Cum să vă apropiați de iubitul / prietena dvs

Având un partener romantic poate fi unul dintre cele mai fericite și mai împlinite lucruri din viața ta. Dar, uneori, puteți dori să fiți puțin mai aproape. Poate că unul dintre voi are un timp greu de deschidere sau simțiți o distanță de creștere între voi. Dacă vă simțiți că doriți să vă apropiați de partenerul dvs. romantic, comunicați deschis dorința. Arătați-vă afecțiunea în moduri mici în fiecare zi și faceți un efort pentru a întări legătura dintre voi doi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea comunicării dvs
  1. Imaginea intitulată se apropie de iubitul tău_girlfriend Pasul 1
1. Exprimați-vă sentimentele direct și deschis. Fiind aproape de cineva necesită să le spună exact ceea ce vrei. Chiar dacă credeți că sunteți evident, mulți oameni au dificultăți în luarea unor sugestii și comunicarea indirectă. Trebuie să fiți dispuși să spuneți ce vă este în minte, chiar dacă este ceva ce vă este teamă că partenerul dvs. nu vă va plăcea.
  • De exemplu, ați putea spune "Aș vrea să fiu mai aproape de tine și să împărtășesc mai mult viața mea cu tine." Dacă vă simțiți că există o barieră între dvs. sau partenerul dvs. puneți un zid, ați putea spune "Mă simt ca și cum ai fi închis la mine și aș vrea să ne apropiem. Doriți să vorbiți despre asta?"
  • Când încercați să comunicați prin sugestii sau comunicații indirecte, aveți întotdeauna o ieșire. Dacă partenerul dvs. se ridică pe indiciu și nu-i place, puteți pretinde că nu înseamnă asta deloc. Dar chiar dacă ați evitat un potențial conflict, va fi încă distanța dintre voi.
Sfat de experți
Allen Wagner, MFT, MA

Allen Wagner, MFT, MA

Căsătoria și familia Therapistallen Wagner este o căsătorie licențiată și terapeut de familie cu sediul în Los Angeles, California. El a primit maestrul său în psihologie de la Universitatea Pepperdine din 2004. El este specializat în lucrul cu indivizi și cupluri cu privire la modalitățile pe care le pot îmbunătăți relațiile. Împreună cu soția sa, Talia Wagner, el este autorul colegilor de cameră căsătoriți.
Allen Wagner, MFT, MA
Allen Wagner, MFT, MA
Căsătoria și terapeutul familiei

Luați în considerare văzând un terapeut dacă comunicarea nu este costumul tău puternic. Căsătoria și terapeutul de familie Allen Wagner spune: "Văd o mulțime de clienți, în special bărbați, care nu sunt socializați să fie expresivi verbal, așa că nu știu cum să facă acest lucru. Le ajut să-i dau seama de pașii de care trebuie să ia pentru a învăța să se exprime și când o fac, se simt mai bine despre viața lor și se simt mai conectați."

  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 2
    2. Mențineți onestitatea și deschiderea în relația dvs. Minciunile și înșelăciunea sunt întotdeauna o barieră în calea apropierii. Cu toate acestea, refuzul de a împărtăși bucăți din viața dvs. cu partenerul dvs. sau păstrarea secretelor de la acestea pot fi la fel de dăunătoare. Când află despre ceva ce ați păstrat de la ei, ei se pot întreba ce altceva ați ascuns.
  • De exemplu, să presupunem că aveți o clasă de dans de două ori pe săptămână, dar din anumite motive, nu doriți să vă spuneți altcineva. Poate credeți că vă vor ridica. Deci o păstrezi un secret. Cu toate acestea, prin faptul că construiți un zid între voi doi.
  • Acest lucru nu înseamnă că nu puteți păstra un cadou de zi de naștere sau o petrecere de surpriză un secret. Cu toate acestea, în această situație, trebuie să fiți conștienți de faptul că partenerul dvs. va simți probabil că păstrați ceva de la ei și ar putea începe să obțineți suspicioși.
  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 3
    3. Ascultați activ partenerului dvs. și repetați-vă înțelegerea. Când partenerul dvs. vorbește cu dvs., nu mai faceți alte lucruri și să le acordați atenție. Utilizați declarații precum "Am auzit că spui asta..." Apoi puneți ceea ce au spus în cuvintele voastre. Dacă înțelegerea sau percepția dvs. nu este exactă, ei o pot corecta. Apoi, cei doi sunteți amândoi pe aceeași pagină.
  • Acest lucru nu înseamnă că nu poți face vreodată alte lucruri în timp ce vorbești cu partenerul tău. De exemplu, ei ar putea dori să vorbească în timp ce faceți feluri de mâncare sau faceți patul. Dar dacă vor să vorbească despre ceva relativ serios, opriți ceea ce faceți și ascultați.
  • La cap și să le privești în ochi (dacă acest lucru este adecvat din punct de vedere cultural) pentru a comunica că le acordă atenție acestora.
  • Bacsis: Limbajul corpului este, de asemenea, o formă importantă de comunicare. Dacă vă uitați în depărtare în depărtare, verificați în mod constant ceasul sau telefonul sau fiți, care poate comunica partenerului dvs. că sunteți plictisit sau neinteresat în ceea ce au de spus.

  • Imaginea intitulată se apropie de iubitul tău_girlfriend Pasul 4
    4. Să se angajeze în divulgarea de sine pentru a vă împărtăși cu partenerul dvs. Împărtășind propriile gânduri și sentimente interioare vă pot face să vă simțiți mai vulnerabili, dar partenerul dvs. va aprecia că ați avut încredere suficientă pentru a împărtăși ceva atât de privat și personal. Deschiderea în acest fel este o modalitate bună de a vă apropia de partenerul dvs., precum și de a învăța unul despre celălalt.
  • De exemplu, s-ar putea dezvălui că întotdeauna plângi la începutul filmului "Sus." Dacă partenerul dvs. răspunde spunând "Oh, inteleg. Aceasta este una dintre cele mai emoționale scene vreodată și totuși este un desen animat fără dialog," Apoi ați găsit o conexiune emoțională mai profundă.
  • S-ar putea să-i spui partenerului dvs. despre experiențele trecute care au ajutat la forma cine sunteți sau ce credeți.
  • Fii atent dezvăluind prea mult despre tine dacă partenerul tău nu este reciproc cu informații la fel de intime despre ei înșiși. Dacă v-ați descoperit că strigați la un anumit film, de exemplu, ei ar putea mărturisi un film care le face întotdeauna să plângă sau să recunoască că nu au strigat niciodată la un film.
  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 5
    5. Rotiți criticile în declarații pozitive. Când vă criticați partenerul, le puteți da impresia că credeți că nu sunt suficient de buni pentru dvs. Ei pot pune bariere defensive, împiedicându-ți eforturile pentru a se apropia de ei. Încercați să flip critici în jurul valorii de a vă concentra pe ceea ce pierdeți mai degrabă decât ceea ce este partenerul dvs. sau nu face acest lucru.
  • De exemplu, ați putea spune "Avem atât de multă distracție când ieșim împreună" Decat "Niciodată nu vrei să faci nimic."
  • Încercați să utilizați pronume plural, cum ar fi "noi" și "ne," cat mai mult posibil. Pronume singulare, cum ar fi "I" și "tu," verbal pit pe cei doi dintre voi împotriva celuilalt. Pronumele pluralului subliniază că sunteți o echipă și sunteți împreună.
  • Bacsis: Înainte de a critica, aflați de ce partenerul dvs. se comportă în acest fel. Este posibil să existe un motiv foarte bun pe care nu l-ați fi gândit niciodată.

  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 6
    6. Face argumente constructive mai degrabă decât distructive. Când cei doi nu sunt de acord cu ceva, încercați să găsiți o modalitate de a rezolva problema, mai degrabă decât să vă rupeți partenerul în jos. Scopul dvs. nu ar trebui să fie de a câștiga argumentul, ci pentru a vă mișca relația cu un loc mai bun. Căutați partea partenerului dvs. a povestii și empatizați cu ei.
  • Rețineți că, dacă vă insultați partenerul sau pierdeți-vă răcoarea și începeți să le blestemați la ei, probabil veți regreta mai târziu. De asemenea, le-ați putea răni profund. Flying de pe mâner ca acest lucru poate traversa și linia în abuzul verbal, psihologic sau chiar fizic.
  • Dacă sunteți prea supărat să vorbiți constructiv, spuneți partenerului dvs. că aveți nevoie de câteva minute de timp liniștit să vă liniștiți înainte de a putea vorbi despre asta. Apoi separați-vă de ei pentru câteva minute. Ați putea să vă mutați într-o altă cameră sau să mergeți la o plimbare.
  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 7
    7. Rămân în mod activ curios despre gândurile și sentimentele partenerului dvs. Când ați întâlnit-o pentru prima oară altele, ați avut probabil un milion de întrebări pentru ei și ați vrut să știți totul despre ei. Dar odată ce ați fost împreună pentru o vreme, acea curiozitate poate fi decolorată. S-ar putea să credeți că deja știți totul despre ei - dar nu. Întreabă-i cum gândesc și simt despre lucruri, mai degrabă decât presupunând că știți.
  • Acest lucru se aplică atât lucrurilor mari cât și mici din viața voastră. De exemplu, dacă cei doi vizionați împreună o emisiune de televiziune, le puteți întreba ce caracter este preferatul lor și de ce sau ce este cea mai bună parte a spectacolului pentru ei.
  • Cereți întrebări deschise și oferiți partenerului dvs. șansa de a vă surprinde. De exemplu, o întrebare cum ar fi "Îți place pizza, dreapta?" este o întrebare da / nici o întrebare care nu vă oferă ocazia de a învăța ceva nou despre partenerul dvs. Cu toate acestea, dacă ați întrebat "Care este cina ta preferata?" răspunsul lor ar putea să vă surprindă.
  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 8
    8. Consultați-vă cu partenerul în mod regulat despre lucrurile din viața lor. Altele voastre semnificative se vor simți mai confortabile deschiderea spre dvs. și vă permite să vă apropiați dacă vă arătați un interes real în lucrurile care se întâmplă în viața lor. Dacă ați făcut un efort de a asculta în mod activ, puneți cunoștințele necesare pentru a le pune întrebări specifice despre lucrurile pe care le-au menționat.
  • De exemplu, ați putea cere "Cum merge cercetarea dvs. pentru hârtia dvs. de istorie?" sau "A făcut șeful dvs. ca prezentarea dvs. în această dimineață?"
  • Solicitarea, în general, despre muncă sau școală nu arată interesul în același mod. Utilizați cât mai multe detalii specifice pentru a indica faptul că ați acordat atenție acestora și vă pasă cu adevărat de ceea ce se întâmplă în viața lor.
  • Metoda 2 din 3:
    Arătând afecțiunea ta
    1. Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 9
    1. Respectați limitele altora semnificative. Chiar dacă doriți să fiți mai afecționați din punct de vedere fizic, este posibil ca altele semnificative să nu se simtă confortabil cu atingerea. Ascultați-le când vă spun ceea ce le place și nu le place și când simt afecțiunea fizică este potrivită. Întrebați dacă există alte demonstrații de afecțiune fizică pe care ar fi mai confortabile.
    • De exemplu, dacă doriți să țineți mâinile atunci când cei doi sunteți în public, dar altele semnificative își preferă mâinile pentru a fi liber, s-ar putea să nu vă deranjeze dacă ați plasat mâna ușor pe micul spate sau înfășurați-vă brațul liber în jurul lor.
    • Dacă altele semnificative nu apreciază nici o afecțiune fizică, discutați cu ei pentru a încerca să înțeleagă de ce. Aflați dacă doresc să fie mai afectați fizic. S-ar putea să le puteți ajuta să depășească ceea ce stă în calea lor și care să vă aducă mai aproape împreună.
    • Împingerea altora semnificativă pentru a accepta atingerea fizică care încrucișează limitele lor personale este lipsită de respect și le va împinge departe de dvs.
  • Imaginea intitulată se apropie de iubitul tău_girlfriend Pasul 10
    2. Utilizați afișaje mici și spontane ale afecțiunii. Afecțiunea nu este limitată la îmbrățișări, sărutări și alte afișări fizice. Afecțiunea verbală vă va încălzi și partenerul și va aduce mai aproape de dvs. Lăsați-i să știe cât de mult le adorați spunându-le direct. Când altul semnificativ face ceva pentru dvs., îi mulțumim pentru el, mai degrabă decât să o luați.
  • Dacă știți că altele semnificative au ceva important, cum ar fi un test mare la școală sau o prezentare la locul de muncă, trimiteți-le o notă mică sau un mesaj text care spune ceva de genul "Ai asta! cred in tine!"
  • Scrie mici dragoste note și le ascunde în jurul casei sau în sacul sau îmbrăcămintea altora semnificativă. De exemplu, ați putea pune o notă mică în buzunarul pantalonilor care spune "Ma gandesc la tine" sau "Întotdeauna aduceți un mic în fața mea."
  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 11
    3. Dați partenerului dvs. atenția dvs. nedivizată atunci când sunteți cu ei. Ori de câte ori sunteți cu partenerul dvs., fiți cu partenerul dvs. - să nu derulați media socială pe telefonul dvs. sau să trimiteți text cu alte persoane. Lăsați-i să știe că atunci când vă petreceți timp cu ei, ele sunt accentul principal.
  • Dacă trebuie să vă verificați telefonul, de exemplu, deoarece vă așteptați un e-mail important sau un apel telefonic, permiteți-i să știe înainte de timp. Ai putea spune "Îmi pare rău, dar va trebui să-mi verific telefonul periodic. Mă aștept la un e-mail urgent" sau "Mă aștept la un apel important, așa că ar putea fi nevoie să verific pe scurt."
  • Acest lucru nu înseamnă că nu puteți viziona un film sau un emisiune TV împreună. Dar după terminarea spectacolului, luați ceva timp să stați și să discutați despre asta, mai degrabă decât să vă împărțiți în propriile lumi separate.
  • Bacsis: Limba corpului vă permite partenerului să știe că acordați atenție acestora și nu altor persoane. Întoarceți-vă spre ei când vorbiți sau vă sprijiniți spre ei și puneți-vă mâna ușor pe braț sau pe picior.

  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 12
    4. Faceți ceva pentru ca altele semnificative pe care le cunoașteți că urăsc. Toată lumea are diferite treburi pe care le se tem. Aflați ce treburi sau sarcini sunt cele mai semnificative, cele mai asemănătoare, și ocazional le faceți fără a fi întrebat. S-ar putea să vă ajutați, de asemenea, cu treburi sau sarcini mai greoaie pentru alte semnificative decât ele sunt pentru dvs.
  • De exemplu, dacă aveți o mașină de spălat și un uscător în casa dvs., dar altele semnificative trebuie să-și ia rufele la o spălătorie, i-ar putea lăsa să-și facă spălătorii la locul tău. Acest gest nu numai că le salvează bani, dar vă oferă o oră sau două pentru a petrece împreună.
  • Nu atrageți atenția asupra faptului că ați făcut corul sau ați implicat că ar trebui să facă ceva pentru dvs. pentru că ați făcut ceva pentru ei. Fă-o ca o modalitate de a arăta dragostea și afecțiunea pentru ei, nu pentru că vă așteptați la totdeauna în schimb.
  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 13
    5. Spuneți alte lucruri specifice specifice pe care le apreciați despre ele. Să se concentreze mai multe despre lucrurile pe care le face altceva decât pe aspecte ale aspectului lor. Complimentează-le pe lucrurile pe care le sunt mândri, muncesc din greu, sau se simt pasionați.
  • De exemplu, dacă altele dvs. semnificative sunt învățați cum să jucați chitara, ați putea spune "Chiar apreciez cât de dedicat sunteți să învățați un nou instrument. Practica dvs. se plătește cu adevărat și am auzit atât de multă emoție în jocul dvs."
  • În timp ce complimentele fizice sunt frumoase, iar toată lumea iubește să audă că sunt atractive, complimentează altcineva altceva pe ceva ce au lucrat la spectacole că plătiți atenția și vă pasă de lucruri importante pentru ei.
  • Metoda 3 din 3:
    Consolidarea legăturii dvs
    1. Imaginea intitulată se apropie de iubitul tău_girlfriend Pasul 14
    1. Lăsați-vă gardă în jurul altora semnificativă. Să se apropie de cineva pe care-l iubești sau să-ți pasă, trebuie să fii dispus să fii vulnerabil în jurul lor. Permiteți-i să vadă o parte a dvs. pe care nimeni altcineva nu o face. Nu vă fie frică să arătați emoție sau să vă lăsați partenerul să vă vadă când nu sunteți în cele mai bune.
    • De exemplu, dacă sunteți întotdeauna îngrijit și perfect îngrijit când vă vedeți altele semnificative, ei pot crede că trebuie să facă același lucru. Dacă nu se simt bine sau au o zi leneșă și nu se simt ca și cum ai fi îmbrăcat, ei pot crede că nu pot petrece timp cu tine.
    • Dacă nu lăsați niciodată garda în jurul partenerului dvs., veți avea greu să vă apropiați de ei, deoarece nu se pot apropia de dvs.
  • Imaginea intitulată se apropie de iubitul tău_girlfriend Pasul 15
    2. Evitați să faceți comparații între dvs. și partenerul dvs. S-ar putea să vă puneți mult efort în relația dvs. și vă poate părea că partenerul dvs. nu pune la toate eforturile. Cu toate acestea, nu aveți nicio idee despre ce se întâmplă în cap sau ce bariere personale au trebuit să depășească pentru a vă lăsa în viața lor.
  • Rețineți că efortul dvs. poate să nu fie clar pentru partenerul dvs. Ei pot crede că lucrurile pe care le faceți în relație vin cu ușurință pentru dvs., când de fapt, ei au nevoie de multă muncă.
  • Fiind deschis despre propriile dificultăți vă poate ajuta partenerul dvs. să înțeleagă mai bine eforturile dvs., fără a le face să se simtă ca și cum nu fac suficient.
  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 16
    3. Mențineți propriile activități și interese individuale. Poate că ar fi dacă vrei să te apropii de cealaltă semnificativă, ar trebui să faci mai multe lucruri cu ei. Dar petrecerea timpului în afară de ceilalți, urmărirea propriilor interese vă ajută să construiți apreciere pentru timpul în care aveți împreună.
  • De exemplu, să presupunem că ați luat o clasă de dans înainte de a începe să vă întâlniți cu altele semnificative. După ce începeți să întâlniți, ar trebui să faceți ceea ce puteți să păstrați acea clasă care să meargă dacă îl veți găsi, mai degrabă decât să renunțați pur și simplu pentru că altele semnificative nu sunt interesate.
  • În timp ce este minunat să vă prezentați altcineva altora prietenilor dvs., ieșiți cu prietenii dvs. ocazional fără alte semnificative. Amândoi ar trebui să aveți prietenii individuale pe cont propriu, care sunt în afară de prietenii reciproci - deși acest lucru poate fi dificil dacă v-ați întâlnit prin intermediul prietenilor reciproci sau dacă ați fi prieteni unul cu celălalt înainte de a începe întâlniri.
  • Menținerea propriilor interese individuale vă poate împiedica, de asemenea, să deveniți resentimente față de partenerul dvs. Dacă renunți la a face ceva pe care îl iubești pentru că nu sunt interesați de ea, puteți găsi că vă pierdeți acea activitate și vă dați vina pentru tăiere de la ea - chiar dacă ar fi o decizie pe care ați făcut-o în mod voluntar fără cunoașterea lor.
  • Imaginea intitulată se apropie de iubitul tău_girlfriend Pasul 17
    4. Acoperiți dorințele și nevoile dvs. semnificative. Fiind într-o relație înseamnă că probabil nu vă va face întotdeauna calea. Învață să recunoști când ceva este important pentru alții semnificativi și ar trebui să sacrificați ceea ce doriți să-i îndepliniți nevoile. Altele dvs. semnificative vă vor aprecia dezinteresul și acest lucru vă va consolida relația.
  • De exemplu, să presupunem că altele semnificative primește un premiu și este foarte important pentru ei că sunteți la ceremonie, dar aveți alte planuri în acel moment. Dacă anulați angajamentul dvs. existent sau tăiați-l scurt, astfel încât să puteți ajunge la ceremonie cât mai curând posibil, altele semnificative vor aprecia sacrificiul pe care l-ați făcut în numele lor.
  • Uneori, aceste locuri se pot referi la lucruri relativ minore sau chiar triviale. Luând acel pas suplimentar pentru a face lucrurile pe care altcinele tale semnificative le arată că le accepți așa cum sunt și nu-i aștept să se schimbe pentru tine.
  • Bacsis: Oamenii diferiți apreciază lucruri diferite. Ceva pe care îl vedeți ca fiind irelevant sau mic poate fi extrem de important pentru alte semnificative. Dacă este important pentru ei, dar nu contează pentru tine, mergeți mai departe și faceți-o calea lor.

  • Imaginea intitulată se apropie de prietenul tău Pasul 18
    5. Faceți un efort pentru a include prietenii și familia partenerului. Cealaltă semnificativă are probabil prieteni și membri ai familiei pe care îi pasă de cine făceau parte din viața lor înainte de a fi. Dacă vă arătați că sunteți deschiși cu ei și doriți să le cunoașteți, celălalt semnificativ se vor simți ca și cum deveniți parte integrantă din viața lor.
  • Dacă vă aflați într-o situație în care nu puteți fi deschisă despre relația dvs., cum ar fi dacă locuiți într-o cultură în care nu este acceptată dating, adresați-vă partenerului despre prietenii și familia lor. Încurajați-i să vorbească despre oamenii pe care îi iubesc și arată că sunteți interesat de ei.
  • Imaginea intitulată se apropie de boyfriend_girlfriend Pasul 19
    6. Adresați-vă altora semnificativ pentru sfaturi atunci când trebuie să luați o decizie. Când vă cereți altora semnificativ să vă ajute cu ceva, le arată că respectați opinia lor și onorați sfatul lor. Faceți-o un obicei să vă întrebați pe ceilalți semnificativi pentru sfaturi de câte ori trebuie să luați o decizie serioasă, chiar dacă nu aveți nevoie neapărat de sfaturile lor sau ați făcut-vă deja mintea.
  • De exemplu, dacă încercați să decideți între două oferte de muncă, ați putea spune "Deci, știți că amândouă alfa și Omega mi-au extins ofertele de muncă. Am făcut o listă de pro și contra pentru fiecare loc de muncă și mi-ar plăcea foarte mult contribuția."
  • Dacă credeți că ați decis deja ce veți face, ați putea spune "Trebuie să decid între a merge în vacanță cu familia mea sau rămânând acasă. Mă înclinăm să merg cu ei, dar aș vrea să știu ce crezi că înainte să mă gândesc."
  • Urmăriți-vă cu cealaltă semnificativă atunci când vă luați decizia finală. Dacă nu ați urmat sfatul lor, explicați de ce ați decis să mergeți într-un mod diferit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar