Cum să se confrunte cu un interviu

Dacă sunteți nervos cu privire la confruntarea unui interviu, atunci ar trebui să încercați să vă uitați ca o oportunitate de a face o îmbunătățire a vieții voastre. Dacă faceți cercetarea dvs. și răspundeți la întrebările pe care le-ați întrebat cu încredere, atunci veți fi pe cale să vă aterizați slujba viselor voastre. Dacă nimic altceva, puteți să vă uitați ca o experiență de mare interviu și posibilitatea de a face mai bine data viitoare.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea în avans
  1. Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 1
1. Cercetarea companiei. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți după ce vi sa solicitat să interviu pentru o poziție la o companie este de a cerceta compania. Aflați ce este misiunea companiei, cât timp a fost în jur, câți angajați ai și ce poziție dvs. ar fi dacă ați avea loc de muncă. Dacă compania are un motto, memorați-l. Asigurați-vă că știți cât de mult puteți să vă puteți impresiona intervievatorii și să le arătați cât de mult vă interesează.
  • Puteți găsi modalități de a arăta că vă cunoașteți lucrurile în timpul interviului. Puteți spune ceva de genul ", am citit totul despre misiunea dvs. și cred că fiind angajat să educăm lumea gratuit este un obiectiv uimitor."
  • Arată că știți și ce implică poziția. Dacă știți calitățile pe care intervievii îl caută, atunci va fi mai ușor să vă vindeți și să arătați că le posedați.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 2
    2. Cercetați intervievatorii dacă puteți. Dacă puteți petrece câteva minute, privindu-vă intervievatorii, aflați unde au mers la facultate, unde au lucrat anterior sau orice altceva despre ele, atunci veți avea un picior în procesul de interviu. Deși nu trebuie să menționăm că internetul le-a urmărit dacă nu vine, dacă găsiți câteva lucruri pe care le aveți în comun, cum ar fi faptul că amândoi ați lucrat la aceeași companie acum cinci ani, atunci acest lucru vă ajută să obțineți un avantaj suplimentar.
  • Puteți verifica profilurile LinkedIn sau profilurile lor pe orice alte rețele profesionale pentru a obține și mai multe informații.
  • Doar nu fi prea personal. Nu menționați ceva pe care l-ați găsit pe pagina de Facebook a intervievatorului, dacă nu ați fost îndreptat acolo - puteți ieși ca un stalker.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 3
    3. Pregătiți-vă să răspundeți la întrebările comune. Deși fiecare interviu este diferit, există anumite întrebări pe care mulți intervievați le întreabă în mod obișnuit și este bine să aveți unele răspunsuri pregătite, astfel încât să nu arătați nepregătite sau prinse de gardă. Iată câteva întrebări pe care ar trebui să le fiți pregătiți să răspundeți:
  • "Care sunt cele mai mari puncte forte?"Alegeți o forță sau puncte forte care ilustrează de ce ați fi o potrivire bună pentru poziția și oferiți detalii concrete pentru a susține de ce posedă acea putere. Asigurați-vă că este relevant pentru locul de muncă.
  • "Care sunt cele mai mari puncte slabe ale tale?"Nu spuneți" Lucrez prea mult "- toată lumea a auzit acest lucru înainte! În schimb, alegeți o slăbiciune care nu este foarte importantă pentru poziția și arată că lucrați la îmbunătățirea la ea. Spune ceva de genul: "Cea mai mare slăbiciune a mea cu predarea este gestionarea timpului. Mă bucur atât de entuziasmat de tot materialul pe care îl încerc uneori să mănânc prea mult material nou într-o singură clasă. Dar am învățat să descompun fiecare clasă în intervale de cinci minute și să mă asigur că numai că elevii se pot ocupa într-o perioadă de clasă."
  • "De ce doriți să lucrați la această companie?"Nu spuneți intervievatorilor dvs. că doriți să lucrați acolo pentru că este singura companie care v-a cerut un interviu. În schimb, indicați mai multe lucruri pe care le doriți despre companie și să fiți cât mai detaliat posibil - de asemenea, clarificați de ce credeți că vă veți potrivi acolo și puteți contribui la echipa lor.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 4
    4. Pregătiți-vă să întrebați cel puțin două întrebări. La sfârșitul majorității interviurilor, potențialii dvs. angajatori vă vor întreba dacă aveți întrebări pe care doriți să le întrebați. Ar trebui să pregătiți cel puțin o mână de întrebări și alegeți cele care sunt cele mai relevante pentru a cere - acest lucru arată că ați făcut cercetarea dvs. și sunteți încântați de poziția dvs. Dacă doar zâmbiți și spuneți că nu aveți întrebări, acest lucru face să pară că nu vă pasă de poziția atât de mult. Iată câteva lucruri pe care le puteți întreba:
  • Detalii despre un aspect al locului de muncă pe care doriți să-l cunoașteți mai multe despre
  • Solicitând cum ar arăta viața de zi cu zi la locul de muncă, cum ar fi cât timp ați cheltuit colaborarea cu alți colaboratori
  • Întrebând ce este partea lor preferată de lucru pentru companie
  • Întrebându-se despre alte modalități prin care vă puteți implica la companie în plus față de descrierea postului. De exemplu, dacă solicitați un loc de muncă în liceu, puteți întreba dacă puteți fi implicat și în activități extracurriculare.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 5
    5. Practicați cu un prieten. Dacă doriți să vă simțiți cu adevărat încrezători în acest interviu, atunci poate doriți să practici cu un prieten sau chiar cineva care știe mai întâi despre câmpul dvs. Acest lucru vă poate ajuta să vă prezentați răspunsurile cu încredere, obținându-vă limba corpului și vă simțiți în siguranță în ceea ce aveți de oferit. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a scăpa de unii dintre acei pre-interviuri și de a vă oferi încrederea de care aveți nevoie pentru a vă confrunta cu interviul.
  • Puteți chiar să vă îmbraciți pentru interviul de practică, astfel încât să nu vă simțiți atât de nervos când ați pus hainele de interviu.
  • Prietenul tău să-ți dea o evaluare onestă a ceea ce ai putea face mai bine în interviul real. Asigurați-vă că prietenul vă oferă mai multe complimente decât criticile, astfel încât să vă simțiți încurajați.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 6
    6. Pregătiți-vă pentru a explica de ce ați fi o potrivire bună pentru companie. Un alt lucru pe care trebuie să-l pregătiți pentru a spune este de ce ai fi o mare potrivire pentru companie. Check out ce sunt angajații de la companie și ce valorile companiei cel mai mult când vine vorba de poziția pe care o căutați - utilizați buzzwords pentru a arăta de ce posedă acele calități și de ce ați fi o potrivire perfectă pentru locul de muncă Interviu pentru. Iată câteva lucruri pe care le puteți spune:
  • "Știu că abilitățile puternice de comunicare sunt esențiale pentru această poziție și aș fi o potrivire excelentă pentru anii de management, de formare și de angajare. Am comunicat de ani de zile de angajați, clienți și manageri și am învățat cum să oferim feedback pozitiv, precum și cum să discutăm cu respect camere de îmbunătățire."
  • "Sunt încântat de toate lucrările în echipă că poziția cere. Am lucrat cu succes în echipe și am colaborat cu mulți colaboratori în poziția mea actuală și aș fi dornic să aduc acea experiență companiei dvs."
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 7
    7. Pregătiți-vă pentru a aduce tot ce aveți nevoie. Este important să obțineți tot ceea ce aveți nevoie împreună cu o zi înainte de a merge la interviu, astfel încât nu trebuie să faceți nici o pregătire de ultimă oră pentru a vă pregăti pentru ziua mare. Veți avea cel mai probabil nevoia să vă aduceți CV-ul și scrisoarea de intenție ca o referință, precum și orice alte materiale suplimentare pe care le considerați că vă vor ajuta să oferiți intervievatilor un sentiment mai bun de cine sunteți și lucrarea pe care o faceți.
  • De exemplu, dacă aplicați pentru o poziție didactică, este posibil să doriți să aduceți o veche programă pentru a arăta tipul de muncă pe care sunteți capabil să o faceți.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând interviul
    1. Imaginea intitulată face un interviu Pasul 8
    1. Rochie profesional. Dacă doriți să faceți o impresie bună, atunci trebuie să începeți să vă îmbrăcați profesional. Dacă aceasta înseamnă să cheltuiți niște bani într-un costum adecvat de afaceri, atunci va trebui să faceți această alegere - având cel puțin un costum solid de interviu vă poate ajuta cu adevărat să vă aterizați slujba viselor voastre. Chiar dacă biroul este un pic mai casual, ar trebui să greșești pe partea de a fi un pic suprasolicitat, ceea ce este mult mai bun decât arata casual în fața intervievatoarelor formale.
    • Asigurați-vă că vă sfătuiți bine și să acordați atenție și igienei dvs. Dacă nu puneți timp și efort în aspectul dvs., acesta va arăta.
    • Încercați acest costum cu cel puțin câteva zile înainte să vă asigurați că este măgulitor și că nu există probleme cu el. Nu doriți să vă puneți într-o oră înainte de interviul dvs. pentru a afla că grefierul magazinului a uitat să decoleze eticheta de securitate.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 9
    2. Ajunge la cel puțin 10 minute mai devreme. Arătând un pic mai devreme la interviu arată că sunteți punctual și că vă pasă cu adevărat de slujba dvs. În plus, dacă vă grăbiți acolo chiar înainte de a începe timp, nu veți avea timp să decomprimați și să intrați într-o stare de spirit relaxată. Dacă potențialii dvs. angajatori văd că nici măcar nu puteți ajunge la un interviu la timp, probabil că vor crede că nu există o șansă mare pe care o veți arăta la lucru la timp, fie.
  • Chiar dacă ești foarte devreme, aruncați cafeaua Starbucks la ușă. Rularea cu cafeaua arată că luați prea mult o abordare casuală. De asemenea, respirația dvs. probabil miroase ca cafeaua acum - altceva de evitat.
  • Dacă ajungeți foarte devreme așteptați în afara sau în mașină.Mai mult de 15 minute sau cam asa ceva este prea devreme. Neintenționat, s-ar putea să terminați că intervievatorii tăi au fluturat pentru că nu sunt pregătiți pentru dvs. De asemenea, se poate întâlni ca fiind prea disperat sau dezorganizat.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 10
    3. Introduceți-vă cu încredere. Când intrați în cameră, stați înalt, faceți contact cu ochii, puneți un zâmbet pe fața dvs. și oferiți intervievatilor dvs. o strângere de mână fermă și încrezătoare când vă prezentați. Plimbați cu încredere și evitați să fiți în jurul camerei - amintiți-vă că aveți o singură șansă de a face o primă impresie și doriți să se bazeze.
  • Puteți spune ceva simplu, "Sunt Susan. Vă mulțumim că ați făcut timp să vă întâlniți cu mine."
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 11
    4. Fi articulați când răspundeți la întrebări. Vorbiți cât de clar și cu încredere posibil și contactați ochii atunci când vă împărtășiți gândurile și ideile. Încercați să evitați să spuneți prea mult "cum ar fi" sau "um" și să vă concentrați asupra obținerii punctelor dvs., chiar dacă aceasta înseamnă întreruperea de a gândi. Cel mai important lucru este că îți dai cuvintele cu încredere și sunet ca într-adevăr înseamnă ceea ce spui.
  • Practicarea spunând ceea ce aveți de spus cu voce tare vă poate ajuta să obțineți încrederea pentru a fi articulați în timpul interviului dvs. Care a spus, ar trebui să vă asigurați că cuvintele dvs. au fost naturale, nu au fost repetate.
  • Imaginea intitulată face un interviu Pasul 12
    5. Evitați partajarea unor informații prea personale. Deși s-ar putea să vă simțiți ca și intervievatorii tăi ca tine și că primesc amicul de amici cu tine, ar trebui să evitați să menționați ceva prea personal despre tine. Nu vorbiți despre ceilalți, copiii dvs. sau despre problemele dvs. personale la domiciliu - acest lucru arată că nu vă concentrați asupra slujbului și că sunteți neprofesional.
  • Desigur, dacă vedeți că intervievatorul dvs. are un poster mare al echipei dvs. sportive preferate în biroul său, puteți menționa conexiunea în trecere pentru a face o conexiune dacă apare. Niciodată fals, totuși, un interes sau o abilitate.
  • Atent în împărtășirea hobby-urilor sau a organizațiilor care pot dezvălui religia, etnia sau afilierea politică, cu excepția cazului în care este pertinentă la poziția dvs. Este un pic de zonă gri. Pe de o parte, implicarea dvs. cu organizațiile LGBT din campusul Colegiului dvs. este o pregătire excelentă în multe zone de afaceri și un plus în multe posturi de muncă, dar, din păcate, vă poate lăsa deschis discriminării care nu are nimic de-a face cu abilitățile dvs.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 13
    6. Asigurați-vă că vă mulțumiți intervievatorilor în persoană. Când interviul sa încheiat, arată că sunteți recunoscător pentru faptul că intervievatorii dvs. au avut timp să se întâlnească cu dvs. și să aibă șansa de a vă vorbi despre abilitățile și calificările dvs. Pe măsură ce părăsiți camera, agitați din nou mâna intervievatorului și asigurați-vă că o priviți în ochi și dați-i un zâmbet sincer și o adevărată vă mulțumesc - aceasta arată că sunteți atenți și că sunteți foarte recunoscător pentru oportunitate.
  • Spune ceva simplu, "Mulțumesc atât de mult pentru a lua timp să se întâlnească cu mine. Aceasta a fost o oportunitate minunată și o apreciez cu adevărat."
  • Pe măsură ce conversația se înfășoară, puteți întreba, de asemenea, despre un interval de timp și pași următori. Ar trebui să vă spună când vă vor întoarce la dvs. și ce ar fi pașii următori.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 14
    7. Știți ce să nu faceți. Există câteva lucruri pe care ar trebui să le evitați cu orice preț atunci când intrați într-un interviu. Mulți oameni nu știu că câteva comentarii nevinovate pot provoca un steag roșu mare pentru a urca pentru intervievator. Alege-ți cuvintele cu atenție și asigurați-vă că dați o impresie de a fi un lucrător respectuos, greu, care este cu adevărat încântat de poziție. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le evitați:
  • Nu întrebați despre avantajele postului înainte de a vă oferi o ofertă. Acest lucru va face ca acesta să fie mai interesat de zilele de vacanță decât în ​​muncă.
  • Nu vorbiți despre modul în care ați aplicat la un milion de locuri de muncă fără a fi cerut unui interviu. Asigurați-vă că doriți cu adevărat această poziție specifică.
  • Nu spune ceva care arată cât de puțin știți despre companie sau cât de puțin cercetări ați făcut. Asigurați-vă că potențialii angajatori văd că vă pasă cu adevărat de companie.
  • Imaginea intitulată face un interviu Pasul 15
    8. Nu faceți gura proastă slujba curentă sau angajatorul. Chiar dacă șeful tău este un jerk nepoliticos, mic, inconsiderat, condescendent și slujba ta este nemulțumită și te simți complet neîndeplinită acolo, ar trebui să spui ceva de genul ", am câștigat o mulțime de experiențe minunate la poziția mea actuală, dar eu" m gata pentru o nouă provocare."Dacă spui lucruri oribile despre slujba ta sau despre șeful tău, atunci potențialii dvs. angajatori viitori vor crede că vă puteți întoarce și spuneți același lucru în viitor.
  • Vrei să dai impresia de a fi o persoană ușoară și agreabilă care este ușor de lucrat. Chiar dacă conflictele dvs. la locul de muncă nu sunt vina dvs., nu doriți să oferiți impresia de a fi cineva greu de lucrat.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 16
    9. Urmare. Odată ce ați terminat interviul, ar trebui să trimiteți intervievatorului dvs. un e-mail rapid mulțumindu-l pentru a lua timp pentru a vă întâlni cu dvs. și pentru a vă reitera interesul în această poziție. Luând timp pentru a scrie o notă rapidă la intervievatorul dvs. arată că ați luat procesul în serios și că sunteți dornici să aflați despre pașii următori.
  • În plus, nu toată lumea face acest lucru, deci vă veți face să ieșiți în evidență ca o persoană care este cu adevărat pasionată de poziția.
  • Partea 3 din 3:
    Afectarea altor tipuri de interviuri
    1. Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 17
    1. ACE Interviul Skype. Trucul de a acționa un interviu Skype este de ao trata la fel de serios ca un interviu real, chiar dacă nu o faceți în persoană. Dacă doriți să reușiți cu adevărat, atunci îmbrăcați-vă la fel ca și cum ați fi la un interviu real, lăsați o copie a CV-ului și a scrisorii de intenție pe birou și asigurați-vă că vă aflați într-un loc liniștit, cu o conexiune bună la Internet.
    • Alegeți o locație cu iluminare măgulitoare, astfel încât intervievatorii dvs. vă pot vedea cu adevărat și citiți-vă expresiile.
    • Închideți fereastra dvs. de e-mail și orice alte ferestre care vă pot distrage atenția în timpul interviului. Dați-vă toată atenția asupra persoanei care vorbește cu dvs.
    • Verificați dacă microfonul și chat-ul video funcționează în avans. Practicați încercând să discutați cu un prieten cu o zi înainte, așa că știți că nu veți avea dificultăți tehnice atunci când vine timpul.
  • Imaginea intitulată Face un interviu Pasul 18
    2. Ace interviu telefonic. Multe companii au un interviu telefonic inițial pentru a obține un sens mai bun al solicitanților lor de top înainte de a le invita să se întâlnească pentru un interviu în persoană. Acest lucru economisește timp pentru ei și le oferă o mai bună înțelegere a fiecărui candidat. Ar trebui să tratați acest tip de interviu la fel de serios ca un adevărat interviu. Aveți notele dvs. în fața dvs., îmbrăcați-vă și găsiți un loc liniștit și o recepție bună, astfel încât să puteți avea o conversație semnificativă la telefon.
  • Asigurați-vă că sunteți profesioniști și atenți în toate răspunsurile dvs. Nu vă slăbiți doar pentru că vorbiți doar la telefon.
  • Amintiți-vă că, deoarece intervievatorul dvs. nu va avea indicații vizuale, va trebui să lucrați foarte greu pentru a picta o imagine a cine sunteți cu cuvintele. Au o listă de buzzwords relevante gata dacă credeți că vă va ajuta.
  • Imaginea denumită fața un interviu Pasul 19
    3. Ace interviu în grup. Ocazional, este posibil să fiți invitat la un interviu de grup, astfel încât intervievații dvs. să poată intervieva mai mulți candidați imediat și astfel încât să poată obține un sentiment mai bun despre modul în care interacționați cu alți oameni. Trucul de a acționa aceste interviuri este acela de a fi suficient de asertiv pentru a oferi încă intervievatorii dvs. un sentiment de cine vă aflați, de asemenea, că sunteți atenți față de ceilalți și puteți lucra bine în echipe.
  • Nu încercați să puneți alți intervievatori pentru a vă face să arătați bine. În schimb, să fii bun și de susținere față de ei în timp ce clarifică faptul că ești cel mai bun candidat la locul de muncă.
  • Dacă există activități de grup în timpul interviului, încercați să luați o poziție de conducere în timp ce vă asigurați că nu sunteți bossy și nu păstrați ceilalți intervievatori să contribuie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar