Cum să datezi un tip

Uneori se poate părea că tipii sunt de la o altă planetă. S-ar putea să vă gândiți întrebându-vă exact ceea ce se gândește la lume și ce puteți face pentru a vă face relația fericită și sănătoasă. Din fericire, construirea unei relații puternice nu este știința rachetelor. Pentru a vă ajuta, am răspuns la câteva întrebări frecvente despre ceea ce este nevoie pentru a vă face viața mai reușită.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce așteaptă băieții la prima dată?
  1. Imagine intitulată Data unui tip Pasul 8
1. Băieții doresc să fii deschis și cinstit despre tine. Utilizați prima dată pentru ao cunoaște pe tipul și pentru al lăsa să știe puțin despre tine. Fii încrezător și vorbește despre slujba ta, interesele, hobby-urile, pasiunile sau orice altceva vine. Fi sincer, de asemenea. Nu încercați să fiți misterioși sau să îl păstrați în întuneric sau poate că credeți că nu sunteți interesat de el.
  • Nu trebuie să-i spui totul despre viața ta, dar dacă ești interesat să-l cunoști, ar trebui să-l lași să știe lucruri despre tine.
  • Este absolut normal să vă simțiți nervos înainte de prima întâlnire cu un tip. Dar odată ce conversația se rostogolește, dacă există o conexiune reală, nu vă veți simți atât de îngrijorată.
  • 2. Puneți întrebări pentru a afla mai multe despre unul despre altul. Într-adevăr, întrebarea întrebărilor este o mare strategie în jur. Îl arată că sunteți interesat de el și că asculți ceea ce spune el. De asemenea, vă oferă o șansă de a afla mai multe despre el și de a păstra conversația. Când aveți îndoieli, puneți o întrebare!
  • Încercați să vă păstrați întrebările legate de el. Întrebați despre slujba, prietenii, familia lui, ceea ce îi place să mănânce și așa mai departe.
  • Oamenii iubesc să vorbească despre ei înșiși și nu vor exista tăceri ciudate în timpul datei tale.
  • 3. Fii bun și cald, așa că se simte confortabil să te cunoască. Băieții doresc să se simtă ca și cum vă place să fiți în jurul lor. Încearcă să fii la fel de prietenos cum poți când îl întâlnești. Pe tot parcursul datei, răspundeți la ceea ce spune și acționează interesat. Amintiți-vă, primele date pot fi uneori ciudate și puțin inconfortabile. Dar prin a fi fel și prietenos, îl puteți arăta că sunteți interesat.
  • De asemenea, dacă nu credeți că doriți oa doua dată, fiind prietenos vă poate ajuta să supraviețuiți mai ușor data.
  • Întrebarea 2 din 8:
    Ce faci când începi să întâlnești un tip?
    1. Imagine intitulată Data unui tip Pasul 10
    1. Fă-l să se simtă apreciat și respectat. Să mențină o legătură emoțională semnificativă prin îndeplinirea nevoilor sale emoționale. Arătați-i că vă pasă de sentimentele sale. Întreabă-l cum a mers ziua lor sau dacă ceva îi deranjează. Dacă nu sunteți de acord cu ceva, este în regulă! Doar asigurați-vă că o faceți cu respect și rezolvați orice conflict fără insulte sau umilință.
    • Nu accentuați prea mult. Doar prin a fi acolo pentru el, îl arătați că îi pasă de el.
  • 2. Permiteți-i să-și păstreze celelalte prietenii și interese în viață. În timp ce doriți ca tipul vostru să vă dea timp și atenție, este, de asemenea, important să-l lăsați să-și trăiască propria viață. Nu-l face să aleagă între tine și prietenii lor. Permiteți-i să facă lucrurile pe care îi place să le facă. Dacă nu simte că luați lucrurile de la el, se va simți mai fericit în relația voastră.
  • De exemplu, dacă tipul tău îi place să găsească golf sau să meargă la sala de gimnastică, lasă-l! Ar putea însemna ceva timp departe de tine, dar în cele din urmă va fi mai fericit și relația ta va beneficia de ea.
  • Dându-i spațiul său nu înseamnă că trebuie să condamnăm un comportament nesănătos sau rău. Dacă face ceva care te deranjează sau te doare, spune-i cum te simți în legătură cu asta.
  • 3. Fi cinstit și spune-i ce vrei. Comunicarea este esențială pentru o relație sănătoasă și fericită. Vocalizați lucrurile pe care le doriți, așa că nu este confuz. Spuneți-i ce vă place și ce nu vă place. Nu-ți poate da ceea ce vrei dacă nu știe ce este!
  • Partenerul dvs. nu vă poate citi mintea. Dacă vrei flori sau o noapte de întâlnire, spune-i. Dacă vrei să încerci ceva nou în dormitor, spune-i. Dacă ceva vă deranjează, spuneți-i!
  • Întrebarea 3 din 8:
    Ce înseamnă întâlniri unui tip?
    1. Imagine intitulată Data unui tip Pasul 9
    1. Dating se gândește dacă cineva are dreptate pentru o relație angajată. Când 2 persoane se întâlnesc, evaluează, în principiu, cealaltă persoană să încerce să-și dea seama dacă sunt "unul" care merită un angajament pe termen lung sau, eventual, chiar și căsătorie. Dating, în esență, se reduce la un singur lucru - vreau să fiu cu această persoană?
    • Modul în care tipii vizualizați dating poate varia puțin în funcție de personalitățile lor. Unii tipi pot avea dificultăți la deschiderea sentimentelor lor, în timp ce alții pot fi gata să se angajeze de la Get-Go.
    • Dacă sunteți îngrijorat că tipul pe care îl întâlniți poate avea opinii diferite despre relația dvs., încercați să vorbiți cu el despre asta. Comunicarea onestă poate fi o modalitate excelentă de a vă asigura că sunteți amândoi pe aceeași pagină.
    Întrebarea 4 din 8:
    Câte date durează ca un tip să vă placă?
    1. Imagine intitulată Data unui tip Pasul 12
    1. Până la data de 4 zile, puteți ști dacă un tip vă place foarte mult. Prima dată este cea mai mare parte să se cunoască reciproc. Dacă vă aflați la o dată a doua și a 3-a cu un tip, înseamnă că începe să vă placă mai mult și mai mult. Dacă va cere o dată a 4-a, este un semn clar că este în voi și poate dori o relație cu dvs.
    • Nu te-ar vedea dacă nu te place! Nu vă faceți griji atât de mult despre câte întâlniri ați fost cu el. Dacă el continuă să fie cu tine, el vă place cu siguranță.
    Întrebarea 5 din 8:
    Care sunt etapele unei noi relații?
    1. Imagine intitulată Data unui tip Pasul 9
    1. Cele mai multe relații noi încep cu o atracție reciprocă inițială. Poate că te-ai întâlnit la o petrecere, online sau prin intermediul unor prieteni. Atracția inițială poate fi în mare parte fizică și se poate dezvolta într-o infatuare plină cu celălalt. De obicei, această etapă durează aproximativ 3-4 luni înainte de a vă putea întreba dacă sunt sau nu drept pentru o relație pe termen lung.
    • În această etapă, este posibil să fiți mai dispuși să treceți cu vederea oricăror diferențe sau trăsături pe care nu le doriți pentru o relație angajată. De exemplu, nu vă poate deranja că noul dvs. tip petrece atât de mult timp să ieșim cu prietenii săi, dar puteți începe să întrebați că relația progresează.
  • 2. Pe măsură ce deveniți un cuplu, veți dezvolta o conexiune mai profundă. După câteva luni, dacă sunteți amândoi încă unul în celălalt, puteți alege să fiți un cuplu exclusivist. În această etapă, puteți începe să vă întrebați reciproc despre viitor și despre ceea ce doriți din relație. Veți învăța, de asemenea, să vă încredeți reciproc și veți afla mai multe despre dorințele și nevoile celorlalți. De asemenea, puteți începe să observați defectele reciproce și să vă plângeți, fie să lucrați împreună pentru a le rezolva.
  • Este important să vă asigurați că sunteți amândoi pe aceeași pagină despre ceea ce înseamnă relația dvs. Dacă nu este interesat de angajament, dar sunteți, cu siguranță doriți să discutați acest lucru, astfel încât nici unul dintre voi nu este rănit.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Cum pot să datez online cu succes?
    1. Imagine intitulată Data unui tip Pasul 2
    1. Includeți lucruri despre dvs. și despre ceea ce doriți în profilul dvs. În bio sau descrierea profilului profilului dvs. de dating, faceți despre ¾ din informațiile pe care le oferiți despre dvs. Listează fapte despre tine, interesele tale și hobby-urile tale. Cealaltă ¼ poate fi despre ceea ce căutați. În acest fel, orice tip care vă vede profilul va avea o idee clară despre cine sunteți și ce doriți.
    • De exemplu, ați putea spune ceva de genul: "Sunt o asistentă medicală, așa că am lucrez mult, dar îmi place să văd filmele de groază brânză și călărie în timpul meu liber. Sunt căutând un tip pe care mă pot distra."
  • 2. Utilizați un pic de profil bun. Luați câteva fotografii din diferite unghiuri și aruncați o privire prin ele pentru a găsi una care arată frumos. Alegeți o fotografie curată, astfel încât băieții care vin peste profilul dvs. văd o imagine măgulitoare, dar realistă a ceea ce arăți.
  • Este absolut normal să simțiți o luare mică sau conștientă de conștientă și să alegeți fotografii ale dvs. Dar băieții care vă verifică profilul nu vor ști că sunteți nervos. Te vor vedea doar!
  • 3. Luați încărcarea și mesajele pe care le doriți. Nu așteptați ca băieții să facă prima mișcare sau să vă trimită un mesaj. Dacă vedeți profilul online al unui tip care vă place, trimiteți-i un mesaj! Porniți o conversație cu el și vedeți unde merge. Ar putea duce la un mare schimb care se poate transforma într-o dată.
  • Dacă utilizați un serviciu de dating, cum ar fi Eharmony sau Tinder, când trimiteți tipii pe care îi doriți, algoritmul va sugera tipi similari. Deci este important să fii activ!
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cum ar trebui să acționez când mă întâlnesc cu un om mai în vârstă?
    1. Imagine intitulată Data unui tip Pasul 13
    1. Aflați dacă viziunea lor pentru relația dvs. se potrivește cu propria dvs. Nu trebuie să-i spui că vrei să te căsătorești sau ceva, dar ar trebui să ai o idee clară despre ceea ce vrea să iasă din relație. Vorbește cu el despre ceea ce vrea el, astfel încât să puteți vedea dacă liniază cu ceea ce doriți.
    • Dacă nu caută angajament, dar tu ești, poate doriți să vă ajustați așteptările, fie să treceți la un tip care împărtășește viziunea dvs.
    • Onestitatea și comunicarea deschisă sunt importante în orice relație. Dacă sunteți despre ceva, discutați cu el despre asta.
  • 2. Încercați să nu faceți să se simtă mai în vârstă decât el este de fapt. Pentru că este mai în vârstă, probabil vor fi momente în care nu va cunoaște o melodie sau o referință pe care o faceți și viceversa. Nu faceți o mare afacere din ea sau să vă distrați de el pentru că ați fost mai în vârstă. Poate că nu-ți place și ar putea răni relația ta.
  • De exemplu, dacă face o referire la un film mai vechi pe care nu l-ați văzut niciodată, nu spuneți așa ceva "Oh, a ieșit în timp ce eram în școala de mijloc!"
  • Asta nu înseamnă că ar trebui să te simți nervos în glumă cu el despre vârsta lui. Încercați doar să vă distrați lucrurile și să vă aprecieze simțul umorului.
  • 3. Fii tu însuți și incluzi-l în activitățile tale. Doar pentru că e mai în vârstă nu înseamnă că nu este interesat de lucrurile pe care le place să le faci. Nu vă schimbați personalitatea, deoarece credeți că vă va plăcea mai mult. În schimb, continuați să faceți lucrurile pe care doriți să le faceți și să-l lăsați să fie implicate în ele. Îi place să fie inclus și probabil că îl va face să vrea să te cunoască și mai mult.
  • De exemplu, dacă doriți să mergeți la antrenament în weekend, cereți-i să vă alăture cândva. El poate să se bucure cu adevărat să vadă o altă parte a dvs.
  • Întrebarea 8 din 8:
    Ce doresc cu adevărat băieții într-o relație?
    1. Imagine intitulată Data unui tip Pasul 15
    1. Băieții doresc dragoste și sprijin de la partenerul lor. Chiar dacă pot uneori să acționeze în aloof sau neemoțional, băieții au și nevoi emoționale. Vor să se simtă iubiți la fel cum faceți. Ei doresc, de asemenea, un partener care își sărbătorește succesele și le sprijină când se luptă. Fii acolo pentru el și te va iubi pentru asta.
    • Tipul dvs. poate avea, de asemenea, lucruri specifice pe care le dorește și are nevoie într-o relație. Încercați să vorbiți cu el despre asta. Întreabă-l ce îl va face fericit. Nu trebuie să încercați să ghiciți - întrebați doar!
  • 2. Conexiunile fizice și emoționale sunt esențiale pentru o relație fericită. Contrar ceea ce credeți, băieții vor mai mult decât sexul. Tipul vostru vrea să se simtă ca și nevoile sale emoționale, de asemenea. Sigur, o conexiune fizică este un lucru bun (și distractiv), dar este important să vorbești cu el despre gândurile și sentimentele sale, astfel încât să puteți dezvolta o legătură emoțională care va face relația dvs. chiar mai puternică.
  • 3. De asemenea, dorește să poată avea propriul spațiu și interese. Permiteți-i să aibă propriile lucruri care nu vă implică, cum ar fi hobby-urile sau timpul petrecut cu prietenii săi. Puteți avea și propriile interese independente. De fapt, este minunat pentru relația dvs. dacă amândoi ați putea avea încredere reciproc pentru a avea propriul spațiu.
  • sfaturi

    Dacă treceți printr-un plasture dur în relația dvs., terapia cuplului poate fi o modalitate mare și sănătoasă de a lucra prin problemele dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar