Cum de a crea un interviu de angajare (fete adolescente)

Dacă palmele dvs. transpiră doar să se gândească la un viitor interviu de angajare, relaxați-vă! Este total normal să simțiți anxios, dar există tone de lucruri pe care le puteți face pentru a vă simți pregătite și încrezătoare. Fie că este primul dvs. interviu vreodată sau căutați modalități de a vă îmbunătăți abilitățile de intervievare, citiți pentru sugestii care vă pot ajuta să vă aterizați următorul loc de muncă.

Pași

Metoda 1 din 12:
Vino cu o listă de întrebări potențiale de interviu.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 4
1. Senzație pregătită cu întrebările vă poate ajuta să vă interviu. În timp ce sunteți cel mai probabil să obțineți câteva întrebări care sunt specifice muncii pe care o solicitați, o mulțime de întrebări vor fi probabil destul de generice. Acestea sunt întrebări destul de frecvente pe care le puteți aștepta ca un intervievator să vă ceară:
  • "De ce vrei să lucrezi pentru noi?"
  • "Spune-mi ceva despre tine."
  • "Care sunt slăbiciunile tale?"
  • "Care sunt cele mai mari puncte forte?"
  • "Spuneți-mi despre o problemă pe care ați avut-o recent și cum ați rezolvat-o."
Metoda 2 din 12:
Practicați răspunsul la întrebările frecvente.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 5
1. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să vă intereseze, astfel încât să puteți lucra la răspunsurile dvs. Dați-vă lista de întrebări posibile, astfel încât să se poată preface că vă vor intervieva. Când vă dați răspunsurile, încercați să întâlniți la fel de încrezători și concisi. Iată cum ați putea răspunde la unele dintre aceste întrebări:
  • "Mi-ar plăcea să lucrez pentru companie, deoarece împărtășesc multe dintre aceleași valori, cum ar fi serviciul comunitar." Acest lucru le arată că ați făcut cercetarea dvs. asupra companiei.
  • Când vi se cere să spui despre tine, să dai informații utile, "Sunt un junior și sunt în jurnalism. Îmi place să vorbesc cu oamenii, așa că am crezut că aspectul serviciului clienți al acestui loc de muncă ar fi o potrivire excelentă."
  • Dacă vi se cere despre slăbiciuni, nu spuneți niciodată că nu aveți niciunul! Admiteți la ceva, dar explicați că lucrați la el. De exemplu, spuneți, "Cea mai mare slăbiciune a mea este că uneori am un timp greu să se organizeze. Pentru a mă ajuta cu asta, scriu liste și verifică lucrurile pe măsură ce mă duc."
  • Când explică punctele forte, enumerați lucrurile pe care sunteți mândri și le legați în poziția de muncă.
  • Oferirea unui anecdote despre o problemă este o șansă pentru a vă arăta că sunteți capabili să vă gândiți și să faceți lucrurile. S-ar putea să împărtășiți cum un proiect școlar nu a funcționat, dar ați făcut ajustări și ați terminat cesiunea, de exemplu.
Metoda 3 din 12:
Purtați un costum profesionist.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 6
1. Nu trebuie să purtați un costum, ci să vă îmbraci puțin, astfel încât să faceți o impresie bună. Chiar dacă intervievați pentru o poziție casuală, part-time, dați-vă până când se pare că faceți un efort. În loc de blugi și un tricou, purtați pantaloni și o bluză frumoasă sau pulover. Treci peste adidași, tocuri sau flip-flops și purta pantofi de aspect profesional închis.
  • Dacă doriți să purtați o fustă, alegeți una care este cel puțin la genunchi.
  • Dacă purtați machiaj, păstrați-o lumină și naturală. Nu vrei ca machiajul tău să fie prea îndrăzneț sau strălucitor, așa că distrage atenția de ceea ce spui în timpul interviului.
  • Scoateți piercing-urile dacă credeți că vă vor distrage intervievatorul, mai ales dacă va trebui să eliminați piercing-ul în timp ce lucrați.
Metoda 4 din 12:
Arată mai devreme.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 7
1. Sosirea la timp permite intervievatorului să știe că acest loc de muncă este important pentru dvs. Scopul de a ajunge la interviu cu aproximativ 5 până la 10 minute înainte de a începe. Lăsați-i să știe că sunteți acolo pentru interviu și probabil că vă vor arăta undeva unde puteți aștepta.
  • Dacă sunteți cu adevărat nervos și nu doriți să așteptați la spațiul de interviu, este complet bine să așteptați în afara sau în mașină. Doar nu întârzia!
  • Nu uitați să aduceți aplicația, ID-ul dvs., aplicația și poate un notepad dacă doriți să scrieți lucrurile în jos.
Metoda 5 din 12:
Calmează-ți nervii.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 8
1. Amintiți-vă că sunteți pregătiți pentru acest lucru! Este total normal să ai jitters înainte de un interviu, dar nu-ți lăsa să te panică. Încercați să vă concentrați gândurile și să transformați orice îngrijorare negativă în declarații pozitive. De asemenea, ar putea contribui la practica respirației profunde care vă poate ajuta să vă relaxați corpul.
  • De exemplu, în loc să vă gândiți la voi înșivă, "Nu există nicio modalitate că voi primi această slujbă. Există atât de mulți alți oameni care aplică," spune-ti, "Sunt calificat pentru funcția și sunt pregătit pentru acest interviu."
Metoda 6 din 12:
Vorbi profesional.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 9
1. Au maniere excelente, astfel încât intervievatorul este impresionat. O mare greșeală adolescenți fac în interviurile de locuri de muncă este prea informală. Așteptați să faceți un loc până când intervievatorul vă scutură mâna și vă direcționează unde să stați. Când vorbiți, nu întrerupeți intervievatorul și nu jurați sau nu utilizați slang.
  • Dacă spuneți frecvent, "Um," sau "ca," încercați să le tăiați. În schimb, utilizați propoziții complete și grijulii pentru a răspunde la întrebări.
Metoda 7 din 12:
Concrederea proiectului.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 10
1. Zâmbet, face contact cu ochii, și fii tu însuți! Dacă întâlniți ca fiind asigurată și capabilă, ați putea avea o șansă mai bună de a ateriza slujba. Oferiți intervievatorului dvs. o strângere de mână fermă și stați drept în timp ce intervievați. Răspundeți la întrebările cu sinceritate și acordați atenție intervievatorului. Încercați să faceți o conexiune personală cu ei, așa că este mai probabil să vă amintiți.
  • Este ușor de a fi nervos într-un interviu, dar nu vorbiți despre intervievator sau ați putea arăta nepoliticos. Așteptați ca ei să termine vorbirea înainte de a răspunde.
  • Luați-vă timpul când răspundeți la o întrebare. Așteptând să formeze un răspuns arată că dați chestiunea serioasă.
Metoda 8 din 12:
Întrebați întrebările intervievatorului.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 11
1. Acest lucru vine de obicei pe măsură ce interviul este înfășurată. Intervievatorul vă va întreba dacă aveți întrebări pentru ei și este o mare oportunitate pentru a vă interesa interesul de loc de muncă sau de companie. În loc să ceară lucruri cum ar fi, "Când voi auzi o decizie despre angajare?" sau, "Cât costă locul de muncă?" Întrebați lucrurile la întrebările deschise cum ar fi:
  • "Ce arată o schimbare tipică?"
  • "Ce îți place să lucrezi aici?"
  • "Cum ați descrie cultura companiei?"
Metoda 9 din 12:
Mulțumesc intervievatorului pentru timpul lor.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 12
1. De asemenea, trebuie să le lăsați o notă de mulțumire sau un e-mail. Când este timpul să încheiem interviul, lăsați intervievatorul să știe că apreciați ocazia. Agitați mâna și zâmbiți după cum spuneți la revedere. Apoi, trimiteți-le o notă de mulțumire sau un e-mail în aceeași zi. Acest lucru le arată că sunteți cu adevărat interesați să obțineți treaba.
  • Nota sau e-mailul vă pot ajuta să ieșiți într-o mulțime de solicitanți. Nota dvs. nu trebuie să fie de lungă durată câteva linii care să reamintească persoanei care de locuri de muncă pe care le-ați solicitat și le mulțumim din nou pentru timpul lor.
  • Nu vă fie frică să urmăriți într-o săptămână dacă nu ați auzit de la companie.
Metoda 10 din 12:
Cercetarea locului de muncă și a companiei înainte de timp.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 1
1. Aflați cerințele pentru poziția, astfel încât știți dacă sunteți o potrivire bună. Obțineți online și citiți despre valorile companiei sau despre ce sunt cunoscute. Nu uitați să citiți și prin descrierile postului! Acest lucru vă poate ajuta să vă pregătiți pentru întrebări pe care un intervievator le-ar putea întreba și veți întâlni cât mai încrezători și interesați de slujbă.
  • De exemplu, dacă descrierea postului spune că ar trebui să aveți abilități de comunicare, discutați despre cât de mare sunteți cu oamenii în timpul interviului dvs.
  • Aveți prieteni care lucrează pentru companie? Întrebați-i cum le place să lucreze acolo și dacă au sugestii de interviu.
Metoda 11 din 12:
Actualizați CV-ul.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 2
1. Includeți experiența dvs. de muncă, experiența academică și munca voluntară. Dacă ați avut un loc de muncă înainte, listați responsabilitățile și cât timp ați lucrat acolo. Dacă acest lucru va fi primul dvs. loc de muncă, completați-vă relua Cu experiențe importante precum cluburile academice pe care le aparțineți, lucrați în comunitatea dvs. ca babysitting sau voluntariat și poziții de conducere pe care le aveți la școală.
  • Aduceți-vă CV-ul la interviu chiar dacă aplicația nu solicită una. Acest lucru vă îndepărtează ca fiind profesionist și vă veți impresiona intervievatorul.
  • Nu aveți un CV? Nu vă faceți griji! Adresați-vă unui profesor sau unui consilier de îndrumare la școala dvs. pentru a vă ajuta. Acestea ar putea oferi chiar și ateliere de reluare, care vă pot ajuta cu problemele de formatare și stil.
Metoda 12 din 12:
Completați o aplicație completă.
  1. Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (fete adolescente) Pasul 3
1. Aduceți aplicația finalizată cu dvs. la interviu, astfel încât sunteți pregătiți. Verificați aplicația pentru a vă asigura că ați completat toate detaliile de când secțiunile de plecare se poate reflecta prost pe tine. De exemplu, dacă aplicația cere referințe, listați persoanele care vă cunosc bine și dați informațiile de contact.
  • Scrieți în mod clar, astfel încât intervievatorul poate citi cu ușurință cererea dvs. Unele companii vă pot cere să o completați online și să o imprimați.
  • Este o idee bună să vă lăsați referințele să știe că le-ați enumerat într-o cerere de locuri de muncă, astfel încât acestea să poată fi pregătite să dea o referință de caractere.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Nu folosiți niciodată cuvinte de argou sau blestem într-un interviu, deoarece acest lucru vă poate face să arătați neprofesional.
  • Țineți-vă pe purtarea parfumului la un interviu. Dacă veți fi intervievați într-un spațiu mic, parfumul poate fi suprasolicitat și nu doriți să oferiți intervievatorului dvs. o durere de cap!
  • Opriți telefonul mobil, astfel încât să nu plece în timpul interviului și să nu vă uitați la ea să verificați mesajele în timp ce așteptați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar