Cum să fii vizibil pentru angajatori

Piața de muncă de astăzi este dincolo de dură. Într-o mare de profesioniști cu experiență și absolvenți recenți, trebuie să ieșiți în evidență ca un solicitant de locuri de muncă. Menținerea unei prezențe profesionale online, re-realizarea CV-ului, rețelele pentru oportunitățile de angajare și în picioare în interviuri vă va ajuta să deveniți vizibili angajatorilor.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea și menținerea profilului dvs. digital
  1. Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 1
1. Păstrați conturile dvs. social media exacte, actualizate și profesionale. Profilurile media sociale precum LinkedIn, Twitter și Facebook sunt adesea prima impresie pe care un potențial angajator îl va avea de la dvs. Utilizați aceste conturi pentru a publica atât aspectele profesionale, cât și cele personale care pot fi atrăgătoare pentru angajatori.
  • Asigurați-vă că toate informațiile din profilurile dvs. online se potrivesc cu sus. Inconsecvențele pot duce la respinsă pentru o poziție.
  • Puteți include informații despre poziția dvs. curentă, educația, experiența de lucru, aspirațiile de carieră și hobby-urile.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 2
    2. Eliminați aspectele neprofitive și neprofesionale ale profilurilor dvs. publice. Este posibil să nu faceți o primă impresie pozitivă asupra viitorului dvs. angajator dacă profilul dvs. Facebook este umplut cu fotografii ale shenanigans de licență drunken. În același sens, tweeturile publice nu ar trebui să conțină un limbaj greșit sau să-ți ilustreze opiniile politice.
  • Ștergeți fotografiile care prezintă consumul de alcool sau consumul de droguri.
  • Ștergeți vechile tweet-uri sau actualizări de stare care sunt politice în natură și să se abțină de la postarea unui material similar în viitor.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 3
    3. Creați un profil LinkedIn și păstrați-l la curent. Asigurați-vă că secțiunea dvs. sumară ilustrează clar ceea ce faceți și cum faceți acest lucru. Profilul dvs. ar trebui să includă, de asemenea, o experiență detaliată și secțiuni de educație care ilustrează experiența dvs. de muncă de la colegiu și educație, respectiv.
  • Actualizați titlul LinkedIn. Asigurați-vă că este specifică, concentrată în față și descrie ceea ce sperați să faceți în continuare în cariera dvs.
  • Includeți un headshot profesional cu profilul dvs., dacă este posibil.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 4
    4. Creați un site web personal. O modalitate de a vă extinde prezența profesională online este de a crea un site web și de ao folosi pentru a vă comercializa viitorul angajatorilor. Un site personal ar trebui să evidențieze cea mai bună lucrare, să vă prezinte abilitățile și să oferiți angajatorilor o privire asupra personalității dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Construirea unei rețele profesionale
    1. Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 5
    1. Rețea online cu potențial angajatori. Utilizați social media pentru a vă conecta cu potențialii angajatori. Dacă există o companie pe care doriți să o lucrați, urmați-le pe Twitter sau să vă alăturați unui grup LinkedIn asociat industriei. Asigurați-vă că sunteți la curent cu știrile companiei, de asemenea.
    • Utilizați rețelele dvs. online ca o modalitate de a colecta informații despre viitorii angajatori și de a rămâne la curent cu oportunitățile de angajare.
    • Dacă auziți de o oportunitate de angajare printr-un canal media social, faceți timp pentru a plasa un apel și pentru a cere mai multe informații despre poziția. Aceasta este o modalitate excelentă de a face o legătură umană la om cu un viitor angajator.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 6
    2. Participați la târgurile de carieră. Acest lucru este deosebit de relevant dacă sunteți un absolvent nou sau în curând, care solicită un loc de muncă. Consultați serviciile de carieră ale școlii pentru a afla despre viitoarele târguri de locuri de muncă. Rochie profesional, vorbiți cu reprezentanți ai companiei și luați-le de-a lungul mai multor copii ale CV-ului dvs. cel mai actualizat pentru a împărtăși potențialii angajatori.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 7
    3. Să se alăture organizațiilor profesionale și să participe la evenimentele lor. Comunicarea asociațiilor profesionale este o modalitate ușoară de a vă conecta cu potențialii angajatori. Participați la conferințe și alte adunări profesionale pentru a vă construi rețeaua profesională și pentru a afla mai multe despre sectoarele pe care le faceți sau sperați să lucrați. Asigurați-vă că luați copii curente ale CV-ului dvs. și a cărții de vizită.
  • Dacă sunteți interesat să faceți o conexiune cu o anumită persoană, participați la grupul lor la conferință, puneți o întrebare după prezentarea lor și introduceți-vă când panoul sa terminat.
  • Dacă întâlnești pe cineva de la o companie pe care doriți să o lucrați, schimbați cărțile de vizită cu ei și cereți-le să vă împușcă un e-mail dacă aud o oportunitate de angajare.
  • Metoda 3 din 4:
    Crafting CV-ul
    1. Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 8
    1. Cercetați poziția și compania la care aplicați. Înțelegerea locului de muncă, istoria unei companii și unde se îndreaptă compania sunt toate cheia pentru a obține un CV specific specific. Utilizați site-ul companiei și profilurile media sociale pentru a efectua cercetarea dvs.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 9
    2. Păstrați-l concis și specific. Nu trebuie să puneți totul pe fiecare CV pe care îl trimiteți. Păstrați o listă de maestru a tuturor locurilor de muncă și a experienței și folosiți acest lucru la Cabluri concise, specifice pentru poziția de poziție, care vă comercializează ca o mare potrivire a locului de muncă. Trei pagini sau mai puțin este mai mult decât suficient.
  • Începeți cu locul de muncă actual sau cel mai recent și nu mai mult decât un total de cinci poziții.
  • De exemplu, dacă solicitați un loc de muncă ca profesor, probabil că nu trebuie să includeți slujba magazinului de animale de companie ați lucrat în liceu.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 10
    3. Dați exemple care ilustrează capacitatea dvs. de a învăța, de a fi mentorat și de a lua o nouă responsabilitate. Să fie specifice și la punctul despre modul în care ați progresat într-o anumită poziție. De exemplu, dacă ați preluat treptat responsabilități crescute pe parcursul stagiului dvs., evidențiați acest lucru în CV-ul dvs.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 11
    4. Demonstrați realizările și rezultatele. Angajatorii nu doresc să le spuneți despre ceea ce ați realizat, vor să o vadă că a demonstrat într-un mod tangibil despre CV-ul dvs. Să fie clar despre rezultatele și modul în care acestea au contribuit la succesul general al unui anumit proiect sau organizație.
  • De exemplu, dacă ați proiectat un program educațional la Muzeul Local ca parte a stagiului dvs., includeți informații despre câte grupuri școlare și persoane au participat. Acest lucru va demonstra un rezultat tangibil din munca dvs.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 12
    5. Evitați cascadorii de reluare. Flashy, supra-the-top și CV-uri extrem de îndelungate vor face puțin pentru a vă mări șansele de a fi angajați pentru o poziție. Eforturile dvs. pot apărea în schimb ca disperate, minore sau auto-servire. Reveniți la elementele de bază și ambarcațiuni un CV care ilustrează rezultatele și autenticitatea și o pereche cu o scrisoare de intenție care demonstrează înțelegerea dvs. despre ceea ce dorește un potențial angajator.
  • Metoda 4 din 4:
    Acționând interviul
    1. Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 13
    1. Pregătiți-vă pentru interviu. Va trebui să vă petreceți timp cercetarea atât a viitorului dvs. angajator, cât și poziția în sine. Gândiți-vă prin posibile întrebări și veniți cu răspunsuri. De asemenea, ar trebui să veniți cu o listă de întrebări pe care să le întrebați la sfârșitul interviului.
    • Utilizați motoarele de căutare pe Internet pentru a cerceta oamenii care ar putea fi intervievați.
    • Adresați-vă unui prieten care și-a aterizat jobul de vis despre ceea ce a mers bine și ce nu a mers atât de bine în timpul interviului.
    • Faceți un interviu mock cu un prieten sau membru al familiei. Să-i întrebe posibilele întrebări de interviu cu care ați venit.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 14
    2. Rochie profesional pentru interviu, chiar dacă este online. Oamenii își pot forma prima impresie de dvs. în doar 30 de secunde, iar ceea ce purtați la un interviu poate juca un rol major în cazul unui angajator decide sau nu să vă angajeze. Evitați îmbrăcarea ocazional și în schimb, vizează un aspect profesional de afaceri.
  • Cercetați îmbrăcămintea de birouri la locul dvs. de muncă viitor înainte de interviu. Dacă toată lumea apare la locul de muncă în pantaloni scurți și flip flops, un costum de trei piese ar putea fi puțin peste partea de sus.
  • În general, costume, rochii, chiar pantaloni de rochie sau o fustă asociată cu o jachetă sunt alegeri profesionale pentru majoritatea interviurilor.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 15
    3. Să fii la timp. Acest lucru ar trebui să meargă fără să spună, dar este critic că sunteți punctual atunci când intervievați pentru o poziție. Sosiți cel puțin 15 minute mai devreme și permiteți o mulțime de timp suplimentar pentru obstacole neașteptate cum ar fi traficul.
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 16
    4. Întreabă întrebări. Aduceți o listă mentală sau de hârtie de întrebări despre locul de muncă, compania și despre viitorul poziției la care aplicați. Întrebările adresate vă oferă o oportunitate de a afla mai multe și de a arăta angajatorilor că sunteți curioși și pregătiți.
  • Încercați să întrebați: "Sunt încântat să aflu despre noi ramuri ale companiei care se deschid în Tulsa și Kansas City. Face acest lucru înseamnă că poziția va necesita călătoria obișnuită în aceste locații?"
  • Imaginea intitulată este vizibilă pentru angajatori Pasul 17
    5. Urmare. Este important să trimiteți o scrisoare de mulțumire după interviu, indiferent de modul în care credeți că a mers. Indiferent dacă trimiteți sau nu o mulțumire pentru intervievații dvs., afectează procesul lor de luare a deciziilor.
  • În timp ce este permis să trimiteți o scrisoare scrisă de mână, este posibil să nu ajungeți la intervievatori înainte de a lua o decizie. În schimb, încercați să trimiteți un e-mail în termen de 24 de ore de la interviu.
  • Scrisoarea dvs. ar trebui să mulțumească intervievatorului pentru întâlnirea cu dvs., spuneți ceva despre care v-ați bucurat de interviu și să vă reiterați interesul față de companie și la poziția.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar