Cum să se ocupe de cineva care pornește foile

A dormi cu un partener de hogging poate să vă perturbați somnul și chiar provoca probleme în relația dvs! Puteți dormi în confort prin învățarea diferitelor tehnici pentru a vă întoarce foile înapoi, vorbind cu partenerul dvs. despre furtul de pătură și chiar ajustați așternutul, astfel încât amândoi aveți o mulțime de capace.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stați confortabil pe timp de noapte
  1. Imagine intitulată Deal cu cineva Puneți foile Pasul 1
1. Tuck o parte din foaia de sub tine. Încercați să strângeți partea laterală a foii sub corpul dvs. înainte de a vă culca. În acest fel, partenerul dvs. nu va putea să-l tragă tot drumul.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva Puneți foile Pasul 2
    2. Puneți marginile foilor sub saltea. Dacă vă deplasați prea mult pentru a ține foaia în jos, sau dacă partenerul dvs. este mult mai puternic decât voi, încercați să faceți ambele părți sub saltea. Acest lucru va crea un buzunar pe care îl puteți dormi. Puteți chiar să cumpărați produse speciale pentru a vă asigura foile!
  • Mulți oameni găsesc dormind în foi ascunse, deci verificați cu partenerul dvs. înainte de a încerca acest lucru.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva Puneți foile Pasul 3
    3. Împingeți-vă partenerul. Închideți aproape de partenerul dvs. și trageți pătura peste voi. Dacă sunteți aproape de ei toată noaptea, va fi foarte dificil să-l luați de la dvs!
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care pornește foile Pasul 4
    4. Trageți ușor foile înapoi. Dacă vă treziți fără foi sau o pătură, încercați să le trageți ușor înapoi până când sunteți acoperit. Aceasta este o opțiune bună dacă partenerul dvs. nu ia de obicei pătură sau dacă doriți să le evitați să le treziți.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care pornește foile Pasul 5
    5. Ridică-te și îndreptați pătură. Dacă partenerul dvs. a luat prea mult din pătură pentru a vă trage ușor, este posibil să aveți nevoie să vă ridicați și să vă redactați întregul lucru. Se ridică și se dezvăluie ușor, apoi se întoarce în pat.
  • Nu bateți întreaga pătură din pat - vă va trezi partenerul și poate începe un argument.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu partenerul tău
    1. Imagine intitulată Deal cu cineva Puneți foile Pasul 6
    1. Trezește-ți partenerul. Uneori oamenii nu au nicio idee că ei pornesc foile. Dacă partenerul dvs. ia în mod regulat toate foile, poate că pur și simplu trebuie să le treziți și să le spuneți ușor că nu puteți dormi fără capace.
    • Încearcă să-ți pui partenerul și să spui "Dragă, trezește-te, ai toate foile. Pot să am ceva înapoi?"
    • Mulți oameni sunt groaznici când se trezesc în mijlocul nopții. Încercați să păstrați calm și blând atunci când vă spuneți partenerului dvs. despre foile furate.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care pornește foile Pasul 7
    2. Vorbiți cu ei despre asta în timpul zilei. Dacă furtul de pădure este o problemă obișnuită, stați partenerul în jos și discutați cu ei despre asta în timpul zilei. Sunt mult mai probabil să-și amintească o conversație în timpul zilei și va contribui la accentuarea cât de important este acest lucru. Spuneți-le că aveți dificultăți de a dormi descoperite și cereți-i să încerce să folosească doar jumătate din pătură.
  • Nu aveți nevoie să faceți o discuție formală. Încearcă ceva de genul "Am observat că de obicei vă întoarceți cu toate capacele noaptea. De fapt, îmi face destul de greu să dorm, ar trebui să încerci să-ți păstrezi jumătatea păturii?"
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care pornește foile Pasul 8
    3. Întrebați dacă sunt confortabile pe timp de noapte. Mulți oameni fură foi, deoarece sunt prea reci sau pentru că celelalte paturi sunt incomod. Adresați-vă partenerului dacă sunt confortabil pe timp de noapte. Dacă nu sunt, încercați să schimbați așternutul sau rotiți cuptorul înainte de a vă culca.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea patului tău
    1. Imagine intitulată Deal cu cineva care pornește foile Pasul 9
    1. Utilizați foi separate. Încercați să vă aduceți fiecare foaie separată. Dacă aveți un set de așternut decorativ, nu doriți să schimbați, al doilea set poate fi păstrat în dulapul de lenjerie sau în spațiul de stocare sub pat până la culcare în fiecare noapte.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care pornește foile Pasul 10
    2. Cumpărați un set mai mare de paturi. Capacele dvs. pot fi pur și simplu prea mici pentru amândoi! Încercați să obțineți o dimensiune mai mare decât patul dvs. - dacă dormiți într-un pat de dimensiune regină, obțineți un set de dimensiuni regele
  • Imagine intitulată Deal cu cineva Puneți foile Pasul 11
    3. Obțineți un pat mai mic. Mulți oameni fură foi pentru că sunt prea departe de partenerul lor pentru a împărtăși. Dacă este o opțiune, un pat mai mic ar putea fi o soluție bună. Încercați să dormiți într-o regină sau un pat de dimensiuni mari - poate fi imposibil să fure foi!
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care pornește foile Pasul 12
    4. Încercați să dormiți separat. Dacă într-adevăr nu vă puteți confortabil și nici o altă soluție nu a funcționat pentru dvs., paturile separate pot fi o ultimă soluție pentru a preveni stresul de relații suplimentare. Nu trebuie să dormi în camere separate. Încercați să împingeți două paturi mici aproape unul de celălalt.
  • sfaturi

    Luați în considerare păstrarea unei pungi de dormit în standby pentru nopți foarte reci!
  • Vorbiți întotdeauna despre problema când începe mai întâi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar