Cum să evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare

Într-o economie dificilă în care o poziție deschisă poate atrage numeroși candidați calificați și ați căutat un loc de muncă de ceva timp, ocazional ar putea părea dificil să vă ascundeți sentimentele de disperare. Deși adânc în jos, poți fi la sfârșitul frânghiei și noduri de legare pentru a sta imediat, mirosul de disperare este ușor de descoperit de la comportamentul tău, cuvinte și atitudine. Și o aură de "Renunța" Se oprește potențialii angajatori ca și cum altceva nu poate, suflând astfel șansele la ceea ce ar putea fi lucrarea unei vieți (sau cel puțin un salariu constant). Reintroduceți-vă disperarea și arătați acel angajator potențial în schimb!

Pași

Metoda 1 din 1:
Efectuați bine într-un interviu de angajare
  1. Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 1
1. Fi echilibrat. Când vă însumați experiența de lucru pentru intervievator și abilitățile dvs., faceți o abordare care arată că ați învățat din experiența dvs. și păstrați în continuare optimismul pentru viitor. Evitați utilizarea termenilor care descriu experiențele curente și anterioare ca fiind complet sau teribil de uimitoare, deoarece ambele extreme vor fi reduse de un intervievator ca nerealist și dezechilibrat. Găsiți modul de mijloc pentru a descrie experiența dvs. și nu veți suna disperat să transmită puncte de vedere exagerate.
  • Imaginea intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 2
    2. Prezentați bine din momentul în care intrați în camera de interviu. Îmbrăcați bine, chiar dacă potențialul loc de muncă constă din oameni care don blugi în fiecare zi. Contrar dorinței de a "Fii tu însuți" prin apărurea "casual ca" sau diavol-may-îngrijire, nu vă puteți permite să dați vreo impresie de umplutură, așa cum se impresionează "disperat" pe frunte. Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. este îngrijită, călcată dacă este potrivită pentru țesătura, ajustată la standardul locului de muncă, sperați să vă alăturați, ascuns în cazul în care este necesar (și nimic nu ar trebui să fie) și că părul tău este unul sute la sută uscat (părul umed sugerează că tocmai ați făcut-o doar pe ușă).
  • Au o strângere de mână fermă. Nu prea puternic, nu prea slab - o strângere de mână vorbește volume despre încrederea în sine. În special, o strângere de mână floppy va determina intervievatorul să simtă că nu sunteți într-adevăr în acest interviu de la început.
  • Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 3
    3. Nu faceți niciodată scuze pentru nici o inadecvată. Dacă aveți câteva sughițuri în CV-ul dvs., o lungă perioadă de timp de lucru, sau întâmplări discutabile care nu pot fi în scris, dar sunt susceptibile de a fi cunoscute în industrie, nu le scuzați cu scuze de auto-elancență. Interviurile sunt un moment de pitching de vânzări de sine, și făcând comentarii cu privire la lipsa de abilități, lipsa de încredere și nu se simte demn să-l sperie angajatorul - amintiți-vă că au o gamă largă de oameni și înțelegerea problemelor dvs. personale nu sunt prioritate de top.
  • A se vedea un consilier de recrutare, antrenor sau terapeut dacă căutătorul de locuri de muncă vă aduce în jos. Este important să-ți faci furia, frustrarea, timiditatea etc. tratate departe de situația interviului, iar profesioniștii din aceste domenii sunt acolo pentru a face acest lucru. Ei pot face o diferență, mai ales dacă începeți să rumeniți prea mult și să începeți să vedeți întreaga căutare ca fiind fără speranță.
  • Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 4
    4. Nu puneți niciodată degetele. Lucrurile merg prost la locul de muncă pentru toată lumea uneori. Uneori, ele sunt suficient de greșite pentru a vă face să doriți să lăsați un loc de muncă sau să ajungeți la a fi concediat. Cu toate acestea, un potențial angajator nu se va simți liniștit dacă explicați că motivul pentru care nu mai este în vechea ta slujbă este că "X a făcut astfel și astfel de mine". Odată ce începeți să puneți vina sau să faceți scuze, veți arăta slab, lipsit de capacitatea de a fi fie un jucător de echipă, fie să conduceți / să gestionați, și cel mai probabil veți întâlni cât de disperați. Evitați să puneți vina pe altcineva. Indiferent de situație, nu spuneți niciodată intervievatorului dvs. că ați pierdut locul de muncă sau că un proiect a dispărut din cauza incompetenței unei alte persoane. În schimb, fiți încrezători atunci când declarați faptele și explicați ce ar trebui să creați o situație de succes (dacă ați reușit să o faceți din nou).
  • Nu dați vina pe economie sau piața muncii. Încă o dată, vina este în mod obișnuit încruntată în timpul unui interviu, deoarece este un indicator al unei tendințe mai largi de a pune vina, mai degrabă decât să accepte responsabilitatea - ceva câțiva angajatori doresc să vadă în angajații lor. Intervievatorul dvs. știe că economia este în jos în haldele și că locurile de muncă din diferite industrii sunt rare, astfel încât sublinierea acestui fapt evident sau făcându-l motivul pentru care sunteți șomer, va avea doar un efect negativ asupra interviului dvs.
  • Niciodată nu badmouth o altă persoană sau angajatorul anterior pentru a pune vina pentru o greșeală. Angajează regula cardinală de "niciodată arderea podurilor", indiferent cât de mult o altă persoană vă chinuiată sau poate chiar sa-ați sabotat viața. Dacă vă bateți pe altul, s-ar putea să vă apropiați ca un tip whiner, rău sau mai rău... o victimă.
  • Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 5
    5. Fii calm și încrezător în timpul discuției tale. Cel mai bun mod de a aborda sentimentul nervos, fiind cerut întrebări provocatoare și îngrijorarea cu privire la perspectivele tale generale, este să rămâi calm și răcit în timpul interviului. Nu stați la probleme în trecut. În schimb, punctuați punctele forte și jucați ceea ce puteți aduce la compania potențialului angajatorului acum și pentru viitor.
  • În pregătirea pentru un interviu, Scrieți-vă punctele forte pe hârtie. Acest lucru vă va ajuta să le identificați, precum și să vă oferiți șansa de a vă concentra pe cei care vă stau cu adevărat în legătură cu locul de muncă pe care îl intervievați. Citiți aceste puncte forte de mai multe ori și elaborați-le cu voce tare, ca și cum ați vorbi cu intervievatorul. Cu cât știți mai mult acest aspect al dvs. în afară, cu atât mai ușor va curge în timpul interviului.
  • Faceți același pregătire pentru întrebările comune de interviu. Scrieți-le în jos și scrieți răspunsuri. Apoi, scenariile de rol de rol în plumb-up la interviu, astfel încât atunci când ați pus de fapt întrebările, ele sunt deja familiare pentru dvs. și vă simțiți calm în a le răspunde. Vor exista întotdeauna întrebări care diferă de cele pe care le-ați pregătit, dar veți avea suficiente materiale de bază bine comandate în capul dvs. pentru a lucra de la aceasta, acestea nu ar trebui să vă arunce.
  • Faceți o mulțime de cercetări de fundal în compania pe care o aplicați. Dacă vă vor întreba ce cifre de vânzări de ultimul an au fost, ceea ce înseamnă logo-ul corporativ, care a început compania și de ce este filozofia corporativă etc., veți ști dacă ați citit site-ul lor și raportul anual sau echivalent, în afară. În timp ce cercetați, nu ezitați să sunați la companie cu întrebări factuale care necesită clarificări. Este mai bine să fi arătat inițiativa de a afla decât de a panica și de a merge necompletat.
  • Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 6
    6. Evitați utilizarea limbii "disperate" în timpul interviului. Există anumite fraze și limbi care sunt definitiv în afara limitelor dacă nu doriți să arătați disperat. Acestea includ:
  • Opriți-vă de a spune că veți "Fă orice"Pentru a ateriza slujba. Spre deosebire de a avea experiența sau educația potrivită pentru a se ocupa de locul de muncă, spunând angajatorului să facă literalmente ceva pentru a ateriza că îl poate întoarce. Sugerează că nu mai aveți abilități credibile.
  • Pe de altă parte, nu vă depășiți. Identificați punctele forte, dar fiți umili când vorbiți despre realizările dvs. Dacă veniți prea puternică, veți arăta disperat agresiv - și, eventual, puțin înfricoșător. Nimeni nu vrea să audă un zgomot narcisist despre cât de strălucit sunteți sau cum ați salvat cu o singură persoană compania - păstrați-o realistă și amintiți-vă întotdeauna că este nevoie de un sat în ceea ce privește intervievatorul.
  • Monitorizați de câte ori comunicați că sunteți persoana potrivită pentru slujbă. Este bine să lăsați potențialul angajator să știe că sunteți potriviți ideal pentru locul de muncă (după ce ați discutat dimensiunile locului de muncă în comparație cu calificările dvs.), dar va arăta că o puneți prea gros, dacă sunteți continuați să-i spuneți că sunteți cea mai bună persoană pentru locul de muncă după fiecare declarație sau comentariu. Răspândiți-o subțire - vă aud.
  • Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 7
    7. Fii atent cu comentariile de aruncare. Uneori, disperarea arată în lucrurile mici pe care le-ați dat după un răspuns perfect prezentat - lucrurile cele mai bune rămase neschimbate. De exemplu, s-ar fi putut explica de ce doriți ca locul de muncă pentru intervievatori și ați impresionat cu adevărat. Și apoi, adăugați un comentariu final ca "Pentru că slujba mea actuală este doar nebună și nu știu de ce încă o fac." Tocmai ați renunțat la tot binele care a venit din ceea ce ați spus! Comentariile aruncării, chiar dacă o încercare slabă la umor, este nervozitatea târârii. Să evite în mod conștient acest tic nervos, așa cum se va aminti intervievatorul.
  • Nu încercați să transformați intervievatorul în co-conspiratorul dvs. S-ar putea să vă simțiți tentant să încercați să obțineți intervievatorul "pe partea" Dar faptul că ai un interviu ar trebui să vă liniștească deja că sunt interesați. Spunând lucruri cum ar fi "știi ce vreau să spun", sau "Sunt sigur că știi despre felul de lucru despre care vorbesc" sau "Pun pariu că ai avut o experiență similară", etc., traversați o linie din discuții oficiale în prezumții informale și destul de invazive despre intervievator. Nu ești acolo să-ți cunoști mintea - mai degrabă, sunt acolo pentru a te cunoaște pe a ta. Făcând acest lucru nu vă va câștiga un prieten și vă poate pierde locul de muncă.
  • Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 8
    8. Urmăriți limba și tonul corpului. Limba corpului (Demeanor) și modul în care vorbiți poate fi un divertisment mort pe care îl simțiți "disperați."Practicați un interviu de joc în fața oglinzii, așezat. Observați cum vă apropiați când vă spuneți anumite lucruri, cum ar fi descrierea de ce doriți să vă ocupați de slujba, vorbind despre fundalul companiei și răspunsul la întrebările de interviu standard (sau non-standard). S-ar putea chiar să vă conectați la computerul dvs. Indiferent de metoda pe care o utilizați, căutați un corp și deformați semne de încredere sau de disperare. De exemplu, un intervievat de încredere va sta înalte, dar nu rigid, se va sprijini ușor spre intervievatori și va zâmbi mai des decât nu. O intervievață disperată ar putea fi nervoasă, priviți în jos, împingeți scaunul înapoi puțin și faceți contact cu ochii săraci.
  • Respirați în mod regulat și încetiniți în timp ce vorbiți. Unul dintre semnele de disperare și anxietate spune prea repede și / sau sună ca și cum încearcă să obțineți cât mai multe informații cât mai repede posibil (astfel încât să nu uitați ce ați vrut să spuneți). Fără a fi prea evidentă, faceți o respirație înainte de a vorbi și încercați conștient să controlați viteza în care cuvintele vă părăsesc gura. Este bine să cereți o clipă pentru a vă restabili calmul dacă vă simțiți necompletat sau prea nervos.
  • Nu întrerupeți niciodată și nu vorbiți niciodată despre intervievator sau să răspundeți prea repede la întrebări. S-ar putea să fiți prea entuziasmați de a vă asigura că intervievatorul știe că sunteți calificat, ceea ce vă poate solicita să vorbiți despre ceea ce spune el sau ea. Sau, ați putea încerca să sari și să răspundeți la întrebări înainte de finalizarea intervievatorului care le cer. Acest lucru se va îngrijora de intervievator că sunteți nerăbdători, incapabili de ascultare sau pur și simplu nepoliticos. Încetiniți, veți trece în continuare peste tot în timpul dat.
  • Puneți ușor mâinile în poală și relaxați-vă. Ideea este că, dacă apar relaxați, dar încrezători, intervievatorul dvs. vă va vedea ca un candidat viabil care ar putea fi un bun al companiei. Oamenii relaxați îi liniștesc pe alții, deci mai presus de toate, lucrează la căutarea cu încredere relaxată.
  • Stați înalt, dar evitați să vă uitați prea rigid. Postura este un indicator important subconștient al sentimentului unei persoane de auto-valoare. Nu vă aplecați prea departe înainte sau cu slăbiciune - fie poziția va da semnalul greșit că sunteți disperat sau pur și simplu renunțat.
  • Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 9
    9. Nu acționați prea disponibil. Încă o dată, se aplică regulile de dating. Fără a spune că intervievați cu alte firme, oferiți-vă potențialului angajator impresia că alte companii - eventual concurenți, vă urmăresc (chiar dacă nu sunt).
  • Aduceți planificatorul dvs. la interviu (care ar trebui să fie completat cu "întâlniri") pentru a vă asigura că intervievatorul dvs. nu credeți că cartea dvs. de dans nu este completă.
  • Dacă intervievatorul vă sună înapoi, nu sari pentru a răspunde la telefon la primul inel. De fapt, lăsați primul apel să meargă la mesageria vocală, să asculte ceea ce are de spus intervievatorul și apoi să sune în câteva ore. Dacă răspundeți la telefon, cereți întotdeauna timp să vă gândiți la oferta lor.
  • Dați impresia că vă oferă oferte. Ascultați cu atenție ceea ce interviul trebuie să ofere și să spună. Dacă el sau ea vă face o ofertă, mulțumesc intervievatorului și întrebați dacă îl puteți numi mai târziu în acea zi. Nu așteptați prea mult sau altfel angajatorul poate crede că nu sunteți interesat, totuși să nu sari cu un răspuns de "da" în momentul în care intervievatorul prezintă oferta. Încă mai vrei să obții cel mai bun scenariu pentru tine.
  • Imagine intitulată Evitați acționarea disperată în timpul unui interviu de angajare Pasul 10
    10. Urmăriți-vă de intervievatorul, dar în rațiune. Apelați intervievatorul dvs. de la mașina dvs. cinci minute după discuția dvs. vă va face cu siguranță să vă arătați disperată. Când vine vorba de urmărirea, aplicați câteva reguli rezervate în mod obișnuit pentru Dating:
  • Contactați intervievatorul după 48 de ore din interviul dvs. cu un apel telefonic vă mulțumesc și card scurt. Nu sari imediat pe corn, dar nu trageți picioarele cu urmărirea. O zi de așteptare de două zile lucrătoare vă va face să apară încă interesați de locul de muncă, dar nu disperați. De asemenea, urmărirea cu două vârfuri vă permite să atingeți verbal Baza și să răspundeți la orice întrebare pe care intervievatorul le poate avea, iar cardul vă ține frontul și centrul pe hârtie.
  • Evitați re-afirmarea de ce ar trebui să aveți locul de muncă. În schimb, concentrați-vă de ce vă bucurați de întâlnirea cu intervievatorul. Intervievatorul dvs. cel mai probabil cunoaște motivele pentru care doriți locul de muncă (pe baza interviului dvs.), re-afirmând că acele motive în timpul urmăririi dvs. vă poate împrumuta spre apariția disperată. În schimb, doar re-iterați că vă bucurați să-l întâlniți și să menționați că sunteți deschis la orice întrebări care nu sunt acoperite în timpul interviului.
  • Urmați doar o dată, dar asigurați-vă că urmărirea dvs. a lăsat o impresie pozitivă (și nu disperată). Dacă urmăriți două zile mai târziu, dar nu auziți nimic mai târziu, lăsați-l singur. În acest moment, intervievatorul știe că sunteți foarte interesat de slujbă și dacă continuați să sunați și / sau să urmăriți, el sau ea se poate supăra cu dvs. De asemenea, atunci când faceți acest apel de urmărire, fiți optimizați și la punct. Spuneți intervievatorului că ați atins baza în cazul în care a avut întrebări suplimentare și apoi menționați ceva despre schimbul pozitiv pe care l-ați avut.
  • Ajutor suplimentar

    Exemplu de întrebări de interviu de angajare și răspunsuri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de forță de interviu și deficiențe

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Sfaturi de interviu și trucuri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Faceți temele înainte de interviu. Acest lucru nu numai că vă va da un picior pe cineva care merge în orb, cunoașterea vă va oferi puterea încrezătoare și o perspectivă asupra modului în care talentele dvs. pot fi valoroase companiei. Nu vă deranjează să interviu cu companiile pe care le-ați ura pentru politica sau tipul de muncă. Nu vă vor dori dacă nu doriți ei, un meci rău nu merită timpul și altcineva care se gândește bine la ei este cine vor angaja.
  • Să vină prea mult din adevărata dvs. personalitate prin a avea încredere în tine. Cine într-adevăr sunteți să vă asigurați un clic bun cu intervievații dacă acesta este locul potrivit pentru dvs., așa că faceți tot posibilul să vă relaxați și să străluciți. Pe de altă parte, nu fi atât de mult "tu", Că credeți că este bine să vă ocupați de reședința în camera de interviu și să vă paradă excentricitățile, ciudate personale și disprețuiri intense. Echilibrul și proprietatea sunt mai importante decât aerisirea spălării dvs. personale (ceea ce vă poate face să parcă disperați și nemulțumiți de viața în general).
  • Alegeți companiile pe care le intervievezi și de locuri de muncă pe care le-ați interviu bine. Alegeți-le din motive personale, astfel încât atunci când simțiți ceva despre asta, vă place acea companie din motive reale. Sentimentul este probabil să fie reciproc.
  • Nu uitați să întrebați întrebările intervievatorului - el sau ea ar trebui să știe că și tu intervievează compania pentru a determina dacă compania este un meci pentru tine. Pregătiți-le în prealabil, astfel încât să nu vă lăsați să vă loviți de idei o dată în interviul real. Din nou, cercetarea dvs. pe fundalul companiei vă va ajuta să vizați întrebări bune.
  • Răspundeți la întrebări sau faceți-vă punctul de a utiliza fraze succintă, concise - Evitați Rambling pe și în timpul unui interviu.
  • Faceți-o realitate pe care o alegeți între mai multe posibilități. Încercați companiile de apelare la rece care au slujba pe care doriți să o faceți. Alegeți tipul de condiții de lucru, scară de plată, tipul de sarcini, misiunea de lucru pe care doriți și apoi căutați companii care au acele locuri de muncă. Companiile de apel rece care angajează oameni pentru acel loc de muncă. Dacă ați auzit ceva bun despre o companie, le-ați numit rece și întrebați dacă au o deschidere. Dacă nu, întrebați dacă vă puteți pune CV-ul pe fișier cu ei. Acest lucru vă poate obține locul de muncă înainte de publicitatea lor pentru el. Tocmai ați fost foarte profesionist și asertiv, apelându-i mai întâi, apoi trimiteți CV-ul. Apelarea la rece "apelați zeci și sute de locuri." Majoritatea vor spune nu. Dar când găsiți cea care tocmai a avut o deschidere, s-ar putea să vă angajeze repede în loc să plătiți pentru un anunț și să intervievezi sute de oameni.
  • Puneți întrebări despre lucrurile pe care le cunoașteți acest angajator pentru - spuneți-le că căutați un mediu de lucru mai bun dacă pare a fi un loc de muncă casual sau dacă vedeți o placă pentru "Cel mai bun loc de muncă psihologic sănătos." Dacă se pare că este stresat și ocupat să sublinieze modul în care căutați o slujbă intensă rapidă. Rămâneți realitatea concentrată, dar puneți o rotire pozitivă asupra întrebărilor. Acest lucru oferă o impresie că alegeți compania pe mai multe oferte și sunteți suficient de buni că sunteți cel care face alegerea.
  • Avertizări

    Nu aplicați niciun loc de muncă pe care îl urăști. Există locuri de muncă pe care le-ați iubi. Continuați să căutați până când găsiți cele pe care le aveți un motiv personal de a dori să faceți acest lucru. Este rău pentru tine și pentru companie Dacă îți urăști munca, o pierdere netă pentru toată lumea. Nu este disperată (indiferent cât timp este nevoie pentru a găsi meciul potrivit) este cel mai bun mod de a nu părea disperat.
  • Nu toate locurile de muncă Grupul de valoare Harmony - unii membri ai echipei active pentru a obține diverse rezultate bune pentru companie. În acest caz, arătându-vă ca Maverick care întreabă pe alții să fie importantă, mai degrabă decât tonifierea retoricii dvs. anti-echipă. Desigur, acesta este cazul mai rar și ca atare, ar trebui să cunoașteți etosul la locul de muncă din cercetarea dvs. înainte de interviu (de fapt, probabil că ați aplicat companiei în primul rând). Cu toate acestea, totuși, respectați lucrul în echipă atunci când vine vorba de explicarea de ce ați lăsat un loc de muncă - luarea pierderii fostei dvs. de locuri de muncă pe alții, de obicei, miroase de disperare.
  • Aveți grijă ca potențialul de a veni peste arogant într-un efort de a arăta companiei valoarea dvs. Amintiți-vă, este bine să fiți pozitivi, dar păstrați-l umili. Una dintre cele mai bune modalități de echilibrare a afirmațiilor pozitive despre realizările dvs. proprii este de a fi la fel de liberă de complimentarea altora - manageri și angajatori din trecut, intervievator, compania pe care doriți să o lucrați. Aveți motive cinstite de a dori să lucrați acolo, spuneți-le. Acest motiv nu ar trebui să fie "Sunt disperat și voi face orice are un salariu."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar