Cum să vă întrebați zdrobirea

Dacă sunteți nervos să vă întrebați zdrobi, sunteți cu siguranță singur. Toți am fost acolo înainte. Întrebându-ți zdrobirea (sau chiar vorbind cu ei) poate fi înfricoșătoare, dar suntem aici pentru a vă ajuta să facem mai ușor! Vom merge prin cum să vă cunoaștem mai bine zdrobirea, puneți scena pentru succes și, în cele din urmă, întrebați-le. În plus, avem sfaturi pentru depășirea nervilor tăi și fără a fi atât de frică de respingere.

Pași

Metoda 1 din 3:
Să-ți cunoști zdrobi
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 1
1. Vorbește cu zdrobirea ta. Va fi mult mai ușor să le întrebați dacă vă cunoașteți unul pe celălalt și vor fi mult mai probabil să spună "da." Începeți prin lovirea unei simple conversații. Doar spun ocazional "Hei," și introduceți-vă.
  • Dacă sunteți în clasă împreună, întrebați despre atribuirea la domiciliu sau întrebați-vă zdrobirea pentru a ajuta la înțelegerea materialului. Dacă vă aflați într-un club împreună, loviți o conversație despre tema clubului.
  • Întreabă-ți zdrobirea despre ei înșiși. Întrebați cum merge ziua lor. Întrebați dacă sunt încântați de ceva în acest weekend. Este ușor!
  • Imagine intitulată Adresați-vă pasul dvs. Pasul 2
    2. Întoarceți-vă zdrobirea. Nu trebuie să fii cel mai bun prieten și nu trebuie să-ți spui totul. Cu toate acestea, prietenia implică o anumită încredere și vă va face mai mult o cantitate cunoscută în ochii lui Crush. Încercați să mergeți la clasă cu pasiunea dvs. sau să vă așezați într-un cadru de grup. Dacă sunteți o potrivire bună pentru ceilalți, ar putea chiar să vă dezvolte o pasiune asupra dvs!
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 3
    3
    Fii cinstit și autentic! Nu încercați să vă faceți zdrobiți că sunteți cineva pe care nu îl aveți. Înșelătoare această persoană nu este nici cea mai bună, nici cea mai durabilă modalitate de a le face să iasă cu tine. Dacă minți, va ieși în cele din urmă. Dacă încercați să acționați "misto" sau imită pe cineva pe care credeți că este "misto," S-ar putea să-ți faci doar zdrobirea. Nu vă deranjează cu iluzii.
  • Dacă sunteți adevărat pentru voi și faceți lucrurile pe care doriți să le faceți, veți pune mai multă pasiune în aceste lucruri. Mulți oameni găsesc pasiune atractivă.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 4
    4. Fi cât mai directă posibil. Dacă doriți numărul de crush, cereți-i numărul - nu vă uitați la altundeva sau întrebați pe altcineva. Dacă doriți să știți ce a făcut zdrobirea dvs. în acest weekend, nu le-ați împiedicat pe Facebook - cereți doar. Urmând zdrobirea dvs. sau punerea lor pe un piedestal nu este nici o modalitate de a începe o relație sănătoasă.
  • Metoda 2 din 3:
    Pregatind scena
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 5
    1. Faceți-o în persoană. Dacă este absolut necesar, întrebați-vă zdrobirea la telefon sau peste un apel video - dar încercați să nu afișați întrebarea asupra textului. Poate fi mult mai ușor să comunici cu oameni peste text sau mesagerie instantanee, în special oamenii care vă plac, dar puteți găsi că întrebarea unei zdrobitoare față în față este mult mai romantică. Dacă Casual și Noncommittal este ceea ce căutați, apoi simțiți-vă liber să mergeți pe traseul textului - dar nu vă așteptați ca zdrobirea dvs. să fie impresionată.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 6
    2. Încercați să o faceți naturale. Găsiți un moment în care nici tu nici tu nu ai altundeva să fie. Ei nu ar trebui să fie stresați sau într-o grabă. Dacă este posibil, alegeți un loc în care sunteți atât confortabil, cât și unde ați fi în mod normal în mod normal sau intrați unul în celălalt. Încercați să creați cât mai mult și ușor un moment posibil.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 7
    3. Ia-ți pașii singuri. Această conversație va fi probabil mult mai ușoară pentru amândoi dacă nu le întrebați în fața unei grăunte de oameni. Mulți oameni au probleme să vorbească despre sentimentele lor unu-la-unu, să nu mai vorbim când lumina reflectoarelor este pe ele. Dacă nu vă găsiți în mod normal numai cu pasiunea dvs., va trebui să creați acel spațiu. Este mult mai ușor să obțineți singur pe cineva dacă sunteți prieteni sau cel puțin în termeni de vorbire casual.
  • Cereți-i să facă o plimbare cu dvs.: acasă de la școală sau între clase sau în jurul blocului. Adresați-vă zdrobiți-vă să ieșiți afară cu dvs. pentru o secundă. Poti spune "Pot să vorbesc singur cu tine pentru un minut?" sau "Vrei să mergi la clasă cu mine?"
  • Mai ales nu cereți pe cineva în fața prietenilor lor! Crush-ul tău ar putea fi jenat sau ar putea să nu vrea să vorbească despre asta în fața unei grăunte de oameni. S-ar putea să fiți respins doar pentru că pasiunea dvs. se simte incomodă.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 8
    4. Încercați să faceți mai întâi discuții mici. Mai bine, întrebați-vă zdrobirea în timp ce deja vă petreceți unul pe unul. Nu trebuie să sari direct în întrebarea mare. S-ar putea să vă ajute să vă așezați starea de spirit dacă vă întrebați zdrobirea în ziua lor, spargeți niște glume și ascultați ce au de spus. Ar trebui să vă simțiți confortabil și la ușurință.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 9
    5. Așteptați pentru momentul potrivit. Chiar și cele mai bune planuri se desfășoară în obstacole. Poate că ați încercat să vă plimbați acasă după școală, dar un alt cuplu de prieteni mutuali au decis să eticheteze de-a lungul. Fii răbdător. Îți poți întreba mereu zdrobirea mâine, dar poate fi greu să iei înapoi un moment ciudat care sa întâmplat când ai grăbit lucrurile. Căutați un moment în care totul pare corect.
  • Metoda 3 din 3:
    Întrebându-ți zdrobi
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă pasul 10
    1. Fi îndrăzneț! Poate fi foarte greu să vă recunoști sentimentele față de cineva care vă place foarte mult. S-ar putea să fiți transpirați nervos, scuturați, înspăimântați - dar probabil vă veți simți mult mai bine odată cu încheierea. Întrebați-vă dacă vă veți regreta dacă nu vă întrebați niciodată această persoană. Dacă o veți regreta, faceți-o.
    • Gândește-te la ea ca sărind în apă rece. Puteți petrece toată ziua să priviți la apă, simțindu-vă cu degetele de la picioare și gândiți-vă cât de rece va fi. Pe de altă parte, vă puteți împinge deoparte mintea și săriți - în ce moment tot ce trebuie să vă faceți griji este înotul, ajustarea sau ieșirea.
    • Dacă nu vă puteți aduce să o faceți, să vă puneți un stimulent. Spune, "Trebuie să-mi întreb [zdrobirea] înainte de vineri, altfel nu pot merge la petrecere vineri noaptea." Dă-ți un motiv să taie ezitarea ta și să o faci cu asta.
  • Imaginea intitulată Întrebați pasul dvs. Pasul 11
    2. Fi direct și cinstit. Încercați să tăiați jocurile și spuneți doar zdrobiți-vă cum vă simțiți. Acest lucru ar putea fi înfricoșător, dar, de asemenea, poate constata că acest lucru face ca sarcina dvs. să fie mult mai simplă. Spune, "Hei, vreau să fiu clar. Imi place foarte mult si vreau sa petrec mai mult timp cu tine. Ce crezi?"
  • Imaginea intitulată Întrebați pasul dvs. Pasul 12
    3. Adresați-vă zdrobiți-vă să faceți ceva specific. Nu-i cereți vag "Out." Nu le cereți să fie prietenul sau prietena dvs. dacă nu ați fost nici măcar la o întâlnire. Sugerați ceva distractiv și ieftin că vă veți bucura de: un film, o excursie, un spectacol sau un eveniment școlar. Dacă cereți acestei persoane să meargă undeva cu tine, probabil că vor presupune că este o dată - dar nu trebuie să încercați să le cereți să fie partenerul dvs. încă.
  • Dacă vine un dans școlar, adresați-vă crush-ului pentru a merge ca dată. Aceasta poate fi o mare oportunitate de a arăta pe cineva cum vă simțiți. Țineți minte că dacă nu sunteți de acord în mod explicit, o dată până în prezent, un dans nu înseamnă neapărat că voi doi sunteți "mergem afara."
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pasul dvs. Pasul 13
    4. Ia-o usor. Adresați-vă zdrobiți-vă la o dată și lăsați-o să fie exact ceea ce este. Dacă ați continuat deja datele cu această persoană și doriți să le cereți să vă întâlniți exclusiv, atunci vă uitați la o altă conversație. Dacă persoana este doar o pasiune, poate doriți să păstrați presiunea și să o luați încet.
  • Imaginea intitulată Întrebați pasul dvs. Pasul 14
    5. Respectați-l "Nu." Dacă vă întrebați zdrobirea și vă întorc, trebuie să lăsați acel răspuns. Este un lucru de a fi persistent pentru că vă place foarte mult pe cineva - este un alt lucru de a stârni pe cineva, să le pedepsească și să-i facă inconfortabil. Există și alte pești în mare. Fi o ființă umană considerată! Trebuie să fii direct și îndrăzneț. Doar luați-vă curajul să vă întrebi să le întrebați.Când simțiți în sfârșit, puteți face acest lucru mergeți doar pentru asta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu întrebați-vă în mod repetat, după ce vă întoarce. Respectați-le și continuați.
  • Fii tu însuți. Dacă nu sunteți autentic, uneori pare că sunteți o persoană diferită în fiecare zi. S-ar putea să vă puneți zdrobirea dacă pari neautentic.
  • Ori de câte ori vă întrebați zdrobirea, ceea ce doriți să faceți este să le faceți confortabil. Lasă-i să știe că ești îngrijorat de ei.
  • Încercați să nu fiți înfiorării în jurul zdrobirii voastre. Ei vor crede că sunteți ciudat.
  • Este deja dificil să vă întrebați, dar dacă vă psihicați Adresați-vă zdrobiți-vă la bal, Veți avea nevoie de mai multe sfaturi.
  • Există întotdeauna o șansă pe care o veți primi respinsă. Acesta este riscul și ndash, dar viața este plină de riscuri.
  • Amintiți-vă, există o mulțime de oameni, alții decât cei care ar putea fi cu dvs.
  • Dacă zdrobirea ta spune că nu există șansa ca tine, dar nu pot spune da din alte motive. Poate că părinții lor nu le vor lăsa să se întâlnească sau cred că vă va distruge prietenia sau sunt doar timizi. Dacă suspectați acest lucru, încercați să aflați de ce - dar respectați întotdeauna "Nu."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar