este necesar pentru a avea opinii contrare și pentru a lua căi neașteptate. Nu trebuie să fii ca toți ceilalți și nu ar trebui să vrei să fii. Dacă nu sunteți curajoși, veți fi agățați în jurul răcitorului de apă, vorbind despre tipul care este de fapt.
  • Imaginea intitulată Fii mai interesant pas 15
    8. A se distra! Joacă în jurul. Nu vă fie frică să fiți singuri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar