Cum să fii agent secret

Agenții secreți pot fi în jurul nostru, care lucrează pentru agenții guvernamentale, entități corporative și organizații private pentru a colecta informații și a raportat înapoi. Dacă doriți să tranzacționați în secrete și credeți că aveți ceea ce este nevoie pentru a fi un agent de teren bun, puteți învăța cum să construiți abilitățile reale necesare pentru a obține locul de muncă corect, precum și cum să vă alăturați o agenție de informații și să lucreze în mod corect. Vedeți pasul 1 pentru mai multe informații.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea abilităților spionilor
  1. Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 1
1. Fi carismatic. James Bond nu este un mare agent secret pentru că era cel mai puternic, mai furios sau cel mai deștept. Ceea ce nu are în abilitățile tradiționale de acțiune-erou, el face în capacitatea sa de a se adapta la SION la situație și la setare. El oozes Charisma. Un mare agent secret trebuie să fie capabil să farmec străini complet, manipulând-le să facă ceea ce vrei. Dacă obiectivul dvs. joacă poker cu mize mari în Maroc, trebuie să vă puteți discuta de-a lungul portarului, ante și farmecul tău în joc. Cum o faci? Charisma.
  • Pentru a practica, lucrați la obținerea numerelor de telefon de la străini în public. Chat pe oameni pe care nu-l cunoști și nu-ți lucrați în harurile lor. Practicați-vă unicile voastre, revenirile tale, și farmecul cu totul bun.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 2
    2. Petreceți timp perfecționând abilitățile dvs. de actorie cu diferite tipuri de oameni. Du-te Locuri S-ar putea să nu fiți bineveniți și să încercați să vă potriviți și să aflați tot ce puteți de la localnici. Poți să te prefaci că ești un muncitor din sud, luptând să se întâlnească? Poți să te preface că ești un diplomat francez-canadian? Ce zici de un cântăreț-compozitor de la Belize? Un bun agent secret spune da.
  • Aflați despre cultura înaltă și mică. Dacă trebuie să încorporați cu demnitari francezi care operează operațiuni de contrabandă ilegală, trebuie să puteți vorbi vinul francez și operă cu cei mai buni dintre ei. De asemenea, ar putea fi de așteptat să vă strecurați într-un derrick de ulei și să vă confortabil lângă rugurile de băutură, ceea ce înseamnă că știți mai bine cel puțin un cântec George Jones de pe partea de sus a capului tău.
  • Image denumită un agent secret Pasul 3
    3. Aflați cum să detectați minciuni și să învățați să spuneți minciuni. Dacă un agent secret este prins de către gardienii de securitate la miezul nopții care se ascund în camera înregistrărilor cu o lanternă, el trebuie să vină cu o scuză sau o scăpare în clipi de ochi și să facă asta minciuna. De asemenea, dacă sunteți cel care găsește comportamentul suspect, trebuie să puteți găsi minciuna rapid și eficient. Învățarea de a detecta minciunile vă poate ajuta să vă faceți un mincinos mai bun, de asemenea.
  • Urmăriți limbajul corpului. Mincinii tind să se îndoaie, păstrându-și membrele și corpul lor departe de ceilalți, simbolizând disconfortul. Oamenii spunând adevărul "împrăștiat" Mai mult.
  • Liarii vor evita contracțiile, re-începeți propozițiile și repetați adesea întrebarea verbal ca o modalitate de a împiedica și a veni cu un răspuns adecvat. Pentru a evita necesitatea acestui lucru, practicați-vă scuză și minciuna înainte de timp, astfel încât să nu trebuiască să vă îndreptați și să vă dați departe.
  • Relaxați-vă când spuneți o minciună. Dacă știți că va trebui să spuneți un fib, calmați-vă. Cele mai multe detectări ale minciunilor apare pentru că cineva devine agitat și anxios. Dacă sunteți relaxat, minciuna ta va părea mai mult ca adevărul.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 4
    4. Stați în formă și fi atletic. Un agent secret ar putea avea nevoie să se amestece pe garduri de sârmă ghimpată, atârnă precipit de la uneltele de aterizare a unui elicopter sau se strecoară prin sistemul de canalizare al cuibului. Sau, știi, cel puțin alergați foarte repede. Dacă doriți să atârnați dur în racheta de spionaj, intrați în formă și fiți fizic potriviți pentru datorie.
  • Concentrează-te pe cardio Mai mult decât exercițiile de construcție a forței. Majoritatea agenților secreți nu arată ca Schwarzenegger, dar ar putea avea nevoie să alerge ca un Sprinter olimpic pentru a scăpa de câinii de protecție, gardienii de securitate sau alte lackeys.
  • Arma secretă a agentului secret ar putea fi doar Yoga. Abilitatea de a vă controla corpul, să vă răsuciți și să transformați coridoarele înguste și să fie în jurul valorii de se potrivesc fizic? Agentul secret Yoga se potrivește cu factura.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 5
    5. Învață să lupți. Dacă lucrurile se descompune, un bun agent secret trebuie să poată arunca în jos într-o luptă. Nu vrei să fii capturat și interogat de țintele tale în spatele unui depozit umbros și nu va trebui să vă faceți griji dacă vă puteți apăra cu pumnii și picioarele.
  • Pentru a lupta în mod corespunzător de salt pe bilele picioarelor și au o mână de păstrare plexul solar (piept) și unul pe fața dvs. gata să pună. Când cineva vine la tine fie Dodge, fie blocați. Dacă sunteți un începător, încercați să evitați și să blocați în timp ce vă mișcați, dacă nu puteți face unul, vă veți opri cu privire la lovirea / pumnul datorită celeilalte (sau ambii). Dacă doriți să știți în detaliu cum să luptați, să încercați Taekwondo, Aikido, Judo sau Karate.
  • Lovit cu al doilea articulat, nu al treilea al tău. În mod ideal, doriți să loviți cu punctul primelor două knuckles, conducându-le în mijlocul feței adversarului (nasul și ochii) sau plexul solar. Puneți drept și pumnal greu.
  • Image denumită un agent secret Pasul 6
    6. Învață să vorbești mai multe limbi diferite. Dacă vei merge sub acoperire în întreaga lume, trebuie să fii confortabil vorbind limba misiunii tale. Acest lucru este valabil mai ales pentru spionajul corporativ și este adevărat pentru locațiile selectate în agențiile guvernamentale oficiale, în cea mai mare parte locuri de turbulență în care agenții pot fi încorporați. Limbile solicitare pentru agenții secreți includ:
  • arabic
  • Farsi
  • Rusă
  • Mandarin
  • Pashto
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 7
    7. Învață să citești buzele. Una dintre cele mai importante limbi și abilități pentru un tânăr agent secret de învățat este abilitatea de a citi limbajul corpului. Învățarea de a identifica informațiile pe care cineva le renunță chiar și atunci când nu își dau seama că este o abilitate esențială pentru agentul secret.
  • Puteți practica acest lucru la domiciliu, vizionând un DVD pe Mute cu subtitrările pe pentru a vă folosi formele gurii. Apoi opriți subtitrările și vedeți dacă puteți interpreta ceea ce spun caracterele. Du-te la cafenele și alte locuri publice și practică abilitățile de ascultare.
  • Partea 2 din 3:
    Aderarea la o organizație de informații
    1. Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 8
    1. Obțineți o diplomă avansată în afaceri, limbi străine sau aplicarea legii. Nu există un astfel de lucru ca un agent secret nejustificat. Agenții secreți nu se înscriu direct din liceu sau nu au fost scos din obscuritate pentru abilitățile lor de supraveghere. Pentru majoritatea agențiilor guvernamentale care angajează agenți de teren, este necesară cel puțin o diplomă de licență și un grad avansat preferat.
    • Agenții de teren au grade în tot felul de câmpuri, dar abilitățile lingvistice, dreptul internațional și politic și administrarea afacerilor sunt urmărite în special. Trebuie să studiezi ceva care vă va implica în politica globală. Experiența militară este, de asemenea, valoroasă.
    • În SUA, ați putea încerca să obțineți un stagiu cu CIA ca student. Programele interne competitive sunt disponibile pentru studenții care studiază politica externă sau aplicarea legii, iar agenția tinde să angajeze din acest grup de solicitanți pe termen lung. Dacă sperați să încorporați ca agent sub acoperire în viitor, aceasta poate fi o piatră excelentă de pasare.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 9
    2. Completați o aplicație cu o agenție guvernamentală de informații. Pentru a vă face oficial de stat a agentului secret, este probabil că va trebui să obțineți un loc de muncă pentru guvernul dvs. într-o capacitate ascunsă. Deși există multe cariere diferite disponibile cu organizații precum Agenția Centrală de Informații (CIA) în Statele Unite, agenții ascunși sunt de obicei implicați în ceea ce se numește "Serviciul clandestin." Aplicația este disponibilă pe site-ul CIA, găsit Aici.
  • Pentru a completa aplicația, va trebui să creați un cont, apoi să căutați deschideri de locuri de muncă în cadrul agenției. Întrebări despre fundalul dvs., educația și familiaritatea dvs. cu politica externă vor fi incluse în aplicație. De asemenea, va trebui, de asemenea, să fiți de acord cu o verificare de fond și să intrați pentru o examinare poligrafică înainte de a avansa cu procesul.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 10
    3. Trimiteți la un control de fond. Pentru a lucra ca agenție secretă, trebuie să aveți o înregistrare extrem de curată. Dacă aveți afecțiuni de crimă sau chiar deliceanți, cererea dvs. va fi probabil marcată și aruncată înainte de a avea posibilitatea de a vă dovedi ca agent de încredere. Probabil vor exista câțiva sute de solicitanți pentru orice deschidere de locuri de muncă, deci acest lucru este deosebit de critică dacă doriți să reușiți.
  • Pentru a vă oferi cea mai bună posibilitate de a fi acceptat, rămâneți în afara necazurilor. Un test poligraf va fi administrat pentru a verifica acuratețea revendicărilor dvs., iar un ecran de medicament va fi, de asemenea, probabil o parte a oricărei aplicații, deci va trebui, de asemenea, să stați departe de substanțele ilegale și să fiți sobru. Orice probleme psihologice, probleme juridice sau ciudățenii interpersonale vă pot împiedica să obțineți locul de muncă. Este un concert dur.
  • Vorbim despre CIA, aici, deci este probabil ca ei să poată face o cercetare profundă. Dacă ați sunat într-o amenințare cu bombă când ați fost un senior în liceu ca o glumă, dar nu a fost prinsă niciodată, așteaptă ca ceva din trecutul tău să fie crescut în întâlnire. Fără alunecare.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 11
    4. Îmbunătățiți-vă viața. Dacă aveți norocul suficient pentru a fi unul dintre puțini care lucrează într-o anumită capacitate pentru o agenție guvernamentală, felicitări! Dar acum începe lucrarea reală. Probabil că va trebui să vă dezrădăcați viața în mod regulat, mutați-vă între țări, întotdeauna la apel. Ești pentru provocare?
  • încercați să păstrați o cantitate minimă de posesiuni și să trăiți o existență relativ spartană. Nu păstrați nimic în jurul că nu sunteți dispus să ieșiți într-un minut plat, dacă vine problemele. Conexiunile și responsabilitățile excesive pot fi o datorie. Fă-ți slujba viața ta. Ești un agent secret, la urma urmei!
  • Fiind un spion poate face foarte dificilă relații interpersonale și romantice. Este probabil ca nici măcar să nu poți spune prietenilor și familiei tale despre ceea ce faci pentru o viață. Vor fi bine cu asta? Veți?
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 12
    5. Luați în considerare facilitarea disponibilității pentru spionajul industrial sau corporativ. Există mai mult de un fel de agent secret, deci dacă aveți o înregistrare mai puțin curată, dar un set bun de abilități de spionaj, puteți lua în considerare faptul că a intra în spionaj corporativ, care lucrează pentru o mare corporație pentru a spioni alte corporații și pentru a raporta înapoi.
  • Dacă nu lucrați pentru guvern, ar putea fi o idee bună să începeți să lucrați ca investigator privat pentru a construi o reputație ca un agent de ședere fiabil și agent de spionaj. Acest reluare vă poate face atractivă pentru corporațiile care ar putea dori să învețe secretele concursului lor.
  • Spionaj corporativ, în timp ce nu strict vorbind ilegal, vă poate aduce o mulțime de probleme dacă semnați un acord de non-dezvăluire. Probabil, va trebui să lucrați ca un agent dublu, care lucrează pentru două companii diferite deodată și raportați înapoi la celălalt despre ceea ce se întâmplă.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând sub acoperire
    1. Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 13
    1. Aflați despre culturile și climatul politic al locurilor pe care le veți fi încorporate. Odată ce ați aflat unde veți fi staționați și ce veți căuta, colectarea sau încercarea de a facilita, este esențial să aflați tot ce puteți despre climatul politic pe care îl veți rătăci. Dacă te duci la Emiratele Arabe Unite la Spy pe un magnat de petrol, va trebui să tratezi acel loc de muncă foarte diferit decât dacă te duci la Florida de Sud pentru a-ți îndeplini un grup militant.
    • Studiați peisajul contemporan, precum și istoria profundă. Aflați despre oameni și cultură, încercând să obțineți un sentiment de zitgeist al poporului care locuiesc acolo. Ceea ce îi face să bifeze? Cum sunt diferite decât tine?
    • Aflați și geografia. Dacă sunteți în Irak și trebuie să știți cât durează să ajungeți de la Bagdad la Kuweit și înapoi înainte de noapte, nu doriți să vă încurcați pe un iPhone încercând să-l dau seama.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 14
    2. Obțineți o poveste bună de acoperire și faceți contacte locale. Este probabil că veți fi configurați cu o nouă identitate falsă atunci când intrați în câmp. Poate că vei fi un executiv de fructe care lucrează pentru Dole în Asia de Sud-Est, cercetă locațiile posibile pentru o nouă operațiune. Schița generală va fi furnizată, dar detaliile specifice ale vieții dvs. vor trebui să fie tachinate de dvs.
  • Tratați-l ca un actor. Viața ta poate depinde de ea. Orice detalii pe care le includeți despre dvs. care ar putea fi împrumutate de la propria voastră viață ar putea duce la potențialii dușmani să săpătească puțin mai adânc în istoria voastră și să găsească adevărul.
  • Pentru majoritatea locurilor de muncă, va trebui să găsiți pe cineva care să vă garanteze și să vă ajute să vă familiarizați cu obiceiurile locale, care pot sau nu să vă cunoască statutul de agent secret. Dacă o fac, este, de asemenea, o idee bună să faceți cât mai mult posibil să faceți propriile contacte și să vă deplasați în peisajul local.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 15
    3. Cunoașteți țintă. Ține-ți inamicul aproape. În cea mai mare parte, nu veți spiona pe țintele dvs. de la distanță, privindu-se prin binocluri la oferte umbroase care merg în jos. Veți întâlni cu ei față-în-față, prindeți hard disk-ul și faceți o scădere curată. Din acest motiv, este absolut esențial să vă deplasați în grațiile bune ale țintălui dvs.
  • Aflați tot ce puteți despre obiceiurile lor, îi place și nu-i place. Dacă aflați că generalul care se ocupă de drogul de pe partea are un gust pentru scotch-ul unic de înaltă malț, tot ce ar putea dura pentru a obține o invitație la cină este o sticlă de lafronaig.
  • Dacă lucrați la decontarea unei ținte, păstrați-vă distanța și planificați o scăpare bună dacă lucrurile merg brusc. A fi prins în timp ce urmând o țintă pe o fugă de bacanie nu face nimic bun.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 16
    4. Amestecat. Dacă doriți să spionați, ar trebui să vă amestecați cu mulțimi și comunități, astfel încât să pară ca și cum ai aparține. Dacă spionați într-o locație, aveți un motiv bun să fiți acolo. Purtați îmbrăcăminte comună pentru locație, care nu este ușor de identificat. Evitați atragerea atenției.
  • Luați-vă timpul înainte de a începe să intrați în faptele dvs. umbrite. Pentru cele mai multe locuri de muncă, vă așteptați să nu faceți nimic îndrăzneț sau fantezist oricum. Vei fi mai ales doar să stai afară și "ținând cont de lucruri." Nu vă grăbiți lucrurile și faceți o mizerie a situației. Așezați înapoi și tratați învățarea pentru a se amesteca ca obiectiv principal.
  • Image denumită un agent secret Pasul 17
    5. Rămâneți conștienți de împrejurimile dvs. în orice moment. Nu te simți prea confortabil. Învață să te gândești la picioarele tale și să fii inventiv în orice fel de situație. Încercați să practicați modalități noi și utile de a utiliza elementele pe care le transportați cu dvs. sau să le înlocuiți cu alte persoane care acoperă o gamă mai largă de funcționalitate utilă. Iată o gamă largă de abilități care ar putea veni la îndemână ca agent secret:
  • Fixați un motor
  • arunca un cuțit
  • Reparați un radio
  • Deblocați cătușele
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 18
    6. Adunați inteligența. Păstrați un ochi pentru ceva obișnuit, orice altceva care scutură rutina țintă, locația dvs. sau situația. Chiar dacă nu sunteți sigur de ce, probabil este important să vă întoarceți în legătură cu agenția înapoi acasă și să raportați ce se întâmplă și ce suspiciuni sunt despre obiective.
  • Utilizați instinctele intestinale și lucrați din greu pentru a vă perfecționa intuiția în timp ce sunteți în câmp. În întreaga dvs. carieră, este probabil ca niciodată să nu prindă pe cineva pe un wiretap spunând, "Vom aduce mâine la cocaină la prânz." Criminalii nu sunt proști și trebuie să înveți să cauți modele în comportament și "citit" oamenii pe care îi urmărește să înveți ce vrei să știi.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 19
    7. Obțineți hardware-ul și software-ul profesională. SPY-urile și gadgeturile de supraveghere pot fi esențiale pentru slujbă și probabil că veți ajunge să utilizați echipament de înaltă tehnologie ca ochii și urechile. Bugurile sunt la fel de mici ca un microcip în aceste zile și probabil că veți fi informați despre cum să le utilizați înainte de a intra în câmp. În funcție de natura misiunii dvs., este posibil să trebuiască să renunțați la o perioadă considerabilă de timp pentru a monitoriza aceste medii de supraveghere, astfel încât să vă pregătiți pentru o mulțime de ore lungi, așezate și ascultați static sau ascultând CEO-ul Complexul de arme vorbește despre cai cu concubina lui.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 20
    8. Pregătește un "merge" sac. Un bun agent secret are întotdeauna o pungă cu esențiale ambalate în jurul valorii de acest lucru în caz de urgență este gata să ia. Includeți un tip de kit de supraviețuire, toate îmbrăcămintea meteorologică și un transponder de urgență în cazul în care trebuie să dispari în noapte pentru a scăpa de dușmanii tăi, dar băieții buni trebuie să știe unde să te găsească.
  • sfaturi

    Controlați emoțiile.
  • Fiți conștienți de faptul că oamenii care sunt prea drăguți pentru a ști mai multe despre tine decât știți că o fac.
  • Învață să citești buzele foarte bine înainte de mână.
  • Poti studiu și zonele!
  • Încredere numai colegii tăi.
  • Cumpărați haine de ocazie formală.
  • Urmați codul spyware - întrebați, observați și ascultați
  • Acordați atenție modului în care oamenii acționează, unde și ce ajung.
  • Întotdeauna fiți atenți și observați împrejurimile dvs .
  • Avertizări

    Nu uitați să mențineți S.A, sau conștientizarea situației.
  • Acest lucru nu este ca James Bond sau Inspector Gadget! Agenții secreți reali își pierd viața zilnic!
  • Conștientizarea și ego-ul dvs. trebuie să fie sub control.
  • Trebuie să fiți conștienți de legile relevante și să nu faceți nimic ilegal sau puteți fi în mare problemă cu poliția.
  • Dacă purtați o armă în locurile publice, puteți obține probleme mari cu poliția, așa că nu purtați ceva care ar putea afecta pe cineva mai mult decât o mică lovitură sau vânătăi din jurul vostru!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Geanta mica
    • Caiet
    • Pens
    • Deghizare
    • Binocluri
    • Ochelari de soare
    • Bandă adezivă
    • Dispozitiv de comunicare (telefon, talkie walkie sau telefoane mobile)
    • Sticlă de apă
    • Arme
    • Abilitate
    • Experiență în arte marțiale sau auto-apărare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar