Cum să se potrivească la o nouă școală

Mutarea la o nouă școală poate fi intimidantă. De fapt, se poate simți ca toată lumea voastră așa cum ați știut odată că se prăbușește. Poate doriți ca prietenul tău să fie cu tine sau că școala era în vechea voastră cartiere. Cu toate acestea, este posibil să se potrivească la o nouă școală. Urmați acești pași simpli și vă veți găsi în cel mai scurt timp!

Pași

  1. Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 1
1. Luați o zi pentru a vă aprecia mediul. Nu te vei potrivi la școală dacă nu știi bine școala. Întrebați unde sunt locurile sau cereți o hartă școlară.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 2
    2. Fii prietenos cu toată lumea. Fii drăguț cu adulții, adolescenții și copiii, pentru că ar putea fi următorul profesor sau prietenul tău.
  • Imagine intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 3
    3. Cunoașteți profesorii dvs. Vorbiți cu ei și aflați mai multe despre ele. A se vedea cât de stricte sau indulziune sunt și testează limitele lor. Doar nu mergeți prea departe sau puteți ajunge la probleme (adăugând la reputația dvs., dar încă mai aveți probleme).
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 4
    4. A face prieteni noi. Încercați să nu fiți timizi și fiți încrezători. Discutați cu diferite grupuri de oameni, dar nu ignorați un anumit grup. Fi tu și nu minți. Aceasta este școala dvs. acum, deci faceți o șansă să vă lăsați adevărata personalitate să strălucească dacă nu ați avut deja la școala voastră veche.
  • Imagine intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 5
    5. Fi atent in clasa. Profesorii acordă întotdeauna atenție noilor studenți.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 6
    6. Fii tu însuți. Dacă prima dvs. zi din școală este prima zi a Anului Nou, atunci unii oameni vă vor observa, mai ales dacă este o mică școală. Când oamenii vorbesc cu tine, nu fi nervoși, dar nu fi prea tare. Fiți încrezători și contactați ochii. Cu toate acestea, uneori este posibil să aveți nevoie să vă faceți tare astfel încât să vă observați și încercați să nu vă atrageți atenția în mod constant asupra dvs.
  • Nu vă faceți griji prea mult despre ceea ce oamenii cred că veți analiza situația și vă pot judeca acest lucru.
  • Fii autentic și fii drăguț cu toată lumea, indiferent de cât de rău pot apărea la început. De obicei, este întotdeauna "fata / tipul pe care l-ai urât la noua dvs. școală", care sfârșește să fie prietenul tău după o mică sinceritate.
  • Nu vă fie frică să vă ridicați pentru voi înșivă, dacă este foarte clar că ar trebui.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă etapă de școală 7
    7. Evitați îngrijorarea de a cunoaște prea mult școala. Știți unde este dulapul dvs. și aveți o hartă în caz de urgență, dar ori de câte ori este posibil, cereți persoanei așezate lângă dvs. sau a unui profesor în hol unde este ceva.
  • Solicitarea direcțiilor către o clasă, de exemplu, este o modalitate bună de a vorbi cu oamenii și de a întâlni mulți oameni în prima zi. Ești noul copil acum. Menționați acest lucru oamenilor ori de câte ori aveți nevoie de ajutor.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 8
    8. Să se abțină de la flirty. Când vorbiți cu cei de sex opus, nu flirt prea mult înainte de a afla dacă sunt deja cu cineva. Odată ce o persoană vă urăște, întregul lor grup te va urî și pe tine. Amintiți-vă că acești oameni au crescut împreună, deci este obligația lor de a-și apăra prietenii de-a lungul vieții..Firmarea este mai acceptabilă într-un mediu colegiu, deoarece există întotdeauna noi studenți pentru a întâlni, care sunt la fel ca tine.
  • Fii frumos, și optimist, chiar dacă se întâmplă să fie o supărare. S-ar putea chiar să vă las să fiți supărați pentru un alt copil nou într-o zi, de obicei durează un an și jumătate, dar ei vor veni în jur. Întotdeauna amintiți-vă pentru a face o primă impresie bună, dar este, de asemenea, important să fii tu însuți.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 9
    9. Pregătiți-vă pentru primul prânz. Discutați cu studenții din clasa chiar înainte de prânz. De obicei, vă vor întreba dacă stați cu oricine, dar dacă nu, direcționați subiectul spre prânzul școlar (ca și în cazul alimentelor, etc.) Dacă nimeni nu menționează în mod specific să mănânci împreună, dar mergi la cantină împreună, atunci este implicit că vei mânca prânzul împreună.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 10
    10. Fii drăguț cu toată lumea. Este important să discutați cu toată lumea, chiar dacă par ciudați, când sunteți un student nou. Ei puteau cunoaște întotdeauna oamenii că ai fi mai degrabă prieteni cu sau vă prezint la mai mulți oameni. Încercați să întâlniți oameni noi. Cu toate acestea, dacă sunt urâți de toată lumea, atunci este recomandat să nu deveniți cei mai buni prieteni cu ei decât dacă doriți cu adevărat, nu primiți prea mult în oameni, ieșiți cu toată lumea și asigurați-vă că cunoașteți un grup sau o persoană destul de bine înainte de a le demonstra prietenului tău.
  • Aceasta poate sa Fii cel mai dificil, oameni manipulatori care vorbesc la început cu tine și de obicei sunt cei care vorbesc mai târziu cu tine, în spatele sălii de clasă, care sunt acolo pentru tine mai târziu.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 11
    11. Acordați atenție în clasă și încercați din greu în școală. Dacă cineva trece o notă sau șoptește ceva, ignorați-i, astfel încât să puteți acorda atenție profesorului.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 12
    12. Alăturați-vă la câteva cluburi sau sporturi și faceți mai mulți prieteni în acest fel. Asigurați-vă că sunteți angajat în acel sport sau club.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă etapă de școală 13
    13. Cereți un număr de telefon. După ce ați vorbit cu cineva de câteva ori, cereți informațiile de contact. Chiar mai bine, cereți-i să facă ceva în weekend.
  • Imaginea intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 14
    14. Vă rog ceilalți copii. În timp ce nu vrei să fii un sărut complet, copii ca oamenii care vor coopera cu ei. Dacă vă cer o favoare, faceți-o. Nu fi prea gullibili, - oamenii vor împinge uneori butoanele pentru a testa ceea ce sunt "limitele" dvs., - cum ar fi testarea apelor. Doar asigurați-vă că sunteți cu încredere (poate chiar cu un zâmbet mare pe fața dvs.)... Răspunde "în mod rezonabil". Ca și cum te numesc a "jerk" , - Întreabă-i de ce ți-au spus un ticălos.
  • Dacă vă acuză de ceva pe care nu l-ați făcut, răspundeți spunând că nu ați făcut niciodată tot ceea ce vă acuză, și apoi întrebați-i pe cei care au spus asta.
  • Imagine intitulată se potrivește într-o nouă școală Pasul 15
    15. Să fie constantă în interior și în afara și nu gândiți oamenii sau situația.Nu uitați niciodată că în timp ce ați putea încerca să vă potriviți, nu ar trebui să încercați niciodată să fiți nimeni decât pe voi înșivă. Primele câteva săptămâni sunt întotdeauna confuze.
  • sfaturi

    Dacă vă deplasați în cursul anului școlar, veți avea mai multă atenție pentru perioade mai lungi de timp. Dar, fiți conștienți de faptul că toată lumea va vorbi despre dvs. (nu neapărat într-un mod rău) pentru că sunteți singurul lucru interesant.
  • Oamenii vă vor pune multe întrebări. Răspundeți-le, dar nu rătăciți. La rândul său, puneți întrebări despre școală și studenți. Dacă cineva vorbește despre cineva pe care nu-l cunoașteți, puneți întrebări pentru a clarifica punctele de bază, dar ascultați ceea ce spun ei, de asemenea, ar putea fi mai greu de făcut prieteni deoarece toată lumea poate fi deja asociată.
  • Hainele pe care le purtați nu trebuie neapărat să se potrivească cu tendințele la școala dvs! Oamenii sunt atrași de lucrurile care sunt diferite, dar acest lucru vă poate aduce fie rău, fie o atenție bună. Fi întotdeauna intuitiv pentru oamenii din jurul tău și pentru o vreme, ține-ți stilul toned. Dar nu fi o copie de carbon! Dacă nu există nimic despre tine, care iese în evidență, nimeni nu va simți nevoia de a te deranja să te cunoască.
  • În prima zi, purtați haine vă place, dar dacă aveți un stil foarte distinct, tonați-o jos. Păstrați-o simplu, nu doriți să alienați oamenii doar din cauza hainei voastre.
  • Dacă o faceți, ați putea face noi prieteni. Chiar dacă nu este prima zi încearcă să vorbească cu oamenii, dar nu prea mult sau nu vă place foarte mult.
  • Regula cardinală de a fi noul copil este că sunteți nou. Toată lumea are deja prieteni. Ei nu au nevoie de tine ca prieten. Singurul lucru pe care îl aveți este noutatea de a fi un copil nou. Acest lucru se va purta la sfârșitul primei luni, așa că faceți tot ce este mai bun.
  • Trebuie să vă forțați într-un grup - chiar dacă se simte ciudat, continuă să încerce.
  • Dacă aveți o dulap de lângă cineva, ați făcut o întâlnire proastă cu prima dată când le-ați întâlnit, încercați să discutați cu ei, ar fi putut avea o zi liberă.
  • Fii tu și îți amintești cum acționați la noua dvs. școală este modul în care oamenii se vor gândi la tine. Exagerați-l și toată lumea va păstra o distanță bună de la dvs.
  • Dacă sunteți nou, înainte de a vă face prieteni, încercați să obțineți pe profesorul Homeroom "latura buna".
  • Încercați să vă bârfe sau să acționați ca o neplăcere cât mai puțin posibil. Nimeni nu-i place pe cineva care vorbește în spatele lor și acest lucru ți-ar putea da o reputație nedorită!
  • Nu încercați să fiți pe cineva pe care nu îl aveți. Rămâi în jurul oamenilor în care ai încredere și care te-ai întâmpinat, nu doar copiii populari.
  • Nu jur. Copiii, de obicei, nu-i plac dacă jurați și ar putea să vă aducă probleme mari.
  • Nu fiți prea mult confidenți. Acționează ca și cum nu ești speriat, dar nu fi tare și împingător. Va fi doar ca toți să vă îndepărteze. Pe de altă parte, asigurați-vă că oamenii pot vedea că sunteți dispuși să faceți prieteni. Dacă sunteți prea standoffish, ei vor presupune că nu doriți prieteni și vă vor lăsa singuri.
  • Înainte de a începe școala, este o idee bună să verificați noua școală și să eliminați orice întrebări pe care le puteți avea. Un tur vă va ajuta în special pentru a vă cunoaște drumul.
  • Dacă există cineva care este, de asemenea, nou în clasa ta, cunoașteți-le pentru că au trecut prin aceleași lucruri ca tine.
  • Avertizări

    Dacă ați avut o reputație proastă la școala veche, nu vorbiți despre republica dvs. Doar pretindeți că nu sa întâmplat niciodată și asigurați-vă că nu faceți aceleași greșeli la noua dvs. școală.
  • Încercați să evitați drama dacă puteți.
  • Nu fi negativ. Oamenii nu-i plac un Downer Debbie. O modalitate de a evita acest lucru este de a gândi pozitiv la orice situație.
  • Nu fi obnoxioși. Este bine să sari și să lași oamenii să știe că ești acolo, dar îi permiteți să obțină și un cuvânt.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar